Inesz, čekamo i ~~~~~~~~
Printable View
Inesz, čekamo i ~~~~~~~~
Cure evo nas, malo smo predahnuli u gradu.
prekjučer na SD 24dpt 1353 ; jučer na SD 25dpt 1860. danas beta u VG 1450. Šok.
dt T. na UZ kaže nalaz uredan: intrauterino pravilna gestacijska vrećica 7,3 mm /6+4/7/ sa žumančanom vrećom 3,2 mm. Embrionalni odjek za sada ne vidim. Na svakom jajniku po cista žutog tijela od 18 mm. U ponedjeljak ponoviti betu u srijedu UZ.
hvala svima na dobrim vibrama. bojim se.
39+ samo da vam pozelim srecu...
Inesz..boze dragi, koji ti horor prolaziš..ne znam što reći osim se nadati da će tvoja priča imati lijep ishod.. :)
a Inesz šta ti pametno reći. Probaj (skoro pa nemoguće) što manje misliti do ponedjeljka, a u ponedjeljak će se znati sve...
puno sreće i da cijela priča završi sretno :zaljubljen:
cure svima lijep produženi vikend želimo :kiss:
Inesz razumijem tvoj strah, al u najvecoj vecini slucajevi malo kucajuce srce se vidi tek u 7 tjenu, ostalo zvuci obecavajuce osim sto mi nije jasno ovo s cistama na jajnicima, jel to moze utjecati na plod ili??? mozda pitam glupo :-/
sto se tice bete, nemoj se previse brinuti, jer je pravilo da se beta uvijek ponavlja u istom lab.jer razliciti lab.imaju razlicite uvijete i parametre, nemoj se previse baviti oko toga, jer ako gledas samo 21 i 25 dan iz istog labosa beta se lijepo povecala u tvom lijenom ritmu i potvrdjuje da je vanmaternicna trudnoca iskljucena, sto potvrdjuje i tvoj uvz....ja i dalje virujem u te i tvoju bebicu i zelim ti miran vikend i da sto smirenija docekas ponedjeljak.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Inesz, :love2:
Inesz, mene zanima jel doktor dao kakvu prognozu. Znam da ti je teško i da je ovo igra živaca. Voljela bi da si me poslušala i da nisi vadila betu do UZV, ali molim te nemoj je više vadit do ponedjeljka, pliz, to te moli jedna veteranka koja je sve to prošla. Drži se, tu sam ako ti bilo šta treba, tu sam sad i ubuduće.
Inesz :heart:
Inesz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za srceko koje ce te obradovati za devet mjeseci
Imam jedno pitanje za vas koje ste radile ranije dugi protokol.
Sad sam u MB u postupku, trenutno na Diferelinu (od 1.8.) Još uvijek je u toku kontracepcija, trebam je koristiti do 10.8. bez prekida- drugu kutiju započela juče.
Medjutim, od sinoć imam blago krvarenje i bolove u stomaku koji odgovaraju blagim menstrualnim grčevima, bez obzira na tablete. Takodje je smanjena napuhnutost stomaka i grudi. Pošto mi na mail još sestra Jasna nije odgovorila, maloprije sam zvala i pričala sa nekom drugom sestrom. Kao nema veze, ako se pojača da mogu prekinut kontracepciju za dan dva, a i ne moram. Pošto sam na supresiji, navodno nije problem. Znam ja da na dugom protokolu ne mora stimulacija počet odmah sa ciklusom, ali je 15.8.( kada je planirana stimulacija ) podaleko. Malo sam u zbunu, i prošli put sam imala dugi protokol, ali nisam krvarila dokle god sam pila kontraceptive.
Orline meni se to desilo u Mb i savjet sestre Jasne je bio uzimati preostalih par dana po 2 tbl dnevno. Nama je tako pisalo i u protokolu. Istovremeno mi je drugi dr. rekao da sam mogla nastavit i s jednom, to je mrljanje samo reakcija sluznice ali kontracepcija i dalje kontrolira jajnike. Sretno!Inesz sto reci...probaj sto mirnije docekati ponedjeljak, saljem hrpu ~~~~~~~~
Mi smo se vratili s mora, vidim da se puno toga u klubu dešava (Inesz, evo odmah ~~~~~~~~~~~~~~~~~~). Mi smo toliko jurcali i bili u muvingu da sam i zaboravila na T, tek su me mučnine redovito svaku večer podsjećale na istu.A sada vas idem čitati....Puse svima!
Charlie, hvala ti puno, meni se činilo da sam pročitala iskustva drugih djevojaka da im je preporučeno po dvije, a meni njihova sestra danas kaže da nastavim po jednu, ili i da prekinem. Bojala sam se da nisam nešto loše razumjela jer smo pričale svaka na svom jeziku :-)
Večeras baš kreće malo više, ne znam da li da popijem drugu, ili ću da iskuliram. I kontracepcija i Diferelin valjda rade svoj posao.
Inesz~~~~~~~~~~
Orline ne brini, u dugom protokolu je sve pod kontrolom (kazu doktori)
Tiki, na tebe sam mislila na odmoru i pitala se što se dešava s tvojom mrvicom. Žao mi je za ovakav ishod, ovakav scenarij oduvijek mi je bio najveći strah kojeg sam čak i pred svoju punkciju sanjala i probudia se nakon toga. ~~~~~~~~~~~ za što god odlučili dalje, a svakako da ovu bol što prije zaboraviš.
Hvala andream,trenutno nemam osjećaj da je kraj,stalno neki planovi u glavi,a odmor uz more i upravo obavljeno lagano shopingiranje u Ši dobro dođu za sređivanje misli...
Pozdrav s mora, od svuda pomalo
Inesz puno puno ~~~~~~~~~~~~~ i vjere da će dalje biti mirno
Tiki_a :love2:
Ja eto danas popila zadnju s drugog blistera al nastavljam još 9 dana, do 15 og
Inesz?~~~~~
Inesz~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Inesz svi smo uz tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inesz :heart:
Beat je današnja 8000! :-D :-D :-D
Mislim, beta a ne beat! :) Baš sam smotana! :) Ne zamjerite...
Odmah mi se malena uzlupala ko šašava kako sam se ja počela veseliti.
Daklem, da se saberem: Inesz javlja da je današnja beta 8000! :-D :-D :-D
Ovak izgleda da pričam o svojim željama za njenu betu. :)
Inesz, držimo fige i dalje! Pusa!
Inesz, divna vijest, ona zadnja beta iz vinogradske je očito greška labosa, nema drugog objašnjenja, a sad ~~~~~~~~~~~~~~za UZV!
Inesz :-D
Inesz :-D:-D:-D.
Ines bravo,bravo! Divna je to brojka.
Moja beta danas 13dpt 13,35. Ahh.... Sestra mi rekla da nastavim s utrićima i da ponovim betu za tjedan dana. :unsure:
Drage moje cure, hvala vam. Hvala. Šaljem utjehu i ohrabrenje svakoj koja je u potrebi.
Mojca je javila moju današnju betu od oko 8000.
Ovako je išla saga sa betama:
beta 11 dpt 37, 13 dpt 39; 17dpt beta 126; 19 dpt 243; sve VG
21 dpt 544; privatna poliklinika
23 dpt 893; VG
24dpt 1353 ;25dpt 1860 SD
26dpt 1450 VG 30dpt 7931 SD
Ono što je mare41 već naglasila i čemu sam se potajno nadala ova protekla 4 dana je da su u VG dali 26dt pogrešan nalaz.
Je li bilo u našoj zajednici već takvih slučajeva?
Inesz :-D:-D:-D
Inesz draga kroz šta si prošla !!!! Želim da do kraja više ne bude nikakvih stresova.
Inesz :klap: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za školsku trudnoću.
Sjećam se događaja od prije par godina da su jednoj našoj forumašici iz Vg javili da joj je pozitivna beta (ne sjećam se točno koliko), da bi joj sutradan javili da su se zabunili i pročitali nalaz druge žene, a da je njena beta negativna.
Inesz :-D:klap::joggler::sing::preskaceuze:
Inesz, ova će se priča zasigurno dugo pamtiti ne samo u našem klubu nego i na forumu. Čestitam i šaljem pregršt ~~~~~~~~~~~~ za UZV.
Inesz neka sad na uvz bude i malo srce:heart:
inesz, čestitke i sretno dalje! :-D:-D:-D
cure moram vam ispričati nešto strašno, jednostavno moram nekom ispričati što mi se upravo dogodilo
-nakon dugotrajnog padanja moje bete, jučer konačno počela m. i mada sam se oprostila od svoje mrvice već nakon neduplirajuće bete i isplakala se i već pomalo pomirila sa situacijom i mada mi je m. trebala donijeti olakšanje , noćas i danas ponovo tuga i suze. Cijelo vrijeme mučilo me da li je mrvica već otišla i nekako se opraštam od nje... i sad tuširajući se pred spavanje odjednom u ruci osjetim nešto tvrdo i okruglo poput zrna graha, na dvije strane izlazi nešto poput žila- totalno u šoku shvatim da u ruci držim svoju mrvicu, svoju bebicu... buljim u to i totalno sam izvan sebe!
miba,:love2:
Miba... :love2:
U mislima te grlim...