Hvala. Nadam se da ce ti i ostatak trudnoce tako dobro proci
Printable View
Jutro, drage moje!
Kako se bliži sutrašnji dan b, ja sve nervoznija...:-|
još da mogu sakriti nervozu, baš jučer me šogorica pitala da sam joj baš čudna, pa kako i nebi bila kad sam sva na iglama ...........aaaaaaaaa...........
a simptomi ostali i dale na nuli, sad više i nemam pritisak dolje, a i pojavila su se dva menga prištića, pa se bojim da možda opet ništa, a onda se tješim s vašim trudnoćama bez simtoma, i tako ukrug, izluđujem samu sebe :cupakosu:
Jutro :)
Bas sam se pitala tko ide ovih dana da navijamo!!
Tincica, sve znas nikakvih simptoma nisam imala ;)
Koji ti je sutra dpt?
Tincica sorry ne kuzim se bas previse jesu tebi ovo u potpisu sve ful stomulirani postupci?
I da, skoro pa smo i generacija :lol:
Joooj tinca18, totalno te razumijem. Ko da čitam kaj sam ja napisala. Luda sam i nervozna cijelo vrijeme...
Ja sutra na uzv... kako sporo idu dane...to nevjerojatno...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Ooo super, bit ce sutra puno vijesti :ghug:
Astoria, 1.ivf je bio ful stimulacija, ali s obzirom da sam low responder, druga dva su bila blago stimulirana jer dobijem najviše 4 dobra folikula bez obzira na vrstu stimulacije, a najviše 2js.
ljube, neću testić, nisam ga ni kupila :-P, nisam ja za to, i beta mi je dovoljno stresna.
baby-blue, evo nekako ću preživjeti još ovaj dan, nadam se da će nam brzo proći, pa sutra isčekivanje........
Meni je sutra 12dnt.
ljube , pa tek sad vidim i ja sam iz vž. :-)
E sad, za menst.ni sama neznam, kod mene je sve malo komplicirano :-)
Pa se mogu ravnati jedino bo beti.
O super curke! Jedva cekam sutra sad sam i ja nestrpljiva :lol:
Ja sam do prije 2-3 god citav zivot imala 27-28 dana, da bi krenula na 24-26 ja mislila grabi me menopauza rana :lol: da bi prije postupka zadnju imala tocno na 28 dan kao nekad. I jos mi transfer bio petak 13, pa nam riknuo auto na jednoj folikometriji a jaaako smo daleko, eto 100 cuda da se malo nasmijete :lol:
Cure betocekalice sretno svima sutra!
Ja u ocekivanju ciklusa sutra, pa krecemo! Prati li me itko?
Za cikluse znam da se skrate s godinama, tako nam tijelo daje veće šanse za trudnoću (češćim mjesečnicama).
Tinca sretno! I ja sam tu negdje s godinama. 37
Tinca, sretno od srca!!!![emoji16][emoji16][emoji3]
Baby bluy, sretno!!!!!!!
Cure sretno!!! Javite se cim prije.
Znaci svi se negdje tu vrtimo po godinama :lol:
eto, krv izvađena, čekamo rezultate oko 11 h.
hvala svima na dobrim mislima i lijepim željama.... :ghug:
baby-blue sretno i tebi.
Pita me sestra na šalteru, a vi ste trudnica? a ja pa....neznam još :lol:
Drage moje, hvala vam svima!!!
Beta je 163,51 :heart::heart::heart::heart:
tresem se od šoka i ne vjerujem
Baby-blue cestitam od srca!!!!!
Moja beta opet negativna 1.2 :-(
Baby-blue izvrsno, cestitam!
Tinca iskreno mi je zao, prije tjedan dana sam to prosla i znam da ti se srce para. Nemam ti sto drugo reci nego odtuguj i nadam se da te nece dugo tuga drzati, a da ces skupiti snage za dalje.
Tinca, jako mi je žao, znam osjećaj. Daj si vremena da prođe tuga i vidi s doktorom što dalje, lakše je kad odmah imaš neki plan u glavi za dalje. :ghug:
Baby-blue, čestitam! :heart:
Ja sam malo bila na putu s frendicama ovaj produženi vikend i super mi je došlo da ne razmišljam previše o beti. Inače, nikakve simptome i dalje, ni nakon zadnjeg brevactida u petak, ništa, ništa. Ah, što bude - bit će. U petak vadim betu...
Tincice draga saljem :ghug: da se sto prije oporavis i krenes u nove pobjede, vjerujem i znam da nije lako..
Baby blue cestitam!!!!!! :dancingfever:
Znam tocno kako se osjecas, tako je i meni bilo bez ikakvih simptoma pa sok :lol:
Sretno i skolski dalje, ja cekam u petak prvi uzv i vec me malo strah.. Jesi mozda pisala koji ti je ovo postupak i gdje si bila?
Srdela jesi ti mozda kod dr L kad imas boostere?
Nadam se da ce i tebe docekat isti scenarij, mene poslje zadnjeg brevatcida nit napuhalo ni nista kad ono beta sok!!
Koga jos cekamo, mrenu i..?
Da, kod dr L sam zadnja dva postupka. Nadam se i ja da ću imati scenarij kao tvoj :-)