rezultat kaze 0,59 .. nista nista .. :nope:
Printable View
rezultat kaze 0,59 .. nista nista .. :nope:
cure :love: :* ima vremena. držite se i samo hrabro! PUSE!!!
Potpisujem.Citiraj:
iva2405 prvotno napisa
Cd :love: :love:
Ima još nade za nas!!!!
cure evo i mene s jednim pitanjcem :mrgreen:
Ciklusi su mi neredoviti, uglavnom dobijem M oko 27 dc ili prije (24,23,25) iako sam pretprošli mjesec dobila 47 dc.
I sad, ovaj mjesec smo hopsali 10,12 i 14dc 8) (jer sam tada osjetila povremeno bol u jajniku pa pretpostavila da je O).
I danas mi je 31 dc, ništa od M, ali test je negativan :cry:
Povremeno me boli (više kao pika) jajnik i imam neki iscjedak (kao bjelanjak) uglavnom kad se malo napregnem, ne cijelo vrijeme.
Jel ima šanse da mi je test krivo pokazao?
Da sam ipak kojim slučajem trudna?
Kaj vi mislite?
I taj iscjedak u ranoj trudnoći, kako izgleda? Jel stalno prisutan ili povremeno?
:*
Zaboravila sam pitati... koji su simtpomi kada imaš tu folikularnu cistu?
folikularna cista? ja sam uvijek imala neke vodene ciste, mislim da je to to. nisam imala nikakve simptome. ali kad bi mi ginić ultrazvučno istu dijagnosticirao, dobila bi tablete, tipa dabroston, pila ih 5 dana, i nakon još 5 dana bi dobila mengu
Iva hvala na odgovoru :*
Kod mene još ništa novo, danas je 33 dc i još nije došla M.
Nadam se da ni neće, ali...vidjet ćemo :/
Nemam nikakve simptome pms-a, ali i inače mi nije jako izražen.
Jedino što cijelo vrijeme imam taj iscjedak, koji do sada nikad nisam imala pa se nekak nadam da bi mogla uskoro ugledati plusić.
Pričekat ću još para dana s testićem (ovak mi je nekako lakše, još uvijek se nadam da bi to moglo biti to). Nekak nemam više snage za novi minus.
Držite fige,
:*
Ovako ,menstruacija mi kasni 6 dana. Treći dan izostanka radila sam test i bio je negativan :( . Nadala sam se plusiću pa je moje razočaranje bilo ogromno :cry: .Međutim, M još nije došla, nadam se da ni neće... Ima li još nade da sam ipak trudna :? ?
Kada da se ponovno testiram? Zanima me da li su cure koje su imale lažno negativan test imale neke simptome trudnoće i koje?
Molim vas za brzi odgovor... :mrgreen:
bok cure!
nova sam ovdje...ja si nažalost nesmijem još dopustiti da ostanem trudna...a bojim se da možda jesam...mislim da bi ste me vi najbolje mogle uputiti i dati savjet! mc mi traje 28-34 dana( zadnja m je bila 19.7), ja i dečko smo se neozbiljno ponjeli 23.7. kada je on svršio u mene....i ja znam da bi u normalnim uvjetima to bio neplodan period ali stvar je da su meni 31. bili dosta vlažni dani...očajni smo i već smo napravili 4 testa, 5.8, 7.8, 9.8. i jučer(svaki puta SIGN test na kojemu piše 3-5 dana prije očekivane menstruacije) svi su se do sada pokazali negativnima...mene je zapravo najviše strah zbog simptoma koji mi se čine nekako drukčiji od PMS grudi su mi nabrekle i bole me još od tog 5.8 ( kada smo napravili i prvi test) a ponekad osjetim i grčenje u donjem dijelu stomaka.... :cry: pomozite.....savjetujte....bilo što
i da...na žalost ako bude ispalo da sam trudna morat ću na AB
pusa! :(
Što podrazumijevaš pod vlažni? Meni se čini da su ti tek onda bili plodni dani i da zapravo nisi mogla ostati trudna 23.7. Ne bih rekla da ti ovulacija nastupa tako rano u MC. Ali testove si definitivno radila prerano. Pričekaj i smiri se. Sigurno će ti M doći, a ako ne dođe nadam se da ćeš izabrati najbolje rješenje za sve vas.
pa vlažni.... :/ znam da je bilo sluzi i na gaćicama...pa ne znam jel itko zna kak je to imati takvu strku,ali u posljednjih tjedan dana sam pročitala i prelistala sve živo što sadrži štivo o spolnom odnosu,mc, životnom vijeku spermija i td... btw mali gadovi mogu biti živi i do 5 dana nakon odnosa...tako piše....zapravo to me najviše i plaši....joj ma ne znam više ništa :?
Ma svejedno vjerujem da ti je ovulacija bila tek negdje iza 31.7 i da se ne moraš brinuti.
oprosti na gnjavaži... :oops: a dali bi bilo prerano da napravim betu.. razmišljala sam da odem u polikliniku sunce...danas ili sutra...samo ne znam mora li se ona vaditi ujutro ili je svejedno... p.s. oooo vjeruj mi i ja se nadam da su bili iza 31.7!! kako god bilo znati cete što je samnom.. :(
Ako sam dobro razumjela, ti misliš da si ostala trudna 4dc? Ne zvući mi kao vrlo vjerovatno...a i sav stres koji sada osječate oboje, može uzrokovati to da se osječaš malo čudnije i da imaš te simptome.
Smiri se, i sljedeći put Kurtončić! Abortus je velika trauma i mislim da ti to ne treba, samo trebate malo više paziti a ja ti od srca želim da nisi trudna i da ovaj put kroz to ne trebaš prolaziti.
pa mislim da je to 5 dc...a i dogodilo se u noći pa je možda i 24.? :?
uglavnom...svaki ostali put smo imali kondom od početka i dečko ga nakon odnosa uvijek provjeri dali je čitav i on mi odgovorno tvrdi da su svi bili čitavi.... stvarno sam baksuz ako sam zatrudnila....p.s. znam da je to traumatično...prijateljica mi je prošla kroz dva abortusa...ali to će mi biti jedina opcija( mislim da sam premlada- 20.god,idem na fx i planiram ga završiti,znam kako mi roditelji razmišljaju i znam da neće biti podrška, dečko je apsolvent i još nema zagarantiran posao)...stoga jaaako se nadam da nisam trudna...
usput, hvala vam što ste tako brze u odgovorima...pomoglo je da me malo smiri... :)
Mi pokusavamo, medjutim ne bas tako zustro kao vi napraviti bebicu i meni M kasni vec 3 dana. Radila sam 2 testa Gravignost i oba su mi pokazala negativan rezultat (zadnji sam radila danas popodne, a prvi 2 dana prije ocekivane M).
Problem je u tome sto mene trbuh ne boli kao da cu dobiti, grudi su mi jako malo osjetljive, imam vrtoglavicu i blagu mucninu (ali to bih prije pripisala umoru i iscrpljenosti i naravno zelji da sam trudna)
Mene brine sto mi je test bio negativan danas.
Da ponovim test za 2 dana ako vjestica ne dodje? I to da uradim ujutro, sto je sigurno sigurno je....
xanax, kao što su cure već napisale, ako je test ispravno napravljen i pokaže se kontrolna crta, teško da će pogriješiti. Kvaka je jedino u tome da je možda ovulacija bila kasnija, pa je trudnoća manja, samim time i razina HCG-a, pa ga test nije prepoznao.
Vjerovala ili ne, prije malo više od mjesec dana mi je kasnila menga dobrih tjedan dana i test je bio negativan. Ponovila sam ga nakon tri dana, znači nakon što mi je već deset dana kasnila, i to s prvim jutarnjim urinom, opet minus. Sljedećeg dana mi je i doktor ultrazvukom "potvrdio" da nisam trudna. A menge nema pa nema... tek nakon tjedan dana, znači kasnila mi je već ohoho, reko idem se počastiti još jednim testom, ipak mi je rođendan i u roku sekunde dvije jednako tamne crte.
Ovulacija je jaaaako kasnila, iako mi je svih prethodnih mjeseci bila redovita.
Ne odustaj, čekaj još koji dan, pa piš piš na novi testić. Držim fige! :)
Linda hvala na rijecima podrske.
Danas je sve moguce pa i to da si trudna a da test pokazuje -.
vidjecemo sta ce biti, mi se vise nadamo da nas je test slagao i da cemo dobiti bebicu.
(samo mali) offtopic: Linda, cestitam. Prekrasan rodjendanski poklon! :* :D
Hvala :)
NOVA SAM OVDJE I MOLIM VAS ZA POMOĆ, NAIME KASNI MI I RADILA SAM TEST PRED 4 DANA, BILA JE TO SLABO VIDLJIVA CRTICA, KUPIM ODMAH DRUGI I SLJEDEĆI DAN OPET POPODNE TESTIRAM SE I ONO VIDLJIVA CRTICA, RADI SE O 1 STEP TESTU, I JUCER U JUTRO RADIM OPET TEST,KAD ONO NISTA, MOŽDA TEK POSLIJE 10 MIN JEDVA NEŠTO, I POPODNE RADIM SIGN TEST,I ONO NIŠTA, ŠTA VI MISLITE?HVALA
samo da kazem da je kod mene vjestica dosla u nedjelju.
Grozno sam razocarana!
vise srece drugi put
kriss a da odes vaditi krv????
koliko ti kasni???
Ovako, samo da se nekome potužim. Danas mi je 30 dan, M još nema. Inače dobijem od 28-30. A danas joj nema ni traga i nema nikakvih naznaka da će doć. Budući da mi je jučer bazalna temp. bila 37, popodne sam napravila Gravignost test i bio je negativan. Mene već danima boli dolje kao da ću dobit, a inače me pred stvari nikada ne boli. A sad kad sam vidjela tu da testovi mogu bit lažno negativni,opet ne znam na čemu sam. Nemam pojma, strah me da mi nije nešto, možda bubrezi il tako nešto. Ima li netko sličnih iskustava? Pozdrav svima!
Ima iskustava mali milion. Sačekaj još dan dva, pa eventualno ponovi test ako sumnjaš da si T. A za to vreme ćeš videti i po bazalnoj kakva je situacija.
Možda ti je ovulacija bila kasnije, pa zato još nisi dobila.
Nemoj da se bediraš, samo budi malo strpljiva. To ti je jedini pametan savet sada, jer trenutno ništa bolje ne možeš napraviti.
:love:
Ok. Hvala na savjetu. Ma mislila sam i danas mjerit bazalnu, ali sam eto jučer razbila toplomjer, pa ništa od toga. Ma, zapravo me samo zanima jesam li T ili nisam, jer pušim i popijem tu i tamo, pa ne bi voljela to raditi ako sam slučajno T. Ali, kako bude bit će. Bit će mi drago ako sam T, jer smo mislili počet bebu radit tek od 3.mj, budući da se ženimo u 6.mj. Al, ako je već tu, nitko sretniji od mene. Javim šta će bit.
Samo bih htjela odgovoriti na pitanje ove teme:mojoj su prijateljici 2 testa bila lazno negativna i onda joj je potvrdjena trudnoca kod ginekologa. Eto...moguce je!!
neznam cure moje drage ali to meni zvuči poprilično nevjerojatno.
Ako test na trudnoću reagira na Beta HCG hormon..kako može biti negativan a vi trudne??
Jedino je moguće da je dugo stajao u trgovini ili bio izložen u ne uvjetima skladištenja pa je reagens popustio.
Sve ostalo mi je nelogično.
Ja sam tako kao i vi razmišljala u prvoj trudnoći, kupivši na 5th avv u NYC 5 testova i svih 5 ispišala i bili su pozitivni. Obuzela me panika i strah (sama u NYC, došla poslovno), i vratila se u apoteku po još 5 ali mi je apotekarica lijepo objasnila da nema lažno pozitivnih testova a lažno negativni su samo onda što sam gore nabrojala
Netočni negativni rezultati mogu se pojaviti ako se test napravi prije nego što hCG dostigne razinu koja se može otkriti u urinu, ili ako ste pili puno tekućine i urin je razrijeđen. - evo s rodine stranice
ajd ti stavi neku medicinsku stranicu neki medicinski link, gdje odgovara netko kome je to posao
a ako i slijediš uputstva znači radiš test prije očekivane menstruacije (Clear Blue i Intim plus) i to u prvom jutarnjem urinu (najbolje)...znači ako radiš test kako treba nema lažno negativnih rezultata...
ostali testovi nemaju potrebnu osjetljivost 25 IU na betu HCG hormon u mokraći, oni su jače osjetljivosti
http://www.mojdoktor.hr/default.aspx...06&article=154Citiraj:
Citiraj:
mačkulina prvotno napisa
ali kao čitaš uputstva onda nećeš npr, piškiti u 10 ujutro već u prvi jutarnji urin, držati umočeno 10 sec a ne 1 minutu.
mislim to su meni gluposti :/
ma meni kad je bio - bio je -, a kad je pokazao + onada je i bio+
Iskreno, i meni zvuci nevjerojatno ali ta moja prijateljica zaista nema razloga lagati. Nije ni meni ni njoj jasno kako su i to dva testa bila negativna??Citiraj:
mačkulina prvotno napisa
Zato je sad za drugog bebaca odmah bio iz prve pozitivan :D
ajd bitno da je trudna :love:Citiraj:
sonata prvotno napisa
pusa :*
Pa devojka je radila prerano test. I to je to.
Ako test nije dobro skladišten ili tako nešto (imam lično iskustvo), onda se pojavi brlja (na jednom) ili se ne pojavi ništa (ni test crta ni kontrolna crta)
a ima još raznih slučajeva. Fotografije neispravnih testova se mogu videti na Fertilityfriendu. Ili guglajte error pregnancy test.
Ja sam za ta dva loša od proizvođača dobila 3 nova. Pisala sam im mail da im tetovi ne rade i da mi u apoteci nisu hteli zameniti i oni mi fino poslali uz pismo izvinjenja :yes: no tad mi već nisu trebali :D
Nakon toga, u labosu, krvni test mi je dao negativan rezultat, a ja bila već 15 dana trudna.
Tako da je sve moguće.
zašto ne bi bilo moguće da je test lažno negativan?
test reagira na hormon koji luči posteljica nakon implantacije, zar ne?
ima ih onih koji su osjetljiviji, ima ih i koji nisu.
ako se test radi prerano, tj ako je koncentracija beta hcg hormona premala, onda test ne reagira. samim tim dolazi i do onih bljedunjavih crtica i plusića koji se kroz koji dan podebljavaju.
bitno je da ne postoje lažno pozitivni :mrgreen:
posteljica se razvija do 12 tjedana trudnoće. Mi govorimo tu o trudnoći koja je 3 tjedna..nema posteljice u tom slučaju
nisam baš shvatila tvoj post.
posteljica se formira čim dođe do kontakta zametka i maternice.
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...D=148&Show=507Citiraj:
može se naći u krvi i urinu trudne žene 1-2 dana nakon ugnježđivanja, odnosno 8-10 dana nakon ovulacije.