Dabome da svršila :storma:
Samo...onda mi nije bilo smiješno jer sam morala strogo mirovati:-(
Sad se veselim tom svršavanju.Eh,kaj ti je život!
MAMI,kaj ne :yes:
Printable View
cure meni već 3 mjeseca prilikom puhanja nosa koji je suh, ako nisam prehlađena, ide krv, onak nekad ugrušak, nekad tekuće, nekad u tragovima...uglavnom jedan od simptoma T
Žužy super simptom T :lol:
Kako maknuti ove slicice sto se pojavljuju pored mog posta?
Viki,koje sličice?Smajliće,avatar?
Ma ne nego se neka slika pokaze kraj teksta ali sad vidim da se i tebi to pokazalo :-D
Jooj i ja sam morala strogo mirovati i ti orgazmi su mi isli na zivce..a sad ih nema kad ih trebas :lol:
Viki to su reklame.. He he..
:lol: :lol: a nova sam pa se jos ucim :-) ! A ti orgazmi su se i meni znali dogadati u snu :-D a nisam T
cure kod mene još nema novosti premda imam "simptoma" trudnoće na bacanje:lol: 25.dc mi je,samo da napomenem ciklusi su mi 32 dana :/ prije par dana non stop neki grčevi u stomaku kao da ću dobiti, prije 3 dana (zamislite ovaj simptom hahaha) desna noga me tooliko počela boljeti - nikad mi se tako što nije dogodilo, kao da je u grču tipa sat vremena pa onda prođe pa opet...morala sam si jučer uzeti šumeći magnezij, naravno znam da to može biti pomanjkanje magnezija u organizmu koje nemora imati veze s trudnoćom ali onda opet zašto baš sada se to događa ? luda saam ali rekla sam sama sebi da ću čekati da M izostane (daj Bože!) i onda u iduću subotu napraviti testić...znači još cijeli tjedan iščekivanja i osluškivanja "simptoma" wooohooo 8-)
Meni sutra pišite 2. dc.
Prvi test popodne pokaze ovo II, nevirujemmmm pa po novi i opet II :-) :-) :-) jeli nekad nekome bio lazno pozitivan? Ko ce cekati ponediljak da dokt potvrdi!!! Aaaaa..
Hope nema lazno pozitivnih testova!!!! Cestitam!
Znam..ali sve mi je nekako nestvarno :-)samo da dokt sve potvrdi...i dalje me boli drob kao prid M.. I ocito su ti grcevi dobar znak bili :-D
Hope_12, cestitam! To je bas bilo ekspresno:-)! Pa mi to dobijamo novo odbrojavanje:-D!
Hope nema sanse da nisi trudna. Dr ti nece ni moci potvrditi tako rano, izvadi betu i cekaj 6-7 tj.
Ja sam zbog smeckastog krvarenja odmah po kasnjenju menge zavrsila kod gin i trebala su mi 3 uzv-a da potvrditrudnocu.
Grcevi su normalni, ako osjetis izuzetno jaka probadanja i smedi iscjedak, onda odi kod dr, prije nema potrebe jer ces se samo napatit razmisljajuci...
Od srca ti cestitam! Uzivaj i ne razmisljaj akose dobro osjecas ;))
I da ja sam u 11-12 tj pa jos uvijek ima dana kad osjecam da cu procuriti od tih grceva, a bebica je ok
Hope cestitam :klap: :-D
:-) hvala.. Jeli treba uputnica od dokt.opce prakse? Koliko se ceka nalaz bete, u privatnoj poliklinici? Jeli se trebam naruciti? Vjerovatno znate vise od mene :-/ nisam ni ja znala da ce biti tako express.. 5 god ne koristimo zastitu, samo muzevo samopouzdanje da se na vrime maka :-P i uvik sam se pitala kako to da nama nikad ne pobigne malo, drugima se "slucajno" desi, sigurno nesto nije uredu snama.. Hihihi
Jutroooo!
Hope čestitam !
Hope ja sam vadila betu u Suncu, oko 100 kn je i stvarno si ekspresni, za 2 sata gotovo. Mozes obavit danas i u bilo koje doba dana, naravno da je u njihovom radnim vremenu.
I uputnicu ti daje ginkac, ne opca praksa...
Uzivaj u ovoj sreci i cuvaj se.
I jos nedto ako te krene rano bacat po tim uzv-ima kadnije ces se griati koliko su nastetili bebici...ja sam zbog smeckastog krvarenja, ali i nedavnog bas krvarenja zbog nekog hematomcica (navodno) bila na ukupno njih 6 u 12tj ;( kazem samo 3 su bila za potrvdivanje trudnoce, u roku 1-2 tj
Hope_12, :-D:-D Čestitam !!
lista za 07.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc
hope_12 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc +
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
hope_12 čestitam na + :))))
Darija_os,koji dc ti je bila ovulacija?
Danas je poliklinika sunce radila do 12 sati ja sam naravno tek sad zvala jer nisam mogla ranije..u pon cu ujutro sve obaviti.. :-D
Hope_12 Čestitam !!! :-D
Ide novo odbrojavanje :klap:
Hope_12 bravo!!!! Nek je sa srecom i bez ikakvih problema :kiss:
Hope :-D :-D za +!! Ovo je bilo stvarno brzoooo..imaš 10 postova na ovom pdf-u i već seliš na trudnički..:drama: :mrgreen:
žuži mislim da je ovulacija bila 16. ili 17. dc.. ali nisam sto posto sigurna, ali potrudili smo se hehe :lol: tipa 6 dana odnosa u tom razdoblju, prije i poslije ovulacije, i sad držimo fige :fige:
Imaš li neki zdravstveni razlog da moraš tako rano na pregled? Ili radiš opasan posao koji se ne smije raditi u trudnoći?
Jer, ako su odgovori: ne, onda nema nikakvog razloga ići liječniku prije sedmog tjedna trudnoće. I nema nikakvog razloga za vaditi betu. Test je pozitivan, trudna si, uživaj u svojoj trudnoći, ponašaj se posve uobičajeno. Dok nema nikakvog krvarenja i nikakvih jačih bolova ne treba žuriti s pregledom.
To što si trudna je samo razlog za sreću, trudnoća nije bolest i gotovo uvijek je posve prirodno stanje.
potpisujem beti3...
zig zag kako si mi ti? jesu simptomi sad već malo podnošljiviji?
Jutro, cure!
Hope, čestitam!
Žužy, mene možeš doslovno baciti dolje s liste, kao u nekoj igrici akd staneš na neko polje "vrati se na početak" - što će reći 7.12. 1 DC :gaah::gaah::gaah::gaah:
Najvise mi je do posla i bolovanja..cure odma odu na bolovanje.. A i dok dodem na red kod mog ginekologa biti cu dovoljno trudna haha :-D
Daa...10 postova i vec gotovo...kasno sam se prikljucila..od 8 miseca citam kako cure se trude iz miseca u misec, i kad je moj prvi misec bio neuspješan kazem ma idem i ja kod cura da mi budu podrska oto ce potrajati...nadam se da ce sve proci ok i meni i vama :-*
lista za 08.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 36 dc
hope_12 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 35 dc +
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
Srećice draga, žao mi je...al nisam te doslovno bacila dolje,spustila sm te nježno :heart:
Hope,ja podržavam tvoje naručivanje sutra k giniću,jer sam nekak pretpostavila da ideš k socijalcu a ne privat..a dobro znamo da te nebude naručio odma isti dan :roll:,kak veliš taman dok dojdeš na red,i srčeko budete čuli!
Joooooj,tvoj primjer je nama svima American dream...
Tayla,eto i tebe nama u gornji dom!Neka je testić zbilja bio prerano urađen i sutra bude veselja! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
MAMI,kak je kod tebe,nema spottinga?
Viki88,progesteron si vadila 21.dc,kolki je bio?
Hope_12 namjeravaš odmah na bolovanje ili? Uživaj sada i samo opušteno.
Least nemam nikakvih simptoma osim bolova u kukovima i zdjelici koje rješavam jogom, mučnine nije ni bilo, a ti???
za sve nečekalice ******************************************
Pišite sutra 3dc ..
Opet sve ispočetka!!!
Žužy vadila sam 20 dc i bio je ispod granice jako nizak! A eto uopce nemam nikakvih simptoma da ce M doci osim uzasan zatvor koji imam uvijek kad mi kasni! A sutra idemo u Vinogradsku kod dr Tomića na konzultacije.. Neznam jel vrijedi izazvati M sa dufastonom i onda na Klomifen ili moram cekati da sama dode?