Bljak ta korona :ghug:
Printable View
Jest.
Koje ti vjezbe radis sa zuzi?
Ja sam ovaj mjesec otkazala pretplatu pa biram sama koje su mi dostupne na yt a da mi pašu i vremenski i sadržajno..
Vidim da si redovna u jogi! :heart:
Jadranki odgovaram, zaboravih citirati...
flopi, pazi se :heart:
ja i dalje udaram po yogi i plesu
imala sam i ja crijevnu virozu, bome pet dana posteno, smrsavila tri kila i nisam ih vratila :happy:
tako da sam napokon izgubila sve sta sam vrijedno i temeljito natukla u koroni
uzivam u vise aktivnosti i duzim danima, suncam se na terasi, a uskoro cu i na plazu
divota
Ja bunny slope radim. To taman za mene :)
Ma bila sam super redovna do prvog kiaeca ove godine, dugo vremena sam je skoro 5-6 puta tjedno radila (oko 2 gosine) Al mi je doslo do zasicenja. Sad, ako dva puta napravim, dobro je. Al pokusavam sad dodat snagu i cardio. Al sve to neko brljavljenje, cini mi se,reda radi. Al tjesim se sa "a little goes a long way" :heart:
Flopi, nisam ni pohvatala da si imala koronu, koji su te simptomi poterali na hitnu? Bas mi je zao, drzi se i lepo se oporavljaj!
Jadranka, nama deca stalno nesto donose iz skole, totalno smo osetili povratak (nasi su samo ovu sk. godinu isli fizicki u skolu). Ja samo trcim i pisem tezu, bas me jako, jako, stislo i poprilicno panicarim. Mentorka mi je prezauzeta i meni beskorisna, a osecam zaostatke nastale zbog situacije s tatom jesenas, i grozno mi je! Tesim se da jos malo pa gotovo.
Lili, to je bas puno brda, super!
summer, izgleda da nam svima treba summer tretman :D
kli-kli, bas tako
a ti se drzi :-*
A litle goes a long way :heart:
Bas je tako
BS je odličan za održat tonus!
summer odlicno za kile, ples i plažuuuu
kli kli izdrzi jos malo, puno je to posla a znamo da si posvecena i temeljita!
Nije mene korona baš nesto zdrmala
Željezo je problem, 6 mjeseci sam bila mirna nakon intravenoznog primanja a sad opet jovo nanovo
Nisko i željezo i zalihe
:mengacemesatrati:
Idem drugi tjedan kid interniste pa cu riješiti.
Pritisak u prsima, zaduha i preskakanje srca, to su te boljke anemije.
No dobro, proci ce nakon novog fiksa
flopi :love: cuvaj se :kiss:
summer bravo za kile, odlicno izgledas :)
kli kli drzi se :love:
i ja sam imala koronu prije 10 ak dana, isla sam trcat prekjucer al ispustila dusu. fale mi treninzi ali neman ih di ugurat.
Flopice, kli kli, MB cuvajte se curke!
Summer odličnooo!!! :klap:
Jučer sam "otkrila" Jarun. Ne me niš pitat. Tu sam 10 g, nisam se zaputila tam. Ne znam koji mi je.
Dakle, tak jučer krenem tam oko 10. S obzirom na to da sam tramom treba mi ura.
Došla, sela, okupala se. Posunčala. Valjda me sunce opržilo kad sam došla na briljantnu ideju da u japankama, kratkim hlaćama, bez kreme za sunce odradim krug oko čitavog Jaruna.
Što sam naumila to sam i obavila. Rezultat. Četiri sata hoda, s prekidima za kupanje. Koža opečena ko da su me okretali na vatri. Mišići divljački bole. Za usporedbu, išla sam na Viševicu bez pripreme, šest sati hoda i nije me niš boljelo. Netko mi reče da je to zbog obuće. Jedva stojim, idem u ljekarnu po brufen.
Zuta, moguce da je zbog obuce. Od hodanja po ravnom ne bi se toliko valjda upalila.
Bas mi je drago da si otkrila Jarun. Ja ga bas volim.
sigurno je zbog obuće
japanke, ravno, asfalt, vrućina ...
Ide netko na Jankovac sutra?
Što se tamo dogadja? Neki event na Jankovcu?
Mi smo trebali na Ogulin trail obiteljski al smo imali nezgodnu situaciju u obitelj, pa smo odustali.
Lucky trail je na Jankovci.
Moj prvi, totalno sam nespremna ali idem
Aaa da Lucky je tamo sretnooo, ma nemaš frke. Jednostavno planinariš kad ti je teško i staneš, nije to cesta da se jurca:-)
Sretnooo Kosjenka!!! I uživaj!!
Ajmooo Kosjeknka! :trci:
Javi dojmove!
Ja sam isto trebala na Trail Ogulin, tj. bilo je u planu ali na kraju nisam.
A i drago mi je kad vidim prognozu. Ne bi trčala po grmljavini za sve zlato ovog svijeta. (ne zlatao kao medalju, kao možebitnu mogućnost mog uspjeha :mrgreen: nego metafora)
Lili nadam se da je sve dobro s vama! :heart:
Moj ritam se vraća u normalu nakon odmora
ljeto je prošlo s doooosta plivanja i yoge, kratka trčanja, vježbe snage isto kraće
sad si radim program s kojim bih započela već danas
promijenila sam radno vrijeme, tj. pomakla od 8 sati jer sam shvatila da me buđenje u 5 počelo strašno iscrpljivati
računam da prebacim sve vježbe i aktivnosti osim joge na popodneva
baš ću vidjeti kako će to funkcionirati mjesec dana
Kosjenka šalji nam izvješće. I mene zanima.
Flopice, bit će sve ok, jedan stariji član obitelji nam je završio u bolnici pa smo to rješavali.
Super za promjenu plana i rutine, trebaš isprobat da bi znala.
Ja sam skužila da mi je previše svih 5 dana dizanje u 6-6:15h da bi bila na poslu u 7h. Naveče više ne znam za sebe a kamoli da se dižem u 5h.
Šta radiš od 6h ili putuješ do posla dugo? Ili ti sve odvježbaš prije posla?
Ja izdržat ne mogu toliko, pa sad radim recimo 2-3dana od 7h,a 2-3 dana od 8h. Tako lakše izdržim.
Probaj pa javi kako je prošao eksperiment.
Lili ja svašta radim zorom
Kuham ručak uglavnom ujutro veći dio, spremam doručke i marende
Čitam
Pijem kavu
Vježbam
Tuširanje
I ode vrijeme
Ne putujem na posao, bajkom 5 min. Autom 10.
Milslim da mi ne paše više tako rano dizanje, u 6 mi je u redu već..
Asti popisa svaka čast :klap:
Ja kuham navečer, a ako se nosi neka marenda i nju naveče odmah zapakiram u kutiju.
Tuširam se naveče, ne pijem kavu, a čitam isto samo naveče.:-)
Ujutro sam i stanju doslovce dignut se, higijena, ovlačenje,šminka i prekoi vrata u 20min max hahaha kavu ne pijem, a ako se razvučem po kući,onda mi se ne svidja ideja da dolazim kasnije doma jer me još trening čeka.
Onda u uredu polako doručak, čaj..(ne mogu jest bar sat vremena nakon dizanja) bitno da izbjegnem gužvu i brzo sam na poslu.
S dizanjem u 5h nikako ne bih funkcionirala iza 14h :škartoc:
Super da osluškuješ svoje tijelo. Javi se povratno.
Prošlo. Veći dio prehodala. Uspon je malo za mene veći, u slaboj formi ..no prošla sam ga. Mala utrka od 5km je bila moja.
Bravooo Kosjenka :klap:
bravo kosjenka :klap:
flopi :love:
ja nikako ne funkcioniram ujutro za vjezbanje. dizem se oko 6 ipo, pijem kavu, kuham, razgrcem robu ili nesto slicno. moje doba za vjezbanje je iza 5-6 popodne. isla sam cilo lito na spinning, trenutno pauziram jer mi ne pase termin s njegovim treninzima pa cu vidit u 10.mj. mucim se s trcanjem vec duze, jel od korone ili od ovih par kila viska neman pojma ali ne odustajem :mrgreen:
Kosjenka bravo!!! Bit će lakše drugi put. :-)
Ja sam se vratila medi, Focus alpha. Radim ga ujutro u 6, dobro je sve osim kad je TBC na rasporedu :lool:
Obično satvim nešto za ručak kuhati ili dovršavam od navečer i usput odradim tih pola sata.
Trčim malo manje, nekako se ne mogu organizirati sa svime i svima da još i to ubacim, a fali mi.
Kosjenka bravo!
mb ❤️
Bitno da se ne odustaje
ivana s svaka čast!
Bi li meni podijelila Medu?
Treba mi nešto tako, da probam sad preko jeseni...
Jučer sam 5 km šumom i prekjučer usto tako
Jutros sam jogu odradila Adroen, nasumično, DAY 28 MOVE
Svidjela mi se
Popodne ću mirovati
I dovršitoTomu Zdravkovića od sinoć ❤️
Nemam snagu za edit edit ća
Ponekad mislim da imam neki problem sa slovima
bravo malena beba, ivana_s :klap:
Flopice lijep raspored zadnjih dana :-)
Ja sam klasika na trčanju redovito, a snagu povremeno, sad ću je probat češće jer sam u maratonskim pripremama.
Danas u ljekarni i Polleu: Mg u spreju za upaljene mišiće, Mg malat za redovito piti, Whey proteini u piksi, Mg u ampuli (za samu utrku u slučaju grčeva), još mi ostaju gelovi za nabaviti preko weba. :roll:
i onda kažu trčanje jeftin sport :lool: je kako da ne, a di su uz to cijene tenisica, sportske robe...ok ja se sad pripremam za maraton (tek sam na početku priprema), pa trebam te neke suplemennte i dodatke (nisam sve ni navela B vit, cink, omegu, elektrolite :mrgreen:), al svejedno ništa više povoljno nije, kao ni startnine za utrke, ni članarine po klubovima.
Jedino se otisnut u solo vode, al onda mi to nije to jer volim strukturirani program i svoje running društvance. A onda Lili plaćaj i šuti :lool:
E baš tako, plati pa klati! :lol:
Mene to je dira previše, stvarno sam skresala troškove trčanja na minimum
Tenisica imam preko nekoliko, nisu nove ali poslužit će još, dok ih sve ne istrošim ne uzimam druge
Opreme isto imam i ovu sezonu nema kupovanja, samo mi se ormar zakrčuje
Sat me ne tangira, imam neki stariji garmin, muž nagovara da kupim neki bolji, čekam Božić
Na utrke ne idem osim u neposrednoj blizini a i to ciljano
Trčim po prirodi i to je free
Radije ću otići na neku veću utrku jednom godišnje pa spojiti obiteljski izlet da svi uživamo
Može se i skromno, nije da ne može
Magnezij ajde, to mi traje kad kupim, ne smatram prevelikim troškom
Gelove ne koristim, ponesem domaće slanine!
Ja jedino tenisice i mijenjam, robe imam,al njih moram jer se lako ozlijedi ako se tenisica istroši.
Obično imam 2 para koja mijenjam.
Al budući da ih treba mijenjat svakih 600-700km, meni to znaci svaka 3-4mj. :škartoc:
U načelu idem na 1 veću utrku po sezoni, znači 2x godišnje.
A ne mogu maraton trčat na slanini, ne znam na šta bi sličila ta slanina nakon toliko sati grijanja uz tijelo :lool:, a i jako mi je teško žvakat dok trčim. To mogu na trailu npr.bez problema jer usporim ili malo zastanem.
Meni su svježe datulje mraak za trail jedino šro su mackave pa poslije moram prste lizat hahaha
A gle košta. Košta i hodanje po birtijama, koštaju i izleti, koštaju koncerti...
Moja frendica je bila na tri velika rock koncerta ove godine, karta, put, smještaj u dva grada treći je u njezinom. A nije bila ni gola ni bosa, a bome ni žedna na tom koncertu. Na utrci je bar cuga mukte.
Moje planirano trčanje za danas je propalo iznenadnim uzv djeteta, naravno u drugom gradu, a i roditeljski za koji mi nije rekao.
Jučer kružni. Ubio nas je, samo mi se upala na upalu slažu :).
Nekako mi je plan i želja tri kružna tjedno i dva trka. I to sve ide navečer, ujutro sam nesposobna za išta, čak ni kavu doma ne pijem više.
a sve kosta... ja jedino mg koristim. patike minjam jednom godisnje otprilike, stare koristim na fitnesu. opreme imam i previse, zabranila sam si vise ista uzet.
flopi, i ja sam gledala film :heart:
jucer 10km, prvih 6 iznenadjujuce lako, napokon je malo pala temperatura i nije vise onako sparno, na +35 je stvarno tesko trcat :lool:
lili, na koji maraton ides?
E ovakav odgovor sam tražila :-)
U pravu si Kosjenka, netko troši na kafiće, cigare i cugu, netko na koncerte, svatko svoje gušte ima, ovako barem znam da ulažem u svoje zdravlje a ujedno i svoju strast:mrgreen:
Super ti je plan. Vidi kad bi ti trčanje bilo zgodno na koje dane uz kružni. To je baš teško iskombinirat snagu i trčanje, ali može se. Samo tako ustrajno dalje!
malena beba, s klubom nadam se u Italiju, ne usudim se ništa ni više planirati, ni izgovoriti u ova luda vremena.
[QUOTE=ivana s;3247468]Lili, koji Mg malat koristiš? Ja imam od Kala i moram se 5 minuta psihički priprepmati da ga progutam, ima bar 2.5 cm tableta, i još dvije pijem :roll:
Upravo taj :mrgreen: gigant od tablete :lool: al ja ti mogu gutat čak 2 odjednom :mrgreen: izrod sam
al možeš ih prepolovit pa po pola. Isto uzimam dvije.
Odličan je malat !!
:lool: za čudo Božje mogu bez problema, moj Franko me ne može gledat dok tako gutam.On teško guta i one manje.
A obične tablete mogu progutat bez vode onako na suho hahaha
Kažem ti samo ih nožem prepolovi i vrati u kutiju pa ih tako pij. :-)
ivana s i ja te uzimam :) kako su velike malom uzimam mg direkt jer ovo ne moze progutat, meni to nije problem
hej drage vjezbacice (i lurkerice :mrgreen:)
ja sam u novom ritmu za jesen
sest treninga plesa tjedno (rueda, salsa, bachata) i visesatni plesni party, te jedna yoga jer vise ne stignem :(
probat cu bar jos jednu yogu doma ubacit iako mi je raspored stvarno pun
al i jedno i drugo obozavam pa nikad dosta
zadovoljna sam cak i kilazom, nisam na nekoj dijeti, nego je prirodno tako doslo, tribala bi jos malo stisnit pa izgubit jos samo koji kg, ali mi se ne da :mrgreen:
uglavnom, zadovoljna sam i orna za jesen
ajme, medo i focus :zaljubljen: