Ja nemam loših iskustava s Vlatkovićevim pregledima, dosta je nježan, kod K.Č. sam uvijek strahovala i osjećala puno veću nelagodnost, pa čak i laganu bol.
Printable View
Ja nemam loših iskustava s Vlatkovićevim pregledima, dosta je nježan, kod K.Č. sam uvijek strahovala i osjećala puno veću nelagodnost, pa čak i laganu bol.
Ma kod njega mi je prestrašan pogled na hrpu uporabljenih "kljunova" u lavandinu, a i zvuk šarafljenja tog aparata pri obavljanju testa mi je jeziv (što ga ne podmaže nečim :roll:)
Izgleda da ću ja ipak do Vlatkeca, ali što ako su mi potrebne kakve uputnice? Može li mi ih dati liječnica opće prakse?
za Vlatkovića imam samo riječi pohvale - a svjesna sam da se uz SVAKOG liječnika vežu i pozitivna i negativna iskustva - to je neminovno - nisu ni oni svemogući....
nažalost , mi svoja iskustva vezujemo uz njih iako nekad nijedan drugi ne bi mogao pomoći , nažalost...držim fige svima da trudnoće i porodi dobro prođu - liječnici su nam nužno "pomagalo " na tome putu...pozdrav.... :)
klia, kod njega ti ne treba uputnica
Pretpostavljam da je klia mislila na situacije kad joj zatrebaju nekakve uputnice (uf, kako sam to objasnila), dr.opće prakse ti u principu ne smije dati uputnice, ali ima onih koji to rade. Moja dr. ih ne daje, pa sam se po preporuci Vlatkeca upisala kod Lisice i on mi daje uputnice koje V. zatraži. Ili možeš i dalje biti upisana kod K.Č., pa od njega tražiti uputnice.
Uputnica ti treba samo za briseve,ali ne i za papu.Ja kod Vlatkovića ni ne osjetim da me pregledao,a pogotovo izvadio papu ili bris.
Naravno da se za papu kod njega ne treba traziti uputnicu, mislila sam, upravo kao sto Rhea kaze, na situaciju kad ti zatreba neki lijek ili dodatni pregled u bolnici ili (ne daj Bože) uputnica za bolnicu...
Kako K.Č. reagira kad mu dođeš sa zahtjevom za uputnicom, a pregledao te drugi dr?
ovisi koji.... i među njima ima simpatija i nesimpatija. Najbolje da nazoveš i pitaš privatnika kod kojeg misliš ići.Citiraj:
Kako K.Č. reagira kad mu dođeš sa zahtjevom za uputnicom, a pregledao te drugi dr?
Ok ;) da preformuliram - na koga K.Č. reagira sa simpatijom?
Ja ti stvarno ne znam, pitaj Vlatkovića, vjerojatno će ti on znati nešto reći.Citiraj:
klia prvotno napisa
Vlatković svoje pacijente šalje Krpini
Ja isto idem kod Vlatkovića, a sve uputnice uzimam kod Perinčić. Nikad nije bilo nikakvih problema, čak još uvijek ni neznam kako ona izgleda.. :oops:
E, da, mislim da i Perinčićka potvrđuje svima uputnice
ja sam od Crvelina išla po uputnice Anđeliću
Ne reagira :roll:Citiraj:
klia prvotno napisa
Da, on zapravo uopće ne reagira :lol:
:lol:Citiraj:
kikic prvotno napisa
Prijavljujem da sam svladala frku i otišla Vlatkecu :D
Prvi doktor koji je pohvalio moje dugo dojenje (uz objašnjenje koliko je to dobro za mene i bebacha - meni to ići govoriti :lol: :lol: )
Čovjek je toliiko smirujuće djelovao na mene da vam ne mogu opisati.
Inače, cijena pregleda+papa testa+color doppler uzv-a jajnika zbilja je 300kn.
Cure, hvala vam još jednom na informacijama :)
Super, klia :D
Da, Vlatković podržava produženo dojenje, i nas je podržao, ali dojenje u trudnoći mu se baš ne sviđa, tu nas je razočarao :mrgreen:
Ne znam postoji li uopće ginić koji vas po tom pitanju ne bi razočarao :/
>> meni je Kulisic bija na porodu, covik i po, jednostavan, strucan i drag... da li se kod njih u bolnici inace moze ic na preglede ili samo u slucaju poroda i sl. stvari? Ja sad iman kontrolni pregled za 5 tjedana, a ne znan di bi isla... ginekolozi, koje znam dosad, i di san bila dosad, su ziva katastrofa... cula san i za mitrovic i za crvelina da su ok, ali sve je to rizik kada ides prvi put...[/quote]
Mislim da to nije moguće.
Ja sam kod Anđelića, njega dr. Kulišić mijenja kad je na godišnjem ili bolovanju pa sam bila kod njega na par pregleda i on mi je bio i na porodu (sasvim slučajno). Kad me vidia u bolnici reka mi je: Pa kud opet ti, taman sam pobiga od tebe... :lol:
Uglavnom, po meni najbolji ginekolog kod kojeg sam bila, temeljit, obziran i drag ka što si i rekla..
Ako ikad otvori svoju ordinaciju prva se upisujem!!
A Anđelić nije loš, zna i objasnit i pokazat što triba, ali je po meni "seljak", mislim, ako pred pacijenticom koju prvi put vidi slobodno skreše kako ga volja... :roll:
I dr. Vranić u bolnici je ok.
I meni je Kulišić od svih zd ginekologa najdraži :)
Da, jako je simpatičan, bio nam je na tečaju dva dana i skroz je ok
Ja sam isto u potrazi za normalnim ginekologom u Zadru, pa me zanima kakav je dr Kulišić. Koliko znam on je odjelni liječnik, ali mi prijateljica kaže da je bila kod njega u ordinaciji dr Anđelića i da se kod njega sad može tamo upisivati(kod Kulišića). Ona ga hvali na sva usta!
Gdje Kulišić ima ordinaciju?
BTW, i Anđelić raskida ugovor s HZZO-om
Koliko ja znam dr. Kulišić nema svoju ordinaciju, radi na opstetriciji u bolnici, ali, kao što sam već rekla, mijenja dr. Anđelića po potrebi.
Prvi put čujem da se može upisati kod njega :?
Olja, molim te javi kako to da se može upisat i kod dr. Kulišića?? :shock:
:D
Ne vjerujem da se može upisati kod njega, jer bi trebao imati svoju ordinaciiju. Njena frendica je vjerojatno upisana kod Anđelića, kod kojeg ovaj tu i tamo dođe u zamjenu.Citiraj:
_Candy Candy_ prvotno napisa
To i ja mislim, zato mi je bilo čudno kad je rekla da se tamo može upisat kod dr. K. :roll: :raspa:
malo kasnim , vratih se s vikenda. Znam da dr. K. radi u bolnici ali mislim da je rekla da će on imati svoj termin u ordinaciji dr. Anđelića pa se može kod njega ići privatno na preglede. Još ću je pitati za detalje pa javim
Em je zgodan, em ima "meku ruku" :mrgreen:
Al će te dane bit navala u Anđelića :)
:lol: :lol: :lol:
samo se ti zaj........ :mrgreen: ali bome će bit tako :coffee:
Al' ste se raspričale o tom Kulišiću ;) A ja ne znam tko je taj.
Sve mislim da mi je on možda bio na prvom porodu. Kako izgleda dotični?
Meni je bio na dva poroda,super tip.I onako,zgođušan :mrgreen:
Mršav, viši, ima svijetlu kosu (smeđu), plave oči, oko 35-40god. (po mojoj procjeni)
I jel to bio on?
Ma dosta više o njemu, bar ja, da se ne bi krivo shvatilo :mrgreen: :P
...i može se često vidjeti na špici, sa ženom i bebom u kolicima :mrgreen:
Tako mlad, tako zgodan, tako nježan...i tako zauzet :lol:
Odgovara opisu, ako je uz to još izuzetno duhovit, onda je to sigurno on 8)Citiraj:
_Candy Candy_ prvotno napisa
OT, Trina, jel' ti to živiš tu negdje?
izgleda ko mulac, s naušnicom u uhu. ne možeš povezat njegov izgled sa strukom koju radi, da ga ubiješ :lol:
A da se prebacimo na novi topic "Dr. Kulišić" :mrgreen:
Sve vas potpisujem za dr. Kulišića. Mene je oduševio što mi je nakon poroda rekao da bi on mene pustio da budem na lopti do kraja, da se njega pitalo (jer me on samo primio, a porod je nadzirao drugi doc).
Tada sam mislila da me sprda (jer ga nisam poznavala, a većina se tako odnosi prema "novotarijama"), no kasnije sam skužila da je čovjek zbilja to mislio.
I također mi je predivno što mi se svaki puta u gradu javi, nema onaj tipični "doktorski" gard. Tako je prirodan, normalan i baš nekako zrači povjerenjem :heart:
Nina, otkud podatak za Andjelića :(