Lili, Jysk ima veliki izbor takvih deka
Printable View
Lili, Jysk ima veliki izbor takvih deka
tvornica zdrave hrane - 15 % i web i dučan
jysk - evo ih, sad je black friday pa imaš i popuste: https://jysk.hr/search?query=deka&se...Page%22%3A1%7D
Inače, ima ih u Intersparu (vidjela u cc1 east), Lidlu (to je tricky business, nikad ne znaš što ćeš naći jer su količine ograničene, ali zadnji put sam vidjela miš sive i crvene s božićnim uzorkom), Pevec (dosta dobra ponuda, ali nisam ništa kupovala, pa ne znam kakva je kvaliteta.
Moji sinovi imaju iz Interspara deke već treću sezonu i odlične su. Možda im kupim nove, ne zato jer su se doderale, nego zato jer imaju dječji uzorak, a ipak su oni sad malo odrasliji :-)
Ja isto imam mucastu dekicu (kao od polarnog medvjeda) manjih dimenzija, za gledanje televizije - nabavila u Offertissimi za neke smiješne novce tipa 70 kn, prošle godine.
wardow ima 25% popusta danas na sve što nije sniženo
ali njihova redovna Sale ponude je jako dobra, pa ne znam dal se uopće isplati
ja sam upravo ubola kofer sa 90EUR popusta
Ja sam mm kupila winterized tenisice i 5 donjih trenirki na Puma.hr za 160 € (30 % na sve, 40 % iznad 150 €).
Klincima sam na Sarenzi kupila Geoxice sa 30 % sniženja.
Idem dalje istraživati ;-)
Hvalaaaa vam cure puno, jako ste mi punoo pomogle.
Petrlin ti simi dala ideju za dekice :-)
Zara -50% na dio asortimana.:)
Mogu ti reći da je to bio jako jaaako dobro prihvaćen poklon. Deke su imale uzorak pasa - ovako nešto, ali druga pasmina: https://prd-static-default.sf-cdn.co...0_20180523.jpg
Pa nisu ni tu popusti puno veci, ako i toliko.
Mislim, svaki ducan snizi ponesto do besmisla, ali to je najcesce neko smece ili polusmece za koje se ljudi bore, a zapravo ga inace ne bi ni pogledali. Mozda bude po jedan, dva artikla s dobrim popustom po ducanu. Zna biti dobrih snizenja tehnicke robe, eventualno.
Bacila sam malo pogled na mailove koji su stigli, HM je bio na 30%, Zara na 30%, neke stvari koje su me zanimale (tipa kvalitetan pernati kaput) - bez snizenja.
Lako za popuste ali ja sam jučer vozila doma 75min. A inače mi treba 30-ak. Totalni kolaps je bio.
Ne sjećam se da je prošlih godina bio prometni kolaps zbog popusta u dućanima :roll:
Ali sam navečer bez ikakvog čekanja kupila u Linksu za klince mikrobota sniženog 40% - cca koliko bi i inače trebalo koštati da svi ne nabijaju bolesne marže (neki stariji model no njima sigurno sasvim ok)
Ja sam odustala od ducana kad sam vidjela promet, al mislim da nije (samo) do ducana, nego do nekih zatvorenih pravaca u Zg.
Ja sam u muelleru kupila sto i inace kupujem u nesto vecoj kolicini, al nit je neki popust veliki, nit sam puno pazarila. Svejedno hvala! To mi je usput, a kupim si suho voce i orascice, wc papir, paste za zube sto nikad nisu snizene, nista posebno.
Naravno teško da pamak bude takav mekan i topao
Znam da nije još ali iskocila mi reklama za sutra petak 13. neki popusti u odredjenim trgovinama....ako vidite neku akciju mobitela please javite.
mene bi zanimale mikrovalke ali baš nisam puno danas s vremenom
Što pecate ove godine na black friday-u?
jel budu tada i Timberland na akciji? Ili je bolje čekat ona zimska sniženja...nije da nam gori baš
Ja ništa. Mene taj Black Friday toliko istresira da mi čak i šoping prisjedne, što je inače nemoguće. U trgovine tad ne idem nikad, jer nema šanse da se borim s ljudima za stvari, a i online mi ide na živce jer dok ja sve odlučim i stavim u košaricu, dođem do naplate i već pola stvari nema. Tako da ništa. :lool:
Meni idu zazubice na panama jack piola igloo
https://shoebedo.com/hr/brand/panama...a-negro-black/
Ali skupe su bas. Mozda spuste 29.11.
Ja sam morala ici pogledati sto je to, nikad cula. :)
Izgleda udobno, al ja zbilja ne znam sto bih s takvim cizmama, ne uklapaju mi se ni u što. Mislim, cijelu kolekciju sam pogledala, hajd jos neke sto malo vuku na military, možda u nekoj goretex varijanti bi imalo smisla.
Ja ništa me čekam. Trebaju mi majice za posao, lijepe, kvalitetne, peru se u mašini, koje se ne peglaju, odlicno stoje, a nisu skupe. I jos da netko ode umjesto mene po njih :lol:
Nekad je znalo biti u Espritu...
Jelena, ja sam par komada naručila s Asosa i skroz sam zadovoljna
Jelena, pogledaj u sopingoholicarki
imas u radicevoj i u ilici kod britanca
Meni je super ova igloo verzija jer su podstavljene krznom i imaju krzneni ulozak i odozdola koji se moze izvaditi i oprati. Imam Bambina igloo i Felina igloo. Oba para predivno topla i nepromociva.
Pa ak bu popust mogozda i ja uzmem. Nisam zadnjih godinu dana kupila niti jedne cipele i bogme su počele ove sto imam izgledati malo ofucano. Jedne omiljene sam crnim markerom zadnje farbala gdje se ogulio gornji sloj fake koze:škartoc:
Ja se samo naizgled nonšalantno oblačim :mrgreen:. Zapravo bih se loše osjećala u tom stilu, iako si to što opisuješ mogu zamisliti na nekome, da mu baš lijepo stoji.
Cure, hvala na savjetima. Ja bez veze pišem, jer se užasavam šopinga. Čim sam počela otvarati stranice, već mi je postalo loše. Ja jednom do dvaput godišnje odem na sniženja i gotovo, što sam kupila, kupila. Dok skupim hrabrost ponovo, promijeni se godišnje doba.
Jelena, ja ne kupujem, ali moje frendice koje traže nešto ok za posao, obično kupuju: tom tailor, esprit, s'oliver, mohito, sportiva. (Kopirala ih whatsup grupe, inače ne bih znala ;)).
Ja ne kupujem jer isto kao i ti, mrzim šoping, pa nosim stvari do zadnje granice pristojnosti u čemu se može među ljude. I isto markerom i slično skrivam pohabanost :lol:. A doživjela sam i da me pitaju zašto si ne kupim novu torbu ili cipele. Možda bih trebala nabaviti Alexu, stalno pričati o tome pa mi sve dođe na vrata :lol:.
Čizme mi se sviđaju, ali prva pomisao mi je da bi se skuhala u njima. Da nema kiše ja bih još hodala u starkama. A kad dođem na posao i preobujem se. Ovakve čizme bi nosila samo ako sam cijelo vrijeme vani i temp. je ispod nule. Ne bi u tome mogla biti na poslu i sl.
Ja sam već drugi dan u uredu u čizmicama s krznom iznutra :škartoc:
Meni nikad nije prevruće :mrgreen:
Tako da bi ih bez pol muke nosila i u firmi... cijele zime nosim podfutrane čizme ili gležnjače
Jos jedne jako lijepe (meni) i prilicno kostaju:heart::
https://shop.ivancica.hr/proizvod/13048
Cure, za obične majice meni je online šoping spas. Neki dans am naručila 3 komada i sva tri mi je uzela kćer i ondaam sebi morala nadokupit. Meni je bitno da im je sastav dobar, a obično uzmem ili jednobojne ili neke prugaste, al stvarno ima svega. Ni ja ne volim (a bome ni ne idem) po dućanima.
Uzela sam paket s ove 3
https://www.asos.com/asos-design/aso...ef=my%20orders
i ovakve prugaste
https://www.asos.com/brave-soul/brav...ef=my%20orders
I svako malo nude neke popuste. iznad 20 funti je besplatna poštarina.
Hlače ne bih kupila da ne fulam veličinu, a za majice mi se čini da se teže fula
Počelo je bombardiranje popustima DO 90%. A-ha, a ono jedna stvar na takvom popustu.
Nekako mi, što sam starija, sve manje stvari neophodno treba. Teže se odlučujem na kupnju bez potrebe. A nije novac glavni razlog, više je shvaćanje da je puno tih "stvari" samo gomilanje.
Reklamiraju pametne strojeve za kuhanje! A ja kuham dugo samo sa pametnom glavom i rukama :) i dobrim nožem.
No, gležnjače i čizmice sa merino krznom unutra i dalje kupujem svake godine. Meni vani mora biti noga suha, topla i udobna. Rieker biram već 3 g za redom. Budu popusti.
ima kakvi laptopi pametni?
Ovako i ja... Iznimka je Lidlov šator, ali to obično odem rano ujutro, dok još nema gužve. Do sad je funkcioniralo, iako je ove jeseni već bila gužva i tada...
Crni petak u CC1 - jednom smo slučajno naletjeli na takvu rasprodaju i sinu kupili Timex-ov sat s debelim popustom, znala sam ubosti i koje Creator cipele na sniženju, ali općenito - nervira me gužva i ludnica i sve manje me to veseli. Shopping terapija za mene je Hrelić :-) Tamo si vani, pa je podnošljivo čak i kad je gužva. Dugo nisam bila. Mogla bih ove nedjelje dok još nije hladno. Tamo je svake nedjelje crni petak.