Mirna26 ja bi bar četvrtinu tvojeeee beteeeeeeeeeeeee
Printable View
Mirna26 ja bi bar četvrtinu tvojeeee beteeeeeeeeeeeee
dogovoreno:))))hehehe...evo šaljem ti puno vibrica da i ti dobiješ mega betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~....ali nevjerovatno cure koliko je sve različito u ovoj prirodi....netko ima 2000....a netko 200 isti dan....a zapravo nema razlike.......jedna cura imala 13dnt 3800....za jednu bebicu...to je zaista gigabeta....
tvoja se super pravilno dupla....to je najvažnije...zašto je moja ovolika to sam bog zna....i mene je iznenadila
cure, cure.... :-D super su vam bete...
molim, da se više ne žalite na te bete....:-D
ma, gledam u te vaše beta brojčine i sretna se smijem....
neka i dalje sve bude u najboljem redu!
ma ko se žali girl:)...mi samo raspravljamo onak usput:))hehe...
mirna26, iskrene čestitke :-D
Vauuuuuuuuuuuuuuuuuuu Mirna koja beta :-o !!!! Čestitam od srca :-D :-D :-D Sreeetno....:heart:
Mirna čestitam.
Mirna čestitam!!!! Koja krasna beta :) wow
Svim čekalicama bete ~~~~~ za lijepe vijesti i troznamenkaste bete
Mirna, čestitke!
hvala vam cure moje bezbroj puta.....želim vam svima što prije dobitnu kombinaciju sa što manje muke i tuge i što više radosti do tada.....
želim svim novopečenim trudnicama što uspješnije trudnoće da ih ne more brige...
Mirna, tvoje veselje je zarazno. Baš mi te gušt gledati kako si vesela i širiš dobro raspoloženje. Ajme šta će tek biti kad dođeš sa UZV i vidiš kako srce kuca, ima da pometeš forum. Veselim se unaprijed.
Kiki, hrki i ostale cure, navijam za vas.
:-*..........ah:oops:
Mirna sretno do kraja......:heart::heart::heart:
mirna26, beta je zaista predivna, gušt ju je gledati i maštati o takvoj beturini:-)
Nek trudnoća dalje bude školska¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
svim čekalicam bete sretno¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ i da se sve pridružite mirni:-)
čestitam Mirna, odmah mi je ljepše jutro...
svim ostalim čekalicama šaljem puno vibrica i ima da mi i dalje uljepšavate jutra...
kiki 30 i hrki-sretno i vama sutra,da ponovite mirnin uspjeh~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
darmar- i tebi puno sreće sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ostalim čekalicama-da im(nam) što brže prođe vrijeme-za kaj god vam treba (do bete, do punkcije, et-a, pikanjas...) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D
kiki30 , mogla si i danas vaditi betu... ja sam jako nestrpljiva
hrki ,kakvo je stanje kod tebe?
nadam se da vjestica nije dosla ,a to je dobar znak!
drage moje,evo mene s ne baš lijepim vijestima,moja beta ravna nuli :-(
da sam tužna,jesam..razočarana,još više.. neznam,kao prvo nema vještice i to mi je davalo veliku nadu jer meni uvijek do sada dolazila i preko utrića :-(
ne mogu ni plakat,moji doma plaču umjesto mene...
čim sam pogledala nalaz išla sam u humanu u Ri i danas popodne idem kod svoje ginek. po uputnicu i idem se naručit...
borba ide dalje,hvala vam cure na podršci i virbicama,:zaljubljen:super ste,s vama je punooo lakše sve ovo podnijet..
molimvas može li mi se javiti netko tko ima ovako rano veliku betu sa jednom bebom a da je rodio već ??lovi me paranoja
o, kiki tako mi je zao ,a ja sam bas mislila kao i ti da ce nesto biti iz razloga sto vjestica nije dosla...
kiki ,ne odustaj ! pogledaj moj potpis ... zelim ti brzo trudnocu i sve naj
kiki..izgleda da smo u isti čas poslale poruku...da tek sad vidim ovdje što si napisala...žao mi je draga...znam da si mislila.....nemoj biti tužna..samo malo i onda idi dalje...znam kako ti je....doći će tvoj trenutak...samo budi strpljiva.....pusa draga za ohrabrenje
evo ja imala oooogromnu betu koja je odgovarala trojcekima i bila sam totalno sparanoizirana jer su mi vracena 3 embrija, ali na kraju je bila 1 beba.... ali u pocetku su bile 2 gestacijske vrecice samo se 1 plod nikad nije razvio... ali to je sigurno djelomicno zasluzno za ogromnu betu...
bez brige - puno je cura imalo jako velike bete, a 1 bebu - nema tu pravila... super da je tolika - to ukazuje na to da se bebica fino ugnijezdila :)
ako se ne varam, i goa je imala neku gigantsku beturinu (nju sam zapamtila).
cestitam, mirna!!!
kiki, zao mi je :(
mene brine da beba nije zdrava:(((..koliko si ti imala koji dan..pliz kaži...ja cu dobit slom živaca
mirna26 veličina bete i zdravlje bebe nisu povezane veličine. Ne brini i uživaj. UŽIVAJ. I beba će biti sretnija sa sretnom mamom.
Kiki30, žao mi je, znam da nema riječi utjehe, ali grlim te ovako virtualno.
Mirna, molim te odakle ti sad te paranoje? Uživaj u trudnoći, to vrijeme nikad više nećeš moći vratiti. Znam da se može dogoditi milion loših stvari, ali to apsolutno nema veze za tvojom betom.
Kiki30 žao mi je i hrabro dalje, Mirna26 moja kuma je imala et 1 blastice i 14dnt betu 2205 i rodila velikog i zdravog sina -jednog......nemoj se brinut najvažnije je da si trudna i da će sve biti ok.....
ajde ok.....ja sam paničar..nemojte mi zamjerit..al se brzo smirim....to je najvažnije...joj umrijet cu do poroda:(...evo sad sam i samu sebe nasmijala..baš sam morbidna...katastrofa..nemojte mi zamjerit ... evo sad i plačem...užas....MM ce me upucat kolko sam luda od hormona:(
ma čitala sam neke gluposti na net iz nekog endokrinološkog laba kako većina trudnoća sa down sindromom ima velike bete..a ja se sva usrala...ma glupa sam
Kiki,žao mi je:love2:
mislim da se radi o slobodnoj beti a to je nešto drugo...još jednom sorryte što pričam gluposti....nisam danas normalna pa mi oprostite.moram se malo spustit na zemlju pothitno.zaboravite da sam išta rekla.bože sveti.
mirna, kako tebe pucaju hormoni!!! Ok da je beta lijepa velika, ali od toliko hormona nije ni čudo da je takva :lol: Šalim se! Mani se više tih crnjaka i internetskih gluposti! Otvori si neki portal sa robicom, dudicama, krevetićima, šnalicama ako bude Ž i kamiončićima ako bude M... i UŽIVAJ!!!
obavezno draga!hvala na savjetu....nisam jednostavno normalna..kad bi ste znali kako mi je..inače sam ubrzana...ali sada sam na nitro pogon i izlazi vatra iz guzice:))))))))
Joj Mirna, ja sam paranoična ali ovo tvoje je stvarno :roll: Tebi je tvoja prevelika meni je moja premala, pa ko bi nam svima ugodio :-P
Lijepo se opusti i pokušaj uživati u činjenici da si trudna, obečajem da ću i ja, i nadam se da ćemo uskoro sve ovdje raspravljat o krevetićima i kolicima, a ne o strahovima i ostalim glupostima, ako ništa drugo zaslužile smo malo vedrijih tema.
Update - moja beta je danas 21 DNT 1674
Zaboravila sam poslati veliki virtualni zagrljaj našoj Kiki :love2:. Jako mi je žao i znam kako boli neuspjeh i kako je teško krenuti ispočetka, ali nema odustajanja, od srca ti želim uspjeh u slijedećem pokušaju :heart:
bravo kia...potpisjem....zaista se trebam spustit na zemlju..obećajem....bravo za betu....lijepo duplanje draga...prepravilno možda???:lol:ma šalim se malo...sprdam se na naš račun.....mi radilo probleme od stvari koje su ok...ajme bože sveti.....
želim pričati o kolicima..to me više muči!!:lol:...ali zaista..sada se ne sprdam..hehe..još što sam smiješna sama sebi:roll:
Joj kiki30 cijeli dan mislim na tebe,predpostavila sam da ces danas vaditi betu.Jedva sam cekala da dođem doma da se veselim ali...:love2:
Mirna ma mozda te frka da ti beba ne bude velika pa se brines kako ces roditi a a???
Hrki i darmar~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vas sutrasnji velki dan
Kia bravo. Čestitke na prekrasnoj beti i lijepom duplanju
hvala cure,baš ste :heart:
ma koje odustajanje,stat ću jedino kad budem u naručju držala svojeg anđelića :-) a to tada idemo dalje jer uspjet ću ma za inat :-)
teško je a neznam valjda se čovjak navikne pa svaki put nekako drugačije podneseš iskreno više mi žao naših roditelja koji toliko čekaju to unuče :-(
hrki draga,obraduj nas sutra i šaljem ti puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~