bzara prvotno napisa
Norafora :cry: :love2: nema pametnih riječi, nema riječi utjehe sada, ništa ne može vratiti dijete...
da li ikad prestane boljeti, ne, ne prestane.
da li boli drugačije, da.
da li se nakon već dosta godina još uvijek rasplačem kad vidim dijete te dobi, kad čujem njihova imena, na koja dotrče preslatka mala dječica u ruke svojim roditeljima, da.
skupim snage, stisnem Niu, pomazim u mislima svoje anđelčiće i idem dalje, jer život ide dalje. gledam Niu vidim njih, ne znam kako su izgledali ali ih vidim i osjetim! kad sam bolje sretna sam što su barem kratko bili dio mene, kad sam lošije, a uvijek će biti lošijih dana, proklinjem ovaj život što mi je uzeo moje najdraže...
veselim se kad idem na groblje, iako mi se jako sviđa ova pjesmica, baš me dirnula na jedan divan način. to je jedino što mogu napraviti za njih, kao što je već netko rekao, izabrati najljepše cvijeće i s puno ljubavi odnijeti ga i zapaliti svijećice...
najdraže moje, nitko vas neće bolje razumjeti od majki koje su ovdje! sve dijelimo istu bol, sve dijelimo iste strahove, i sve ćemo dijeliti istu sreću kad ponovo osjetimo ljubav male tek rođene bebice u svojim rukama.
držite mi se, tu smo uz vas, sve vas jako volim i mislim stalno na vas i na sve naše anđelčiće :heart: