na trešnjevačkom placu ima dućan sa xxl brojevima.... tamo hm...onaj dio prema školi.... osnovnoj....
i u trgovinama ARA imaju velike brojeve....
proguglaj gdje su im poslovnice....
Printable View
da i tu pitam....
gdje još ima za kupiti oblekice marke "no name" i "dorothy perkins" osim u turbo limaču na žitnjaku?
kupila sam tamo super stvari na snjiženju ali nemaju više mog broja pa ako ima još negdje u Zagrebu da pronjuškam dok su još sniženja....
tirkizne najlonke, deblje ili svjetlo plave ili neka druga življa boja!!!
jel vidiom itko nedavno??
treba mi za svaaadbu!!
ulola sapune.
jeste li vidjeli negdje?
I mene zanimaju Ulola sapuni!
Iz DM-a su nestali...
Gdje su sad?
di u splitu mogu nać dobar steznik al visoki da ide skroz do ispod grudi?
Gdje ima boja za lice/šljokice po mogućnosti sa šablonama (leptirići, zvijezdice...)? Za maškare naravno...
Hvala
Gdje u Zg ima za kupiti, hm, pika slika, valjda se tako zove... Oni mali šareni ko čavlići koji se pikaju po bijeloj podlozi koja ima rupice... ja sam to imala ko klinka i godinama sam se s tim igrala a sad ne mogu pronaći za kupiti. Gledala sam u TL i Mulleru i nema...
Imaš u Astreji Plus d.o.o.; Karlovačka cesta 4j; tel: 01/66 22 246
Kod njih se zovu čavlići i imaju razne verzije te igračke.
U Astreji obično kupuju vrtići i slične ustanove i na gornjoj adresi je izložbeni salon, pa je možda dobro da prethodno nazoveš i pitaš koji su uvjeti kupnje..
meni bi trebao mikser/blender koji gore ima nastavak za mljeti šećer i ona zatvorena posuda ,npr.za samljeti orahe i sl...
posuđeni je riknuo a i bio je star ohooo godina.
hvala spring
ma imam i ja takvu samo je malo manja, ali meni bi zapravo trebao nastavak za šećer. to bude mala posudica s jako niskim nožićem ona je baš za šećer.prije se to kupovalo s tim svim dodatcima a sad to nigdje nemogu naći. meni je jeftinije kupiti štaub šećer nego mjeti,ali kad sam napravila s*anje s posuđenim.i da stvar bude gora oni taj nastavak za šećer često upotrebljavaju jer peku kolače, a njihov je bio star a nekih 25-30 god.
molim ako netko ima takvu starudiju na poklon ili na otkup.
najveći izbor naljepnica/ dekoracija za zidove?
a ako znate da negdje ima baš suncokreta, to bi bilo odlično :)
Kika i Emmezeta (ova druga je i jeftinija, čini mi se).
pogledaj sutra u Lidlu,
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=18684
Budući da se nitko ne javlja na burzi, da vas pitam jel vidio itko jeftini glazbeni mobile negdje za kupit? Znam da je za 300 kn u Sparu, al to mi je puno para :(
Aparatić za uklanjanje mucica sa odjeće?
Ne mislim na četku, nego znam da je bio u ponudi nekih supermarketa aparatić na baterije s kojim prelaziš preko odjeće i uklanja mucice. Meni bi to trebalo za veste i dolčevte..
Tražim steznik poslije poroda, ali mora biti body. Dakle ne one visoke gaćice...
Zna netko gdje da tražim u Zagrebu?
@n@, čini mi se da će od sutra u Lidlu biti nešto takvo
http://www.lidl.hr/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=18684
a vidila sam, valjalo bi vidit to u lidla, al nekako nemam povjerenje u njih jer sam već neke stvari uzimala pa je išlo u škovae nakon prvog pranja. al ko zna...:roll:
Da, ni ja nemam povjerenja u Lidl. Kupio mm u Palmersu, nije (post)trudnički već normalni body, ali jako dobro zateže.
@n@ imam ti ja steznik na čičak, vidim piše sudotex mis 3(valjda je to broj 3). Ne znam više jel iz Anite ili Ljekarne,
ne prodajem, al može trampa za finu čoksu;) Javi ako te zanima.
Hm, pa ako ti ne treba, trampa za čoksu uvijek može. :D
@n@ koliko si ga platila?
Eh, bacila sam etiketu, ali je bio 345 ili 365 kn. Jako sam zadovoljna, upravo ga nosim i super mi je!
:ups: Sorry sto se ponavljam, kad ne citam sve postove do kraja.