-
Mislim da je to psiholoski , puno vise nego fizicki. Osjeca da je vrijeme da idete kuci i zato nervoza.
Vibram iz sve snage za operaciju sto prije, i nakon toga sto brzi odlazak kuci. Svaki dan u bolnici je dan u riziku od bolnickih infekcija. To je opravdano i razumljivo kada je potrebna terapija koja se moze dobiti samo u bolnici. Ako takve terapije nema , treba doma sto prije .
Kod kuce se bolje napreduje na tezini, kod kuce je izlozen manje infekcijama , zivot kod kuce je puno laksi za sve.
-
i ja navijam da operacija bude što brže, da se brzo oporavi i da napokon idete doma!
I velika, velika pohvala što da ga stavljaš na prsa i što mali Matej uopće hoće uzet bradavicu i cicat nakon dugog izdajanja i papanja na sondu i bocu...predivan osjećaj za mamu.... i kao šta kažeš ,još kada te pogleda sa svojim okicama rastopiš se sav....
:zaljubljen::klap:
-
-
-
mali sisavac!<3
što prije van íz bolnice...
To je i nas kirurg ponavljao, sto krace, sto prije kuci zbog bolnickih infekcija...
-
-
-
-
Super vijesti. Za kolike tbf i tududu nema nam pomoci (to smo mi pjevali, probali sve, stalo samo).
-
-
Srce malo... Navikli ste ga na ruke...a na sta ste ga trebali naviknuti? Da place? Samo da odete sto prije kuci i da bude sve u normali! :heart:
-
-
Kako danas mali cicoljubac? Saljemo pozitivu, mislimo na vas i vibramo i dalje... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
-
joj draga za kolike nemoj ništa kupovati,jer ja jesam i niš ne pomaže....samo ga zamotaj u dekicu i grli grli to najbolje pomaže....grlim vas oboje i da što prije odete doma!!!
-
ma problem je kako mu pomoći s grčevima s obzirom da je u bolnici, ne možemo biti stalno uz njega
ulovi ga iza obroka u 6, dok se malo odmori i taman opusti za spavanje počinje, tako negdje oko pol7-7 kako koji dan a posjete su do 7
daju nam ostati i do pol8 kada plače a skoro pa redovito plače do 9 kada je sljedeći obrok i onda spava do jutra
masiram ga po trbuščiću, umotam pelenicom, leži na trbuščiću na meni, tata ga ušuška u svom ramenu, nosimo ko žabicu preko ruke, radimo čučnjeve
danas sam ga i stavila na sisu, tako se lijepo uhvatio i smirio, vukao je fino i vjerujem da je i pojeo kada se podrigao kao poslije svakog obroka, to ga je malo umirilo...sjedili 15min pored njega i nije ponovo jako plakao, samo onako malo cendrukao kako zna kada se sam uspavljuje, nadam se da nije počeo opet
Nadam se još koji dan a onda ćemo doma
-
Znam, koma ti je jer ga ostavljaš samog, a teško mu je.
Ako korísti dojenje da se malo primiri, onda tako i nastavite.
I pokušajte se maksimalno zadržati. Bez obzira na posjete.
(nisam baš nešto inventivna)
mislim na vas.
-
ajde ,ajde, doma, brzo doma! :)
-
to sa cicom i kod mene pali,vjerojatno je to utjeha dok ih boli?mislim da su ti grčevi ništa na spram onoga što je prošao...Matej ti je prekrasan tu na slikici i vidim da su se nogice lijepo zbucale :heart:
-
Linalena doslovno nema pomoci i a me i to zvuci bas ko kolike ako je tako vremenski pravilno. Tj radite ono sto ce pomoci vama prebrodit taj period jer tesko je to izdrzat neaktivan tipa nosanje sisa itd njemu ce vjer bit isto stogod radili neradili al ce vama brze proc.
-
Držite se, linalena, vjerujem da ćete uskoro doma :heart: Puno ste prošli i puno napravili do sada.
Za kolike isto mislim da ne pomaže ništa osim cice i nosanja, nekad ni to, ostanite s njim koliko možete u bolnici, a utješno je da taj period ipak ne traje dugo, za mjesec-dva najviše trebalo bi proći.
Što se tiče intimnosti s m. i stana, i kad je sve u redu to zna biti u rasulu, kod nas se situacija donekle vraća u normalu tek sad s osam mjeseci.
-
Lavicu maleni,zivim za dan kad ces doci svojoj kuci i uzvati sa svojim roditeljima :zaljubljen:
-
milion :heart: malom dječaku, mami i tati
sve ovo jednom će biti daleko sjećanje
držite se :love2:
-
jučer mi je opet prestao disati i završio na intenzivnoj
čim mu počne malo temperatura se dizati 38,5 počnu problemi sa disanjem, stenje hropće. Sestra mu je probala pomoći sa aspiracijom no bilo mi je još gore, ja sam ga držala u naručju, imao je već kisik na nosiću kada je samo prestao. sestra mi ga je zgrabila iz ruku i protresla i zaplakao je odmah. ne mogu vam opisati osjećaj a i ne trebam vam ga dočaravati no da nije bilo mm spremili bi me na krevet na psihijatriji
operacija opet otkazana a postaje me strah kako ćemo mi to doma, znam da nam nije bolje u bolnici no ipak???
-
Ići ćete doma kada sve bude u redu :-) PUno ljubavi, strpljenja, pažnje i kada je najteže...naše molitve su s vama iako se ponekad čini da nema snage...
-
-
Uf... grlim vas.
Držite se.
:heart:
-
Grlim vas:-) Svi smo uz tebe...
-
ustabilit će se doma, i uostalom pratit ćeš ga kao kobac dok malkice ne naraste i ne ustali se u potpunosti...
u bolnici vam je začaran krug, čim se malo zdođe, natarag ga baci infekcija ili rota ili tko zna kakve bube......
samo hrabro, ti nisi ni svjesna koju snagu imaš obzirom na sve što ste prošli.
Važno je da sva njegova ponašanja možeš detektirati prije nego što eskaliraju (iako znam da to radiš....prati sve njegove i najmanje migove koji bi mogli biti naznaka bilo kakvih problema)
vjeruj u sebe!
-
Drž'te se, proći će i to ko sve do sad ..:love2:
I meni se dogodilo da mi je malac prestao disati doma jednom, kod jednog presvlačenja, odjednom hvata zrak, ukipio se, ali u tom trenutku ni sama ne znam od kud mi snaga i staloženost da ga dignem, počnem lupkati i vratio se u normalu. Istina je da ćeš ga pratiti ko sokol, uvijek jednim okom, prvih par noći nisam ni spavala, stalno ga gledala i osluškivala... izdrži još malo, sve će to jednog dana biti iza vas, znam da nije lako, i čeka vas još puno toga, ali drži se, nagradit će i vas lavić za sve to svakim smješkom koji će vam pružati :heart:
-
Grlimo i mi, teško je to sve citati, a kamoli prozivljavati. Imas snagu majke, izdrzi, sve ce to proci...mislimo na vas i vibramo i dalje~~~~~~~~~~~~
-
joooj,držite se...puse malom dečku
-
Lina draga,tako mi je zao kroz sto sve prolazite....ali uskoro ce vasim mukama kraj,u mojim ste mislima i molitvama :heart:
-
-
lina :heart: drži se, draga
pobijedit ćete vi i ovo
-
Saljem veliki zagrljaj:love2:
-
-
Grlim te i držim palčeve!
-
Lina, mislim na vas i saljem zagrljaj
-
jedva cekam dan kada cu doc ovdje i procitati dvije rijeci "idemooo doma"...
izdrzi jos malo za te dvije rijeci...znam koliko je tesko ali skupi svu snagu svijeta...<3<3<3
-
za sve vas milion vibrica i :heart: