bravo za davida i kljucic :heart: :heart: :D :D zelim vam svu radost ovog svjeta :D :D
nela strasno mi je zao sta ti moram pozelizt dobrodoslicu među nas!!!
Printable View
bravo za davida i kljucic :heart: :heart: :D :D zelim vam svu radost ovog svjeta :D :D
nela strasno mi je zao sta ti moram pozelizt dobrodoslicu među nas!!!
Hello cure moje!!! HO-HO-HO SRETAN BOŽIĆ!!! (Malo kasnin, ali....)
Vidin da se tu puno toga promjenilo, pa krenimo...
Bambus - držin fige da čim prije ugledaš svoj +, nama nije dugo trebalo, neće ni vama, a drugi put kad sam ostala trudna, čak sam imala 2 uredna ciklusa i nisam ni slutila ča me čeka, tako da je svašta moguće.
Roza srećo naša, ma samo nek ste ti i Špiro nama izdržali do sada. Znam da ti je sada jako teško zbog godišnjice i svega, shvaćam te jer se i nama bliži prvi rođendan. Ne mogu vjerovat da je prošla godina dana da san mama anđelića. Svako toliko mi se plače... Ali oni čuvaju naše bebače
nela, žao mi je da si nam se pridružila. Hvala Bogu na bebici koju imaš doma da ti pomogne da lakše prebrodiš ovu krizu, i prije nego se okreneš, javit ćeš ti nama ponovno nove sretne vijesti... sigurna sam
Ključić tebi VELIKE čestitke na Davidu. lijep poklon pod "borom" za Božić..
Ja sam dobro, lijepo napredujemo. Došla sam do 18-tog tjedna. Ovo je do sad najmirnija bebica, ne riće puno, za sad na nježno. Sve u redu. Krajem prvog mjeseca idem još jednom do Podobnika da budem još mirnija, super je doktor. Ja već izgledam ko prava trudnica, veliki trbuh, ali to je za mene normalno. A najbolje je ča sam dobila samo 1 kg, jer uspješno trošim zalihe. Baš sam ponosna, mada mi je svejedno. Poslije ćemo brinut o kilama.
Sretno svima koje nisam spomenula, ali mislin na Vassss...
Hej cure moje :love:
Nela :cry: nažalost dobro došla, od srca ti želim da ubrzo opet imaš razloga pisati na trudničkim pdf-ovima, a mi smo ovdje za tebe kad god ti treba. Sve te razumijemo :love:
Moram poskočiti za našu Kljucic i malenog medeka Davida :D Sigurna sam da su se svi naši anđeleki smijali kad je on došao na svijet, a ponajviše njegova predivna sestrica, mala hrabrica :heart:
Mandy :love: 2010 je velika godina za sve nas ovdje! :heart:
Crtice nadam se da si malo bolje. Šaljem ti veliki zagrljaj a Špiro pusicu :*
Bzarice draga :love: isplakala se ja i za Badnji dan a na kraju i sad ovih dana, ali znam da to tako mora biti, u jednoj sekundi budemo dobro, a u drugoj odjedanput potop suza.
Kako ste ti i tm? Ja samo čekam dan kad češ nas razveseliti :love:
Bambus NEMA PREDAJE a slatke su ti te tvoje bitke, ne bi se ja bunila malo, 1on1 sa mužićem :mrgreen: Ali nagradit če se vidjet češ! :heart:
Rita :love:
Mi smo OK, ne znam zašto opet me strah, bila je jedna faza mira a sad opet frikiram...stvarno molim Boga da izguramo do par dana iza Nove, a onda opet me strah da pri porodu nešto ne ode krivo...ma strašno....a da ne govorim da mi "opet curi plodna voda" :roll: a par puta se dogodilo da sam zahalucinirala roze mrlje na ulošku, i govorim Anti vidi ih vidi ih, a on naravno ne vidi ništa jer nema ničeg...pffffffff...jedva čekam da prođe ovih još mjesec dana! A sjede dlake samo iskaču na glavi!
Al ajde, jučer nam je stigao krevetić, i predivna posteljina, dekice, ma svega je svekrva nakupovala! A ja se nikako ne mogu opustit i samo molim Boga da nam da šansu, da nam ne uzme i ovo dijete! :(
Ljubim vas sve :*
Tamagoći :D prekrasne vijesti! Neka ti je sad bublica još malo mirna, kad krene uh, mene moj zna rovat iznutra da sve zvijezde zbrojim. Javljaj nam novosti i pomazi bušicu :*
hvala roza. A ti opusti se malo i ne brini. Sve smo zabrijale u neki svoj film. Pa i ja. Kad god me nešto štrcne (bocne) u trbuhu, u biti jajnik ili brže bolje ne čujem leptiriće ili ... bilo ča, na svaku sitnicu skačem. Dr je rekla da je to nirmalno i da je isto tako bilo i u prošlim trudnoćama samo nisam obraćala pažnju na to i istina je. U trudnoći vodim dnevnik o svojim osjećajima, bebici... i kad sam čitala prvu trudnoću, skužila sam da je bilo isto. Sve to mi je bilo i prvi put i drugi put.. samo to sad više primjećuješ.. A Špiro je naša beba i bit će vam super i porod i ostatak života... :love:
draga tamagoči baš si me razveselila svojim postom. Evo da poskočim za malu mrvicu :D :D :D . Pomazi trbuščić u ime nas teta sa foruma :*
draga Roza pa vidiš da sam već vejiikkiii :heart: . Ma sve će biti super. Šaljem veliki poljubac za Špireka i hrabru mamu.
... a ja sam vam danas bila na kavi sa prijateljicom i par stolova dalje sjedi jedna mama sa prekrasnom bebom. I nas dve se skroz rastopile kako je slatka. Za par minuta prolazi žena sa blizancima u kolicima, a ja u suze. Ma ne znam, valjda to nikada neću preboliti :(
Iskreno, ja mislim da se nikada ne može preboliti. S vremenom može postati podnošljivije, ali i nakon 5-10 godina, i do kraja života, imat ćemo momente kad ćemo plakati i ridati negdje same u svok kutku, osječat se kao da se dogodilo prije 1 dan :love:Citiraj:
Tibi prvotno napisa
hej curke!
još samo dva dana i ima da "šutnem nogom v rit" ovu godinu! ;)
ključić :D za malog Davida! čestitam ti od srca draga na predivnom Božićnom poklonu! :love:
tvoj David je jedno divno blagoslovljeno stvorenje, koje ima najdivniju anđelicu Leonu da pazi na njega cijeli život! :heart:
nela30, jako mi je žao draga! :love: nama ovdje uvijek možeš pisati kad god osjetiš potrebu! tu smo za tebe!
tamagoči :klap: za malog bebolinca/ku! ne mogu vjerovati da je već toliko prošlo! pa ti si draga skoro na pola puta! samo hrabro dalje! :love:
Tibi, nikada to neće proći samo će s vremenom postati drugačije! ja još uvijek gutam knedle kad sretnem dijete koje je dobi koliko bi moja dječica bila! razumijemo te mi sve ovdje, i vjeruj nam svi mi povremeno pustimo suzu, bez obzira koliko vremena je prošlo!
šaljem ti veliki topli :love:
Rozice, neću ti govoriti opusti se, jer znam koliko je to teško! ali zato znam da sve naše molitve dragom Bogu, moraju imati neki utjecaj, i kada se sve udruže, nitko malom Špireku ne može ništa! on ostaje tu s nama zauvijek! :love:
mandy, ja sam nekako sigurna da ćeš ti nama još jednom biti mama! :heart: jednostavno to osjetim!
mogu ti reći da sam se sva raznježila dok sam čitala o tvojim curicama! mora da ste divna obitelj! ljubi ih i uživaj u njima, a dragi Bog sigurno ima još jedan zadatak za tebe! :*
svima vam šaljem veeeeeliku :*
uživajte u ova tri dana stare godine, i onda svi veselo i pozitvno ulazimo u novu 2010!
najdraže moje, ne znam kako bih sve ovo preživjela bez vas :heart:
draga bzarić baš tako šutnut ćemo je nogom v rit i veselit se boljoj godini za sve nas. Onako kako smo se i dogovorile, trudnice naše donijet će na svijet prekrasne bebice, a mi trudilice i tužnice uskačemo u trudnički vlak :love:Citiraj:
bzara prvotno napisa
sve vas grlim i ljubim :* :* :* :*
Pridužujem se šutiranju :mrgreen: :love:Citiraj:
bzara prvotno napisa
Uf tek sam sada skužila, pregled opet sutra u 3 :roll:
Vibrajte cure, neki me strah čopio, molim Boga da nam je dečkec došao na 2.5 kg to bi bilo super! :heart:
Javim naravno kako je prošlo :love:
Još samo malo Roza. Još samo malo. Ja sam te sjetila na Božić i bila si mi u molitvi. Ja Bogu uvijek zahvaljujem na onome što imam i molim da čuva moje najdraže: dijete, muža i roditelje. Tu si i sada ti i tvoj Špiro, tvoje najdraže.
Ana sad si me skroz rastopila :love: Hvala ti, stvarno si divna :heart:
Roza...šššššš.....(utišaj strahove :) )....znam kako je....ide ti super, a Špiro je bonbon!
SUPER VAM IDE!!!!!
Mislim na vas!
roza ......išš, iššš, iššš ružne misli i strahovi, pa vidis da Špiro napreduje super, bit ce to jedan predivan dječak! :heart: :heart: :D :DCitiraj:
RozaGroza prvotno napisa
vibriram za sutrasnji pregled! javi nam se! :heart:
Tibi, potpisujem te u cjelosti! ma vidim tu 2010. kako nam se smiješi i osjetim to je NAŠA godina! :*
Rozić, do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sutrašnji pregled! ja ću tek navečer vidjeti kako je sve prošlo jer sutra radim cijeli dan, ali zato ćeš mi biti u mislima cijeli dan! :love:
bambus, ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro ugledate jedan veliki lijepi plusić!
Choco, kad možeš raditi test ili vaditi betu, koliko je prošlo?
nismo se već dugo veselili novoj trudnoći, bilo bi lijepo da malo poskočimo za novu trudnicu! :*
svima šaljem veeeeeeeliku :*
draga bzara i cure za 2010-tu koja će nam svima biti bolja nego ova :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever:
draga roza šaljem puno pozitivnih vibri za današnji pregled ~~~~~~~~~~~~~~
Roza tebi i Špireku upućujem najveće i najvibrastije vibrice do sada :* , ali se uopće ne bojim za vas, sigurna sam 100 % da ćete vas dvoje zajedno do termina ;)
choco kad je dan za testić ?
ja želim ovu 2009. torpedirati iz svog života što prije, mislim da nisam u životu imala ovako emotivno i fizički tešku godinu ( a bilo ih je svakakvih), koja će ostaviti duboke posljedice na moje poimanje života i svijeta općenito, ne želim je nikad nikome, ni najgorem neprijatelju (iš,iš, šut,šut 2009., nikad se ne ponovila :evil: )
zaista se , duboko nadam i očekujem da će 2010. biti godina ostvarenih želja za svih nas :love:
p.s. ovih dana čitam "Kolibu" i na potpuno drugačiji način upoznajem Boga i sv. Trojstvo , nekako mirnije , pomirljivije, sa više vjere .....
roza :D :D 36 tj je tu!! Ja sam rodila 36+4 i sve je bilo super! Odahni malo,još ćeš prenijeti i bit će ti svega dosta :lol: :love: veeeeeelika pusa tvom bebiju :* :heart:
:love: svima!! i ~~~~~~~~~~~~~~~ za uspješnu 2010!!
roza roza :love: :*
Drage moje, samo da znate da mislim na vas :love:
Roza, samo relax, Spiro je super decko, sigurna sam da je veliki tocno koliko treba (streberko nas mali :heart: ) i da zajedno s tobom odbrojava dane kada ce napokon spojiti taj andjeoski glas koji mu se obraca i pjeva mu najljepse pjesmice sa licem svog andjela :heart:
Stalno ste mi u mislima i molitvama :love: :heart:
Prije svega crtice iskrena sućut zbog tate.
Ključić čestitam od srca i želim vam mir u srcima :love:
Svima ovdje drage moje koje željno isčekuju dolazak Nove, želim ispunjenje snova i neka sve ružno ostane zaključano u godini koja odlazi.
Roza mislim na vas i samo pozitivno,još maloi grlit ćeš svog ljepotana,koji će popuniti sve praznine i dati svu ljubav za kojom čezneš.
Nema razloga za brigu,vjeruj.......eto 36 tj je tu...sve je dobro :heart:
Drage moje ,da poimence ne nabrajam želim vam sretnu Novu 2010
Mandy čitaš kolibu :D ..baš si me razveselila..ne znam na kojem si djelu knjige,al kad tek vidiš kraj...ja je planiram po drugi put pročitati i svima već dosađujem s tom knjigom!Ali istina je..ja skroz drugačije na sve gledam od kad sam je pročitala,a Bog mi je postao bliži nego što sam ikad mogla to priželjkivati..ma nešto predivno..mene u potpunosti prominilo :) ..
Ja se nikad ovoliko nisam veselila novoj godini,smislila sam jedan svoj ritual koji ću na staru godinu napravit,možda zvuči bedasto al ispisat ćemo ja i moj muž na papiriće sve loše stvari koje su nam se dogodile (bit će puna kutija papirića :( ), i onda ih lipo sve zapalit i ispunit kutiju sa novim papirićima sa onim stvarima koje želimo da nam se ostvare..zato vam drage moje iz dubine srca želim da dobijete sve ono najlipše, sve ono što zaslužujete, da pređemo preko svega ružnoga i s još više snage i hrabrosti da ustrajemo u onome što će nam zauvik vratiti osmjeh na lica i veliko ispunjenje u srcu :* :heart:
Javio mi se moj mali anđeo sinoć u snu :saint: ..tako sam sritna..
Roza jedva čekam dan kad će mali Špiro doći na lipi kutak ovog svita, izdržite još malo malo.. :love:
za sve vas veliki najveći :*
Hej cure, evo još uspuhana od hodanja samo da vam javim da je Špirek dobio +5 od doktorice, sve napreduje super, uzela mi je briseve i rekla da sam skroz zatvorena...i tako, ja sam vam "over the moon" i ne mogu doći ksebi da još 2 dana i dogurat ćemo do te čuvene nove godine!!!
Hvala vam da mislite na nas...i jedva čekam dane kad ču se ja ovako moći odužiti svakoj od vas i bodriti svaki dan vaših trudnoća :love:
Roza & Špiro bravo.. :D :D :*
BRAVO ZA ROZU I ŠPIRU , SAMO TAKO NASTAVITE JOŠ NEKOLIKO TJEDANA I SVE ĆE BITI SAVRŠENO :D :D :D
Super Špiro, mrvice slatka :D
Roza S U P E R :D :D :D
Roza i Špiro toooooo :D :D :D :D :D :D :D
:dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever:
cure moje sve vas ljubim :*
Roza i Špiro, tooooooo!!!!!!! :D :joggler: :zaljubljen:
joj što volim doći s posla i pročitati ovako divne novosti!!!!
svima šaljem oooogromne puse!
curke sad već brojimo sate do šutiranja! ;)
Cure :*
Još samo 27 sati i 11 minuta!!! I ŠUUUUUUUUUUUUUUT!!!! :mrgreen:
bravoooooooo roza!!!!!!! :lol: :D :D :D :heart: :heart:
bravo špiro!!!!!!!!!!! :heart: :heart: :love: :* :love: :love: :D :D :)
Bravo roza i Špiro :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Predivne vijesti.
:dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever: :sing: :dancingfever:
Drage moje nemogu a da vas samo na kratko ne pozdravim i svrljnem kako ste mi.mi smo jutros u cetiri sata nakon dugih petnaest sati konacno stigli doma i onda sam se pokusala odrzati budnom do polaska na posao,ali konacno je sve iza nas.Od srca vam svima hvala na vasim mislima,toplim rijecima i sto ste uvjek tu.
Evo izgleda cemo imati ljepi docek svi zajedno,sa istim zeljama,mislima i ocekivanjima,dobro smo mi drustvo.A onda nastavljamo punim jedrima u nove pobjede.
Spiri saljem veliku pusu,njegovoj mami i najmilijima,predivne vijesti da ste nam dobro :D
Draga Choco sta se kod tebe desava,kako se osjecas,ja sa sve nekako nadam da je dijagnoza ipak pogresna i da ce uz tvoj olusic sve sjesti na svoje.Mogu zamisliti koliko se brines.
Da i ono najbitnije draga Kljucic ikrene cestitke i velika :* pusa malom princu koji je stigao na ovaj svjet da ga upotpuni svojim postojanjem.
Tibi draga :love: u mislima si mi.
Pusa dragim trudnicama,Drage moje Bzara,Bambus :love: mila iduca godina je tvoja,Andelak,Visnja,Marsupilami i sve nespomenute zelim vam laku i blagoslovljenu noc.
dobro vam, ovo posljednje jutro ove godine! :)
jučer cijeli dan pokušavam se sjetiti svega lijepoga što se dogodilo ove godine, pa nekako osim toga što sam donekle bila zdrava ( nemojte zaboraviti na psihički slom, neprepoznatljiv od početka, pa obilazak doktora jer nitko ne zna što mi je i na kraju odlazak psihologu! ), drugo ništa ne mogu izdvojiti! da, naravno zaboravila sam da mi je ovo bila izuzetno poslovno uspješna godina! eto ipak sam našla! ;)
razmišljam isto jučer, kako samo postala povezana sa svim curama ovdje! jučer hodam ulicom i vidim mamu s blizancima u kolicima, i ne pomislim u tom trenutku na moju prijateljicu koja ima bliziće, ili na mog bratića koji je nedavno postao tata blizancima, ja se sjetim naše Tibi :heart:
zatim kad vidim neku trudnicu s velikim trbuhom, ja pomislim na Rozu :heart: , kad vidim neku mamu sa dvije curice ja se sjetim Mandy i tako ste mi sve u mislima i životu svaki dan! i to mi je tako lijepo! i stalno mislim ovakvo prijateljstvo ne smije ostati samo na virtualnom svijetu, moramo ga prenijeti u "stvaran" život!
svima vam šaljem veliku :*
i sve vas puno volim! :love:
mila moja crtica :heart:
najdraža bzarić baš si me dirnula :heart:
ali moram vam reći da se i ja vas često sjetim, pogotovo u večernjim molitvama sv. Anti :love:. Baš sam se nekako povezale kroz tu tugu koja se na nas nadvila...
da, da, svakako ćemo se naći i u stvarnom svijetu - za početak kod naše Rozi kad rodi, pa onda redom dalje :love:
juuppiii još malo pa šutamo ovu odurnu 2009-tu godinu :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever: :dancingfever:
sve vas ljubim :* :* :* :* :*
:love: Ja vas se sjetim svaki dan, imam neke poveznice, a Bzarice definitivno od kad imam sve beby stvari i krevetić, sjetim se tvoje prekrasno opisane dječje sobe, koja če u 2010 napokon zasjajiti punim sjajem! Gledam u svoj krevetić i umjesto sebe ja zamišljam tebe, u onoj kafenoj haljinici na slici na kojoj držiš Koka, i zamišljam kako tako držiš malecku bebicu pored krevetića :heart:Citiraj:
bzara prvotno napisa
Crtice :love: imamo kolektivno šutanje nove godine u tur, sve tužno što je iza nas ostat če u njoj, a nova za svih donosi samo ljepe uspomene i događaje :heart:
Kad razmišljam o prošloj godini, naravno zahvalna sam Bogu za Špireka, iako je sve to prošlo u takvom strahu, da sam jedva dočekala novu...a neizmjerno sam zahvalna na vama svima ovdje :love:
Ne šutanje nove nego STARE :oops:
Tibi :love: neš vjerovat več sam zapisala par super recepata iz "kod Ane" da isprobam na vama - bliži se Špirek i biži se naše druženje!!! :D
Draga Roza, Tibi, Bzara, Bambus, Crtica, Mandy i sve ostale predivne cure sa ovog tužnog pdf-a želim vam da sve ružno odnese ova stara godina, a Nova da vam donese samo lepo, da donese svakoj od vas jedan (ili dva, tri...) mirišljava smotuljka, osmeh na lice i punu kuću (smrdljivih) pelena...
A naši anđeli nek nas čuvaju :heart:
Drage mame,
osjećam da u mojim postovima podrške Rozi sam nepravedno zanemarivala ostale pa da to ispravim. Sve ste mi u mislima jedino u prstima mi brže poleti podrška Rozi...Pa evo mojih novogodišnjih želja
bzara...da Hamlet ostane vani i da napokon bude "to be", da Koko i dalje ostane velika zaigrana zvrkica
crtica...da uvijek iz tvojeg pera stignu tako lijepe riječi podrške i da sjećanje na tatu bude lijepo i nježno više nego žalosno
mandy...da se ispuni i to peto mjesto za stolom i da mlađa kćer bude starija seka
tibi...da te žalosne okice s tvog avatara dobiju utjehu u velikom plusiću možda udvostručenu. uvijek ima nade
bambus99...da trudilica postane trudnica, nema odustajanja, tko prestane plivati potone
choco...da se uhvate i da tvom dečkiću problemi s kožom su rješivi i pod kontrolom
marsupilami...:heart: za prekrasnu Emicu na nebu, a mami s nadom u sretnu novu, bit će
andjelak... tebi želim sretnu novu s mirom u srcu
kljucic...da David tugu za Leonom učini podnošljivijom
visnja08...tebi svu ljubav šaljem da uspiješ i da se pojavi crtica debela ko prst
tamagoči...draga moja čakavice (posebno guštam u tvom dijalektu) tebi želim lijepu trudnoću i porod, da bude sve onako kako i sama želiš
snjeska...kao i za mandy...da zvrkić ima mlađeg bracu ili seku, (stariju seku i brata ima na nebu koji ga čuvaju)
izabel...da uživaš u Nolici i zapamtiš te dragocjene trenutke sreće
svima kojima sam slučajno izostavila isprike, sve vas iznimno cijenim i poštujem vašu bol zbog gubitka
A sada malo :D za Špiru.
Još jednom sve najbolje u novoj 2010. da bude onako kako same želite.