vikki, ne ide te multitasking.... bit će bolje :love2:
palčeve držim i za tm.
Printable View
vikki, ne ide te multitasking.... bit će bolje :love2:
palčeve držim i za tm.
Bravo Anci.
Vikki, nadam se da je TM ok.
Ja sam w3 i w4 BRa.
Ok mi je, zadovoljna sam što je zahtjevnije od W1i 2, a ipak odradivo.
Jao, vikki, bas mi je zao!
Ali ima maratona i utrka svaki malo :love:
Nadam se da TM-u nije nista ozbiljno.
Bravo cure :klap:
Anci svaka cast za osmicu!
vikki :love: a bas ti se nakupilo, drz se
ja se konacno oporavljam od viroze pa bih mogla opet krenuti i konacno zavrsiti tu prvu fazu, imam jos samo pola zadnjeg tjedna
a onda cu uskoro trebati neku dobru dusu da mi u dropbox sibne sta ide poslije wo 5 i 6
Vjerojatno nije ništa ozbiljno. Oboje vučemo prehladu već mjesec dana (kod mene upala sinusa, nikad prije nije bilo tako, suhi kašalj uopće ne prolazi).
Sinoć sam probala malo vježbati, par vježbi bez opterećenja koljena, ali ih ipak osjećam danas. Baš mi fali vježbanje.
ajme vikki. bas mi je zao :(
ali oporavit ces se do cenera?
Vikki, drzite se. :-*
anci, braaavooo... :-D
ja sam se vratila u rezim vjezbanja, samo mi je opcenito zivotni tempo malo nabijen pa ne stignem bas postati...
A ne znam, rado bih išla bar na to, ali sumnjam.
Općenito mi je bolje kad se krećem nego kad sjedim cijeli dan na poslu, ali osjetim svaki malo veći napor za koljena. Strah me uopće probati potrčati.
Ja cu mozda na cenera. I to ako moj brat odustane i cuva nam djecu :D
I, ofkors, ako se spremim.
Zhang, ne moras pisati puno. Cim te nema, girju ni ne diram, odmah se opustim :D
Sad mi nekako pase trcanje pa slabo vjezbam doma. No sutra bih mogla da ne ispadnem iz stosa.
vikki drzi te se,
ja sam jucer imala napadaj domacinskog ludila (prozori, zavjese, vrata podovi) i odlucim ni penzic biti, a onda ona moja opaka susjeda navrati, pa dobih griznju savjesti i ukljucih onaj penzicki program vjezbanja. eto inesica mi neda ni da se na praznik odmorim :lool: zato zhang lijepo bar napisi bok, da nam anci ne postane samo trkacica.
Spajka, mene je adiomare zaludila s pranjem kupaone pa svako malo perem :manijak:
Ali prasinu ne volim brisati. Uh.
Nego, dosla zhang, pa se primih girje!
Radila sam malo upper obzirom da sam cesce trcala pa da mi rucice ne oslabe :mrgreen:
Ovo sam radila http://www.fitnessblender.com/v/work...kout-Video/gt/
Ali neke sam vjezbe modificirala jer mi je girja bila preteska pa sam radila s utegom. I nisam radila clean and press jer me strah :lool:
Inace je trening super i preporucam ga.
Sutra ce me peci ruke, vec vidim.
Idem sad brzo pod tus, pregledati zadace, a onda me ceka jedan prezgodan lik na tv ekranu :saint:
Zasluzujem to jelda.
anci nemoj se boat clean and press, probaj, nije tesko.
Jel se to iskljucivo radi s girjom ili?
Jel zuzi to radi?
zwow 14, prvi put sam ga radila :)
je :)
Odradjeno danas: 12min AMRAP:
10 half burpee with tuck jump
10 dive bombersa
10 jump over chair
20 squats
3 runde i 10 burpees
di vec ranije???
Odmah na najranije. Dok mi jos mozak ne skuzi sto radim :mrgreen:
ih moj vec u 5 pocinje sa dati BC tabletu, raspremiti perilicu prije, provjeriti da li ..... napraviti..... joj shit kasnim vec je 5:45 :roll:
meni ujutro mozak radi punom parom, smanjuje mu se aktivnost ka veceri, mozda mi zato vise pase vecernji termin :uteg:
Meni je danas rest.
Dan je za plaću pa ćemo u Ikeu :)
Jučer W3. Sve pet, osim što žderem sa MM kad on dodje s posla u 22.30:gaah:
ja sam danas zwow 16 i 17. crkla sam. sutra me čeka 18. tog se sjecam sa skijanja. malo me strah. tad sam skoro proplakala. danas sam prvi put radila wall walks. teško je za poludit. anci, zuzi radi clean and press i super je objasnila tehniku u jednom videu, ali je na plaćenom kanalu pa ne znam kak da stavim. mislim da ne mogu.. no dobro, gdje je betty, kavofob, danci, palcica, willow etc.?
s danci sam se vidjela nedavno, tj. prije GO i vježba marljivo, samo ne piše :)
betty gleda televiziju i slini :lool:
pokušat ću pronaći nešto od zuzi, tenks.
zwow 16 je odličan, 17 nism nikad radila. mogu pretpostaviti što su wall walks :lool:
Ja volim wall walks. I wall shoulder tap. I wall hip tap :zaljubljen:
zwow 16 i 17 :pisemutekicu:
nikakvi wall ista ne dolaze u obzir, da sve zidove isporkam :lool:
stvarno di su cure? kavofob, j-la, palci...?
Mb, skines tenisice i carape. Ili ostanes u carapama ako ti se ne klize.
aj mozda i probam :)
vec smo spominjali te wall walkse sta ne? sjecam se da sam napisala da ja zivim u kartonskoj kuci, pa ne bih rupe u istim. mislim da je bety cak stavljala i video.
willov nije dugo tu navratila, vidjeh je na burzi, a i na onom topicu o staroj novoj skoli je nesto ljutkasa bila.
anci :P
ja čekam da mi se zvijezde poslože :roll:
bijah se još ljetos prijavila na jedan natječaj i cijelo ljeto sam učila za testiranje da bih na kraju popušila, ma sigurna sam da je namješten! :starac:
i nisam se nikako mogla organizirati za vježbanje
sad je natječaj gotov i sad bih mogla, ali sam baš dobila mengu i fakat ne mogu
bila sam nedavno na sistematskom i ginekologica mi se čudila kako živim uz takva obilna krvarenja
uglavnom, sad ću na mirenu pa će se i to valjda riješiti
a firma me šalje na neko stručno usavršavanje koje će trajati po cijele dane i onda ću opet morati učiti za ispit
a ne crossfit više ne idem jer mi je previše time consuming a bome i preskup, pa bih se vratila vježbanju doma, a uz cijeli cirkus na poslu i doma ne mogu sama osmišljavati vježbe za svaki dan, pa bih radije neki program a ne znam koji...da počnem focus ispočetka?
ma sva sam u komi, i svu formu koju sam imala sam izgubila :škartoc:
betty bas mi je zao za natjecaj i posal :(
brzo ces se vratit u formu vidit ces!
moze focus, jesi ga radila vec?
bili probala onaj program od kayle itsines? meni je bio ok, baziran je na vjezbanju 3xtjedno. posaljem ti na mail ako zelis?
danas focus extreme cardio + ab intervals
I onda jos veceras 3 runde:
30 jump lunges
10 plyo push ups
10 pustols
10 elevated reptile push ups
malo nadoknadjujem prosli tjedan.
Bome. Sto si ono rekla da su plyo PU?
Ja sam tri runde:
10 squat and twist s 8 kg
10 dive bombers
20 ktbl swings
20 reptile
Mb, ti jos focus radis :)
Nisam sto godina.
Betty, bas mi je zao :(
I neka njima bude zao da tebe nisu uzeli!
Iz uskog planka 'skocis' u siroki sklek. I ruke i noge.
betty, brzo ces se vratiti u formu kada opet pocnes trenirati.
Samo vam mašem i šaljem vibrice za vikki i tm.
Nisam dobro. Štitnjača me pojela, mjesecima sam zombi i trudim se voditi prosječan život jedne nevježbačice. Pijem terapiju i čekam onu homeopatsku i nadam se da ću biti dobro. Dobra vijest je da štitnjaču stignem spasiti od doživotnog ispijanja lijekova, tijelo je otkazalo od umora i iscrpljenosti od poroda i svega poslije. Čitam vas. :*
A joj Betty tebi se bas slozila jesen. Ajde sad polako vratit ces se ti. Mos ko i ja penzicki.
I sto kaze Anci ni ne znaju sta su izgubili.
Palci ta stitnjaca je fakat tihi izmoritelj. Drzi se i ti.
palci :* drz se!
anci ovo smo na grupnom radili :) dobro dodje malo promjene :)
sutra cu plivat :mrgreen: