Eto veceras cu jos malo pogledati po forumu i sutra naruciti, o tome cemo drugdje da nas ne spotaju:mrgreen:
Printable View
Jutrooo komadi!
Kod mene počelo ludilo "pipkanja sisa"
Kavica za vas je kuhana, poslužite se.
Ribice, čestitam od srca, uvijek je super kad dobiješ neočekivano ugodno iznenađenje :-)
Meni je ovaj ciklus nedobitan, jučer sam bila na folikulometriji, nema nikakvih naznaka da se nešto događa, kaže dr da se zna dogoditi, odmah mi je dala klomifen za idući ciklus...
Jutro! Jutros sam ponovno pisnula plusic da budem sigurna. Cicobolja mi se smanjila pa me lagano hvata panika. LadyB kakvi su simptomi kod tebe?
Ribica, ajde nam lijepo svima ispričaj svoju priču. Znam da si ovaj mjesec lovila ovulacija, pa je nijie bilo...pa išla kod dr... Znaš da nas zanima:)
Kudri, ispricam sve al kad stignem s posla. Sad sam na mobu pa mi je teze pisat. :-*
ribica prvo cestitam!! :-D
drugo: pravilo je da pravila nema, zanemari simptome, opusti se i uzivaj, to je sad najvise sto mozes napraviti za sebe i za bebicu :-)
Meni su cice i sad u 27. tt mekane i neosjetljive tako da po tome ne bi ni znala da sam T, za razlku od prošle 2 neuspjele T gdje su htjele eksplodirati od prije M. BT mi je stalno bila 36,6-36,7 pod utrićima (uzimala 2x2 od poslije O do 12tt), glavobolja, mučnina i križobolja nula, jedini simptom su mi cca 2 tj bili grozni vjetrovi. Sada mi je jedini simptom lupkanje mog dječaka, žgaravice smo sanirali kompotom od ananasa natašte i sad mogu jesti kaj hoću (zato sam i dobila već 10 kg).
Čestitke novopečenim mamicama i dajte više novo odbrojavanje!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 24.02.2015. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE::zaljubljen:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 53.dc ll
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
ODBROJAVALICE: :storma:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
šiškica nam se visoko popela, jel tako? :)
xaviii, šta ima s tobom?
ah ah ja već osmi dan! :-o
kad bi trebala počet akcija, konkretna? 10 dan? mm mi dolazi siroti taman na 10 dan, s vrata ću ga dočekat :lol: nema odmora :mrgreen:
i da ivanasky u pravu si, to sa simptomima samo izludi čovjeka
Kod mene ništa kasni dobrano već testovi neg tako da sutra idem po duphaston da dobijem pa idući ciklus folikulometriju i na dogovor za hsg ili laparo
Ajme ribicee čestitam od srca :) Napokon dobrih vjesti
Bok cure, evo sam bila kod dr. Ništa nije vidjela, samo zadebljanje maternice jer je trudnoća još jako mala, te me poslala da vadim betu. Beta je 993,38. To je oko 4/5 tjedna. Naručila me za sljedeću srijedu. Do tada sam uzela godišnji odmor da se malo odmorim i opustim. Nastavljam s dupastonom 3x1. Malo sam opuštenija i smirenija nego danas.
Kudri sam obećala ispričati svoju priču. Nakon drugog spontanog sam upućena na kompletnu obradu. Radila sam OGGT, LAC, ACA, KKS, LH, FSH, PRl, TSH, testostoren, DHEA-s, androstendion, CB, sklonost trombofiliji, brisevi, virusi. Većinu sam radila u Petrovoj. Od svih nalaza androstendion je bio povišen 13,3 (1-12) i MTHFR heterozigot i PAI-1(4G/5G) dobila sam Decortin 10mg svaki dan, i andol 100 za trombofiliju. Decortin mi je drastično smanjio androstndion i produžio ciklus na 60-ak dana. Smanjila sam ga na 5mg da bih ga nakon 5 mj potpuno prestala uzimat. Zadnjih 9 mj imala sam 4 ciklusa. Ponovila sam nalaze hormon i svi su bili OK. Prije 20-ak dana sam išla kod dr da malo popričam što dalje. Ciklusi prije decortina su bili 30-35. Prepisala mi je dupaston za izazivanje vještice, pa bih nakon 3. dana ciklusa počela s klomifenom i od 8.dana praćenje folikula. Eto klomifen nisam ni dočekala. U nedjelju sam osjetila da me nešto presjeklo u donjem dijelu stomaka pa sam pomislila da bih mogla napraviti test iako nisam ništa očekivala. Svaki ciklus sam imala sve redom simptome, a ništa od T. Sad kad sam očekivala vješticu stigne plusek. Cure nadam se da ćete sve uskoro vidjeti plusić i da će ovo biti jako plodna godina. :ghug:
Ribice čestitam!!!
meni pišite sutra 3dc :roll:.. ništ novoga, sve po starom!!
Eto draga..došao i tvoj plusek..ko naručen.. :) Odmah mi se vrati vjera u sve kad pročitam ovako ljepe vjesti...Bravo..Bravo..i Bravo
Jutro svima, kava je na stolu ;) Kako smo danas?
Jutro Ives i ostalima :) Gusta se u kavici
Sent from my iPhone using Tapatalk
Jutro, hvala na kavici!
Ja svoju popila ranom zorom a tako bi rado uživala u kavici a ne bila na poslu, tako mi se neda.
šiškica, grlim
Eto meni od sutra plodni dani ali sam trenutno na vaginaletama i probioticu jer mi je pao imunitet od gripe :gaah: sad me zanima da li se mogi bacit na "posao" ili mi je ovaj ciklus propao??? :unsure:
Pozdrav cure!
Jutros sam bila kod gina, napravili briseve, sad cekam nalaz 8 dana,
napravili smo i folikulometriju, na desnom jajniku folikul trenutno na 12,7mm , 12dc,
ima ih dva na lijevom, manji su, gin kaze da ce oni bit "aktivni" sljedeci ciklus.
Dobila uputnicu za Petrovu, odmah sam se narucila i vec sam dobila termin za tjedan dana . :-D
kojim vaginaletama?
Lactogyn vaginalete i pijem lactogyn probiotic..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
LISTA ZA 25.02.2015. :sp:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(NE)ČEKALICE::zaljubljen:
ribica 1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 54.dc ll
ladyB ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 47.dc ll
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38.dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
ODBROJAVALICE: :storma:
djevojka00 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
ludnica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21.dc
mami2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19.dc
petticoat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
zasad skulirana ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
<mišica> ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
*sunshine* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
ives000 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
orange80 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
ljubavna1pogled ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
žuži ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Ma nemam candidu ali nekakva upalica je, čim me pecka prilikom odnosa, uzela sam preventive radi na svoju ruku, sad sam ok. Ali me zanima da li mogu unatoć tome radit na bebi jer od sutra mi kreću plodni dani... a kura vaginaletama traje tjedan dana
Lactogyn mozes bez problema kombinirati s odnosem ;-)
OMG..sto sunca me sad obasjalo.. hvala ti bubekica :* baš si me razveselila
Jutro cure, kako ste mi danas? Ja se laganini odmaram i trudim se ne razmišljat o lošim stvarima. Iza mene su dva spontana koja mi ne daju mira. Zabrinulo me to što mi dr nije ništa vidjela na UZV a beta je za 5 tjedan. Moram izdržat još 6 dana do sljedećeg UZV.
Beta ti je manja od 1000, kad prijedje 1500 bi trebala biti vidljiva gv. Mislim da nemas razloga za brigu, pogotovo ako je rijec o slabijem uzv apartu.
A strah zbog prijasnjih losih iskustava razmijem i saljem veliki zagrljaj :kiss:
Pritisak kao pred m je normalan u ranoj trudnoci. Ako ti bude previse neugodno javi se gin, mozda dobis progesteronsku terapiju.
Bome :lol: !
zašto je to smješno??
Nisam nikad bila trudna pa te ne bih znala savjetovat, ali sam čula od cura koje jesu da je osjećaj kao kad trebaš dobit m samo malo jači osjećaj PMS-a..pretpostavljam da je to TO! Probaj misli okupirat nećim drugim ..čitaj puno knjiga, gledaj filmove i odmaraj, ne napreži se, okruži se pozitivnim ljudima i sve će biti ok ... :starac:
Odgovarala sam bubekici na moj post...ne znam zašto fali citat..