ronin kak izgleda irina?
meni su sve rekle imena jer sam tražila al se nemrem sjetit sad.
Printable View
ronin kak izgleda irina?
meni su sve rekle imena jer sam tražila al se nemrem sjetit sad.
U jesen 2004.Irina je imala kratku plavu kosu,malo je sitnije građe,i ima neki nježan,blagi glas.
I da,zaboravila sam reći da je mlada.
mišica,s obzirom na tvoju priču s poroda nekako mislim da ti ona nije bila-svi ju fakat pamte po dobru.
Mislim,i moj je porod bio čista katastrofa(stavila sam također priču) :(
a ona je bila jedini tračak svjetlosti u mojoj patnji.
Potpisujem, ona mi je bila na zadnjem porodu, prekrasna cura........ali moram spomenuti Nasku, bez koje mi prvi porod ne bi ostao u tako lijepom sjećanju...pomogla mi je da se povežem sa svojim tijelom, da se ne bojim....da budem jaka..... :heart: [/quote]Citiraj:
andrea prvotno napisa
Citiraj:
TinnaZ prvotno napisa
meni je jedna sestra s 5. kata prisla krevetu i rekla: vi ste ovdje vec bili, sjecam vas se. prije 3-4 godine, ne duze....
ne sjecam se jesam li odgovorila - primalja Andrea, krasan porod, odlicna atmosfera, bile su tamo jos 2 primalje - jednu sam pratila dok je poradjala trudnicu do mene - isto fenomenalna, al ne znam ime.
Sestra Mirjana (Petrova bolnica). Zahvaljujuci njoj i Dr. Crvenkovicu nas porod je bio prekrasan dogadjaj koji cu rado ponoviti ...
E, zaboravih i primalju Nasku sa SD-a! Super gospođa, jedino srdačno i ljubazno lice na tom odjelu, koliko sam uspjela primijetiti u sat vremena provedenih gore!
Ostali :evil: !
primalja barbara iz rijeke nije više na porodima :cry:
A gdje je?
ne znam, samo znam da nije na porodima, saki79 je to napisala na proljetnicama
:shock: :no:Citiraj:
aries24 prvotno napisa
Zasto :cry: toliko sam htjela da mi bude na porodu....znala sam da opet necu imati srece
Citiraj:
aries24 prvotno napisa
kaj??? ne mogu vjerovati,a zašto?? ona definitivno kao najbolja primalja,strpljiva,nježna i autoritativna u isto vrijeme,ma SUPER JE!!!!!
ona je sad u djecjoj sobi.
Pa meni je Barbara bila na porodu, a to je bilo 09.03. :shock:
Ali na neki način mi je drago da je na petom katu, jer njima treba pojačanje u ljubaznom osoblju.
a ja sam rodila 12.03. isto mi je ona bila,znači stvarno nova informacija...šteta, rođena je za to....makar će sigurno puno napraviti i na novom odjelu sa bebicama :)Citiraj:
betty boop prvotno napisa
Pa i da je ostala u rađaoni tko zna bi li naletjela na nju?Citiraj:
Nile prvotno napisa
Blis onako je postojala neka mogucnost da dođem u njenu smjenu...ma bitno da bebica bude ok ima jos puno dobrih primalja
varaždinsko rodilište - sestre Erika i Viktorija,
moji anđeli koji su mi kasnije i na odjelu na 2. katu svako jutro donosili finu, mirisnu kavu :)
ni ostale nisu bile loše, naprotiv, ali njih dvije su bez daljnjega posebne primalje...
još jedno :heart: za primalju Kseniju iz Rijeke :)
Teuta :saint: - u Merkuru,
da je bar vise takvih babica koje obozavaju svoj posao.
hej, pa ti si u jednoj smjeni dobila dvije primalje koje su si bile spremne same platiti odlazak na seminar A. Robertson koji je organizirala Roda. Osim njih, išle su još dvije. Sretnice.Citiraj:
vimmerby prvotno napisa
e pa sad baš i nisam tolika sretnica jer sam ja ispratila tri smjene u rađaoni
a one su bile jedna jutarnja, druga podnevna
ali mi je porod ipak bio super!
ovo kaj su napravili sa tim smjenama u vž je užas !
Mene je primila sestra Erika, tako da nije bilo nikakvih problema što ne želim lijekove iako sam morala na indukciju (pali otkucaji, nestalo plodne vode..), pohvalila moj jastuk za dojenje, samo što je bila nekih 2 sata.
No, u podnevnoj smjeni su bile sestre Vesna i Viktorija, obje stvarno sjajne, ljubazne.
Ja sam malo strepila na kog ću naići, a na kraju na 3 primalje koje su bile na seminaru. I naravno, dr. Jukić, koji me dopratio u rađaonu i ispratio iz nje, "rezervirao" mi čak krevet u sobi kod Lutonjice koja je bila još jedan dan tamo, te se čitavo vrijeme trudio, iako sam morala ležati čak i bez micanja neko vrijeme (zbog povremenog gubljenja otkucaja bebe), da mi omogući barem vaginalni porod, maksimalno dugo, do trena dok je bilo očito da je carski neizbježan, a tada me pripremio za spinalnu.
Svi su bili za svaku pohvalu!
KBC Rijeka primalja Lidija...pravi anđeo
podižem, možda se izrodi i koja iz Splita, obzirom da se to rodilište uvijek samo kudi kao najgore.
:D :D :DCitiraj:
TONI prvotno napisa
Zaboravi dr.Žuvalu.Prekrasno me zašio uz Olivera...
Mlakara ? :lol:
Čakovec -
primalja 1. - teta Dragica Zdaček
primalja 2. - teta Dragica Ladić (mislim da je Dragica)
dr. Muršić
Hvala im...
DAkle,capnuli su me u posljednjem stisku jer se malo kod nas potkraj zakompliciralo (prekratka pupčana vrpca koja je sama pukla,nisu mi je mogli staviti na prsa kako sam željela,ali...)Zašio me prekrasnim vezom kao za patike,te mi je za nagradu pjevao "Lipi moj anđele","Ješka od jubavi" i "Nadalina"...Nakon toga su došli specijalizanti gledati njegovo remek djelo....Uglavnom,poštivao je odluku primalje Marine koja mu je rekla da će čekati do zadnjeg trenutka sa rezanjem.Nisam imala trudove,a na drip nisam reagirala.Bila sam tiha,za razliku od susjednih bokseva gdjesu dvije žene svojim vriskanjem utjerivale strah u kosti...
Dakle,primalja Marina i dr Žuvala (oji je sada u Zadru)..
veseljak neki ha, pravi je :sing:
KBC Rijeka - primalja Nataša :heart:
Uz svu gužvu i umor, bila je toliko strpljiva i bila mi je velika podrška.
Hvala joj neizmjerna!
varaždin; primalja Erika i primalja Vesna, odlične su :D
KBC Rijeka Željka i Ksenija, nikad neću zaboravit kad sam pitala kako se zovete? Kaže ona Željka, a ja vičem: Željka ja vas vooolim!!, A ona meni: i ja vas isto jako volim!! :lol: Ja sam stvarno spaljena.
KBC Rijeka i primalja Mladenka. Moj anđeo čuvar kojoj sam rekla da ću podignuti spomenik iz zahvalnosti. Bila je skroz uz mene i prolazila svaki trenutak sa mnom.
:lol: :lol:Citiraj:
Nina_ri prvotno napisa
nazalost meni se nitko od osoblja nije predstavio a ja nazalost nisam pitala. rodila sam u 6. mj u rijeci i na porodu mi je bila jedna prekrasna babica smedokosa, nosi rep i ima siskice, oko tridesetak god i jedan mladi, zgodni doktor(neznam dali je stazista ili specijalizant ili sto vec ali zvali su ga dr.),oko 28-32 god. smede kose. presladak. bila bi jako zahvalna ako neko zna kojim slucajem kako se ti krasni ljudi zovu. i na drugom porodu voljela bi kad bi mi oni bili
e da si napisala u kojem rodilištu si rodila, moža bi netko i znao. Inače, može postaviti pitanje na http://www.udrugaprimalja.hr/Faq.aspx?G1=10#Odgovor36, pa će ti se netko javiti.