Vala mala, lako je za bol....proci ce. Nek se oplodi tvoja stanica, podijeli i izraste u malu bebicu!!!
Seka 35, cestitke!
Sretna sam zbog svakog vaseg +, nesretna zbog svakog vaseg -
Printable View
Vala mala, lako je za bol....proci ce. Nek se oplodi tvoja stanica, podijeli i izraste u malu bebicu!!!
Seka 35, cestitke!
Sretna sam zbog svakog vaseg +, nesretna zbog svakog vaseg -
Evo da vam javim da je utz prošao super ... imamo jedno malo treptavo srčeko :heart:
:-D
bravo dani !
sve cestitke od srca ti zelim
Stiže vruća jutarnja :coffee:
dani82 BRAVO :-D
Pored mene sjedi maca "seka" :-)
dani82, bravo, bravo, bravo za :heart:!!!:-D
Dani82: :klap:
Dani82 bravo za :heart: :-D
dani82, čestitam na malom tika-takavcu! :-)
Evo, zvala sam biologa jutros i rekao je da se stanica oplodila i da je super. :-) Pitala sam jel se dijeli, no rekao je da je to još prerano (?). Kako to ide, kada se stanice počinju dijeliti nakon aspiracije?
ako se oplodila onda ce se sigurno i podijeliti . nista ne brini
Dani bravo za malo kucavo :heart:!
Seka 35 imas pp
Dani82 bravo za :heart:
Dani bravo za srceko!!!!
Dani :-D :-D :-D jupi za srčeko!!!!!
Dani, bravo za maleno srčeko! To smo čekali!!
tiki_a,linaxx,snekica, sretna 35 hvala vam na vibricama, zakon ste ! Sutra će past test...sve me strah,uh, uh!
dani bravo za srčeko!:-D
tally za ogroooomnu betu sutra!!!:klap:
tally, želim ti debelu drugu crticu na testu sutra! Nek bude deblja i tamnija i od kontrolne! :-)
uh, ja povremeno mislim da bih čak i kasnije išla vaditi betu, samo da se održim u ovoj lijepoj iluziji! :D
Cure evo da pitam i ovdje pitanje koje sam postavila na ''nakon transfera''.Je li neka od vas pila Vitex i pozale li to uopste.Ja sam u postupku FET,krajem slijedeceg mjeseca ce vjerovatno biti transfer,neznam da li da pocnem sad to piti:roll: ?
pozele=pomaze:lol::lol::lol:
VEDRE, LILY I OSTALE TUŽNICE:love2::love2:
SEKA , AMYX, DANI 82 -DRAGO MI JE ZBOG VAS I UŽIVAJTE U SVAKOM TRENUTKU!
SVIMA PUNO ~~~~~~~~ PO POTREBI
ja sam krenula sa bockanjem i imam dugi protokol... ako sve bude ok.
čestitam svim novim trudnicama:-D,
a čekalicama puno strpljenja...:joggler:
:-D:-D:klap:
Strpi se, sutra bi trebali znati kako ide dioba, danas je jos rano, ali ako doc kaze da je super onda je super, oni su uvijek skrti s lijepim epitetima pa ako ih i kazu onda znaci da su prilicno uvjereni u dobar ishod;)
Ja prvi dan nisam ni zvala, a drugi dan je bio petostanicni embrij sto je bila lijepa vijest...bez obzira na sve nakon toga.......
Vojvođanka, preeekrasnog li potpisa :naklon: :klap:
Hvala, da bar negdje ima takav neki opis, što se događa s j. stanicama nakon aspiracije. Kada uvode spermije u igru, koliko treba da se oplodi i koji je redoviti, normalan ritam dijeljenja. Npr. u prošlom ivf-u sam imala embrio transfer 2 dan nakon punkcije (ako punkciiju računamo kao nulti) i embrio je bio dvostaničan. Biolog je rekao da se malo sporije dijeli, da bi već trebao biti bar s 4 stanice, no da ima šanse, jer neki jednostavno imaju tako sporiji ritam. Drugoj curi su tada vratili 3 embria od 4, 6 i 8 stanica.
Zna li netko koliki bi trebao biti embrio 3. dan od punkcije?
Hvala pirica, genijalna si :-)
ValaMala, ocjena odličan ako su fragmentacije do 20% i broj stanica 8. Treći dan ako je 4-staničan, biolozi ne mogu znati da li će se dalje dijeliti, znači može biti, ali ne mora biti dobar. Najvjerojatnije će se dalje dijeliti ako ima 5-8 stanica. Više od 8 isto nije baš dobro. Sve naravno treći dan nakon punkcije.
Kad se pojavi pirica, najprije pomislim da je došla alec :-)...Izgleda da ima sličnosti...