Ma ja sam očekivala svoju m, nit smo pokrili, niti imam jajovod na toj strani di je bila o.
Super sam, imam bebu pticu u kuci i brinem se o njoj da odleti. Hahahah
Printable View
Ma ja sam očekivala svoju m, nit smo pokrili, niti imam jajovod na toj strani di je bila o.
Super sam, imam bebu pticu u kuci i brinem se o njoj da odleti. Hahahah
U pon.idem kod svoje gin.na uzv, u srijedu idem privat na pregled i uzv i dog.za sono hsg... dosli su moje brisevi i sve sterilno... cekam papu treba svaki cas doci
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Ljube super za briseve! Znaci mozes odma dalje.
Buncek, a moze se svugdje svasta pokupiti. Ako sumnjas da nesto ne stima, napravi briseve. Meni osobno nije jasno zasto se brisevi ne rade svim zenama koje kazu da rade na bebi. Pogotovo kad se desi da naprave briseve ali ne na mikroplasmu i ureaplasmu koju zena moze imati da ni ne zna, a moze biti pogubna za plod.
Tako da ja osobno bi svima preporucila, napravite si papu, i inzistirajte da vam se naprave svi brisevi!
JustMe, pa odakle pticica?! Daj nam reci malo vise haha
Meni god.dana ovaj tjedan nakon kiretaze...brisevi sam radila vec dva puta na sve i sve sterilno... hormone svi sam vadila tri puta i isto sve uredu ..papu sam radila tri mjeseca nakon kiretaze bila je super i napravljena je opet prije mjesec dana i ceksm nalaz... znaci sve uredu sta se tice toga a do bebe ne dolazi... i prosli ciklus i endo bio 12mm na 12dc a folikul 23mm i 21dc bio 14mm endo...ali nece i nece... jos da obavim sono uzv hsg i budem mirna...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Meni popodne pak nekakva sluz krenula nista mi vise nije jasno...
Jagodica potjerali me iz birtije ranije, pa na putu kuci naletila na macku koja se igrala s njom. Sto cu, skupila ju i evo sad smo joj izgradili vilu kod nas, hranimo ju i tetosimo ko bebu hahahaa
Cuj, potjerali me iz birtije hahahaha, nisam ni znala da prica o pticici ima takav zanimljiv uvod!
Svaka cast za pticicu. Ja sam nedavno setala svoju pesicu i dosla doma placuc jer sam naletila na macu uginulu. Teze mi podnjeti nepravdu prema zivotinjama nego ljudima...
Nesto sam pricala s muzem, vjerojatno ce u Subotu ujutro pasti test. To mi je cca 9dpo. Znam da je rano ali postoji mogucnost da pokaze sjenu.
:heart:
Lista za 04.07.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~~99.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice
jagodicabobica~~~~~~~~~18.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~12.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~12.dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~5.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~4.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~3.dc
justme409~~~~~~~~~~~~3.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~2.dc
nemam vise volje za nista... :cry:
Cure, dajte si malo mira i napunite baterije. Nema nista lose u tome da koji ciklus i odmorite i ne pratite nista. Mislim da je ljeto idealno za to. Najgore je kad izgorimo u zelji pa sve postane muka.
Bolje i onda na suncu izgoriti!
Slažem se sa Jagodicom, možda je odmor najbolja stvar koju si trenutno možete napraviti. :)
Moze mi netko molim pojasniti...zbog ove sluzi jucer i danas napravila sam LH test koji pokazuje blijedu 2.crticu, test na T je negativan..
I sad mi nije jasno...25.6.sam radila LH test i 2.crtica je bila intenzivna...zar je moguce da je blijeda i nakon tjedan dana? Ili imam krive signale ili krivo test pokazuje ili?
Koliko blijeda? Ja sam cijeli ciklus imala drugu crticu, samo je za vrijeme i prije ovulacije bila internzivnija, ali ostale dane je bila jako jako blijeda. To je zato što luteinski hormon imamo cijelo vrijeme u tijelu, ali se prije ovulacije počinje povećavati pa ga zato vidimo preko testa. Za razliku od hcg-a koji imamo samo kad smo trudne, pa je i blijeda druga crta pokazatelj da se nešto kuha:)
Tako da ne brini, sve je normalno;)
Kad trebaš dobiti mengu?
Prije tj dana je bila ista kao i kontrolna bas taj jedan dan..danima prije je nije bilo...svjetlija od kontrolne dovoljno da se vidi. Danas mi je 29dc ali mislim da ni ne bude jos mozda za tjedan dana jer su mi M neredovite pa zna doci i 40ti dc.
Ma ako ti je toliko svijetla da se samo malo vidi, to ti je normalno. Ja nisam imala niti jedan test (a masu sam napravila), da nije bilo svijetle crte. Zato za njih uvijek naglašavaju da je pozitivna samo ako je druga crta tamnija od kontrole ili barem kao kontrolna, a ako je svjetlije onda je negativno, pa makar vidljivo tamnila kroz par dana.
Ali dobro, ti si nam onda sad sljedeća nada :ghug:
Hvala cure! U ovom ciklusu sumnjam jer po zadnjoj M bi bila vec 4 tjedna trudna...ako nista drugo cicke bi bile napete ali nista od toga...idemo dalje....
Masnica, ja piskim lh od Veljace, uvijek mi je vidljiva druga crtica. I to ne kao sjena nego bas vidljiva ali blijedo roza. Kad je peak onda je jednaka kontrolnoj. Tako da ne sekiraj radi toga. Lh postoje u 3 osjetljivosti, vjerojatno imas srednje pa se zato stalno vidi kao i meni.
Sto se tice sluzi, ja ju nekih tjedan dana nakon O nemam, i onda opet imam. Bas ko u vrijeme plodnih dana.
Slazem se sa gore napisanim... Uzeto mjesec, dva, tri pauze. Blazena stvar... Ovaj mj mi ke odličan.
Lista za 05.07.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~~100.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~30.dc
Odbrojavalice
jagodicabobica~~~~~~~~~19.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~13.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~13.dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~5.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~4.dc
justme409~~~~~~~~~~~~4.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~3.dc
eh da... bilo bi idealno ne mislit o tome,nista ne pratit, opustit se,ali kad si iz mjeseca u mjesec stalno kod gina onda se nemozes opustit. moras zbog njega pratit sve da mu mozes rec. ja cu sad nakon M ponovno kod njega i trazit cu uputnicu za HSG da to kroz 8.mj mogu provjerit. prirodno nam ne ide i ako je nesto zastopano ili nesto s hormonima nikakvo opustanje meni nece pomoc. sve skupa 5,5 godina pokusavanja i meni se vise ne ceka prirodno. nemogu vise. e,da imam i dijagnozu: sekundarni sterilitet i meni se vise neda iz mjeseca u mjesec mucit pokusavat prirodno kad ocito postoji neki problem.
Andydea :love2:
Ma možemo mi tu davati svakakve savjete, ali ipak svaka od nas najbolje zna za sebe. Odi lijepo na te preglede pa ćeš vidjeti šta kažu. Nadam se da ćeš brzo saznati nešto pametno i da ćeš znati što dalje. :)
Definitivno sam za to da ako nejde samo od sebe se potrazi pomoc. Naravno da opustanje nece dovesti do trudnoce, to je savjet samo za smiriti malo psihu. Ali da ako hodas po pregledima onda ni ne mozes iskljuciti mozak.
Nakon godinu dana pokusavanja svi imamo pravo na daljnju obradu, zasto te ne bi iskoristili?
imamo zdravo srčeko :-D :-D
Ajme Viki kako mi je dragooo! :heart: Sva sreća, nadam se da do kraja više nećeš imati nikakvih stresova. :)
Lista za 06.07.2019.
(Ne) čekalice
angie_88~~~~~~~~~~~101.dc
mašnica~~~~~~~~~~~~31.dc
Odbrojavalice
jagodicabobica~~~~~~~~~20.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~14.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~14.dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~6.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~5.dc
justme409~~~~~~~~~~~~5.dc
Andydea123~~~~~~~~~~~4.dc
Vikiiiii!!! Ajme ovo mi je uljepsalo pocetak dana! Kakva divna vijest, samo hrabro napred :heart:
Ja pisnula. Nista. Cca 9-10dpo. Znam da je rano, budem jos jednog tamo negdje Pon-Uto
hvala cure evo cuda postoje,nadam se da cemo dogurati do kraja.. od groznog nalaza i sansi 15%za bebu sada ispada da je potpuno zdrava beba.
cure ja vam drzim fige da sto prije imate svoje plusice :heart:
Lista za 07.07.2019.
(Ne) čekalice
mašnica~~~~~~~~~~~~32.dc
Odbrojavalice
jagodicabobica~~~~~~~~~21.dc
Buncek~~~~~~~~~~~~~~15.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~15.dc
Riri92~~~~~~~~~~~~~~~8.dc
Himalaya~~~~~~~~~~~~~7.dc
ljube555~~~~~~~~~~~~~6.dc