Ja sam gospođa u godinama, slabog mjehura, pa se sad presvlačim
Printable View
Ja sam gospođa u godinama, slabog mjehura, pa se sad presvlačim
LOL
Moja sveki se presvlaci, jos je nogom u moru. Mjehur i to.
Meni se uglavnom ne da presvlaciti. Jedino ako imam mengu, onda se presvucem.
ja se jos furam na mladost :mrgreen:
Moj to ne nosi, valjda zato što nema markiranih gaća... Odnosno ima, u te spadaju one iz hm. I ne mogu se zamisliti da mu naručujem gace internetom... Kupim mu u lidlu... I sebi, i mm, i ostaloj djeci. A da poželi na plažu u cemugod, moze.
I ovo pomodarstvo je po meni definitivno kategorija genetske uvjetovanosti. Moj treći je opterecen takvim sranjima otkako se rodio u obitelji antipomodara. I stas sad, tako je kako je. Još je premal za gaće ispod kupaćih, ali jedini on od djece mi ima ručnik sa slikom. Bio je dovoljno dugo dosadan, pa kupila majka i taj starwars ručnik.
Sad moji imaju prastari ručnik s tigrom ti je jedina slika kaj se nosi na plažu
Ja se ne presvlačim, a ni sveki (na pragu 70-e :mrgreen:)
Zato mi je bitno da je taj komad mokre tkanine na meni maksimalno mali i tanki.
Kaj na hm gaćama piše hm,na Ca ne piše ca
Dezen ručnika za plažu nikom nikad nije bio bitan, ni nama odraslima ni djeci.
Kupaće presvlačim samo kad idem doma da ne smočim sic u autu. Na plaži se nikad nakon kupanja nisam presvlačila, ni ja ni djeca. Pa kupaći se brzo suši. Ako nema pamučnih gaća ispod, jel. 8-)
Jelena, na H&M gaćama piše L.O.G.G. a imao je i set na kojima su pisala imena gradova (Tokyo, Paris, London i slično). Nije uopće bitno šta piše, bitno je da su uske bokserice s gumom gore.
ma nije ni nama bitno kaj je na ručniku služi samo za zaogrtanje kod preslačenja, eventualno za leć za spavanje ili pokrivanje kod istog, ili da se zakaći na šator da napravi malo veći hlad onom u /ispod šatora
kod nas je jednino obavezno zeti par kvačica za zakaćit nešto i karte za plažu
Upravo idem s plaže, u mokrom kupaćem, zamotana u ručnik :) Presvući ću se u autu, na plaži je već takva buka, da nisam ni 5 minuta izdržala nakon što ssm izašla iz mora.
hebem mu temu
sve vrijeme na plazi proucavam muske gace
i bit ce da na mojoj plazi nema modno osvijestenih
ima svega, slip, i kod starijih djecaka (13-15) normalnih bokserica i surferica
ali ni jedne CK nisam vidjela da vire iznad ruba surferica
jedino sto sam vidjela rasporaka vise nego sto sam zeljela:roll:
Baš :lol:Citiraj:
Bar ti nije dosadno.:mrgreen:
Uh Beti potpuno razumijem da ti smeta buka na plaži. Zato smo mi godinama po otocima.tu se mogu opustit. Još hodamo po nekim plažama teže dostupnim tako da mir i tišinu imamo.
Nisam se nikad presvlačila, kao što se ne presvlačim ni danas.
C.Klein gaće i sl.markirane gaćice ne nosimo ni MM ni ja a di će djeca.
Meni je to totalno nebitno i nadam se da će bit i njima.
Kod mojih opce nije bitna marka gaca. Bitno samo da ih imaju ispod kupacih. Ne vide im sw gume.
Evo nema ni u Herceg Novom. Oci mi ispale, al' nista. Ima jedan macan, muz mi govori "isti ja kad sam im'o 25", a ja njemu "ma makni se bolan da ga bolje vidim". A macan u slipu, na radost zenskog dijela plaze xD
bome ja ni jednog zgodnog
marta, sad opet nista ne znam
ako nije poanta u markiranoj gumi, u cemu je onda stvar s obicnim, a ne slip kupacim, ispod surferskih?
Pa ako im kupace ne vise negdje u visini ociju, onda uzmu prve s reda a to su obicno pamucne bokse...
Lili CK nema tvoje omiljene ćipkaste gaće
Moj muž voli slip kupaće
pitala ja svoju kci
kaze da je ipak stvar u CK
da se surferske moraju spustii skroz na bokove, a markirana guma se povuce gore
sad netko s nosom za posao mora izbaciti kupace s debelom gumom s natpisom
Ja nemrem pitat svog jer nam je odlepršao. On nosi samo surferske. A ni nema CK gaće.
https://www.google.hr/search?ei=SV9o...3eoHmaJETIZ0M:
Ako je uspjelo preko mobitela. :)
A ono kaj sam ja vidla nije taj ck
Update
Prije podne je omladina, izgleda spavala, na popodnevnom kupanjcu primjecena tri CK i jedan Hugo Boss. Sve momcici od oko 17.
A mozda im se ne osuse za jutarnje kupanje :lool:
To su ovi od 17 koji znaju šta je CK
Oni od 12 nisu još shvatili potpunu bit... njima bi bile dobre i ove LOGG
A-HA!!!! :lool:Citiraj:
Update
Prije podne je omladina, izgleda spavala, na popodnevnom kupanjcu primjecena tri CK i jedan Hugo Boss. Sve momcici od oko 17.
Jos ce vas optuziti da skicate maloljetnike :lool:
A vi rjesavate misterij :mrgreen:
Inače ja MM-a ne mogu zamisliti u slip kupaćim... umrla bih od smijeha... a moram priznati da mi ne znam zašto nije ni druge lijepo vidjeti u tome. MM uvijek nosi te surferske, ima i kraće i duže i jeftinije i skuplje i nikad se nije žalio da ga nešto žulja. Ove skuplje se osuše brže nego moj kupaći.
Zato sam ja već 13g na MM-ovom otoku na jednoj zabačenoj plaži na koju dolazi samo njegovo selo i pokoji zalutali turist. Prije 3g smo otišli na jednu drugu plažu, krcatu i ja sam doživjela šok i rekla nikad više.
Mana je što ne mogu ravnopravno sudjelovati na temi jer nemam komu pogledati gaće :-)
A baš me zanima što bi se dogodilo kad bi se lidl dosjetio štampati mega natpis LIDL na gume svojih gaća, ili da ona trikotaža napiše - GALEB, ili plodine - PLODAN... bi li se prodavalo?
Ovo što je Cathy malo poviše linkala su kupaće gaće s takvom gumom, a ne gaće ispod kupaćih.
Možda dečkići to vide pa nose gaće ispod kupaćih jer nemaju takve kupaće ??!!
Možda da im odrežete gumu sa gaća i našijete na kupaće? :mrgreen:
plodan, ali galeb :lol::lol::lol: