Cure, oprostite na upadu. Svratite malo i na ovu stranicu:
http://forum.roda.hr/threads/69967-n...IZMJENU-ZAKONA
Sretno svima!
Printable View
Cure, oprostite na upadu. Svratite malo i na ovu stranicu:
http://forum.roda.hr/threads/69967-n...IZMJENU-ZAKONA
Sretno svima!
Mishica-zg joj baš mi je žao.:love2:
Ja se moje drage trenutno opraštam sa S.Duhom, žao mi je jer mi je ekipa gore super. Dr Bauman jedan odličan doktor i sestre su mi prva liga. Teško mi je palo ali eto ipak sam se odlučila za Split i Cito jer ubijaju me ove užasne liste čekanja na S.Duhu.
Joj kako se nadam da če se s novim zakonom promjeniti i ove grozne liste čekanja.
CorinaII, želim ti puno sreće u Splitu. Stvarno šteta da je SD u banani; bojim se da im fantastični Bauman ne pobjegne u privatne vode...........
Cure jeli bio tko ovih dana na SD-u?
Kakvo je stanje što se tiče lijekova? Mi idemo za 10ak dana, pa javim ako saznam što novoga!
Loly i druge cure stigla je pošiljka lijekova. I naša tura je napokon došla :-D .
Ako ste oko broja 300 zovite gore.
Pozdrav svima!
jeeeeee super
MalaMa bas mi je drago :-) Ja sam bila u srijedu na dogovoru i dobila broj 524..sve se nadam da ce se nesto ubrzati jer cu izluditi cekajuci.
Aska što su ti rekli za lijekove, kada da zoveš?
Rekli su mi da zovem za 3 mjeseca,tek toliko da vidim kod kojeg se broja stiglo i da cu cekati barem 6 mjeseci za lijekove..ne bih htjela mjenjati bolnicu,ali izgleda da cu morati..Mogu ici jedino u prirodni u 1. mjesecu,ali kad sam rekla da putujem,rekli su mi da bolje onda ne..a ni ja nisam htjela.Nije bila dr T vec neka druga na zamjeni,simpaticna,plava.
drage moje, ljekići kod mene. daljnji dogovor iza nove godine. trebale ste mi reći da ponesem neku vrećicu :-) . ostala sam šokirana količinom :-o . trebale ste mi vidjeti lice. o tome uopće nisam razmišljala :mrgreen: .
Lijekovi za 6 miseci :-o
Uh, ja idem u srijedu na dogovor, pa ću vidit bili mogla jedan polustimulirani dok ne dođu lijekovi, tko će to dočekati...
MalaMa koliko si ti čekala svoju vreću lijekića?
I ja sam htjela traziti polustimulirani,ali sam zaboravila,a i nisam nesto pri novcima,nazalost..i nikako mi nije jasno kako u nekim bolnicama nema toliko dugih lista cekanja,jedino Vinogradska ima kao i mi,mislim..
Aska draga to ni meni nije jasno... Mi smo prvi put bili u Slo i sad smo se odlučili za odi upravo zato što smo mislili aj imamo 6 puta besplatno, nema čekanja, a ono čekanje pola godine...
Loly, mislim da si krivim ljudima vjerovala na rijec da nema cekanja... Pozdrav bivsem ministru (aleluja!)!
Loly, mi smo čekali točno 6 i pol mjeseci i bili već ludi na kraju. sad smo morali i ponoviti neke nalaze zbog čekanja i liječimo neke beštije iz briseva.
Pozdrav curke,
molila bi ako netko ovaj mjesec ide u postupak da se malo raspita kako će raditi oko Božića i nove godine
da li rade normalno ili idu na neki kolektivni godišnji?
trebala bi ovaj mjesec ići u prirodnjak, a nikako da mi dođe M pa da krenem..
palcicazg,
ja ti ovaj mjesec više ne idem gore, ali ako će ti što pomoći sigurno znam da tjedan iza nove godine do tri kralja rade, jer je mene dr.naručila da dođem bilo koji dan obzirom na ciklus. ne znam što je između božića i ng.
Cure pozdav!
Malo me nije bilo :-), ali se vraćam.
Kakva je procedura kad se u postupak ide sa smrzlićima (prirodnjak)? Zna netko?
uff znam itekako, 4 krio postupka8-)
moraš se otići gore dogovoriti s njima ako se nisi već ranije dogovorila nakon ovog neuspjeha u 6om mjessecu
probaj zvati telefonski i reći da ideš u krio postupak pa ti možda kažu tak prek telefona ili odi gore oko 12
koliko znam sada se za prirodnjak mora naručivati ali krio postupci se rade kada možeš bez narudžbe
i da, koliko imaš smrzlića? ja sam uvijek imala po 3 tak da nije ni dolazili u obbzir punkcija svježe aali koliko sam čula i da se ima manje ne punktiraju nego čisti krio
dakle, samo nekoliko UZV od 7-8dc i kada procijene odmrzvavaju , bez ikaakve medikacije, samo poslije
E toga i mene strah, napravila sam briseve i papa test, sve ok.. Ali kako stvari stoje lijekove ću dobiti u 7. misecu, pa će godišnji, pa ponoviti briseve, pa ako bude koja bešija, prođe godina uzalud.. Inače nisam crnjak po prirodi, ali me ovakve stvari baš izbace iz takta..:-x
Thanx Linalena! Imam smrznute 3 jajne stanice tak da mislim i nadam se da me ne budu stavljali na lijekove. Planirala sam se odmah zapisati i za stimulirani postupak tokom 2012. (ako dođem na red).
ja sad ču nešto pitati možda če zvučati glupo ali dali može se br.kojeg imam za ljekove ustupiti nekome
Jo valjda može, ali probaj nazvati njih pa pitati.. Evo ja se dobrovoljno javljam da ga ustupiš meni..;-)
jo1974, ja znam samo za slučajeve da parovi odustanu, ili zatrudne prirodno, ali mislim da se onda taj broj preskače i daje lijek sljedećem broju. ne znam može li se darovati broj.
drage moje pa gdje ste?
kakvo zatišje!:-o
dajte javite kakvu lijepu vijest.
predblagdanska :* svima!
Ja sam gore sutra ujutro na prvom pregledu i konzultacijama, pa vam se javim, nadam se sa dobrim vijestima.. :)
Loly sretno,javi sta su ti rekli!
loly i luci sretno!!
Nemam pojma, naručila me još pred 4 tj., rekla je da za svaki slučaj nazovem dan ranije da provjerim. Nadam se da nisu naknadno odlučili da neće raditi taj tjedan.
Hvala luci07! A zna netko jel se dr. B vratio?
To ne znam, ali mene su naručili kod doktorice, dr. B nije sestra spomenula.
je, je, dr. B se vratio!
Evo me cure moje, slijedi izvještaj... :)))
- Jučer bili na konzultacijama kod dr. T (sve pohvale, jednostavna, draga, sve 5), mm dao uzorak za spermiogram (nalaz će poslati poštom) i nakon toga nas je pozvala na razgovor, meni nije radila UZV, to me malo iznenadilo jer mi je sestra kod naručivanja rekla da ponesem uputnicu i za uzv. Jesu vama na konzultacijama radili uzv??
- Od nalaza smo nosili potvrdu od psihologa i pravnika, papa test i briseve, te hiv i hepatitis. Rekla je da opet napravimo hiv i hepatitis malo prije postupka, mm još mikrobiol. urina i ejakulata, pitala sam je tribam li hormone vaditi da imam nalaz star 3 god., rekla je ako je tad nalaz bio uredan da nema potrebe.
E da, dobili smo br. 536 kaže da bi mogli u 4. mj u postupak, nek zovem sredinom trećeg, čini mi se to brzo.
Za protokol se odlučila na kraći Gonal + cetrotide (kaže da nema potrebe ići na dugi decapep. + gonal - to su mi dali prošli put u Slo). Ima li ko iskustva s ovim kraćim?
Uh nadam se da nisam upilala, ali htjela sam biti detaljna, jer nam svaka informacija puno znači.
Ako sam nešto zaboravila ili vas zanima, pitajte....:-)
Loly ja nisam dobila nikakav protokol,samo sam stavljena na listu.Na prve konzultacije isla sam prije pola godine i dr me htjela gledati na uzv,ali imala sam menstruaciju pa nije.Na iducem dogovoru me nije ni htjela gledati,samo smo se dogovorile da krecem prvo s AIH..a sad na zadnjem dogovoru nje nije ni bilo vec zamjena i isto me nitko nije gledao na uzv,samo sam stavljena na listu i receno mi koje da nalaze ponovim.
Sretan Božić svima i da nam se ostvari najveća želja
:angel:
i ja vam svima želim sretan Božić!!! sa željom da već sljedeći čuvamo bebice u bušici ili zagrljaju!
puse
hej cure, veliko zatišje na našoj temi!
što se događa, ima li tko u postupku ili se sprema uskoro?
ja za koji dan startam sa pikanjem...