Evo me. transfer obavljen, 3 morule su mi vratili, i sad čekamo betu 27.12.2010
Printable View
Evo me. transfer obavljen, 3 morule su mi vratili, i sad čekamo betu 27.12.2010
evo i mene :-) sve je dobro prošlo.. dobili smo samo 3js sutra zovem da vidim kad će biti transfer dr mi kaže vjerovatno u pon .. znat ću sutra :-)
Nisam se dugo javljala, al tu sam i više čitam nego pišem, jer mi se ništa ne događa
ovaj puta mi je M gadno kasnila da sam se već zapitala i test radila, ali nula bodova :-(
ove godine ništa od pohoda na SD, al iduće godine jurim gore
da ne nabrajam posebno cure, svima želim uspješne transfere i pozitivne bete :-D
cure, dobar dan, imam malo pitanje, oprostite što upadam tak, ali...na listi smo na Svetom Duhu za ljekove, i sad dobili smo popis svih onih pretraga, i sve smo obavili osim onog psihološkog savjetovanja, a naručeni smo sutra ujutro na Šalati, ali smo zagubili onaj papir, pa nemam pojima kojoj doktorici, koja adresa, gdje točno... help...
Klinika za psihološku medicinu, Šalata 4 01/ 2368957
nemam ime doktorice jer ja nisam to tamo obavila, nadam se da pomaže
malo bolje...a kaj, došli bumo tam, pa pitali...jooooj, toliko pitanja...
linalena ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veliku betu!! joj jedva čekam izvještaj :) sreeetnooooo!!! ja u pon imam transfer 4 dan ? aj dobro možda nerade nedjeljom ..dosad sam uvijek imala 3 dan ,,nema veze kad got sam nek se primi :-) pinki i tebi držim fige ~~~~~~~~~~~
..............eto, pozdrav svima .....neznam kaj da napišem osim da želim svima da se ostvare sve želje........ja danas puštena iz bolnice opet........ samo što više nisam trudna i nema naše bebice nije se razvijala krenula je i stala :evil::evil::evil: jučer obavljena kiretaža.. jad, bijeda,tuga,nemoć.....je sve više prisutna...kao da sanjam i ne budim se...a tako je sve bilo super i obečavajuče...:cry:
..molim vas stavite me na dno dna liste jer neznam dali i tamo spadam..
ajme sivkice moja....stvarno ne znam kaj bi ti rekla...:cry::cry:
strašno mi je žao draga...drži se,odtuguj,uzmi si vremena koliko ti treba i natrag gore...
a baš se jučer MM i ja sjetili tebe...:love2:
Sivka jako mi je žao. Znam da nema tih riječi kojima bi te netko mogao sada utješiti i točno znam kako ti je, jer sam ja prije tjedan dana isto izgubila bebu i bila na kretaži u 9 tjednu trudnoće.
Otplakala sam i odmah krenula dalje, jer nemamo drugog izbora. Već križam dane do drugog postupka, a u međuvremenu pokušavam naći neke odgovore zašto se to dogodilo i obavljam neke daljnje pretrage.
Drži se i ako ti kako možemo pomoći tu smo....:love2:
Sivka, žao mi je. :-( I ja sam imala kiretažu pred 2 godine točno na današnji datum, saznali smo da bebici više ne kuca srce u 10. tjednu, to mi je bio najgori Božić ikad. :-( Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i krenuti dalje. :love2:
Sivka jako mi je zao:cry:
Ne mogu niti zamisliti kako se osjecas, isplaci se i odtuguj i onda tjeraj dalje jer nasa borba ne prestaje dok ne zagrlimo svoje bebice:love2:
Sivka, draga, strašno mi je žao, strašno, to je nepravda prokleta nepravda
Toliku su mi tvoj Sivka i tvoj Modesty uspjeh davali nade i poticaja u mojem prvom postupku, davali su mi kisika za ustajanje svaki dan , bile ste mi normabeli i voltareni.....
Idemo zajedno dalje, nalaziti ćemo se gore na kavicama, na forumu raspravljati oko ovoga i onoga, vibrati i titrati, u grupi smo jače, jer se i ja moram skupiti i nastaviti, bez puno suza i očaja...
Pokušavam napisati nešto nadahnjujuće da mi umanji tugu, možda da dam dojam da nisam toliko tužna jer mi je ovo ipak prvi put, jer moja je beta 0.8, negativna
TRUDNICE
FionaM 7.12 11dnt ß=184, 13dnt ß=522
Simona :heart::heart:
Tetka (iznenađenje na UZVu)
ČEKALICE BETE
Pinki 17.12.
U POSTUPKU
Sany 7 16.12. transfer
Sonječka 18.12. transfer
Kerolajn5 16.12. punkcija
IvaMia 2009 18.12 transfer
ČEKALICE
Kiara79
Mary26
Palcicazg
Cannisa
TeddyBearzlberc
Sivka[/FONT]
Linalena[/FONT]
Cure ne gubiti nadu, kako ono sanader kaŽe: Idemo dalje
Kerolajn , jesu sve tri se oplodili. Jesi i ti dobila uz decap. i brevactide.
Cure dosadno mi je.
Linalena žao mi je što tvoj prvi nije bio dobitni!!!
Ali ipak je bolje negativna beta nego da ti se dogodi kao sivki i meni.
Odustajanja nema, pratim vas na ovom podforumu, jer ipak ste vi moje cure sa SD-a ;-), ali sam se sada bacila na proučavanje Mb-a gdje imam postupak u 4mjesecu.
Sretno cure i s Novom u nove pobjede i po naše bebače!
linalena sta da ti kazem . bas mi je zao drzi se odtuguj ,,i sto prije po svoje smrzlice .. sivka i tebi zelim isto tako da bol sto prije prodje i da sto prije krenete u ponovnu akciju ,, sany nisam dobila to sto i ti,, samo utrogestan, andol 100 pola svaki dan i decortin isto tako pola svaki dan .. onda smo se mi i vidjele jucer vidjele gore ? koja si bila na transferu?
Da li ima gore koga od doktora u ponedjeljak??? da se odem odmah dogovoriti za dalje, nadam se postupku sa odmrznutim u 1/2 mjesecu ovisno o mom ciklusu, jer ko zna kada će sada doć???
Treća
Tko je imao postupak iz odmrznutih, ima koja priča??? Znam da imamo trudnoću na SD a zanim ada li se usput radi i prirodni, tj da li se punktira
Sivka, Modesty, jako mi je žao... iako znam da ne postoje riječi koje bi umanjile vašu tugu, sigurna sam da će planovi za novi postupak barem malo odagnati tužne misli....držim fige za dalje...
Linalena, žao mi je zbog negativne bete, poznat mi je taj osjećaj, jer sam i ja od svog prvog postupka nekako najviše očekivala ne znajući tad da je puno manje onih žena kojima je uspjelo iz prve....na žalost, nije uspjelo sad, ali uspjet će drugi put...
Fiona sada bi te tak izgrlila, joj nadam se da znaš, daj pomazi taj slatki trbuščić, pusni prsteke pa prenesi tamo gdje raste tvoja bebica
linalena naša jim ti jeimala upješan transfer iz odmrznutih jajnih stanica...:heart:
Viđat ćemo se mi u veljači.
Kiara daj mi pliz ponovi kada su ono na godišnjem, da li ih mogu očekivati gore u ponedjeljak????
Linalena, ja sam jučer tražila dr.B, ali je bio na operaciji. Sestra je rekla ga zovem u onedeljak tokom jutra, pa pretpostavljam da još rade...
gdje je pinki?? jel i ona jučer vadila betu ??
sivka, modesty i linalena drž te se i izdržite ove bljak trenutke:love2:
curke evo jedna porukica iz horizontale...3 cc zametka su mojoj pupici...što znači cc....beta je 30.12....!?
cc znači stanje prije blastice, dakle skoro blastice! ( tako su meni rekli)
sretno Iva Mia i da u Novu uđeš trudna!
AnneMary hvala ti, baš si srce :-)
Sivka :love2:
Modesty:love2:
joj neznam što da vam kažem.......strašno mi je žao :cry::cry:
hvala Kiara, sutra idem gore prijaviti negativnu betu i dogovoriti odmrzavanje js te da me upišu na listu za lijekove nadam se za 3/4 mjesec
Počeo me jako boliti trbuh, joj daj kreni već jednom