Twisted, eno Blekonjina mrvica od 3. dana samo šta se nije rodila, a i mrvice od gargamelice i žanet veselo mašu, prema tome SRETNO!
Printable View
Twisted, eno Blekonjina mrvica od 3. dana samo šta se nije rodila, a i mrvice od gargamelice i žanet veselo mašu, prema tome SRETNO!
Twisted nemoj se brinuti moja je mrva bila stara samo 2 dana i sada nas po kući stalno nasmijava i veseli nas svakim svojim pokretom
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
danny, žanet, gargamelica,kinki,pinky........ trudnjače naše neka vam trudnoća do kraja bude školska i da čim prije ugledate svoje mirišljave smotuljke~~~~~~~~~~~~~~~~
čekalicama punkcije~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čekalicama transfera~~~~~~~~~~~~~~~~~
čekalicama bete~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čekalicama poroda~~~~~~~~~~~~~~~~ za što lakši porod
čekalicama koječega~~~~~~~~~~~~~~~~~~
našim mamama goa,ketyy, rozalija...... :kiss::kiss: vama i vašoj dječici....
Twisted,sretno u nedilju i ne zaboravi da tvojoj mrvici treba bistra glavica i pozitivna mamica.Nema pravila ni obećanja da ovako uspjeva,a ovako ne.Uuuu, koliko ja znam slučajeva koje sada mamicu lupkaju,a transfer bio nakon 3 dana.denny ti lipo piše,a i maja,Gargamelica i ja lijepi primjeri.Sretno,sretno,sretno i pozitvno!Čekamo te!
Hvala vam cure.. :heart:
Nema gore stvari nego siditi doma isprid kompjutera i MISLITI..
Ovaj hladan zrak čini čuda..
Kada trebam popiti onu sivo crvenu pilulicu?
Ne sićam se pola toga sa punkcije..:mrgreen:
:zaljubljen: Od nedilje su dvi osmostanične mrve kod mame..
Twisted:-)
Cure, kad vas Poljak naruči na prvi uzv kad dobijete poztivnu betu? Jel 5 tjedana od menge ili od transfera???
Meni je bilo dva tjedna nakon bete, sa 6+0, ali može i ranije, i kasnije.
Na prvom uzv sa 5 + nešto možeš vidit jedino koliko ih je i gestacijsku i žumanjčanu vrečicu (i to je već dovoljno i uredan nalaz) ali onda moraš doći ponovo za tjedan - dva da se čuje/vidi srce. Pa sad sve zavisi koliko možeš izdržat. Idealno bi bilo sa 6+nešto.
E jesam ovo objasnila! :lol:
Twisted :zaljubljen::zaljubljen:
cure drage, jutros sam na uzv-u vidila 2 mala :heart: :heart: kako kucaju sve u 16 :mrgreen:
još smo mali, jedan je veći i jači, drugi manji, valjda je to ok.
dr kaže da je sve super za sada i da smo 6+3
malo me krvna slika zeza, ali popravit ću ja nju. novi uzv za mjesec dana.
svima puuuuuuuuuuuuuuno duplih vibra šaljem!
ajme Pinky :zaljubljen::zaljubljen:, eto suze ronim, jako sam sretna zbog tebe
Pinky, jesi 6+3 od menge ili od punkcije???
:-D:-D:-D Da i tu malo poskočim, bravo Pinky :klap:
Čestitam Pinky! dvije male bubamarice ili bubamarci....ma bravo!
odlicno pinky :zaljubljen: :-D:-D:-D
Dakle draga jesam ti rekla da su :heart::heart: . A meni nitko ne vjeruje.
Čestitam još jednom :-D:-D:-D, zaslužila si. Pusa
Twisted to je suuuuuper vijest i neka se mrve ugnjezde u toplo kod mame :)
Pinky wooooouuuuuu dvojkice :) neka bude sve dalje skolski kao i do sad ;)
Evo mi ulazimo u 13 ti tjedan pa se nadam da smo napokon na sigurnijem terenu ;)
Bravo Pinky, čestitam i ja još jednom.
Gargamelice i tebi također.
Ajme pinky draga moja, čestitam tebi i TM na dva mala :heart::heart:.
:-D:-D:-D tako sam sretna zbog tebe. Puno pusica šaljem tebi i tvojim mrvicama.Uživaj draga naša trudnice.
AAAAAA stiže pojačanje mojim mrvama!!! :-D:-D
ČESTITAM PINKY! :heart::heart:
Gargamelice, ne bi ti vjerovala kako vrijeme leti, da i mene ne iznenađuju ti tjedni! Mi danas 15+4 i sve češće mi je ruka na stomaku, onako nesvjesno, znam da će mi se u jednom od ovih dana po prvi put javiti, i mislim da ću past u nesvjest od sreće kad se to dogodi! :zaljubljen:
Pinky, auuu, cestitke za dvojceke:klap:
Denny, Blekonja, Gargamelice, Zanet, Kinky i ostale trbusaste puno :kiss:
twisted,matto, crvenkapice, sildad~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da im se sto prije pridruzite
ako sam nekog izostavila:oops:
Goa, cestitke i tebi i tvojoj princezi
Ajme, šta vas je lipo čitati :-D, čini mi se da će ovaj Bozic mnogima od nas ostati u posebnom sjećanju, toliko okruglica ( pardon-trudnica :mrgreen: ) i novih mama!!
Kinki, draga, truuuuudna si, čestitam od :heart:!
Pinky, srićo, koji blagoslov, dvije bebice !!! I krvnu sliku obavezno popravi, ja nakon poroda završila na transfuziji bas zbog toga!!
Ketyy, stigle i tvoje bebice, sad si nam mama!!
Twisted, dobro kaze cure,ma meni je po tom pitanju naša Blekonja i njena bebuša najbolji primjer !!
Denny, prvi sam pokret osjetila u 20. tjednu, javi nam kad te tvoji mlatnu :mrgreen:!
Rozalija, samo ti dođi na proljeće da popijemo kavicu i upoznamo Jelenče!!!Našeg smo momčića nazvali Šime- dalmatinska verzija imena iz kraja mojih predaka, tamo bi rekli Šimun!
Gargamelice, leti vrime, sve si trudnija i trudnija, a Blekonja sve blize najznačajnijem danu u zivotu!!
Ljubim vas!
pinky tako sam :-D:-D za dva :heart: koja kucaju ispod tvoga
svim trudnicama čestitke i da čim prije zagrle svoje male mrvice
a čekalicama koječega~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdrav cure! Zna li netko da li će CITO raditi oko božića i nove godine, ili će i oni na godišnji i ako da koliko ih neće biti? Hvala
Ja samo znam da će raditi na staru godinu jer tad imam uzv :zaljubljen::zaljubljen: a i lani su radili oko Božića i Nove godine. Svakako vrijedi nazvati i provjeriti, ali mislim da ni jedan transfer, punkciju isl. neće odgoditi radi praznika.
Puse od nas troje! :* I malom Šimi jedan veliki CMOOOK!!! :heart:
ovu divnu vijest moram ovdje kopirati
madonna prvotno napisa http://forum.roda.hr/images/buttons/viewpost-right.png Napokon da i ja objavim prekrasnu vijest... ! Nakon 8. godina čekanja i iz 11. pokušaja (poliklinika CITO), mogu reći da imam najljepši Božić. Gotovo da još ne vjerujem da sam trudna 10. tjedana i da je moja mala sreća velika 3.4 cm. Želim svima koji još nisu uspjeli da ovako nešto što prije podijele sa nama.
:-D:-D:-D:-D
Ma di je to napisala? Baš sam nedavno mislila na nju! :-D
MADONA, ČESTITAM TI OD SRCA! Koja prekrasna, prekrasna vijest! :-D:-D:-D
Madona, iskrene čestitke.....koja je to borba bila.....i pobjeda.....želim ti lijepu trudnoću.....:klap:
pitanje svim novim trudnicama...jeste li imale implatancijsko krvarenje? Ja kod IVF -a jesam a sad kod ovog pokušaja AIH ništa, pa sam u bedu da od ovoga pokušaja ništa......a beta ili test su u ponediljak 20.12.....
Medena cestitam ti od srca :)
Maja ja nisam imala impl. krvarenje dapace svi simptomi da stize vjestica su bili kod mene .
A tako je bilo i nakon poz bete dva mj kao da cu dobit ;) stoga sreeeetnooooo ;)
Niti kapi implantacijskog krvarenja, samo jaki, jaki osjećaj da ću svaki ćas dobit mengu. A nosila sam trojke.
IVF i to uspješan bio je u 06/2008 ( iz prve - bravo Cito!) i rodila se moja mala djevojčica....sad idemo po bracu ili seku....a nalaz MM je ovaj put bio puuuuno bolji pa smo u dogovoru s dr. odlučili probati jedan AIH a ako ne bude išlo onda IVF na femari....jer moj odgovor na stimulaciju je uvijek isti, onda bolje femara nego pusti hormoni....
veselim se svakom uspjehu forumašica.....a moram priznati da me i sad pere iščekivanje iako sam mislila da neće, ipak sam manje opterećena nego prvi put......
Samo naprijed Majo!:-D:-D
gdje ste dalmatinke ? :) slabo se javljate.....imal sto novoga ?
neko zatišje pred buru trudnoća, nadam se
Ciao cure....
u mene ništa..... beta 1,2 i onda vještica.......
valjda će iduća godina bit dobitna.....
svima želim sretan i veseo Božić:heart: