Cure meni je sve gore, užasno me boli trbuh... Koda ce eksplodirati a popila sam tabletu protiv bolova, ne mogu ni hodati hodati od bolova. Zna li netko jel to normalno?
Listu nisam danas mogla staviti jer sam samo na mobu.
Printable View
Cure meni je sve gore, užasno me boli trbuh... Koda ce eksplodirati a popila sam tabletu protiv bolova, ne mogu ni hodati hodati od bolova. Zna li netko jel to normalno?
Listu nisam danas mogla staviti jer sam samo na mobu.
Mona normalno je da te boli (iako ne znam u kojoj mjeri) jos je ona tekucina u trbusnoj supljini pa malo remeti stanje. I mene je bolilo poslije.
Mona zao mi je sto te tako boli al makar su nalazi uredni. Ja neznam nista o toj pretrazi a i mene ceka u buducnosti. Drzi se
Nives~~~ da bu prohodno i da pretragu prodjes bez problema. Mona, a da pitas dezurnog ginica ili bolnicu di su ti radili i pitas dal je ok da imas takve bolove? Nazovi tam di si i dogovarala pretragu...
Posto mi je komp proradio, mogu ja staviti listu...( ali oko 10 ako jos netko zeli prijaviti dc ili II).
Xavii- jel te bas jako bolilo? Ja hodam pogrbljena jer kad se ispravim uzas!
Anka - koliko vidim ne boli sve bas, nemoj da te ja strasim... :)
Tocekica - ako danas ne popusti zvat cu svakako. Mogu ja danas listu staviti jer sam doma... Ali Thanks :* osim ako bas zelis :)
Mona jel ti bolje danas? Nisu te nista upozorili da ce te boliti?
Ja sam pisnula test danas u 5 ujutro jer nisam mogla spavati. I nista... Nadam se samo da je prerano jer mi je 10 dpo a test first signe. Probati cu opet u pon. Ak ne stigne M do tada.
Poslano sa mog SM-A500FU koristeći Tapatalk
Evo - Rekli su da ce boliti postupak pa da ce mi dati lijekove od kojih ce mi se vrtiti, pretraga je svejedno užasno bolila pa me ni ne čudi da me danas jos boli. To mora da je šok za tijelo.
Ali nisu mi rekli da ce me boliti kasnije. Danas jos boli...
Sretno u ponedjeljak i držim ti fige :)
Curke, stavljam listu za par minuta. Danas smo išli s malim kod zubara a meni pozlilo u autu...jedva sam došla doma leći.
♥ Lista za: 1.10.2016 ♥
(Ne)čekalice: :mama:
suncokret1983~~~~~~~~~~ 55.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice: :alexis:
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~17.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 15.dc
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~10.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 6.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
Usred posla komp mi se opet zblokiral...ne mogu ispraviti boju ni velicinu fonta...i opet tipkam s moba.
♥ Lista za: 1.10.2016 ♥
(Ne)čekalice: :mama:
suncokret1983~~~~~~~~~~ 55.dc
Chiara ~~~~~~~~~~~~~~~ 35.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 28.dc
Odbrojavalice: :alexis:
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~21.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~21.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~17.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 17.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 15.dc
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~ 13.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~10.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 6.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 3.dc
proradio. radim ispravak.
eci žao mi je zbog minusa. kad bi trebala ne stići M?
mona jesi li bolje?ja mislim da neki ljudi teže podnose bol,možda je zato tako intenzivna kod tebe unatoč lijekovima.
nivesa držim fige da i kod tebe sve bude prohodno :fige:
Vecer svima. Da malo navratim. Malo sam psihicki pala. Naime ves sam pisala u svezi krvarenja nakog odnosa. Ponovilo se. Inace sam zvala jucer doktorica koja je rekla da najvjerojatnije nije nista zabrinjavajuce jer je moguce da se radi o ovulaciji i ako ne prestane da dodem iduci tjedan. Krvarenje je trajalo jedan dan. Ali smo obadvoje pod pritiskom da se nebi ponovilo tako da smo najvjerojatnije propustili plodne dane. Ma svasta brijem po glavi. Od ovulacije do implantacije jer smo imali odnos dva dana prije iste do najgorega. Grozan osjecaj. Nekako sam pesimisticna i mislim da necemo tako lako doci do bebaca kao zadnji put. A vidjeti cemo. A recite jer se pojavio kakav plusic do me nije bilo? Da se bar malo razveselim?
Curkeeeee! Jel vam falim!
Sje** mi se mob pa nisam mogla do vas!
Monice nadam se da si bolje, drago mi je za nalaze!
Nivesa lijepo te je vidjeti. Zelim ti istu prohodnost ko i Moni!
Tocekica kak si!
Svima saljem puse!
Ja sam sprovela plan u djeli i keksnuli smo se 4dc. A jucer (5dc) sam obrisala sluz prozirnu (s malo krvi jer je bio zadnji dan M). I danas popodne akcija i onda sam morala onak frisko spokeksana sjest na bicikl :lol:
Danas sam pišnula, ali čvrsto se minus drži. Zadnjih 15 minuta spoting se pretvara u M tako da sutra pišite 1DC (sutra me nema). Mučnina mi je trajala do sada...baš je u pitanju viroza(kao da mi je centar za ravnotežu malo zmrdan).
Tocekica, meni u zadnjih par mjeseci mucnina u pms-u. Nesto grozno, mucnina a ne povracam.
Ja pijem i dalje kapsule vrkute, dvije dnevno a kad ih popijem prelazim na caj.
Svidja mi se ovo zahladjenje jako :D
I ususkavanje u krevete :D
Ps. Mislim da je xavii isti dan C kao i moni i meni. Ak se ne varam, prijavila je 1.dc kad i ja. Ak se varam sorkac :)
evo ja upadam ko padobranac kao i inače, ali šaljem vam puno pozitivnih misli u želji za što skorijim novim odbrojavanjem
jel itko zna kako je Ives?
Jutro!
Tocekica, zao mi je...
Ja se ne predajem, nada zivi i dalje. Sta mislite, ciklusi su mi 26-29 dana. Radila sam test 23 dc, odnosno 10 dpo po mojoj racunici. Velika je vjerojatnost da je bilo prerano i zato je bio - ,jel tako? Kada da napravim test opet?
Kavica!
Eci prije 27dc nemoj. A najbolje kad zakasni M jer znale su cure i trudne piskit minuse ak bi prerano. Imas kakvih simptoma?
Tocekica drzi se, vjerujem da su te spoting i mucnina zavarali i da ti sad nije lako...grlim!
Lady kako si?
Ives je dobro, miruje i sve je oke!
Mona jesi bolje?
Jutro, kavica!
Eci nemam pojma, pišni odma!
Točekice grlim, i ja zadnje vrijeme imam mučninu u pms-u.
Mami hvala na kavici. Mona skini me sa liste, danas mi je 5DC.
Ja vam se nisam javljala jer sam bila preutucena za to. Macica mi je susjed zgazio. Isplakali smo se i decko i ja. Ne mogu vam opisati koliko smo neutjesni. Zavoljeli smo ga i uvukao nam se pod kozu iako je s nama bio kratko. :(
Ajme Chiara!!!!
Nemam opce rijeci kojima bi te utjesila! Naravno da ste ga zavoljeli i znam da vam je jako tesko!
Budi jaka!
:ghug:
Hvala Jagodice. U mjesec i pol koliko je bio s nama nam je jako prirastao srcu, ali eto, valjda mu nije bilo suđeno. Nastradao u dvoristu. :cry:
CHIARA suosjecam zbog malog dlakavca :-(, ja macke iznimno volim i s nama živi mojih pet macjih prijatelja, a kako smo blizu prometne ceste znam kako boli kad se dogodi gubitak :-(
MonaLI i s tobom suosjecam, iako nisam to prošla, znam kako je teško danima trpiti bolove :-(, nadam se da si bolje
Eci ma sigurno je prerano da bi se vidjelo :-), ja sam dan razlike od tebe i sva sreca nisam kupila test pa moram cekati :mrgreen:
♥ Lista za: 2.10.2016 ♥
(Ne)čekalice: :heart::heart:
suncokret1983~~~~~~~~~~ 56.dc
Odbrojavalice: :-D
šiškica~~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Eci ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~22.dc
mono111~~~~~~~~~~~~~~22.dc
Suncokret1983~~~~~~~~~~~18.dc
Natalie38~~~~~~~~~~~~~~ 18.dc
angiebanangie~~~~~~~~~~~ 16.dc
Bajbiblue~~~~~~~~~~~~~~ 14.dc
November~~~~~~~~~~~~~ 12.dc
monaLi~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
Narancica~~~~~~~~~~~~~~11.dc
xavii ~~~~~~~~~~~~~~~~ 11.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~~~~ 10.dc
marle ~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
Jagodicabobica~~~~~~~~~~ 7.dc
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~ 4.dc
Tocekica~~~~~~~~~~~~~~ 1.dc
Chiara,
Žao mi je radi macee:(
Bolje sam danas, rekla mi je doktorica da ovaj mjesec pokrijemo jer su kao nakon HSG velike šanse pošto jajovodi ostanu prošireni 2 tjedna...
Ali nisam na Klomifenu ovaj ciklus, ubila bi se sad. Nadam se da ću svejedno ovulirati :/
Chiara - ispravila sam, hvala :) Žao mi je zbog mace :( Nadam se da ćeš se uskoro opet veseliti :)
Ovaj ciklus je važan :)
Narancice - imaš pravo, ispravila sam. Ima li simptoma ovulacije kod tebe?
Zelena Vila - hvala ti, preživila sam to je bitno. Nadam se da ni nećeš nikada morati na takvu pretragu :)
Mona meni je 5 dc.
Chiara- zao mi je zbog macica. Ja imam pse, isto kao i oni i maca ti postane kao clan obitelji, znam kako je tesko kada nas napuste.
Zelena vila -kada planiras piskiti test? Ma ko bi cekao 27.dan. Strpiti cu se do utorka 26.dc ( ak ne stigne M) do tad.
Eci i Zelena Vila strpite se do kraja ciklusa ak ikako mozete, jer cete svejedno pisnuti jos jedan ak bude negativan. Mene to samo izbedira, pogotovo jer su moji nepravilni i duzi pa me onda bacaju u ocaj ti testovi.
Mona mozda bas sad lijepo odovuliras bez klomica, o bude prirodna home made beba :) kak bi to bilo lijepo :D
Ima li kakvih simptoma kod tebe, piskis li LH?
Kod mene nema, i inace su mi O kasnije tek oko 19dc. Sad pijem i vrkutu pa cemo vidjeti sto nam nosi ovaj C.
Anka gdje si nam ti? Kak je muz sada? Ste bili na nekim novim pretragana?
Opet ja i lista, al jel se meni cini ili je suncokret na 56dc i 18dc :lool: ?
Mona kaj je bilo tak grozno? Jesi isla na uzv ili rtg?
Cure Ives vam je dobro.
Serklazu je obavila i sada miruje doma.
Poslano sa mog HTC Desire 620 koristeći Tapatalk
Jutro dame moje!
Kako ste danas?
Kiša pada, sivo je, hladno je, brrr, šta bih sve dala da mogu ostat spavati u krevetu jaoooo...
Mene od sub dosta žigaju jajnici, naduta sam prilično dolje, seks je povuci potegni hahah, čim je malo grublje dosta me boli. Ovulacija garant. Samo kako da znam na koji je točno dan? Curim stalno. Pokrili smo sve dane, pa ćemo vidjeti...Ločem čaj svaki dan.
Pitanje - mogu li imati simptome ovulacije svaki mjesec (bol, nadutost, sluz) a da se ovulacija ne dogodi?
CHIARA žao mi je zbog mace. November, meni fali dekica, nekaj toplo za piti i najvažnije ne biti na poslu na ovakav dan...dok sam odvela klince u školu/vrtić već sam bila mokra ko miš. Meni curi kao ova kiša vani, jučer sam jedva izdržala na izletu...dobro da sam imala crne hlače.
Dobro jutro cure. Kavicaaa. Hvala vam svima sto me tjesite. Proci ce i to. Tesko je, ali idemo dalje.
Narucila sam se za fm u srijedu pa m drzite fige da je sve u redu i spremno za inseminaciju. Danas jos moram kod javnog biljeznika po izjave buduci da zivimo u izvanbracnoj zajednici.
Chiara, jako mi je žao zbog mice. Ja obožavam životinje, mi imamo psa, ja iskreno ne znam što bih da mu se nešto dogodi. Duša moja <3
Jagodice hvala na updateu ;)
i hvala na pitanju, dobro sam..uživam s bebom..šaljem puno pozitivnih vibrica
Nivesa - meni je stvarno bilo bolno a prohodno je, ja sam bila na rtg ali nisam isla privatno. Ne znam jel ima kakva razlika, jel ti ideš na rtg? Ajde bas mi javi kako je prošlo, i sretno :)
Narancica - vidjet cu danas listu kad dođem doma predvečer, sve je moguce hahaha i da, nadam se da cu bar ovulirati... To je vec dovoljno, bit cu skromna :)