Da...mislila sam sutra otic k njemu da vidim kaj on misli???
Da...mislila sam sutra otic k njemu da vidim kaj on misli???
odi svakako...on je veliki stručnjak...pitaj koliko maksimalno možeš čekati i uzmi si to neko maksimalno vrijeme. ne žuri
Zvala sam dr (ovog iz vinogradske) rekao je da je beta zadovoljavajuca da mi duphason svakih 8h i odgodio uzv za cetvrtak. Boze pomozi!
Ne daj im da još ništa diraju...ja imam slučaj prijateljice koja nije dala da je očiste, željela je čekati a oni navalili sa kiretažom, ovo ono, preplašili je i ona ih fino ignorirala i nakon tjedan dana otišla privatnom doktoru i sve bilo okej, čak su joj se ovi iz bolnice poslije ispričavali, doktorica koja ju je toliko izvrijeđala da je neodgovorna i da se pomiri da nema ništa je bila tako posramljena. Evo sad ima prekrasnu curicu već 8 mjeseci tako da ne odustaj do kraja, bori se i ne daj da te bezveze prčkaju, još je rano i ima nade...vidjeti ćeš, biće sve dobro
uh....da sam znala da moze ovako bit....prvo bi u Vrapce otisla na pripreme
Ovo sa svekrvom mi je tako koma jer ne mogu vjerovat da netko moze provalit takav verbalni proljev preko jezika i ostat ziv!
Ja sam inace jako temperamentna i bolke da ti ni ne opisujem kakva bi bila moja reakcija..ali cinjenica je da se ljudi ne mijenjaju nakon sto ih konfrontiras vec postanu samo gori prema tebi..
Budi jaca i veca osoba i ne daj se isprovocirati..
jutro svima,
nivesa želim da u srijedu sve bude u redu, i sa čuje to srčeko.
evo, ja bih da me se makne s liste, dobila sam promaknuće na poslu i ne bi bilo dobro baš da odmah ostanemo trudna.
ako se nešto ne zalomi, javljam vam se na ljeto, a do tada se nadam da neću nikog od vas dočekati na listi.
pusa svima i držite se!!!!!!!!!!!
idem uredno na posao i bar tamo ne stignem o tome mislit....Sad sam se sjetila da bi mogla nesto i pojesti danas konacno nakon svega. Uzas koliko nervoze
Nivesa nekak mi se čini malo previše brojkica u toj beti, al' ak' je preko 18000 onda je to taman onaj minimum kaj mora biti i to je ok! Opet ti ponavljam: moja dr na 6+3 nije vidjela kčs i napisala uputnicu na kojoj piše na latinskom: abnormalni produkti začeća, nespecificirani!!! Halo?! Evo moj nenormalni produkt 4 dana kasnije lijepo kucka :-D
Aj ti lijepo pričekaj bar do idućeg pon, znam da je teško, ali beta je ok, CRL ok za tu starost, vidiš da se i povećao, simptome i dalje imaš i kaj hoćeš? Trudna si, mazi bušu i konačno počni uživati!
draga nivesa, sigurno čitaš sve i svašta na internetu, pa vjerujem da si naletjela i na podataka da se u iznimnim slučajevima srčana aktivnost pojavljuje tek s 10 tjedana!!!! MOlim te, smiri se i opusti! Ponavljaj betu i samo polako...Mora sve biti dobro!!!
Potpisujem kudri. Isto tako nivesa, mislim a se zivciras zato sto si prepustila kontrolu lijecnicima. Vrijeme je da ti preuzmes kontrolu nad svojim zivotom i svojim tijelom. Ne razumijem tu njihovu potrebu za kiretazom uopce. Prvo, totalno je neprirodna (kod spontanog znas da je tijelo iz nekog razloga odbacilo plod i da se tu nista nije moglo uciniti). Kod kiretaze se uvijek pitas, eh, da si ostavila malo vremena, da li bi to srce prokucalo.
Najdulja trudnoca ikad zabiljesena u poviesti je trajala 375 dana, kad je zena rodila zdravu djevojcicu Penny HUnter koja je bila teska 3,5 kg. Za vrijeme te trudnoce beba se prestala razvijat i stagnirala par mjeseci, te se nastavila razvijati normalnim tokom. U RH se ta beba ne bi nikad rodila jer bi to odmah bilo za kiretazu.
Ne znam sto da ti vise kazem osim da trebas preuzeti kontrolu nad svojim zivotom i bebom. Pusti srce, prokucat ce kad bude spremno!
znam da je tesko ali samo strpljenja.. koliko truda i volje si ulozila za +, i koliko ti je vremena trebalo za njega, nije na odmet jos 1,2tjedna pricekat i za srceko :love2:
Jako me sad probolo u donjem dijelu trbuha, oštra bol..tako iznenada i ostro da sam se trznula..uf neki jako neugodni osjećaj...jel imao netko takvo nešto? Sta bi to moglo biti?
Meni se to desilo 2x u ovom ciklusu. Cure mi kazu da je to pikacu u trbuhu i samo neka pika pika! :lol:
Eto, da vam se malo pozalim, ne znam sto mi je zadnjih dana, totalno sam umorna 0-24, nista mi se ne da. Inace PMS na mene djeluje tako da sam hiperaktivna i pospremam cijelu kucu. Danas navecer nam dolaze gosti, kcer je u vrticu, ja sam si uzela u zadatak da cu pospremiti kucu, uopce mi se nije dalo. Koliko toliko sam pospremila, ali na kraju nisam posisala (neka i muz nesto napravi). Sad bih trebala oprati kosu (nisam vec tjedan dana), a ne da mi se nikako. Samo bih se izlezavala.
Ni veceru necu za goste skuhati nego cu muzu dati upute, pa neka on. Jedini posao koji mi ne predstavlja problem je tipkanje s vama. Odoh ja kosu sad ipak oprati da me gosti ne gledaju rascupanu, pa se cujemo.
Sad sam bila na wc-u, imam neki gusti bijeli kremasti iscjedak na gaćicama...koji je to sad vrag....nemam pojma jel to dobro, nije, jel to znak da ću dobiti M...:-(
Meni je taj iscjedak bio prvi znak da sam t
zadarmamica, i meni je u petak uzv i ravno 6tt...nadam se da ću ugledati srce...ili srca :oops:
Merienn ,dosta cura je povezalo tu kratkotrajnu,oštru bol sa implantacijom..a obilan iscjedak je vrlo čest u samim začecima trudnoče..tako da,nek je sretno!
zadarmamica,tetagogolina, evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za srćeko u petak!
A posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za nivesu,drž se draga..znam da nije lako.
Meni je u četvrtak 6.tt i nadamo se najboljem mogučem ishodu na uzv!
Iduci put kad i ako budem t necu na uzv prije 8+5!
Cure u 4 sam naručena, odoh ranije. Sad kak je pol 4 osjecam da sam se počela znojiti i srce mi počelo brže lupati. Koliko sam iščekivala taj pregled tjednima, a sad kad je tu najradije nebi išla.
Ovo nećete vjerovat, dođem tamo, dr mi uzme samo papir iz Zagreba iz savjetovališta i naruči me na uzv iduci ponedjeljak, kao tad ce se bolje vidjet. Eto svašta!
A svasta!
Bas svašta....šetaju ljude kako im dođe :-(...ja sam u nekoj tupoj fazi, lutam kao izgubljena ovca po stanu, M na putu, mozda je bolje da i ja negdje kliznem i razbistrim ovu glavu nakrcanu plusevima,minusima,ciklusima i ostalim sto se kuha unutra...
Hvala svima na lijepim riječima i savjetima. Puno mi to znači!!
Morat ću popričati a mužem, ali on jel nažalost njena marioneta, a ona manipulativna krava. Bit će bolje nadam se!!
Adrianovamamica zao mi je sto te setaju ko mladog majmuna. Odi privatno na pregled, ako si možeš priuštiti.
Nivesa, nemam više riječi na te dr. Drži nam se
Mislila sam sutra kod Curica po njegovo misljenje ....?? Kaj vi mislite?
Adrianova mamica katastrofa od dr. Nez kaj bi ti rekla
A necu ici nikud privatno, to mi dođe 200kn, i opet nemos samo doci nego isto ugovoriti termin. Strpit cu se jos tjedan dana, ako sam mogla ovoliko onda cu i ovo izdurat. A sto je najbolje ona ima 4d uzv, al ocito ga štedi.
Sama si sebi odgovorila u jednom od prethodnih postova :)
Ali, kad pitaš mišljenje....čekaj. Do idućeg ponedjeljka. Tada ćeš sve znati. Ustvari, znaš i sada, jednostavno je prerano. Ako je sve u redu, biti će u redu i bez pregleda. Ako nije u redu, neće biti.
Najjednostavnije je čekati i biti trudna, jer trudnoća je čekanje. I sretno življenje u tom čekanju. Ali, ako ti samo riječi liječnika mogu osigurati sreću, a onda radi tako.
Iako, bebe nikako ne vole te česte preglede i ulaženje u njihov svijet tame i ugode. ( duboko sam uvjerena u to)
:)
A svejedno moram u cetvrtak u Vinogradsku