I moze tekucina ostati od ovulaciji dok pukao folikul... nista konkretno nezna reci posto jako rano
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Printable View
Ljube, ja sam imala slobodne tekućine kad sam bila 5+par dana, nije se vidjela GV i dr. je rekla da je vjerojatno krv i da bih mogla skoro prokrvariti. Za tjedan dana na kontroli, tekućina nestala i srce je kucalo.
Morala sam pripaziti zbog hipera (ne se baviti sportom npr.), ali ne i mirovati. Dapače, ovdje potiču kretanje, a ne mirovanje. Evo me sada u 37. tt :)
Nadam se da će i kod tebe tekućina nestati! Sretno!
A gle. Za kretanje ti ne bih željela savjetovati ništa. Najbolje da se krećeš ili miruješ koliko ti misliš da treba i onoliko koliko se ti osjećaš spremnom.
Ja sam nakon 7. tt prehodala za vikend 36 km po Velebitu i sada u 37.tt jos uvijek šećem sat vremena na dan. Ali to sam ja ;) Mislim da svatko najbolje zna svoje mogućnosti i mjeru. Naravno da ako te boli ili imaš grčeve je bolje ništa ne forsirati.
Nemam ni bolovi ni grcevi nista. Osim kaj mi boli malo trtica... i taj rozi iscjedak koji bio zasada par puta i nadam se da nece vise biti...
Sve u svemu puno ti hvala...
Puno mi lakse...
Bojala se se sam vanmatericne posto sam nju imala...
Jutro cure! Danas je dan :unsure:
Imala sam 2 testa iz mullera, onaj od 13kn i ovaj kao malo moderniji :lol: za 24kn. Steta da propadne pa sam napravila i njega. Evo je pozitivan!
Sad me jos vise uhvatila trta :lol:
Ljube drago mi je da si bolje, imam osjecaj da ce sve dobro zavrsit :)
Nadam se da cu do 13h imat rezultate
Ljube sve će biti ok, samo pozitivno.......
Astoria želim ti veeeeeeeeeeeeeeliku betu !!!!!
Ljube, sve će biti ok, samo laganini...
Astoria, čekamo veliku betu!!!
Prokrvarila
Provy pa kako?! Dobila m? Koji ti je dpt?
Ja izvadila krv i sad cekanje..
Provy, baš mi je žao. Bojim se da ću i ja :(
Astoria, super sad smo u isčekivanju. Držimo fige najveće :)))
Ljube i ostale cure sretnoooo
Provy, što se dogodilo? pa nije ti tek 8dnt? jako mi je žao.....:-(
Baby-blue zašto misliš da ćeš i ti? :zbunj:
Provy, bas bas menga? Ma ne mozes znati bez bete zar ne?
Provy, šta baš m? Koji je dan ciklusa?
Moja beta 1792.38 ...20dno
Dakle, upute su mirovanje. Znam da ovaj prijeteći pobačaj u dijagnozi odvratno zvuči i stvarno se nadam da nije baš tako ozbiljno. Vjerujem da je uz malu djecu jako teško mirovati, ali ne mislim da trebaš nepomično ležati: upravo kako ti je Munkica rekla, u skladu s tim kako se osjećaš tako se i ponašaj. Izbjegni dizanje malenih i veća naprezanja svakako...
Pa ja bih već čestitala najfriškijoj trudnici...
I beta potvrđuje da se sve super razvija, nadajmo se da će tako i ostati. Ostavi google, ostavi razmišljanja odakle tekućina i zašto, posveti se ekipi oko sebe, a ponajviše sebi. Znam, lako je meni reći, ali jednostavno moraš...
Ljube,ja sam nakon postupka imala hiperstimulaciju-povećan jajnik i puno slobodne tekućine u douglasu.više sam mirovala, tekućina se kroz mjesec dva postepeno počela povlačiti dok nije se skroz povukla.nemoj se brinuti,ode ta tekućina.meni je dr.samo rekla kako su mi jajnici isto bili jako povećani da više mirujem i bez naglih pokreta pretjeranih kako se jajnici u toj slobodnoj tekućini ne bi "preokrenuli" tj.kako ne bi došlo do torzije jajnika.
Ljube nije imala postupak, njena je trudnoća prirodna. Koliko sam shvatila ljube nema ni bolove ni ništa slično, osim malo roskastog iscjetka koji nije konstantan. Njoj ne prijete ovakve teške potencijalne situacije kao torzije... I ja sam uvjerena da će kod nje s bebačem biti sve ok na kraju.
Evo meeeee beta 193!!
To je ok jelda? Iskusne dijagnozu mi dajte na sunce :lol:
Jos sam malo u soku, sad se vec bojim nedjelje :lol:
Baby blue i mene je bolilo ko da cu dobit pa vidi :)
Astoria, iskusna nisam, ali se meni ovo čini izvrsno i čestitam i neka se lijepo dupla. Kakva lijepa vijest pred vikend!
Astoria, to je super beta :-D
Super Astoria, cestitam!!!!
i mene je sinoć počelo nešto lagano probadat u trbuhu i već sam plakala da je sve gotovo, ali ovo mi sad daje nadu :bouncing:
Nisam shvatila da je prirodna trudnoća,ali da, i moj odgovor je išao u smjeru toga da će sve biti ok i da to nema nikakvog utjecaja na trudnoću, mislila sam da je to jasno.pa ljube,da opet naglasio,kod mene ta slobodna tekućina nije imala nikakvog utjecaja na trudnoću i povukla se sama od sebe.
Cure, pratim vas već neko vrijeme, a sad se evo uključujem.
Astoria to je odlična beta! Bojala sam se bravctida, jer se meni dogodilo da sam dva dana zaredom popiškila jasan plus, čak i beta bila pozitivna, no nakon dva dana je pala. Ipak, moja beta je bila ispod 100, stoga smatram da nema bojazni od boostera! Čestitam! Koliko sam upratila, ovo ti je prvi postupak, ako je tako, ti si jedna sretna žena <3
Ljube miruj koliko možeš, ova tekućina u Douglasu ako je nema puno, nije alarmantna, tako su meni ginekolozi govorili. Ja recimo uvijek imam nešto slobodne tekućine jer patim od endometrioze, no kako je ona se stabilizirala, tako i tekućine više nema. Sve to ode, kroz sluz, ili menstruaciju. Koliko vidim imala si rozkasti icjedak, možda je to to što odlazi. Samo pozitivno dalje, beta ti je FANTASTIČNA! Čestitam!
Ostale cure, sretno dalje, uskoro i ja krećem opet u postupke, vaše priče su mi lijepo zagrijavanje. Neka bude ovo plodno proljeće i ljeto!
Hvala curke, nadam se da ce na drugoj beti bit sve ok.
Danas mi je 14dpt 2 embrija od 3 dana al ne znam koliko stanicni :)
Srdela mene je bolilo malo ko da ce menga 8dpt i onda intenzivnije 11-12dpt kad sam i stvarno trebala dobit tako da se po tim bolovima ne mozes ravnat. Iako sam i ja sebe od utorka pocela pripremat na kraj.
Jos cu se ja malo druzit s vama da vidim vase betice i lijepo mi je tu :ghug:
I meni je danas 8dpt pa me ova tvoja beta ohrabruje, jer danas cijeli dan neko bockanje u trbuhu