Mare sretno sa pikanjem. Ja još čekam svoju prvu mengu poslije Kiretaže, zapisala me za polustimulirani za veljaču pa ćemo vidit.
Printable View
Mare sretno sa pikanjem. Ja još čekam svoju prvu mengu poslije Kiretaže, zapisala me za polustimulirani za veljaču pa ćemo vidit.
baš je zatišje. blagdani valjda.
mi čekamo 5.1 uzv i nalaze briseva.
sretno mare, sretno sany 7 u čekanju!
malama, konačno smo isti dan gore na uzv! ;)
:-) mare, pošaljem ti poruku pa se i vidimo.
baš sam mislila zvati kad da im dođem na uzv. to ih nisam pitala. jel ti znaš kad je najbolje? ili da ih zovem?
Drage cure, želim Vam od srca sretnu i plodnu Novu 2012. godinu :dancingfever::dancingfever::dancingfever:
a svemu lošem u 2011. recimo :bye::bye:
nina 70 hvala ti na željama!
i ja vam svima želim trudničke trbuhe i lijepe male smotuljke!!
Drage moje evo svratila sam malo do vas da vam zaželim sretnu novu 2012, da nam se zakon što prije promjeni i da u ovoj godini postanemo mame :)
Pridružujem se željama svojih prethodnica!! Sretna nam nova, osječam da je konačno došlo i naše vrijeme!
Drage forumašice, aktivne upravo na ovoj i sličnim temama (ali i ne samo vama :-),
želim sretnu Novu, uspjeh u skorim postupcima i do sljedećih jaslica - slatke, male, mirišljave bebače koji će vam iduće Silvestrovo učiniti najveselijom ludom noći u životu.
Od srca, Maslina
Sretna vam Nova 2012 i neka nam donese sto vise bebica!!
Drage moje,
želim Vam sretnu 2012.godinu. neka nam donese visoke bete, posjet rode svima i da slijedeću dočekamo trbušaste ili grleći male misišljave smotuljke!
Ukratko: želim Vam svima ono što i samoj sebi želim! :)
Curke moje svima sve naj naj u Novoj!!!
Mare jesi krenila sa pikanjem, koji si protokol dobila?
Loly ja sam ti lr, u kratkom protokolu gonal+cetrotide. Danas 2.dc, danas prvo pikanje! :)
Mare, sretno :heart:
Mare sretnooo... takav je i meni protokol dr. dala kad dođu lijekovi, nadam se 4. ili 5. mj.!
E da došao nalaz spermiograma što smo ga radili na SD prije 2 tjedna i imali smo što viditi, sve same 000000000, nema pomaka ni mrve, opet azospermia..:cry:
Loly draga o hebem mu sve i lošem nalazu! :love2:
znam da da vam je grozno to vidjeti, pogotovo tm, njih to sve na žalost jače dotuče nego nas, ali držite se...
frendovi imaju takav slučaj i kod zadnjeg ivf-a on je čak morao dva uzorka davati :roll: ali našli su 3 pokretna živa i zdrava plivača! naći će se i kod vas pokoji borac! :klap:
loly ne očajavaj, i mm ima istu dijagnozu, u rujnu je radio biopsiju na SD i nisu našli ništa, a neki dan je ponovio spermiogram pa su našli 4 spermija...zvala sam sad SD i kažu da su s lijekovima došli do broja 350 ako koga zanima..da li tko ima iskustva da su na SD uspješni u postupcima icsi sa dijagnozama azospermije..mi smo inače iz Rijeke, ali bili smo i na SD i čekamo lijekove...ni sama nisam pametna da li pokušati možda na obje klinike...
350? :-D pa to su divne vijesti, znači da ipak nešto ubrzalo, ono u jesen je bila grozna situacija!
Dola pitala si za icsi kod azoo, nije li u takvim slučajevima najvažnije znanje i iskustvo biologa? koliko znam naša biologica je vrlo hvaljena pa mislim da možete imati puno povjerenje u nju. :-)
Ima nade. Pogledaj ovdje: http://www.trudnoca.net/forum/viewtopic.php?t=43005 http://www.24sata.hr/znanost/nada-za...-tijela-248297
loly, nemoj očajavati, toliko ima primjera da su parovi ostali trudni i kad je to bilo "nemoguće".
to je samo dokaz da je sve moguće, nema nemogućeg dok god se nadamo i mislimo da ćemo uspjet.
drži se i samo hrabro :love2:
sretno!
Tako je. Ja imam totalno neprohodne jajovode, a mm 1. spermiogram super, 2. oligo....bla bla (možda je razlog bio što je 3 dana prije feštao), ja u ranim, a on u kasnim 40-ima i uspjeh iz prvog pokušaja (SD - dr Bauman.....šaljem mu pusu :)
Darci razveselilo me jer ovo ipak znači da sada lijekovi dolaze, obzirom da od 15.07. do kraja 11 mjeseca nije dolazilo ništa, a sada su dva mjeseca za redom ipak opet stigli lijekovi.
Fala cure na riječima podrške..:love2:
Mi smo našu bebu prije godinu ipo dobili u Slo isto sa dijagnozom azoo i to iz prve, ali sam ja mislila da se nalaz nekim čudom popravio, ali što je tu je, već sam ja puna elana i želje za novim pikanjem, punkcijom, transferom, čekanjem bete.. :)))
E ja sam br. 536 i dr. rekla da zovem kroz 3. mj da bi u 4. mogli doći lijekovi!
hellou curke, nisam se javljala sorry mala gužva
ja sam (ak se ne varam) broj 415 a moći ću ga iskoristit (makar se nadam da ga neću trebati) tek početkom 5og-6og mjeseca tak da će mene nakraju lista preskočiti i evo jedna manje
sretno svima
vi o brojevima... meni se cini da ne ide bas najkrasnije...
ja imam 441, a rekli su da zovem u veljaci, a po ovome vidim da je to blize ljetu...
ja se nadam da kod nas ne bude iznenadjenja i da cu fino preskocit tu dodjelu... i da se barem za jedno mjesto ubrza...
cure, zelim vam da vam ova godina bude najplodnija i da sve sto planirate zavrsite sretno u njoj!
cure, evo friških novosti sa SD-a.
jutros samo 7 žena, totalno zatišje. bile smo gotove do 8 sati.
mare, nadam se da si i ti stigla sve brzo obaviti.
mi još stojimo, opet e-coli u nalazu mm. ne znam kak ćemo to riješit. luda sam :-x
Ja sam bila jučer- prvi put. :)
Dr. T je stvarno jako draga, dogovorile smo se za nalaze i papire koje moramo još nabaviti pa krećemo u prvi aih. :)
Luci koji si br. dobila, što ti je rekla kad da zoveš za lijekove?
Mare kako ide pikanje, imaš li kakvih nuspojava?
Nisam dobila broj. Nije još spominjala ivf, niti lijekove, samo da idemo na aih kad prikupimo nalaze i dokumentaciju koja nam još treba. Što se tiče lijekova, dala mi je recept za klomifen koji će mi trebati za aih.
Zapisana sam za veljaču. e sad mengu trebam dobiti krajem ovog mjeseca, dali idem s tom ili moram čekat onu u 2. mjesecu, al će mi pola postupka biti u 3. mjesecu???????
pozdrav Sany 7. ako si zapisana u 2. mj, onda to znaci da je punkcija planirana za 2. mj. i ja sam u slicnim problemima ali meni treba m doci negdje oko 20. pa me frka da ovaj ciklus ne urani. ti samo 7-8 dan ciklusa otidji na folikulometriju ako si u pripodnom postupku ili kako su ti rekli, ako si u stimuliranom.
sretno nam!!!!!!!!!!!!!!!!
samo da vam javim kakva je situacija sa dijeljenjem lijekova...zvala neki dan, imam broj 418, rekla sestra da će vjerovatno za mjesec dana...eto!
sretno svima u postupcima i iščekivanju bete...:-)
Curke jel zna tko koliko misečno dobiju lijekova? Mala bu ako bi ti sa br. 418 došla na red za misec dana, možda i ja dođem u četvrtom kako mi je i rekla doktorica.. uh uh.. ko će iščekati!!!
sestra Pera mi je krajem 12. mj. rekla da mjesečno dobe 30 kompleta lijekova i da su došli do broja 300, tako da mi je ovo nešto novo, osim ako neke cure ne čekaju novi zakon pa su svoje brojeve prepustile nekom drugom (ali ipak, možda je to previše brojeva). tko zna možda je došlo do kakvih izmjena!!!!!!!!!!!!!!!!!
curke, slažem se s applepie.
ne želim biti negativna, ali ja sam u 9.mj čula da su došli do 250, a u 11. mj s brojem 290 još nisam bila na redu i sestra mi je rekla da još kompletiraju brojeve do 250. mi smo lijekove dobili u 12.mj.
ne bih vas htjela rastužiti, ali i ja sam se tako nadala, kad god bi netko javio o brojevima, pa sam se onda u 11. užasno razočarala i bilo mi je koma.
želim vam samo reći da budete oprezne.
nadam se da će se lijekovi ubrzati i od :heart: vam želim da je ovo o brojevima istina!
Mare kakvo je stanje?
Ja danas bila kod dr.B i došlo se do broja 400!!!