Nakon muka sa Kamarisovim gačicama (pre preširoke oko buše!) noćas ću naručiti smib gačice. Super je što veličinu mogu odredit prema opsegu buše. Javim dojmove!
Printable View
Nakon muka sa Kamarisovim gačicama (pre preširoke oko buše!) noćas ću naručiti smib gačice. Super je što veličinu mogu odredit prema opsegu buše. Javim dojmove!
ja sam gledala u subotu zastitne na standu
cak i na prvi pogled ne znam koju velicinu da uzmem, mi nosimo i kamaris 1 na vece nocne pelene
tako da mislim da bi nam najmanje bile male
marino ima 5kg i mali trbuscic, al dok dode pelena i ulozak to se udvostruci :lol:
cini mi se super matrijal, ful je tanki i mekani
probali smo i pelenu na cicak, kopcam je na najmanje, al mu ona gumica oko nogica jako stisne i sve mu ostane crveno i zguzvano
mozda kad pocnem kopcati na prvi druker nece
Gledala sam cijene pelena na SIMB , super je ručni rad , ali meni je preskupo, odavdje iz Sarajeva naručivati. Pa sam odlučila pokušati šiti sama , poželite nam sreću!!!
cure, kako i gdje naručiti samo jednu smib pelenu, da vidim kako to izgleda prije nego naručim cijeli paket!?
Ima li SMIB neku fizičku trgovinu kao i Kamaris ili se naručuje samo preko neta?
ja sam preko neta narucila samo jednu (sa cickom) i zastitne i jako sam zadovoljna, najbolje od svih kupovnih (ok nisam bas kao neki sve probala ;) ) do sad, gotovo onako dobre kao moje homemade...
navodno mozes kupit u ducanu koji nazalost neznam gdje jeCitiraj:
may prvotno napisa
imas na stranici br telefona pa nazovi i sve pitaj
pelene se prodaju i po komadu i u 3 vrste paketa (5 kom, 10 kom, 20 kom + zastitne)
Stigle su gacice. Skroz su ok. Meni su jako slicne Kamarisovim.Mislim da cemo bit zadovoljni s njima.Nema vise mokre buse :)
Neugodno me jedino iznenadilo tih 15 kn poštarine po narucenom komadu robe. A stiglo je Overseas-om koji si je jos uzeo 10 kn.Tako da sam pri narudžbi 2 proizvoda fulala 40 kn utaman iliti bez veze ;)
meni je pelena na drukere odlicna, ali ona na cicak mu se jako ureze u struku, tako da preporucam drukere, iako su skuplji.
gacice su mi odlicne, iako su one iz promo pakta malo vece od onih sto sam posebnno narucila iako je isti broj - 0 :?
:shock: šta stvarnooooooo???Citiraj:
vanjci prvotno napisa
pa moze sve sve kupovati po komad
Nemam baš previše iskustva sa platnenima, ali s ovima sam jako zadovoljna, uzeli pelene na drukere i zaštitne, i sve 5! (jedino je poštarina preskupa!)
pitanje, dal zastitne imaju oko nogice onaj dodatak kao kamaris?
nadam se da me kuzite
Mislim da znam na sto mislis,nemaju dodatni dio oko nozice,vec se porub(ona mekana tkanina sto dolazi na kozu)proteze cijelim rubom gacica.Ali nama su stvarno ok! Kamarisove su nam dobre,ali sve su nam bile presiroke u struku.Drukeri su sve rijesili!
Pitanje za webmamu (a i ostale)
Jeste li primjetili da se u zadnjih nekoliko dana cijene platnenih smib pelena tj onih paketa, drastično mijenjaju? Ja sam jučer već bila totaalno zabrijala da sam zabrijala :lol: ali danas opet još viša cijena !!
Eto. Tako da na žalost nećemo skoro po neki paketić, ostajemo na jednoj lijepoj plavoj sa čičkom.
Naime, malo to i nije neki marketinški potez.
Tiwi, cijena paketa je samo jednom narasla i to zato sto je cijelo ovo vrijeme cijela bila vise nego mizerna, a sve sa ciljem da se sto vise ljudi upozna sa smibovim pelenama.
U to vrijeme smo prodali toliko pelena da nismo stigli pratiti sve to proizvodnjom, znaci da su ljudi bili zadovoljni, a to sam citala i ovdje :love:
Znaci, ne bi trebalo biti iznenađenja, sa promotivne cijene je skocilo na donekle isplativu, a jos uvijek se mozemo dogovarati o popustima na gotovinu i plaćanje predračunom 8)
Webmama tnx na odgovoru! Već sam mislila da je u pitanju totalni "zamor materijala" (iako nisam daleko..). Reci, može li se paketić podići osobno (da ne mora dolaziti dečko u Samobor, iako je vrlo pristojan) . Plaćanje predračunom.. vrijedi ak se dobro sjećam za firme. Dakle, samo gotovina. I nije bed, pogotovo ak dobijemo kakav popust ;)
Pelenice su mi jako drage, osobito zato što su dovoljo uske između nogica i dovoljno tanke da beba ne izgleda bedasto kad se obuče. Naravno, to je iskustvo s plavom na čičak, ali pretpostavljam da je isto i sa onima na drukere. Nego, ima li mogućnosti da dobijemo samo plave i žute - bez rozih? I da, htjedoh pitati, zašto ih nema u nekom dućanu za kupiti (moja frendica ima duć sa bebi opremom)?
:lol: Sad sam tek skužila utjecaj marketinga i marketinškog razmišljanja u svom postu .. A bar sam nahvalila pelene :*
Naravno da može!Citiraj:
Tiwi prvotno napisa
Ne, to je i za privatne osobe, plaćanje unaprijed, internet bankingom ;)Citiraj:
Plaćanje predračunom.. vrijedi ak se dobro sjećam za firme. Dakle, samo gotovina. I nije bed, pogotovo ak dobijemo kakav popust ;)
:heart: Bas mi je drago da je tako, isti je kroj i sa cickom i sa drukerima.Citiraj:
Pelenice su mi jako drage, osobito zato što su dovoljo uske između nogica i dovoljno tanke da beba ne izgleda bedasto kad se obuče. Naravno, to je iskustvo s plavom na čičak, ali pretpostavljam da je isto i sa onima na drukere.
:mrgreen: Ajme kolko pitanjaaaaa. Naravno da se mogu iskombinirati boje koje ti pasu.Citiraj:
Nego, ima li mogućnosti da dobijemo samo plave i žute - bez rozih?
Zato što još uvijek šiva samo jedna osoba koja ne stiže raditi količine za veleprodaju, ali razmišljam o tome intenzivno. Super info, hvala ti!Citiraj:
I da, htjedoh pitati, zašto ih nema u nekom dućanu za kupiti (moja frendica ima duć sa bebi opremom)?
Konaktirala me je osoba sa smib-a i objasnila troskove postarine.
Da ja ne zbrljam sa pojasnjavanjem evo sto kaze :
"15 kuna po komadu je samo za male kolicine, upravo zato da Vama smanjimo troskove oko malih narudzbi. Kod dva komada se narudzba penje na 30, a kod visih je fiksna i iznosi 35 kuna - da bi se za iznos od 500 kuna potpuno oslobodili troskova placanja postarine. Zao mi je ako ste shvatili da se po SVAKOM komadu naplacuje :)
I naravno, uvijek je jeftinije ako ste platili karticom ili direktno na
racun, jer nam se naplacuje i transfer gotovine i to 7% po iznosu paketa.
Na zalost mi smo drzava sa najskupljim troskovima potarine, ali zato se mi trudimo imati nize cijene nego u ducanima. Tako da sto vise narucite, vise Vam se isplati"
Ovo je za sve koji su krivo,kao ja, shvatili iznos postarine :)
ja sam danas slucajno vidjela smib pelene i totalno sam zadivljena...
idem si posudit neku malu guzu za prematanje :)
jesu u onim paketima od vise pelena pelene s cickom ili s drukerima?
S drukerima. Čičak pelena je bila posebna ponuda na pomociji.
Pitanje o SMIB zaštitnim. Bila sam jako zadovoljna, ali...usljed upotrebe (a imamo dva para, plus dva para Kamarisovih) na jednima je došlo do pucanja konca na rubnoj trakici tik uz prednje drukere. Okrpila sam ja to, ali se bojim da neće biti dugog vijeka. A baš ih mazimo i pazimo i kao nove su- osim tog pucanja i odvajanja trake na mjestu gdje je očigledno sila najjača. Što poduzeti?
Nazovi webmamu - broj ti je na kraju web stranice i sigurno ćete naći najbolje rješenje.
Na smib.net imas telefon, skroz na dnu stranice, javi se pa cemo nesto smisliti ;)
ockej...jel se kome ovo dogodilo: kupili Nevu br 2!!!!! lijepo stali u nju...oprali je na 60C...smanjila se!!! i sad bi u usporedbi s opranom dvojkom trebali opranu trojku :lol: ....a kažu da jedinicu mogu i jednogodišnjaci..... :mrgreen:
:lol: Daj posalji nazad, budemo ti zamijenili, nema frke. Al ja sam i govorila o opranima :mrgreen:
I meni se Neva skupila, a mislila sam da je zbog sušilice :? . Doru sam10ak puta oprala bez sušenja, sad je super i poslije sušilice.
Dora mi je puno bolja od Neve, i kroj i upijanje.
nemam Doru....pa ne mogu usporedit!!! bum i nju "maznula"!! no meni je Neva jako dobra!!! al ovu dvojku mogu svom 5mj bebaču zakopčat jednu stranu na srednje drukere, a jednu odma na prve!!! ma ne treba je mijenjati!! hvala!! mene je zanimalo jel to čest slučaj or what :mrgreen: ...inače, nam je jako dobra!!! jeste dobili zaštitne br 1?? (za nećaka), mi smo na 2!!! morat ću i sebi koju uzet!!
ja sam jednom negdje pisala da mi se u susilici smanje pelene i cure su rekle da to nije moguce
a mislim da je jer sam sad u zg prvi put stavila u susilicu Rodine puse i sad su se tak smanjile da ih uopce vise ne moram smanjivati na drukere :? i uskoro ce ih prerasti, a imamo 7600g
nemam pojma...mi ne koristimo sušilicu...mi smo na zraku! nama se neva skupila nakon jednog pranja na 60C (inače tu temp koristimo).... gotovo da je manja od neve br 1 (imaje nećak)....mi imamo više od 8kg...nama su Rodine ockej....mi je ne kopčamo na drukere, nego smo na najvećoj veličini...
Dia, pelene ne smiju u sušilicu bar prvih 10 pranja, tako piše u uputama koje dobiješ u Kamarisu, znači da je moguće da se skupe.
oprane su one i vise od 10 puta, koristimo ih vise od mjesec dana vec
sad su prvi puta bile u susilici :?
znam da se pamuk stisne, al bas toliko :?
Bilo bi cudno da se nisu stisnule. Pa to je pamuk! Bolje onda staviti u susilicu na manju temp.
Ali, i bebine guze, trbuseki i slaufeki se isto stisnu. Zato moj osamnaestomjesecnjak nosi neve 1 (susene u susilici) 8) a nije da je tanak
Dobili smo zastitne br. 1 :mrgreen:
odlično!!! bum vidila radite li i subotom...iako ne vjerujem...onda smo tam u utorak hvala!!!!
Webmama!!! jesu došle dvojke zaštitne?? :P
jeeesuuu :D
:D
wto nas u utorak...što misliš dal da probno kupim jednu trojku...jer nekad mi se čini da je dvojka "kratka"...ko da ne prekrije cijelu pelenu....možda uzmem za probu?!
kupit ćemo 4kom dvojki...žuta, crvena, plava, zelena!!! drukeri, jel!! i trojku za probu...
hvala
:)