Ja obožavam kavu. I pa bih ju stalno da mi ne škode prevelike količine.
Meni pak nije drago kaj moj pije ono sra_ _ 3 u 1, instant s okusom. Fujfujfuj
Printable View
Ja obožavam kavu. I pa bih ju stalno da mi ne škode prevelike količine.
Meni pak nije drago kaj moj pije ono sra_ _ 3 u 1, instant s okusom. Fujfujfuj
U tom slučaju, u našoj familiji ovisnost o gadgetima je prva i glavna, a nadam se da će ostati i jedina :mrgreen:
Ni MM ni ja ne pijemo kavu, baš me zanima kojem smjeru će se sin prikloniti kad dođe u takvu situaciju. Inače nemam ništa a priori protiv kave, dok se ne pretjeruje s količinama. Kako netko reče, veća je šteta od slatkih gaziranih pića. A sokovi su u kafićima preskupi, i to je činjenica.
moja voli samo ledenu kavu, u početku su joj bili fora one neke instant kave sad više ne. No ona ne izlazi puno pa je to sve sporadično.
Kod nas nitko ne pije kavu, pa ni klinci. I to mi je ok. To ne znaci da ne hodaju po kavama, ali piju sok ili zimi caj.
Sto se tice dzeparca od bake i dede, kod nas je to bilo oduvijek. Prvo sitnisi, onda papirnate, sad samo prebace lovu na njihove racune :)
Cuj, ima i gorih poroka. :mrgreen:
Mogu se skinuti s kave sutra, ali sto mi onda ostaje od zivota ?! :mrgreen:
Ne cugam, ne pusim, ne drogiram se , slatko sam si srezala u zadnjih godinu dana gadno, i peciva , i bureke ...
O zivote, samo mi jos kava ostaje. :lol:
ps: mali se nije navukao na kavu, jos je u dojenackoj slatkoj fazi. Mlati po seceru.
Inace, moji roditelji su bili strastveni pusaci , niti jedno od troje njihove djece nije preuzelo tu ovisnost. Cak niti u bilo kakvoj blazoj verziji.
Otkad je to porok?
sta se zastita ne placa :tele:
A zakaj ne bi pili kavu?!?!?
Nije to kokain.
Po meni love treba biti za sve, ali umjereno.
moj veli da nema curu jel to košta!
ne razdvajam džeparac za marendu i ostalo, ruča uvijek doma, kuhano, kantinu u školi nema. Kifla u pekari stvarno nije skupa. Dajem novce tjedno jer je, između ostaloga, poanta davanja džeparca da se nauči raspolagati s novcem, neki njegovi vrsnjaci već u zavrsili srednju skolu i uce raspolagati s placom. U tjedni džeparac ne ulazi bon za mob i naravno, bilo što što iskoči od uobičajenih "kava" oko škole ili po kvartu. KOnačno, niti ja ne idem svaki dan na kavu :)
khm, kondomi na akciji :-o
ajme Cathy, sta bi ti i baka postala cim prije, dok si jos u formi :lool:
Pazi da im nije istekao rok trajanja.
Leona i ja smo se dogovorile na 50 kn tjedno za klopu i "kavu". Kaže ona da je bila smijurija jučer na prvi dan škole, ona i njih još 20 srednjoškolskih prvašića zaposjeli neki birc i svi do jednog naručuju: Nescaffe, Nescaffe, Nescaffe..samo moje malo dijete traži cedevitu o limuna :D
Džeparac joj je skroman jer joj više jednostavno nemam otkud dat a i ne treba joj više sad kad još ne ide van. Međutim redovno dobiva lovu od bake i dede za blagdane i sl., zna šparati a zna i zaraditi sama npr. tako da meni pomaže u poslu kad mi je do grla. Za lagane administrativne zadatke tipa, postavljanje članka na klijentov blog/potraga za odgovarajućim fotkama/osnovna obrada fotke dobije od mene $ 5 po satu pa joj se znalo nabrat i 300 kn mjesečno ljetos preko praznika.
Jest da ja potrošim nešto vremena dok prekontroliram njen rad ali nema veze. Leoni je to izvrsna vježba i za unapređenje njenog znanja rada na kompu i za osjećaj odgovornosti da završiš što si počeo kako treba i na vrijeme i tak :)
Leona i ja smo se dogovorile na 50 kn tjedno za klopu i "kavu". Kaže ona da je bila smijurija jučer na prvi dan škole, ona i njih još 20 srednjoškolskih prvašića zaposjeli neki birc i svi do jednog naručuju: Nescaffe, Nescaffe, Nescaffe..samo moje malo dijete traži cedevitu o limuna :D
Džeparac joj je skroman jer joj više jednostavno nemam otkud dat a i ne treba joj više sad kad još ne ide van. Međutim redovno dobiva lovu od bake i dede za blagdane i sl., zna šparati a zna i zaraditi sama npr. tako da meni pomaže u poslu kad mi je do grla. Za lagane administrativne zadatke tipa, postavljanje članka na klijentov blog/potraga za odgovarajućim fotkama/osnovna obrada fotke dobije od mene $ 5 po satu pa joj se znalo nabrat i 300 kn mjesečno ljetos preko praznika.
Jest da ja potrošim nešto vremena dok prekontroliram njen rad ali nema veze. Leoni je to izvrsna vježba i za unapređenje njenog znanja rada na kompu i za osjećaj odgovornosti da završiš što si počeo kako treba i na vrijeme i tak :)
Samo nemojte kupovat kondome u Lidlu. :mrgreen:
:lol: ma sigurno su popravili kvalitetu odonda.
Znam ja. Glasni su, tvrdoglavi i zahtjevni.