Odlicna beta!!!!! Mozda ugledas dva srceka[emoji6][emoji6][emoji6]
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Printable View
Hvala Ljube! Bas smo uzbudeni, preko 2 i pol godine smo u postupcima i napokon se primilo
Je li to sve ok da me malo malo nesto steze i pika i s desne i s lijeve strane??..i cicke su velike i bolne al se da zdurati..sad cekamo srijedu da vidimo kaj dalje..
Cestitke svima.. ja sam danas 5dnt FET..za tjedan dana vadim.
Malo da se vratima na starije postove: Cure moje ja nemam ni 30god a toliko neuspjelih postupaka iza nas.. mada su mi svi govorili oo vi ste mladi to ce brzo. Nista to ne znaci. Znam zenu koja je u 45god.iz prve ostala trudna sa blizancima. To je sve individualno..
Ugl.doce i nas dan prije ili kasnije :heart:
Draga garava, nemoj gubiti nadu, meni je ovo 8.put..trebalo je i zivaca i strpljenja..i jos mi je sve nestvarno..ali zelim ti reci, glavu gore, i tebi ce sreca pokucati
Mrak beta, čestitam ti od srca! Wow, osmi pokušaj, svaka čast. Zaslužuješ sada laku i školsku trudnoću, pa neka tako i bude!
Mrena nestrpljivo čekam tvoje rezultate. Imaš kakvih simptoma? Znam, sve i ništa mogu biti simptomi... :cekam:
ljube555 javi nam jeste čuli srčeka?
Btw. ja sam krenula u postupke s 30, i isto sam nanizala 4 neuspjeha. Uzela sam pauzu i sada opet krećem. Imam 34 godine, spremnija sam nego ranije, zrelija i mudrija. Sretno nam svima!
Ej curke!
Znaci cekamo Mrenu i Garavu i naravno navijamo :-D
Patuljcice cestitam :heart: zasluzila si posteno nagradu i to duplu :)
Ljube kad ti ono ides na uzv?
Imala sam dosta obaveza ovih dana pa sam se malo pogubila u svemu :lol:
djesasela to i ja kazem, svaki dan sve blize cilju..:-D
Doce nam svima taj dan, kad tad :heart:
Sovice - ma Ljube je mislila da je bolje da uopće ne priča koliko je boli, a ne da ju je utišavala.
Drage curke, ja sam se malo odmarala ove dane da dođem k sebi. Dogovorili smo odmor do jeseni pa onda ponovno u nove pobjede :)
Čestitke na novim lijepim betama i navijamo za sve čekalice! :)
Eto me sa uzv.. po menstr.6+3 po uzv 5+6 kuca [emoji173][emoji173] ko velika i pojavila 3 GV...zasad jos neznamo kaj bude sa tim jos ne kuca tamo srceko
Ljube nisam shvatila iz poruke, kucaju dva srca i pojavila se treća gestacijska vrecica?
Katka slazem se.
Patuljcica, kad je druga beta????
Nikako ulovit vremena i sad ovo procitam!!!
Ajme Ljube sto ce bit kod tebe veselo ;)
Mrena negdje sam te zraknula s testom :lol:
Kad je beta sutra??
I da, nema Pautljcice..
Sto da ti drugo kazem osim da te razumijem iako se ne mogu naravno skroz poistovjetiti s tobom. Za tebe je ocito onaj gore imao neki plan i ja se iskreno nadam da ces uspjeti prevladati prvo sve strahove, a onda i sve izazove koji te ocekuju. Nemas drugog izbora osim ici dan po dan i uz pomoc pilica doma i cijele ostale ekipe lagano gurati naprijed. Ti si definitivno prva ovakva prica koju sam ja ikad procitala na ovim stranicama, a tu sam 13,14 godina, i svakako tvoj slucaj ulijeva i nadu drugim zenicama s tvojom dijagnozom. Jer ipak, uz zacepljene jajovode i neuspjesne pokusaje MPO ostvariti 3 prirodne trudnoce, pogotovo sad sa 2 ili cak 3 mrve..ja bi rekla da je to za neku vrstu legende. Pricat ce se o tebi ljube po ovim stranicama jos godinama, a sve sto ti sad trebas je posvetiti se sebi, mrvama i naci psihicki mir. Sretno draga...
Hvala draga od sveg srca!!!! Bas si dala snaga sa svojima rijecima... samo boga molim neka mi da snagu zdravlja i bebicama takoder...i da sve prode dobro!!!!
U utorak cemo znati sto posto dal bude prokucalo srceko u 3 GV ili ipak bude ostala prazna ta GV!!!!
DRAGI ZENICE NIKAD NE ODUSTAJTE OD SVOJIH ZELJA I SNOVA!!!! CUDA UVIJEK DOGADAJU!!!!
Ajme lijepih vijesti..cestitke svima.
Ljube555 super,neka ti je skolska trudnoca,bit ce sve ok,cuvaj se.
Nadam se da cu vam se pridruzit brzo,sutra idem na kozultacije za 2.stimulurani.
Zvjezdice sretno!
Ljube nam je svima digla prosjek posteno ;)
Mrena ja vjerujem u veeeliku betu jer sam negdje procitala cini mi se a je bio testic :p