Dvoumimo se između Peg Perego Venezia i Pramette? Ima li netko iskustva s tim kolicima?
Printable View
Dvoumimo se između Peg Perego Venezia i Pramette? Ima li netko iskustva s tim kolicima?
¸ajme jesu ova mutsy cool, garant koštaju..... kakve su cijene....
mi razmišljamo što uzeti? beba je tek u stomaku, ali me muče kolica jer mislim da neću naći kakva mi odgovaraju, ja bih ručku da se može prebacivati, da su lagana (treba ih nositi na 4.kat bez lifta), da su malo veći točkovi da ne upadam u svaku rupu ili kanalicu, da imaju naprijed onako okruglasno da može proći dijetetu između nogu (da ga ne moram vezati)....
eh pa sad, moram vidjeti još
eh da, da nisu paprena :mrgreen: i da su lijepa (ali ovo zadnje je manje važno)
moj bebač je još u trbuhu,ali mi smo se isto odlučili za quinny speedy.Kako živimo na Hvaru i puno šećemo po šumi i makadamu,čini nam se da su speedy bolja varijanta ob buzz jer imaju prednji kotač koji je velik i gumeni dok buzz imaju prednji kotač koji je manji.Citiraj:
Tiwi prvotno napisa
dvoumim se oko kupnje košare,koliko će mi košara zaista trebati,ako si zainteresirana za prodaju,molim da mi pošalješ ppCitiraj:
mamab prvotno napisa
I ja sam imala istu nedoumicu. Na kraju iz protesta sto kosta kao pola kolica nisam kupila kosaru. A kolica smo dobili na poklon. Budala.
Isto imamo Speedy. Prvih mjeseci se ionako nije bas htjela voziti u kolicima, pa smo uglavnom koristili maramu. Ono malo sto se vozila smo koristili AS. Nije to bas neko rjesenje, pa mi je jedna forumasica rekla da je ona svom bebacu kad je bio mali presvukla spuzvu i stavila na dno kolica da budu ravna.
Tako sam onda i ja. Ostavili smo samo kpcu zakopcanu, a cicak smo zalijepili jedan za drugi ispod kolica i spojili ga za kolica cvrstom crnom vrpcom, iako ionako je kopca ta koja nosi bebinu tezinu i inace. To smo napravili da sto vise spustimo naslon. Gore smo stavili isto presvucenu spuzvu. Opet se nosimo uglavnom u marami sad kad je hladno i kisno jer nam je tako prakticnije.
E sad, da se mogu vratiti uzela bih svakako kosaru, tim vise sto smo mogli sve skupa dobiti za poklon. Kosaru bi onda mogla koristiti i u stanu za lako prenosenje bebe. Ili recimo u gostima samo spustis bebu u njenoj kosari na pod ili bilo gdje.
Takvo ti je nase iskustvo.
Da se ubacim, da ne otvaram novu temu, odnosno več sam ju otvorila, ali nema odgovora. :oops:
Pitanje za Snoopygirl: (i mi imamo 3u1 Cam) Da li si bebu vozila u AS na kolicima, koliko staru? Meni se čini kao da se AS na kolica pričvrsti malo preokomito i to me brine. Beba stara 4,5 mj.
Da se vratim na temu: kolica su ok, malo preteška, malo škripe kotači, naša imaju jednu ručku, ali elastičnu, pa se da lijepo sklopiti.
mi smo kupili chicco S3 (prava off road) i super smo zadovoljni.
3 u 1 (malo je auto sjedalica mala jer je moja mišica sa 6 mjeseci imala 9,5 kg pa joj je malo bilo usko :)
mislim da sam se zaljubila.bojim se i pitati cijenu s obzirom da su iz kolekcije 2008.
http://it.skate-pegperego.com/?l=it&p=2
pa ako stignete kliknite na video 2.
Wow! Super su. Ako saznas cijenu, napisi, bas me zanima koliko kosta to cudo.
navodno oko 650 eura. ali kad budem išla u trst slijedeći mjesec ću se dodatno raspitati
Mi ćemo kupit peg peregeo pramete i duo. Izračunali smo da bi nas kupnja u baby centru u Brežicama došla oko 1500 kuna manje. Zanima nas jeste li vi koje ste kupovale tamo morale plaćat carinu?
Mi imamo Loola od Bebe Conforta :* :heart: . Kolica su pravi Ferrari (imali smo i Graco, pa od tuda usporedba)......točno je da koštaju, ali vrijede svaku lipu. Windoo košaru nismo kupovali, ali mi se čini da je to još jedan plus.
Naravno preporučam ih za one koje žive u gradu i koji imaju mali auto (mi imamo kao drugi auto Polo).
ej, jel ima tko ona iz turbo limača s Winnie poohom na njima, zanima me kakva su? Pretpostavljam da su to kolica kad je dijete već veće, a takva mi i trebaju pa da vidim dojmove!
mi smo kupili jane nomad formula rebel crveno-zelena.da naglasim da je to model sa košarom i as.
svi znamo priču o košari kao as
sad samo čekamo bebu :D
xCitiraj:
Arwen prvotno napisa
I meni su ta kolica (inglesina zippy)najbolja. Mi kupili sve osim košare, smatrala sam to potpuno nepotrebnim i žao mi bilo "baciti" 1300kn samo još za košaru.
Odvozili smo Janka u njima, sada se vozi Iva-ako nije u marami.
Lagana, super se manevrira s njima, zauzimaju malo mjesta u gepeku, navlaka tj. materijal je jako zahvalan, evo nakon više od 3 godine izgledaju kao nova.
A kaj onda bebu voziš u košari? Ili košaru voziš u gepeku pa kad dođete u goste izvadiš bebu iz AS u košaru?Citiraj:
inga prvotno napisa
Košara nije za voziti djecu u tome u autu.
Mi zivimo dosta blizu onima koje redovito posjecujemo pa uglavnom idemo pjesice u goste. :) Onda samo skines kosaru s kolica i preneses u kucu.
Nije mi nikad palo na pamet voziti dijete nikako drukcije nego u as i nikad to ne bih preporucila.
Drage mame,
zanima me ima li itko od vas iskustva s kolicima Peg Perego, model Uno. Cine mi se super jer se mogu spustiti skroz do lezeceg polozaja, pa planiram malu bebu odamh u njih. Kosare su mi jako lijepe ali s obzirom da imam mali stan nemam gdje sa silnom opremom, pa je pokusavam izbjeci.
ja mislim da je uno novi model tzv. venezia-e
postoje neke male razlike u njima, tipa kotaci
kad se na njih (ja imam veneziu) stavi ona navlaka uokolo i gore, nije ti potrebna kosara, imaju skroz lezeci polozaj
A ja bih kupila rabljena JANE NOMAD FORMULA REBEL, znači sa mekanom košarom, ne Matrix košarom/autosjedalicom.
Prodaje li netko? Ili samo mekanu košaru, mislim da se to zove "carpaco" košara.
Mi smo za Darnella imali prvo Buzz, a poslije Zapp.
Buzz je dobar, malo je mali onaj dio gdje beba prvo lezi...brzo se preraste. Meni je bio i malo pre velik, ako ides po ducanima...
Zapp je super lagan, za djecu koja spavaju u kolicima nije dobar jer nema lezeceg polozaja.
Ze Sorayu imam Bugaboo Cameleon i stvarno sam zaljubljena u ta kolica!
Prelijepa su mi (crna sa rozim), guram ih s jednim prstom, stvarno ni ne osjetis da guras...jaaaaako sam zadovoljna!
Da li je ova ponuda dobra i valjaju li ta kolica????? https://www.platimanje.com/ponuda/za...-2-299-kn.html
https://www.platimanje.com/ponuda/za...-1-999-kn.html
https://www.platimanje.com/ponuda/za...-2-599-kn.html
trebali bi saznati dok traje akcija pa ako moze neko objasnjenje, hvala