Sretna nova cure, nasam se da ste se malo odšokirale od potresa, ja sam se baš prepala, polako dolazim k sebi.. Nek nam/vam se ostvare želje i pogotovo ova tu s teme i nek bude mirnija godina!
Printable View
Sretna nova cure, nasam se da ste se malo odšokirale od potresa, ja sam se baš prepala, polako dolazim k sebi.. Nek nam/vam se ostvare želje i pogotovo ova tu s teme i nek bude mirnija godina!
1.1.2021.
(Ne) čekalice
Lotus5 ~~~~~~~~~ 30.dc
Odbrojavalice
Mašnica ~~~~~~~~ 23.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 20.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 9.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 8.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 7.dc
Garawa ~~~~~~~~ 2.dc
Sretna nova :ghug:
Cure, želim vam svima sve najbolje u ovoj godini- našim trudnicama da sve prođe kako treba a nama ostalima da se ispuni naša želja :) :)
Meni danas 31.DC, nema nikakvih promjena i test nisam još radila.
Ti imas ciklus od 28-30dana, dal tako???
Poslano sa mog JNY-LX1 koristeći Tapatalk
Ljube555, nekoliko zadnjih ciklusa mi je bilo malčice duže. Ovog mjeseca je O bila 18./19.DC tako da je i ovaj onda duži, valjda. Pijem i Duphaston još uvijek koji može produžiti ciklus tako da se ne smijemo zanest previše hahaha
Cure od srca vama i vašima želim sve najbolje u novoj 2021. Svim curama s liste želim da u ovoj godini budu trbušaste, sretne i zdrave :heart: Naravno i našoj Himalayi i malenome sve najbolje u novoj.
Lotus hvala ti na lipim željama. Kad si planirala test? Duphastone ćeš piti dok ne napraviš test ili?
2.1.2021.
(Ne) čekalice
Lotus5 ~~~~~~~~~ 31.dc
Odbrojavalice
Mašnica ~~~~~~~~ 24.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 21.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 10.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 9.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 8.dc
Garawa ~~~~~~~~ 1.dc
Lotus zvuči dobro!
Kad planiraš test?
Klooo hvala ti na lijepim željama :heart:
Imam taj jedan test doma, nastojat ću pričekati još koji dan haha.
I s Duphastonom i Estrofemom nastavljam ako je T u pitanju, u suprotnom ih prestajem piti.
3.1.2021.
(Ne) čekalice
Lotus5 ~~~~~~~~~ 32.dc
Odbrojavalice
Mašnica ~~~~~~~~ 25.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 22.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 11.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 10.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 9.dc
Garawa ~~~~~~~~ 2.dc
Lotus držim fige, joj kako bi bilo super da nas dočeka tvoj plus :heart:
Klooo ti si pila inofolic? Imaš link neki od kud si ga nabavljala? Mojoj kolegici preporučio ginekolog da uzima zbig pcos ali baš smo gledale i skup je stvarno kod nas. Vidim po netu da se razne kombinacije spominju ali nisam sigurna koja je najbolja...
https://ibb.co/YR0GnfY
Isti sastav sve isto
Poslano sa mog JNY-LX1 koristeći Tapatalk
Cure sve najbolje u novoj godini!
Beck, ja sam pila inozitol prah. Puno jeftinije. Doktor je rekao da ne može škodit i da je dobro za pcos.
Lotus, držim palčeve!
Inozitol pijem i ja vec 2 mj. za pcos kupim u ljekarni u Dugavama. Ako imate koga da radi u ljekarni moze vam racunati neki popust...
Ja brojim dane do M (iduci tj. bi trebala) i opet javljanje u Petrovu za termin za histeroskopiju...u nadi da ovaj put covid nalaz bude negativan...
Ja pišnula test- negativan da negativniji ne može bit hahaha.
Uf što bi dala da je prerano još hahaha.
Ugl, jutros promjene nema, ono sam neki dan bila napisala da su me cice bolile, u međuvremenu su prestale bolit.Isto tako i s trbuhom. Ma znam da treba biti realan al još ću malo kao čekati i nadati se malčice.
4.1.2021.
(Ne) čekalice
Lotus5 ~~~~~~~~~ 33.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 23.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 12.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 11.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 10.dc
Garawa ~~~~~~~~ 3.dc
jutro cure!
Hvala na preporukama, budem proslijedila. Čini se povoljnije puno.
Kod mene nema ništa, osjetim kao neko zatezanje dolje, možda se O bliži.
Skoro sve smo sada u niskom startu.
Lotus, nije gotovo dok nije gotovo.
Bok cure. Kako ste?
Beck da pila sam Inofolic jedno vrijeme, ali to mi je mama poslala iz Njemačke jer je tamo duplo jeftinije. A kasnije sam prešla na Gynositol koji mi je svekar nabavio u Nizozemskoj kad je bio. Tako da nemam nažalost linkove.
Lotus ja držim palčeve da je rano. Jesi s popodnevnim radila test?
Klooo, s popodnevnim. Uz računanje da je O bila 18./19.DC M bi trebala stići cca. jučer/danas (ne znam koliko još dana može kasniti zbog Duphastona). Sutra ću pišnuti još jedan pa ćemo vidjeti (doduše, liječnik bio napisao da test napravim danas, ja sam jučer pišnula pa mi nema smisla opet danas).
Stavili su nas na listu čekanja za ožujak za IVF.
Onda ujutro još pišni zašto ne.
Mene zvali iz Vinogradske i imam iduci tj.pregled kod hematologa...pretp.da ce mi preporuciti heparin kod iduce trudnoce....taman ce i menga kroz 7,8 dana pa da sve rijesimo i imam spremno. Iako s obzirom na situaciju nije mi do nicega...
Lotus držim fige. :heart:
Ja kad sam bila na Duphastonu bi mi M došla treći dan nakon što sam prestala s tabletama. Znam da može doći i dok si još na tabletama, ali ne znam kako to funkcionira.
Mašnice držim fige da sve sredite. Situacija nije bajna, ali baš nam zato trebaju dobre vijesti.
Beck kako je kod vas? Hoćete raditi spermiogram?
Onaj još jedan jutarnji test sam prebacila na sutra ipak haha.
Do sad sam s Duphastonom imala jednom iskustva i to davno kad sam ga pila za izazivanje M s obzirom da nikako doć a nije bilo riječi o T.
Danas ću baš malo nazvat doktora da vidim šta on kaže na sve to.
5.1.2021.
(Ne) čekalice
Lotus5 ~~~~~~~~~ 34.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 27.dc
Odbrojavalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 24.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 13.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 12.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 11.dc
Garawa ~~~~~~~~ 4.dc
Lotus držim fige da ne dođe ni sutra.
Mašnice samo glavu gore, to su super vijesti - stvari se pokreću!
Klooo hoćemo, odmah nakon što sad pokrijemo plodne dane. Jer jučer i danas mi se dosta sluzi pojavljuje kao egg. Trakica je još svijetla, jučer sam krenula umakati, tako da pokrijemo ove dane i onda spermio.
Čula se sa svojim liječnikom-uglavnom, prestajem s terapijom i M bi trebala stići kroz dva, tri dana
6.1.2021.
(Ne) čekalice
Lotus5 ~~~~~~~~~ 35.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice
IvchyOs ~~~~~~~~ 25.dc
Beck ~~~~~~~~~~ 14.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 13.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 12.dc
Garawa ~~~~~~~~ 5.dc
Lotus žao mi je :/
Nadam se cure da ovaj dan provodite u odmaranju.
Klooo kako je kod tebe, ima li kakvih novosti?
7.1.2021.
(Ne) čekalice
Lotus5 ~~~~~~~~~ 36.dc
Mašnica ~~~~~~~~ 29.dc
IvchyOs ~~~~~~~~ 26.dc
Odbrojavalice
Beck ~~~~~~~~~~ 15.dc
ljube555 ~~~~~~~~ 14.dc
BelleA ~~~~~~~~~ 13.dc
Garawa ~~~~~~~~ 8.dc
Jutro cure!
Garawa ispravila sam te.
Ostale cure - nadam se da je vama sve točno, provjerite s vremena na vrijeme - mislim da mi se pobrkalo nešto onaj vikend oko Božića kad sam odmarala :)
Kod mene je peak - bilo je jučer kao pozitivno popodne, navečer kao neki peak iako mi je trakica bila čudno razlivena pa nisam 100%. Danas ujutro je definitivan peak.
Akcijali smo jučer ujutro, mislim da ćemo i sutra ujutro (jer mi smo na svakom drugom danu). Pa eto, neka nam se posreći ovaj ciklus :-P
Meni danas 1.DC, stigla M, baš onako pravo (Beck slobodno me sutra mijenjaj i piši 2. DC).
Opet sam razočarana, nekako sam bila čak mirna kad sam vidila negativan test i onda me jučer i danas opeglalo neko užasno raspoloženje. Valjda sam ovaj mjesec (ko i svaki do sada) brijala da će to bit to (još sam bila na terapiji, prvoj ikad vezano uz ovu našu neplodnost), akcijalo se, kad ono opet šipak.
S ovom novom godinom smo ušli u treću godinu borbe za naše čudo pa računam da će možda biti treća sreća. Kako god, treba se sredit u glavi i ić dalje. Čeka nas još vađenje markera i u trećem mjesecu idemo na MPO,osim ako se još u ovo kratko vremena prirodno ne desi čudo haha.
Valjda ćemo sve mi curke ovdje s foruma smućkat nešto, na koji god način :)
Bok cure. Kako ste?
Beck nadam se da vam na kraju ti rezultati spermiograma uopće neće biti ni bitni. To ti stvarno od srca želim. :heart: I drago mi je vidjeti da opet hvataš peak oko 14,15dc, a ne 20+.
Lotus draga baš mi je žao. :-( Stvarno sam se nadala da će to biti to za vas. Ali samo nastavi biti i dalje jaka kao i do sad. Tu sam za tebe ako trebaš čašicu razgovora ili bilo što. Divim se tvojoj snazi i ako ti išta znači činiš i mene boljom osobom. :heart: Uvijek se treba nadati čudu, ali ako ga i ne bude u ovih par miseci do MPO, onda će mrva sigurno doći u postupku. Držim vam fige i navijam za vas.
Koliko vidim kreće opet za većinu vas pokrivanje i akcija. Tako da ću vas pozorno pratiti i navijati za sve.
Beck ja sam dobro. I predobro. Nemam nikakve simptome. I ovo sitno što imam to ranije neću ni spominjati koliko je zanemarivo. Danas smo bili kod doktora pa mi je malo lakše. Jer sam si već zbog cijele situacije s trojčekima i s obzirom na izostanak simptoma pomislila da i s ovom mrvom što je dobro nešto nije ok. Ali evo doktor je danas potvrdio da je sve ok. Nažalost one dvije mrve se ne razvijaju. Jedna se ni ne vidi skoro više, a druga se vidi, ali ne razvija se. Nisam prokrvarila do sad pa je sad što više vremena prolazi sve manja šansa da će se nešto desiti.
Sorry na dužem postu. Čitam vas redovito i tu sam za vas :ghug:
Beck, Klooo, hvala na lijepim riječima, utjeha dobro dođe u svakom trenu, pogotovo kad je čovjek "down".
Ljube555, ne znam kako tebi, ali nama su te tri godine proletile samo tako. Kao da je bilo jučer, sjećam se, da smo rekli da krećemo pa kad uspijemo - uspijemo. Vjerovat ćemo da će nam ova treća godina biti "dobitna".
Uuu koliko me dugo nije bilo... Imam za čitati.
Cure kako ste? Ja sam još u svom čudnom ciklusu, nadam se da će uskoro doći menga.
Lotus žao mi je. Drži se :heart:
Vidim ima nas u trećoj godini rada na bebi...neka bude dobitna.