P.S. mene moj Jack D. čeka kad procurim. Ni ja ne pijem puno, ni često. Kad se baš raspištoljim onda je to jedna žestica i do 2 čaše vina. Jučer sam popila pol pive što je za mene već dosta.
Printable View
P.S. mene moj Jack D. čeka kad procurim. Ni ja ne pijem puno, ni često. Kad se baš raspištoljim onda je to jedna žestica i do 2 čaše vina. Jučer sam popila pol pive što je za mene već dosta.
:heart:Lista za: 1.09.2017.:heart:
:fige:(ne)čekalice:
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~25.dc
:ghug:Odbrojavalice:
November~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Noemii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~12.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Jutro kavica! Lista je tu s puno ljubičica, evo malo ~~~ da ste zbilja ljubičaste ;) (ja nisam, čekirala sam :oops:).
Jutrooo!
Uuuuuu koiko ljubičica :) Ajmo cure pluseve na sunce!
Meni MM već 2 dana govori da mu mirišem na domaće mlijeko hahahha...
Ja ništa, nikakve simptome nemam, osim cica koje u zadnje vrijeme nakon O narastu brat bratu za 2 broja.
Joooj pričaj mi, imam više brojeva grudnjaka koje kombiniram ovisno o danu ciklusa :-)
Mene je jučer probadao lijevi jajnik (6 dpo), čovjek se ponada par sekundi, ali onda sam pogledala što sam upisala u Period Tracker aplikaciju prošli ciklus, i na isti dan (6 dpo) sam imala bolove u istom jajniku, tako da ništa od toga, vjerojatno neka normalna reakcija vezana uz žuto tijelo ili tako nešto.
Sad mi dolazi najgori dio, tjedan dana prije menstruacije, i postajem neraspoložena, troma i nikakva, i znam da mi je jedini spas vježbanje, samo se moram baš tjerati na to.. to je izgleda skužio i MM, i jučer me je onak cijelo poslijepodne podsjećao.. "šta nisi rekla da ćeš danas jogu vježbati...?" :-) na kraju sam odradila trening i osjećala se super. Danas je na redu trening snage (a prije toga kardio po IKEI :-) )!
November, ~~~~~~~ da za 8,5 mjeseci proizvodiš "domače" mlijeko ;).
Jutro :) cure, nadam se da ste dobro. Ja sam sva neka bezvoljna brine me što sam prošli ciklus lijepo imala na 14 i 15 dc ultra pozitivne lh trakice onako baš najcrvenije što može biti :) i plodne sluzi koliko hoćeš, a sad ništa, ni blizu pozitivnim lh trakicama. Možda je svemu tome krivo to što sam nedavno prestala s antibioticima (išerihija opet ) ali više nisam pametna što da mislim. Osjećam bolove u desnom jajniku al više nisam sigurna jel to jajnik ili se još nisam riješila te glupe bakterije. :unsure:
a broj stvarno dobar, nekidan sam cvilila, godina dana i nece da se uhvati.....
godinu dana pazim sta jedem, nepijem, nefestam jer eto sve se svodi na dio sta ako...onda sam prestala, pospustila me bebomanija...i poslje opet...i tako u krug...
sad vec ozbiljno razmisljam o tim trakicama, i svemu al me strah
tocekica to tvoje raspistoljila se mislim da mozes slobodn i u trudnoci :lool:
meni dok je bila trudnoca ok jos netko je ponudio da probam guc nekog alkohola, odbila sam. i onda, drugi dan ili trci prokrvarim i sitim se toga kako ovisnice o bilocemu ostanu trudne, zadrze trudnocu i sve to... i rode. a ja odbijem guc samo i eto.
ugl mislim da me pucaju hormoni. stitnjaca antitijela duplo povisena, tsh jos malo narastao, a ft4 na gornjoj granici. ja sam uvjerena da je sve to povezano, trudnoca, tsh, antitijela, mlijeko, abortus... ali ne znam vise s kim pricati i koga pitati. cice su mi bolje nego ikada prije u zivotu.
tocekica sad lipo djevojacku smisliti <3 bas lipooo!
Meni kao švicarski sat, tako da piši mi 1 dc. Najvjerovatnije da ću čim prodje otici na dogoovor za histeroskopiju. Skupila sam hrabrost.
Uglavnom otkako siofor pijem ciklusi sa 30 smanjili se na 27 dc.
Pozitivaaaaaaa :*
Ipak, sutra će biti 1 dc jer danas samo malo smeckarenje.. Ništa od ciklusa.. a grudi kao atomska bomba..
Danas 1 dc :D
:heart:Lista za: 2.09.2017.:heart:
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~26.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~20.dc
Noemii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~13.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~5.dc Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~1.dc
Bajbi, dijagnostička histeroskopija nije strašna. Bolovi su kao menstrualni i to čak niti ne kao oni najjači. Poslije malo krvariš i to je to.
I drage moje odbrojavalice, transfer mi je u ponedjeljak (5 dana stari embriji). Ne znam točan broj embrija, osim da ih je trenutačno bar 4. :)
Cure, mene boli glava :(. Munkice, držim fige za transfer u pon. Bajbi i tebi držim fige da sve prođe najbolje i najnezbolnije što može. Oststak ekipe ~~~ :*.
munkkica navijamo!!!! :fige:
Munkice, drzim fige da prodje super! Bajbiblue, tebi drzim fige da ne bolo!
Poslano sa mog GT-I9060I koristeći Tapatalk
:heart:Lista za: 3.09.2017.:heart:
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~28.dc
tocekica~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~27.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Noemii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~16.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~14.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
14-15 dpo glavobolja :(. Tesrirala sam prije 2 dana i bilo je opet neg.
I danas neg
I moj je negativan! Trbuh me boli već treći dan!
meni sutra 2dc , cure u ljubičicama nadam se da će neka dočekati plus pa da imamo novo odbrojavanje,vrijeme je ~ ~ ~~~~~~~
Pozdrav!
Nama svima M stiže u dan. Baš imamo lijepe, redovite cikluse. :alexis:
Cure, ja spottingiram. Danas ili sutra ce doci M i time izlazim s liste. Ljubim Vas sve i šaljem puno ~~~~.
Tocekica, zao mi je :(
Mozda ce bez liste pressing biti manji i eto plusa kad se ne nadas (iako se svi potajno uvijek nadamo)
Kavicaaaaaaaaa
Jučer me probolo nešto, kao da dolazi M, no nema je, nema ničeg, osim sisurina.
tocekice <3
1 dc .....
Dobro jutro, doduse dobar dan radnom narodu... Ja jos nisam nasla posao, polako. Radim doduse jedan kratki koji ne donosi neku placu, ali dobro. u njemu uzivam <3
Nego cure danas kava ljubicastima, zestice plavim curama i kolaci na mene :) danas mi je rodjendan i nadam se da ce barem nekom donijeti srecu ovaj mjesec, ako ne ovaj dan.
Ja danas pocinjem iz pocetka. odlucila sam da cu okrenuti novu stranicu i poceti iznova od nove godine svoje. necu se vise zivcirati (mislim, koga ja lazem, potruditi cu seiz petinih zila ne zivcirati oko proslosti) i veseliti se sljedecoj godini. Dolazim u metropolu ovaj tjedan po drugo misljenje oko te stitnjace jer je ocito da se sve dogodilo zbog stresa (smrt tate, par dana kasnije zacece. zacece mi je donijelo stvarno hormonalni dizbalans malo jaci) i sigurna sam da ce kroz koji mj sve doci u normalu,a da cu sljedeci godine otvoriti novu listu :)
A,sad do tada curke vi ste na redu za liste :)
Munkica drzim fige svaki dan da sve prodje kako treba, i svaki dan cirkam forum da vidim sto je i kako je.
Tocekica zao mi je, ali bas to sto je i munkica rekla. Lista stvarno da malo presinga. Mozda bas sad bude. drzim fige u svakom slucaju!!!! Do tada uzivaj! Ja se nikad u zivotu nisam razmazila ko sada. i da nisam poludila bi. tako da moj savjet je, nakon svakog neg. testa pocastiti se s necim s cim inace NIKAD nebi. :*
November ko zna... drzim fige! javi!!!
Evomoj rodjendanski post je gotov :lool: znate da ja volim duziti. i drugim curama naravno drzim fige i zelim svu srecu
Justme, sretan rođendan!!!!!
Ubacili su 1 malu kupinu u mene. :)
Od 9 jajnih stanica 4 su oplođene ICSI-em, a ostatak je išao na IVF. Niti jedna stanica se nije oplodila IVF-om iako su bile ok i one i spermiji :(
Od ovih 4 ICSI, jedan embrio je u meni, 2 će se dijeliti do sutra pa u frizer, a jedna je propala.
A sada 12 dana štrikanja do bete :)
Cure, definitivno krenulo, skidajte me s liste. Munkice :*, just sretan rodjendan, november da ima dobar razlog tvojim sisurinama, ostatak ekipe pozdrav ;), :*
justme SRETANNNNNNNN NAJSRETNIJI TI ŽELI.... i da ovo si uzmi bas kako da vičem iz slavonije...
Novembar želim i tebi da sise ostanu u tom stanju... :D :)
svima dobro jutro,...
Munkice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <3
just sretan sretan rođendan :heart:
Munki čuvaj kupinicu!!!! IVF je lutrija. To sam ja zaključila. Nikad ne znaš što će i kako će biti, niti zašto. Treba imati pun k snage,živaca, ljubavi, sreće...
tocekice treba li preuzeti pisanje liste?
Mene frče, grči,sluzi ko u priči, da ne znam koji mi je dc rekla bih da opet imam O.
Može, ako kojim slučajem neću moći listu javim da netko drugi stavi! Preko tjedna mogu uvijek, jedino su vikendi problem.
:heart:Lista za: 5.9.2017.:heart:
Sarasvati~~~~~~~~~~~~~~~~~30.dc
FlowerBurn~~~~~~~~~~~~~~~~29.dc
November~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Noemii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~~~16.dc
Nivana~~~~~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~~~~~4.dc
Marle~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~3.dc
MrsIvy~~~~~~~~~~~~~~~~~~~2.dc
Jutro cure!
Nisam par dana čitala forum pa sad hvatam zaostatke.
tocekica sretno dalje! nadam se da ćeš nakon odlaska s liste doživjeti malo iznenađenje!
justme sretan rođendan sa zakašnjenjem!!
November nadam se da su svi ti tvoji simptomi znaci bebice a ne pms-a! drži se!
Munkica vibram da se kupina uhvati i ostane u tebi 9 mjeseci! :-)
ja sam danas 11 dpo, za vikend (8dpo i 9 dpo) sam imala užasne bolove u leđima i trbuhu, čak su me par puta bolovi probudili i po noći, sad više nemam, ali me grudi bole, posebice sa strane, prema pazusima ...dovoljno simpotomada se malo ponadam, ali me ujedno strah i da će za vikend menga najnormalnije doći i srušit sve moje nade...
samo da vas pozdravi i mislim nas vas...
kod mene ludnica. otkad smo bebu stavili u drugi plan nekako smo opusteniji. A i nema vise vremena za pretjerano razmisljanje. Posve sam se posvetila maloj koja ima iduce godine pricest, krenila je na sate jahanja uz to nam i auto crko....tko ce na sve misliti.
Ali nisam vas zaboravila,,
tocekica, grlim!!!
Cure, šaljem :*. Kos mene ludnica, imam trečaša i prvašicu. Ove gidine imamo prvu pričest, još neznamo izvanastavne aktivnosti, ma LUDNICA :). Pratim vas i javim ako nekaj bude zanimljivo.
Natalie :*
Pozdrav, i mamama malih, i školaraca i onima koji jedva čekaju postati mame.
Tocekice, ode ti nama!
November, i ja ti držim palčeve!
Munkice, mazi kupinicu. Nadam se da se ta primila. Gdje si ti ono?
Meni je sutra 4dc. Ja kad sam napisala da nam je svima M točna, mislila sam i na svoju :)