tash, kad postaneš baka otvorit ćeš opet gornji dio foruma da vidiš šta se sad nosi od dohrane :)
Printable View
tash, kad postaneš baka otvorit ćeš opet gornji dio foruma da vidiš šta se sad nosi od dohrane :)
Ne brinite, babe, još samo malo pa će doći išijasi, kolikojošdopenzije, baka-plusići, lude kćeri koje doje 48/14/730 itd.
A tek tema o snahama koje ne doje
Hahahahah
Kvragu, nemam sina.... :mrgreen:
ja sam upravo nedavno prošla sama sa sobom dilemu o, kasnije se pokazalo, suvišnom pitanju - što ako šogorica ne bude dojila, koliko i da li uopće išta sugerirati, pokušati savjetovati (a osobno sam stava da ne treba davati savjet onome tko ga ne traži). srećom, nije bilo potrebe, nećak je veliki cicoljubac i sve je baš kako treba, za sada. sugerirala sam da ako bude imala problema ode na ovaj forum, ali eto, što reći, ona je uvjerena da su ovdje premilitantni stavovi. naravno, pokušala sam opovrgnuti, koliko sam mogla.
dakle, većina nas je ostarila ovdje na forumu i mi bi se još družile, ali tematski je forum ostao mlad, ali mlađim ženama nije toliko prilagođen i zanimljiv kao što je nama bio.
uh, dakle, forum je sadržajno mlad, ali formom je ostario, kao i mi. mi smo formalno stare, ali sadržajno mlade...
ne mogu se sjetiti koji je ono političar bio rekao da svjetsku politiku vode djeca od pedesetak, šezdesetak godina :lool: (on je imao preko devedeset kad je to izjavio)
Ali hebemu ja imam 35 a tu se osjećam staro...
ahahahaha, vjezbacice su najbolja tema
tko vam je kriv :-P :-P
ja ni ne zalazim na one koje me ne zanimaju i uopce me ne dira o cemu se tamo raspravlja
da su tema samo prijavci, umrla bi za tri dana, ni toliko
to mozes i na endomondu
sto meni znace samo lilini paceovi, ja ih procijeniti ne znam
ili njoj moj broj jumping jacksa ili da sam danas samo pet minuta plesala
ili da je netko postigao tri air squata vise nego prije mjesec dana
ali medjusobno druzenje, poticanje, radovanje uspjesima, tjesenje, savjeti
to je ono zasto tema ima tisuce i tisuce postova
pa neka je u postu i dio o odjeci, tajicama, sminci ili we nas taj tren veseli
glavna tema je uvijek tu
i ovdje ste krivo shvatili spajku
rekla je samo da nastavi o licu i ljepoti, a ne da se svako malo ispali random tema koja nema veze sa prethodnim postovima
i na koju ce stici tri odgovora prije no sto se opet promijeni
Summer divno si nam opisala topic - nas vjezbacica :heart:
Meni nema do nase teme, drzimo se vjezbanja, al brate pretresemo sve i svasta i u tome je car :heart: imam osjecaj da se znamo u dusu sve, ne samo mi jedne druge nego i muzeve, djecu, svekije i sire :mrgreen:
Po cemu se vjezbacice razlikuju od onih pradavnih topica beba ljetnica i zimnica i ostalih vrsta? :trci: :uteg: :joggler: :raspa: :mrgreen:
Lol, ja cu se vratiti na temu jer mi je bas super i takodjer mi je padalo to pitanje na pamet. Razmisljajuci o tome (ocito imam visak slobodnog vremena), dosla sam do zakljucka da je kljuc u kozi. Znate kako bebe i mala djeca imaju lijepu, cistu kozu, bez prosirenih pora, mrlja, nepravilnosti, bora... Mislim da izgled koze najvise postara i "poruzni" ljude. Za muskarce tu dodajem i gubitak kose. Nema tog grbavog nosa koji moze poruzniti musko kojem je ostala sacuvana kosa.
Eto :D
P.S. A Ibro je zakon ! Em ima sacuvanu kosu, em je pun neke pozitivne ludosti, energije i karizme da mu ni nos ne moze nastetiti :D
Nemaju sve bebe lijepu i putenu kožu,a nisu ni svi muški bez kose ružni,dapače ima ih i simpatičnih
Moja djeca prvih tri mjeseca uopće nemaju lijepu kožu.
Uuu, ooo, kako ima lijepih muškaraca bez kose, moram još jednom : oooo :)
Moji prvih pet godina
ima ne samo simpatičnih
nego frajera samo takvih
evo recimo Bruce Willis :zaljubljen::njam::njam:
tu je drugi, meni je prvi
https://www.ranker.com/list/hottest-...w.google.hr%2F
Joj, a Sean?
A kad progovori?
To je čisti seks :yes:
uostalom, kažu da je ćelavost povezana s viškom testosterona
a višak testosterona s ...... :alexis:
S ćime?
Uh Statham mljaaaac
Konacno tema otisla u pravom smjeru :lol:
Pridruzujem se onima kojima kosa nema presudnu ulogu. Meni su zubi puno bitniji. I ruke (dlanovi i šake). I eto MM ima sve svoje zube i lijepe ruke, a kosa... :)
A recimo kosmati tip s bliskog istoka mi je u pravilu jako neatraktivan.
Samo na ovom forumu tema "zašto odrasli nisu slatki kao male bebe?" može potrajati 3 stranice,a trajaće i još dugo...:-)
:lool:
A mozda i sa seksualnim apetitom ....
Ja sam obozavateljica dlakavih muskih prsa. Pretpostavljam da nisam jedina.
Ako se vratim na temu od zute: zasto toliko volim dlakave muske otkad znam za sebe? Mozda zbog tate kao uzora :-)
Vidiš kod mene skroz suprotno. Nije ti dobra teorija, lili ;)
Lili je u pravu.
Dečki s viškom testosterona ne samo da su ćelavi, dlakaviji, već i potentniji, ali nažalost i skloniji karcinomu prostate.
Hi hi ova tema postaje zanimljiva :-)
U davna vremena vikendom navecer otvarale su se svakakve teme pa 'ko u'vati - u'vati....misteriozno bi nestajale kad bi admin u ponedjeljak došao na posao.