Sretno draga!!!!!
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Printable View
Dobrodošla srdela! Mojoj frendici su tako vratili 2 trodnevna embrija i sad evo ima klinju od 2 godine tako da držim fige ;)
Tinca,meni je beta 2.5. Ko živ ko mrtav do onda. Ludim od sinoć kako se približava famozni 8dnt kad sam prošli put prokrvarila...Pokušavam ne misliti na to, dolaze me frendice na kavu, ali evo u popodnevnim satima kao da neki klik u mozgu dobijem, jooooj
Astoria, još malo do bete, strpi se, možeš ti to ;)
Ljube, drago mi je da je prestalo, valjda te više neće zamarati glupi iscjedak iako to u ranoj trudnoći nije neoubičajeno.
Ljube znam kako ti je. Strah je jacinod razuma. Meni je tako krenuo prvi spontano i kad sam u ovoj T vidjela rozi iscjedak odjurila sam na hitnu i tamo je na uzv sve bilo OK. Dr je rekla da je vjerojatno implatacijsko. Nikad vise se nije pojavilo. Napomena da mi beta u prvoj T nije rasla vec je padala, a tebi je Ok. Tako da se ne brini i mantraj da ce sve biti ok. To mene spasava.
Pozdrav srdela!
Uh, srecom sam imala popodne obaveze pa nisam mislila ma test. Al naravno cim sam stigla opet sam pocela mislit o njemu :lol:
Sutra je 13dpt a brevacid je bio 7dpt, pa valjda je vec ispario?!
Pojest cu se do petka.
Ljube kako si, prestalo je?
Ma Astoria ja mislim da nakon 6 dana valjda taj brevactid kvragu nije vise nutra. Ja sam 7 dana nakon brevactida napravila probni test i nije bio pozitivan.
Kengurice dođe mi kao melem na ranu :lol:
Meni je sutra 6 dan od njega, razapinjem sama sebe zbog testa al nekako bi mozda vise volila znat da se ne sokiram u petak. Jesi ti pravila neki skupi?
Ja imam neka 2 iz mullera
Dobrodosla srdela.
Provy i ja cu betu najvjerojatnije 2.5. pa cemo vidjeti.
Astorija brzo ce petak!!!!
Astoria,možeš napraviti test sutra .Pošto ti je 13. dnt test bi trebao biti lijepo pozitivan a od Brevactida bi bila samo blijeda crtica ako se još zadržao u krvi .
Ja sam jednom testirala treći dana nakon Brevactida i bila je jako ,jako blijeda crta.
Sretno!!
Imala sam s ebaya neke ne najjeftinije. Iz Engleske, ne od kineza. Drzim fige za plus, ali poslozi si jednu stvar, ako je minus nije sve gotovo. Zato je meni lakse bilo test napraviti ranije jer je jos postojala nada da beta iznenadi, ali zadnje dane nisam test radila.
Ako me nema sutra pala sam u nesvijest :lol:
Nina sutra mi je 13dpt a transfer je bio 3 dan iza punkcije.
Uh uh vec vidim da padam u svakom slucaju :lol:
7dnt, grudi me uopce ne bole vise :( Nekad osjetim sitne grčeve, ali to je sve.
Ja krenula kod gin.
Evo mene zene moje :lol:
Popisala sam crticu jutros!! Sad jel od t ili brevacida znat cemo ujutro :zbunj:
Jutros se pojavila, malo je blijeda al se dobro vidi, stavila bi sliku al ne znam kako.
Ljube pokusaj se ne brinuti ili da odes sutra na betu opet radi svog mira :ghug:
Javi nam sto je bilo
Drzite mi palce da bude sve uredu....
Nemam opet iscjedka
Astoria super, nadam se, ma sigurna sam da ce beta potvrditi crticu!!!!!!!!!
Ljube, negdje sam čitala da takav blago rozi iscjedak može biti i od dugog korištenja utrića. Tvoja beta je super, tako da će sigurno biti ok.
Astoria, bravo za crticu! :-)
Mene izluđuje to što nisam uopće napuhnuta, niti grudi ni stomak, a primila sam brevactide, sutra imam još jedan, zadnji. Baš nikakve simptome :unsure:
Astoria,bravo za plus!!:)
Srdela, ni ja nemam bas nikakvih simptoma osim pritiska ponekad u predjelu ispod pupka, a ostalo nista....
Baby-blu, super, sad nas je troje za 2.5., nadam se sreci za sve tri, ko onaj magican broj tri u reklami za radensku tri srca hehehehe.....
Ljube,sigurno će biti sve dobro.Mozda je neki hematomčić?
Eh curke moje, vidjet cemo jel bravo ili nije. Ja se bojim tj 90% sam uvjerena da je to brevacid. Ko ce prezivit do ujutro :lol:
Sumnjam da je t jer me vec 2-3 dana zaboli ko da dobit svaki cas+sto nisam imala simptome tih gnjizdenja il cega vec :lol:
Srdela ni ja nisam osjecala neku veliku napuhnutost od boostera tj brevacida to mi je bio isto jedan od razloga da sumnjam da je uspjelo al opet ima ih jos bez napuhnosti a uspjele su, tako da...
Sutra je final countdown :lol:
Ljube cekamo te
Astoria, navijamo za pravi plus i vjerujem da se o tome i radi!
Nekako me strah uopce pomislit da je uspjelo :-/
Nego da ubacim i jednu oglasnu :lol:
Ima li netko da skuplja one figurice na kiosku sto se kupuju iz crtanog Regal academy?
Evo me... molim utijehu kaj znaci ta tekucina u douglasu u strahu sam...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5352a87670.jpg
Ljube nije ti nista poblize rekao, samo to?! Nisam kuci sada pa sam nabrzinu izguglala i koliko mi se cini da to nije opasno, jesi citala sto?
Meni pak nigdje nije to izbacilo. Koliko sam skuzila dosta zena ima te malo tekucine a oni koji imaju vise moze bit od endometrioze, puknuca cisti i slicno :neznam:
Koliko je moguce smiri se, mozda se jos javi netko ko se susretao s tim
Cekaj, izasla si od dr koji ti nije rekao sto ti je? Ne kuzim...to sto je rekao znaci da ima slobodne tekucine gdje ne bi trebalo biti. Nisam strucnjak i ne zelim te dodatno plasiti. I dalje smatram da se trebas probati malo smiriti. Je li ti dao kakve upute, mirovanje, kontrolu? Drugo misljenje? Mislim, ocito si radila uzv... vidi li se vec ista? Ne znam koliko je pametno sad toliko i cackati dolje. Vjerojatno je najbolji savjet da mirujes par dana do sljedeceg uzv pregleda za neko razumno vrijeme kad bi se trebalo vise vidjeti i cuti srcana sktivnost. To je oko 7. tjedna. Ljube, sad lagano koji dan. Ne mozes napraviti bas nista da pogorsas situaciju budes li mirovala, upravo suprotno. Sretno draga...
Rekao mi je da endometr.20mm nadzira se gestacijska od 4.1mm i ta tekucina. Dao mu utrogestan folacin i sutra vaditi betu. Navodno ta tekucina moze biti stara krv koja ostala od menstr.ili cista i vanmater.ali vanmater.kao iskljuc.zbog beta hcg... beta ima dobro duplanje i tre balo bi kao biti sve uredu. Dijagnozzu napisao prijeteci pobacaj i mirovanje. Kontrola za tjedan dana. 2.5