Poklonila bih MM-u za Božić tečaj crtanja jer to već dugo želi samo ga treba pogurati. Našla sam par ponuda ali nisam nešto oduševljena. Zna li netko možda ili je bio negdje a da je dobro?
Printable View
Poklonila bih MM-u za Božić tečaj crtanja jer to već dugo želi samo ga treba pogurati. Našla sam par ponuda ali nisam nešto oduševljena. Zna li netko možda ili je bio negdje a da je dobro?
Ja sam davno bila u Pučkom sveučilištu u Vukovarskoj.
Dobro je bilo.
Ne mogu reći da sam nešto posebno oduševljena, ali ispunilo je svrhu.
Žensku sportsku torbu za preko ramena (za teretanu), ne baš pretanku zbog kiše, a i da nije velika - tj. da ne izgledam kao nosačica frižidera sa svojih 160 cm.
Ja sam zadnje kupila Puminu u Humanicu. Dođe 200 ako ne koristiš popust.
Ja sam ju platila 160.
Slična ovoj https://www.humanic.net/at/p/Nike/Da...arz/6701910930 ali čini mi se manja. Bar je kod nas u Humanicu Pumina bila manja od Nike.
Hvala ti! Snimit ću što nude.
Kratki crni blejzer/sako?! Pliz pomagajte, do subote moram naći. Ili naći drugu haljinu :/
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Probaj reserved.Ima po par modela i zara,orsay.
Ako kome treba od ponedjeljka do srijede u kauflandu birkenstock ljetne natikače 240 kn.
Poslano sa mog FIG-LX1 koristeći Tapatalk
Naf naf?
Tražila sam na njuškalu i krpicama, pa planirala dati na kemijsko, ali bojim se da mi je to prekasno, a nijedna ponuda iz Zagreba :/
Po ovim web shopovima nešto sam tražila, ali ne znam u kojoj kategoriji da tražim, jer npr. nema kategorije sako
H&M online pod Blazers
Na kraju sam našla preko njuškala. Došla u kemijsku, kaže žena srijeda gotovo. Kako molim? Ajde smilovala mi se, gotovo u subotu, ali samo zato što se radi o crnoj boji pa nešto to znači u mašinama.
Bolero je baš kakav sam tražila, ali vel. 36, mrvicu na knap. Ah, nemoš i ofce i nofce.
Gdi ima kozletine za kupiti?
Ima li igdje kupiti plastični jeftini šah (ne one mini verzije za u torbukakve ima Muller)? Vienjak bi ga za dodatnu u školi, ako si nađe partnera za igru. U Mulleru smo našli Čovječe za 24 kn, tako nešto bismo....
Nama?
Jel krenula prodaja rezanih borova?
Na Britancu ih ne vidim...
Črnomerec?
Trg F. Tuđmana?
Na Britancu su preko puta stare pošte malo niže nego prošlih godina
Tuđman livada je krcata borovima.
Našla na Tuđmancu.
Konzum Črnomerec nema borova ove god
Da li ima tu koja zastupnica Oriflamea? Trebala bih parfemsku vodu Giordani Gold Original.
Kmam ja frendicu preko koje mogu naruciti ali jedino ako zelis podignuti kod mene u blizini Cibone :)
Trebam par muških traper košulja (imali smo Levis) da nisu slim i da ne koštaju 500 kuna.
Gdje pogledati?
Zara, sad su i snižene. Reserved. Pogledaj na web shopu.
Za zadnju žutu srijedu Varteks je imao popust 20 posto
Rekla sam sinu da pogleda kakve su cijene jer ćemo tam kupiti neke stvari za njega
A preskupo ti pravi šah oko 200 kn s pločom koja se svija
Ali vidi možda ima po kineskim dućanima neki veći
Mi imamo tri kolekcije velikih što u kutijama sto savijajućom šahovnicom magnetski uopće više ne koristimo ako je uopće cijeli
Na more nosimo obavezno savijajući ploču i vrećicu s figurama
Doma imamo i sat koji je polunaš
Fancy torbu na kotače za kupovinu namirnica? Ne mora imati smart funkcije, ali da nije baš basic i sa očajnim dezenom.
Gdje ima čipke za kupiti bijele i u boji?