ups :oops:
sorry
Printable View
ups :oops:
sorry
Mercator Osijek (ne znam kako je u drugim njihovim trgovinama) ima ovaj vikend 30% popusta na igračke!
Svi Mercatori imaju do sutra 30% sniženje za igračke.
MTČ za djecu Osijek 30% popust.
Fox ima 70% sniženje..ili je to već netko napisao?
ja jučer kupila tri majice debele, s kapuljačom broj 6 za slijedeću zimu za 113 kn sveukupno
do neki dan su imali 50 posto snizenje... e, kad mi se zurilo. Ali danas mozda skoknem po jedan simpa sal :mrgreen:
Ako vam se da malo stajati u redu, i sutra je rasprodaja Lacoste, CK-a, Ellesse-a i ostalih brandova koje zastupa tvrtka Consule u Tvornici.
Malcu sam kupila dvoje odlične tenisice, svake 220 kn i mislim da ću se sutra vratiti po još jedne platnene. :mrgreen:
Koji Fox?Citiraj:
sofke prvotno napisa
Fox imaš kako je napisano u Avenue Mallu i Mandi centru, imaju i žensku i mušku i dječju odjeću, baš otkačene i lijepe modele.Citiraj:
Koji Fox?
A da li je sniženje sada na sve 70? Obično su njihova sniženja samo na određene artikle, i to prošlu kolekciju. Čudi me čak i da je bilo sve 50% kako je napisano... Dakle molim info prije nego što se zaletim u njihov dućan ... :)
jučer u West Gateu u Foxu doslovno sve bilo sniženo 70%
riješila sam sve božićne poklone za smiješnu lovu (npr. pamučne majice za klince i odrasle po 21-24kn, veste debele po 75, najskuplja stvar je zimska jakna za Lovru po 105kn)
Daj, molim te, reci, jel to bilo samo jučer ili sniženje traje ?Citiraj:
mfo prvotno napisa
Vjerujem da sniženje traje jer je kod njih klasika popust od 70%, jedino me čudi kako tako rano... Dakle, molimo i dalje info i za druge prodavaonice, west mi je daleko...
Koliko čujem, Fox u West gate i Avenue je danas imao sniženje 50% i roba i brojevi su bili dosta probrani, što i ne čudi ako je za vikend zbog Nikolinja bilo sniženje 70%.
Nike u CC, 1 proizvod kupiš, drugi dobiješ.
Npr., mi kupili 1 trenirku, drugu dobili besplatno.
To je navodno sad u svim Lanteinim sportskim dućanima, Nike, Adidas, Top Sport...Citiraj:
Deaedi prvotno napisa
Očito je prava kriza kad se tako nadmeču s cijenama, popustima, akcijama ...
zna li neko za kakve popuste po Zadru, dobro bi mi došli?
U Foxu u Mandiju je sniženje samo 25%, bila jučer, a na drugi komad robe 35%.
A u Domi Casi imate sniženje svih božićnih artikala 50% i stvari od ratana 40%, ima predivnih stvari i za poklone...
IANA 40% snizenje :D
Deichman-termo carape s gumom na stopalu 15 kn
MANA ( bila sam u Mandiju ) ima 40 % na svu dječju robicu
Lisca 20% do kraja godine.
U Tvornici je od danas do četvrtka Varteksovo sniženje:
http://www.varteks.com/hr/newsletter...aja-u-tvornici
Kupila sam MM-u Levisice 501 za 70 kn. :) (Nedavno sam se šokirala kad sam mu kupovala nove - 700 kn :shock: i to neki novi, uži kroj. :roll:)
od kolko do kolko sati?Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
ima tu informacija: http://www.tvornica-kulture.hr/
Jel tu igra samo gotovina ili primaju i debitne kartice?
nisam vas čitala do sada,samo bih ustanovila da sniženja kakva sam našla u Rosesu, nisam našla nigdje, cipele su mi povoljnije nego u Austriji, u svakom slučaju :shock: :naklon: :)
pratim...
Od 9 do 19. Makar sam ja danas došla oko 9, a žena je rekla da će otvoriti tek nakon 11, pa sam se morala vratiti nakon posla. :/Citiraj:
sorciere prvotno napisa
I gotovina i kartice, srećom, jer onaj bankomat vani nije radio, pa sam morala platiti Maestrom.Citiraj:
čokolada prvotno napisa
Zaboravila sam spomenuti da ShoeBeDo ima dobro sniženje. I predobro. Artice koje sam kupila pred nekih mjesec dana sada su 500 kn jeftinije. :shock: :roll:
Vidiš, oni su napisali da je danas od 12, u onom Varteksovom newsletteru piše 9-19. :/Citiraj:
gusi-gusi prvotno napisa
u svim trgovinama?Citiraj:
TeddyBearz prvotno napisa
Hm, ne znam, ja sam bila u Gajevoj, ali vidim na njihovom siteu da reklamiraju sniženje od 30% u svim dućanima. (Iako su te moje snižene definitivno više od 30%, tako da... :?)Citiraj:
ivarica prvotno napisa
Turbo Schuhe (nisam uopće sigurna da se ovako piše) u Intersparu u Osijeku se zatvara i ima na sve popust 50%. Muške obuće ima još relativno dosta, dječje jako malo, ženske se da naći (pogotovo ako imate brojeve koji nisu popularni). MM jučer kupio patike koje su nekad bile oko 1000kn za cca 300kn.
Danas je u Konzumu 30% popust na male kućanske aparate od 17h.
u Marks&Spenceru 2 stvari kupiš, a treću (najjeftiniju) dobiješ gratis!
Algoritam za kupljene 3 dječje knjige na hrvatskom najjeftiniju od njih poklanja:
http://www.algoritam.hr/?m=0&p=vijes...prikaz&id=1955
Pixiekid ima božićni popust za nosiljke (sling i mei tai):
Malo po malo, počevši od 8.12.2009. pa do Badnjaka 24.12.2009. jedna po jedna nosiljka dnevno biti će na super popustu. Izredati će se sve nosiljke stoga budite pripravni da ugrabite svoju miljenicu na vrijeme.(popust se odnosi samo na kupovine preko web shop-a)
TISAKFoto akcija: 0,49 Kn po slici velicine 10 x 13,50, cijena dostave 4,90 Kn.
Samo za internetske narudzbe do 22.12.
Pitarello Osijek, -50% prije inventure.
Plodine imaju popust 40% na odjevni tekstil u utorak 22.12.2009.