nela. baš mi je žao,ali idemo dalje jer jednom mora svanuti sunce :love:
Printable View
nela. baš mi je žao,ali idemo dalje jer jednom mora svanuti sunce :love:
nela. baš mi je žao :cry: al na jesen krećemo po male :saint: :saint:
nela. zao mi je
TOMISLAVA, tvoji nalazi hormana se nalaze u tvom kartonu. Ne šalju se poštom. Nazovi sestre i provjeri da li su ti stigli nalazi. Ista stvar se i meni dogodila. Nalazi od mm stigli doma poštom, a ja sam još čekala nekih par tjedana, dok ih nisam nazvala. :roll:
curke,jel slučajno znate jel naši doc ne rade cijeli idući tjedan ili se ipak vraćaju do 02.07.????tih par dana mi je baš bitno........ :(
i mene zanima kad se doktori vraćaju jer u petak, 3.07., vadim betu
Danas je dr. A. rekao da se ne vraća s godišnjeg 7.9. nego[b] 15.9.[/b..
moram ponovit neke pretrage i javiti mu se u 9 mj. da naručimo lijekove pa krećemo u moj prvi stimulirani IVF..napokon :D :D :D :D
ja sam naručena 7.7. pa misli da će se već vratiti sa seminara a za dane prije nemam pojma :?
Doktora sigurno nema ni 02.07, a za 03.07 stvarno ne znam. Možda najbolje da nazoveš u VV i pitaš sestre ako je nešto hitno.Citiraj:
ia30 prvotno napisa
rodice moje da vas prvo pozdravim sve eto i mene nakon dugog izbivanja.
inače več sam bila kod dr.l i rekao mi je da mu se javim u 9 mjesecu da možemo naručiti ljekove i odrediti termin ,navijam za uzbudljivu i plodnu jesen . :saint:
bili smo danas na inekciji choragona, pa sam iskoristila trenutak i pitala dr A je li išta zamrznuto...
odgovor je NE, NIŠTA SE NIJE OPLODILO!!!!!!!!! :? :? :? :cry: :( :( :cry:
Kako je moguće da se od 12 folikula oplode samo 2 i da se čeka 5. dan za transfer i riskira, a da se pritome uopće ne konzultira pacijenticu niti joj se išta kaže? 5 dana bez riječi!!!!
totalno sam u komi, one koje me pratite znate da sam pred zidom nakon bete - ili sam trudna ili sam bez posla, a sad nemam ni smrzlića....... neizmjerno sam tužna, a mm me stalno tješi da moram bit jaka za ove mrve u meni, a ja se samo pitam tko će biti jak ako beta bude i ovaj put negativna :? :? :? :cry:
Ksena, potpuno te razumijem, i ja bih bila :shock: :shock:
Da li si se snašla i uspjela tražiti nekakvo-bilo kakvo pojašnjenje? Zašto nisu smrznuli? Pa za pretpostaviti je da su i ostale bile dogurale do petog dana, a nije ih baš bilo malo?
objašnjenje je da se nisu oplodili.......
draga ksena , prošli put kad sam bila na postupku izvadili su mi 18 jajnih stanica i kad sam došla, 5 dan od punkcije, jer su mi rekli da tad dođem, doktor me pozvao na stranu i rekao mi da imam dvije predivne blastociste, ali da nemam ništa smrznutog, ostala sam šokirana, objašnjenje, da nisu bile dobre. srećom jedna bebica je ostala i nastavila se lijepo razvijati, pa više ne mislim o tome , ali ipak ... od 18 samo 2, strašno...
nego želim ti da i tebi ovako uspije pa da zaboraviš šta prije na ovo :love:
ksena28 žao mi je da nema smrzlića, ali sada moraš misliti na ove mrve u tebi i još čvršće vibrati za njih
potpisujem sretnu35 i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da će se one primiti za mamicu i ostati s njom,jer ipak je 5.dan najidealniji za transfer,samo pozitivno dalje i evo jedna velika :*Citiraj:
sretna35 prvotno napisa
ksena28 :love: ...žao mi je da je tako ispalo, očito da se zbog prevelike gužve događaju takve stvari, strašno...
žao mi je što je tako ispalo :love:Citiraj:
Citiraj:
ksena28 prvotno napisa
jesu li ti rekli koliko je bilo js??? ja sam imala 8 folikula, dobili 5js i samo se 1 oplodila to je već velika beba i odbrojavamo sitno do upoznavanja :heart:
Meni se sve čini, onako laički, da je (ako se nisu oplodile) trebalo raditi ICSI.
Moram priznati da sam ja strepila da li će kod nas upaliti IVF s obzirom na mali broj "normalnih" spermića ali na kraju je sve bilo OK...
pa kod mene je trebao biti ICSI to je i L rekla, ali je rekla da joj obzirom na spermiogram to nije palo na pamet, a kad je vidila šta se desilo bilo je kasno :/Citiraj:
Citiraj:
andream prvotno napisa
Ajme Ksena baš mi je žao ali opet nadaj se da će se ova dva uhvatiti pa ti smrzlići neće ni trebati :heart: :love:
stvrano ti je da poludiš :shock:
ne znam šta bih ti rekla, ali najvažnije od svega je da se ovi mali prime, i sve super završilo. čudno da se nisu oplodili.
ja kad sam bila prije 5 godina, imala sam 12 jajnih stanica,oplodilo se 10, 2 vratili, 8 smrznili, ali hoću reći da sm to ODMAH TAJ DAN ZNALA KOLIKO ĆE SMRZNUTI!
Otišla sam sa transfera zadovoljna jer sam sve saznala :/ , ne znam zašto je sad praksa da ništa ne saznate odmah, već da izvlačite odgovore.... :/
Meni je isto rekla bilogica kad sam išla na transfer da je pitanje hoće li što biti za smrznuti, mada se oplodilo 11 js i sve su izdržale do 5. dana.
Nemam povratnu informaciju da li je na kraju što smrznuto ili ne, ali me to uistinu rastužilo pa se nadam da ćemo ostati trudne, a onda više neće biti važno...
Joj curke drage kako je teško čekati ovu betu. Nikako da dođe taj 2.7.
a tek 03.07.??
ovako je i meni bilo u 11-om ali tad je već bila priča da nema mjesta za zmrzavanje :/ .jeli istina da sad idu prvo transferi pa punkcije da nije fora u mjestu a ne da se nisu oplodile.....mislim samo nagađamCitiraj:
nataša prvotno napisa
Curke javljam potvrđeno je čekamo blizance :D :D :D :D :D ,dr.L.radi 3.7.jer smo mi naručeni ponovno na ultrazvuk.
------------------------------
ja 83 endo.pcos
2007.op.endo.lpsc
mm 82 sve ok
1. ivf stim. vv-trudna
- ß 1222.4
- ß 2460.7
čekamo blizance :saint: :saint: :D :D
Citiraj:
ana- prvotno napisa
:klap: :klap: :klap: :klap: :klap:
ana- :D :D čestitam na blizancima! :D :D
ana- čestitke i od mene,baš lijepo :D :D :*
ana- čestitam ti od :heart: i evo malo poskakivanja za tvoje blizance :D :D :D :D :D :D
ana :D :D :D :D :D :D :D za dupliće. Blago vama, od :heart: vam čestitam. :* :* :* :*
.jeli istina da sad idu prvo transferi
Da istina je mi smo sad išle prvo na transfer a tek poslje nas je bila punkcija
sve to ovisi....kad sam bila na punkciji onda su prvo isle cure na punkciju pa transfer...a kad sam isla na transfer onda sam trebala biti prva na ET-u..ali se nekaj zakompliciralo pa su onda obavili druge cure ET, pa punkciju pa sam onda ja dosla na kraju.....tako da nema pravila...
i cure ako je IVF onda se ne smijete iznenaditi ako od 5, 10 ili više stanica se oplode samo njih dvije ili tri...rizik....
Ksena ako želiš javi mi se na pp...
Ja sam doživjela onaj scenari koji kod tebe još nije siguran i od srca želim da ti tvoje mrvice ostanu.
Moraš biti jaka za njih jer još nije kasno, nikada nije kasno - do zadnjeg trenutka.
Od mojih 11 js dvije su mi vratili i od njih 9 niti jedna nije smrznuta.
Ja sam dan prije bete prokrvarila tako da mi je jedina nada bila da su nešto smrzli, ALI NIŠTA....
Bila sam na bolovanju od 25.05. a 30.05. mi je istekao ugovor.
Dobila sam novi na 6 mj.iz razloga jer sam bila na trudničkom bolovanju pa mi nije dala otkaz jer se bojala da ću ju tužiti. A jesen ide, na poslu me lome a mene jedino nada drži da će sve biti bolje.
Kada vidim da doktor dolazi tek polovinom 9 mj. mogu samo zamisliti kakva će biti gužva gore....
Ali ako odustanemo, što nam ostaje????
Nije lako biti bez posla, svaka kuna je bitna, ali znam kako mi je moja mama znala reći - djete, ako vi budete čakali da imate super posao, kuću, auto, nikada nećete imati djete, jer uvijek će vam nešto faliti....a za djete ćete uvijek naći sve što vam treba jer najviše vam treba ljubavi.
Zato glavu gore, i mi ćemo jednom biti trudnice...
:love: :saint:
pogledajte na odbrojavanju, beta Milivojeve žene se najljepše dupla :D :D :D
/ .jeli istina da sad idu prvo transferi pa punkcije da nije fora u mjestu a ne da se nisu oplodile.....mislim samo nagađam[/quote]
Da mislim da su to počeli prakticirati od 3 mj. taman kad sam i ja trebala na transfer onda su cure s punkcije poslali na hodnik (a već su sve bile u spavacicama) a nas unutra, njih je bilo oko 20 a tako nešto i za ET pa nema šanse da bi svi stali u onaj sobičak
Mislim da su transferi prije gotovi i onda se oslobodi mjesto za punkcije da se to može u nekom miru obaviti, a i naprave novog mjesta za zamrzavanje - moja pretpostavka
dr. L radi 03.07. jer nas je naručio na kontrolu...
ovo će biti najveseliji put na VV :D
~~~~~~~~svima od :heart:
nadam se da ćemo svi mi uskoro na takav put do VV :love: :*Citiraj:
milivoj73 prvotno napisa
Bog cure čestitka trudnicama :D
I ja sam imala sličan scenarij nakon punkcije 9 stanica ,dvije vratili i to drugi da a rekli mi da su odlične i nikakva informacija o drugima ,koliko se oplodilo ,hoče li zamrznuti...
jutros sam vadila betu i 1 je a još tek šok kad mi je rečeno da ništa nije zamrznuto užas.
Svaka čast osoblju ali meni to jednostavno nije profesionalno i naravno nigdje mi ne piše koliko su jajnih stanica izvadili a ni povratna inf o spermogramu nula .Da odem u neku dr kliniku ja nemem nikakvu dokumentaciju.
nije nista isto kad smo mi bili i sada svaka čast doktorima oni svoje odrade ali mi lab bas i ne "miriše" po priči cura nesto nije tu kako spada .volila bih da grijesim ali previse je slučajnosti daod 9-18 JS samo 2 oplođene :? a kod nas od 16 svih 16 ili od 12 -9 i slCitiraj:
kata.klik prvotno napisa