Nazalost,ovaj put nista...dobila jace krvarenje,mengu...vadila betu,pala je 434 ������������
Printable View
Holideja, meni je pala jedna folikulometrija na vikend i poslala me dr. na ultrazvuk kod njihovog dežurnog SD ginekologa u nedjelju, i onda su se čuli telefonom da vidimo što dalje. Punkcije sam bila uvjerena da ne rade vikendom, ali sad neki dan mi je jedna cura rekla da je imala punkciju u subotu.. pa sad ne znam.. možda rade samo u nekim situacijama
Cure, kakva su vam iskustva sa zamecima koje proglase visoko kvalitetnima? Znam da nema pravila, ali ipak me zanimaju iskustva. Naime ja sam nakon godinu dana jako loših rezultata i nekvalitetnih stanica (samo jedan transfer tj. oplodnja, puno pokušaja) nekim čudom na prirodnjaku dobila zametak koji je biologica nahvalila.. rekla je da je jako lijep i kvalitetan, školski i nefragmentiran. Ja sam se rasplakala od sreće kad sam izašla:-). Mislila sam da više ne mogu proizvesti kvalitetnu stanicu (40 godina, endometrioza, dosta nizak AMH, visok FSH, nekvalitetne stanice do sad).. sad čekam betu.. još 11 dana :joggler: Uf uf.. tko će izdržati.. Imam osjećaj da je ovo - sada ili nikada.
Cure...danas 11dnt 3dnevni embrij 10stanicni, radila test i jutarnji i popodnevni negativni
Op op super!!
Ja se mučim sa nekvalitetnim zamecima već godinu dana :(
Valjda bude sad 7. sreća :cekam:
Eche sretno! Meni su do sada bili nekvalitetni, ako bi uopće došla do njih. A ovaj je valjda neki zaostali kvalitetan:) I kao što je biologica predvidjela, primio se. No, nažalost, beta rasla (iako nije bilo pravilno duplanje), pa sad počela padati :( Tako da, ništa od mene ni ovaj put..
Pozdrav svima!danas sam imala FET dvije blastice,sada neki sluzavi iscjedak sa smjedje crvenim nitima(ne znam kako da to objasnim
Nije mi otisao cijeli post...kasnila sam sa utrogestanom sat vremena,sad me strah da nije zbog toga...jel imao netko slicno iskustvo a da je sve bilo ok?
Hvala!
Znaci,ovo je tek dan transfera,ima da izludim do bete!
Ne znam zasto mi ne odlaze cijeli postovi?super kako se dopisujem sama sa sobom!
Opet nije otisao cijeli post.
Hahahahaha potpuno te razumijem :lol:
Ova prva dva tjedna još nekako ajde, stalno se nešto događa pa pikanje pa folikulometrija pa aspiracija pa transfer, a onda dva tjedna ništa... samo čekanje, nikako da prođe :roll:
Ne zamaraj se sa iscjetkom, ne bih rekla da sat vremena za utrogestan može biti razlog.
Samo se opuštaj idućih 13 dana :D
Pozdrav cure!
Nova sam na forumu ali sam do sada vjerno pratila objave pa sam se odlučila pridružiti vam.
MM i ja krenuli smo u stimulirani postupak u Petrovoj. Aspiracija je bila 22.06.2021., dobili smo 6 jajnih stanica od kojih su dvije vraćene 25.06. Smrzlića nažalost nemamo ali nekako se nadam da će upaliti iz prve :-)
S obzirom da nam je ovo prvi pokušaj, imam osjećaj da sam ovo sve prošla kao u nekom bunilu i vrtlogu. Nekako kao da se u svom tom ludilu nisam snašla i posvetila možda kako bi trebala. Samu stimulaciju sam užasno loše podnijela, a danas 3 dana nakon ET-a osjećam probadanje u donjem desnom dijelu trbuha te bol koja je prisutna u desnom kuku (to traje još od aspiracije). Betu vadim 09.07.,a do tada vas sve pratim i svima vam želim pozitivne rezultate!
Bok, evo i ja se pridružujem cekalicama....
28.6. FET 2 blastice, danas 2dpt....
Jučer i danas osjećam pritisak malo, i bolove, al ostalo nista..
Trenutno sam na GO do kraja tjedna, pa sve laganini....
Zanima me kako ste vi ostale sa poslom, doma do bete ili radite normalno?
Dobrodošla SailorMoon.
Ja bi trebala betu raditi 7.7 (9dnt), pa se pratimo
Hej SailorMoon, sretno - drzim fige! Ja sam imala slicna iskustva. Dva dana nakon ET sam u sred noci imala uzasne bolove, onako kao brutalno bolna mjesecnica plus ledja su me ubijala. To me drzalo dobrih 6 sati, nakon toga nisam mogla sjediti niti lezati, samo stajati/polako hodati. Mama mi je oblacila ujutro carape jer se nisam mogla sagnuti. U panici sam zvala doktora misleci da je sve vec proslo i da se mjesecnica najavljuje, a on mi je na opisane bolove samo rekao da to dobro zvuci:) evo, sad smo u 16. tjednu nakon jednog ICSI pokusaja:)
Curke,ima koja cekalica? Meni danas 8dnt,transfer bio 3 dan,jedan zametak,osjecam se normalno,nikakvih simptoma,tj.sve manje.tu i tamo osjetim na kratko neki pritisak al nista znacajno.Tjesim se time da je doktorica na transferu bila jako zadovoljna endometrijem,mada mozda je uvijek bio ok,samo do sad(ovo mi je treci ICSI) nitko to nije kometirao..
Imate vi kakvih simptoma?
Airad,
I ja čekam.... Ali sam tek 3 dnt... I nemam nikakve simptome. Osjećam se kao svaki mjesec
I to me baš nervira. Blago tebi uskoro beta. Ja ne znam kako ću do 8 dnt
Uzasno mi je kad nista ne osjecam,ko da se nista ne dogada.Sad cekam 11-12 dnt,tad mi je do sad poceo spoting/blaga M.Makar svaki put vadim betu,za slucaj :)
A nemaš baš nikakve simptome? Ja se osjećam bolje nego u običnom ciklusu kada nisam u postupku, majke mi. Nit me šta boli, nit me nešto smeta. Baš za poludit
Airad, Carica evo i ja se pridružujem cekalicama.
Meni je danas isto 8 dnt i sutra idem vaditi betu, s obzirom da su mi vraćene 2 blastice.
Od simptoma imam lagano probadanje, i bolne grudi od utrogestana.
Draga Tinca. Držim ti fige da uspije, javi nam. Jesi imala ikakve simptome implantacije u ranijim danima od transfera? Javi nam betu
Carica, pa nekih posebnih simptoma osim povremenih bolova, kao pikanja ili probadanja, neznam kako da opišem, nisam imala.
Beta bude danas popodne, javim....
Danas sam nekako posebno tuzna i nervozna....
Ono nadam se najboljem, no istovremeno se pripremam za negativan rezultat,..... previse ih je bilo ☹️
Nula bodova,cak i sise prestale boljeti, meni taman treba doci menga negdje kad je i beta.Vidjet cemo sta ce prije.Al vec sam jucer bila na rubu suza i sa sto scenarija u glavi..tipa sto ako necu uspijeti nit nakon zadnjem pokusaja koji pokriva HZZO,sto ako necu imat djecu nikad itd itd..Strasno :(
Cure znam kako se osjećate i ja imam iste misli i osjećaje, takva nam je valjda sudbina... Javljate bete, navijam za vas ♥️
Tinca vidim u potpisu da si prošla već puno toga, od srca ti želim pozitivnu betu ionako te ne poznajem.
Samo da vam javim i ovaj put beta 2.3, opet neuspjesan postupak.....
Isplakala sam more suza....
Airad, Carica hvala vam na podršci.
Vama želim mirno cekanje bete te puno bolji rezultat od mojeg❤️
Curke,da li ste pi polozaju cerviksa proucavale dal je doslo do oplodnje?i dal vam je polozaj cerviksa to i potvrdio?
Meni je poslije bilo ko da sam jedva stavila utrice,sve bilo nekako usko,pa je bio visok,pa jedan dan navecer ko da se skratio/spustio,i sad mi se cini da je ponovo visok..
Nemam pojma..hvatam se za bilo sta :)
Meni je poslije transfera*
Nisam bas po polozaju, ali mi je oba puta kad sam bila trudna cerviks bio zatvoren i mekan. Slicno kao jastucic na dlanu ispod palca.
Hmm..bas cu prouciti :)
Meni je otvoren.Beta 12.7.pa cemo vidjeti