Kinki, i ja ti držim fige....
Printable View
Kinki, i ja ti držim fige....
Koga zanima, jutros u 8.30 nije bilo nikoga u čekaonici, bila sam gotova za 5 min, radio je dr.T.
Jadro:bye:
da li se ranije naručiš na dogovor ili samo dođeš...ja se spremam na prirodnjak a nikako krenuti...ustvari imam neke druge zdrastvene probleme ( tahikardija) pijem tablete pa me i strah ići u postupke ....
Narnija, a šta ti specijalist kaže, smiješ li u postupak? Inače, ja uvijek nazovem 1.dc pa me zabilježe za uzv.8. ili 9. dan
a smijem ja u postupak ali te tablete koje koristim se ne smiju piti u trudnoći ..pa bi to bio problem ako bi uspijela...ali rješit ću tu tahikardiju operativno ..neki lakši zahvat ..tako da neću morati piti tablete pa se nadam da ću do četvrtog mjeseca to rješiti pa onda na stimulirani ...ne znam da li će me zvati ranije da dođem po injekcije ili kako to već ide ....uglavnom sam na popisu za 4/2011 stimulirani
Držim fige da to riješiš!!! Kažeš, da je lakši zahvat - to mi je drago čuti. A za lijekove svakako zovi u 3.mjesecu!
Drage moje, na današnjem UZV smo vijedli jedno malo srčeko :heart: kako vrijedno kucka :zaljubljen:!
Pusa svima i puno uspjeha :love2:!!!
Riki, čestitam.
AB, mimoišle smo se, ja sam došla oko 8.45 i za 20 min bila gotova.
Dr. T me zapisao za stimulirani IVF za 5. mj, a do tad AIH!
Riki, super :heart:
AB :bye:
Matahari, onda smo zajedno bile u cekaoni..jedno vrijeme :-)
...ja danas dobila JS :klap:...sad onaj cekajuci dio
rikikiki čestitam na srčeku vjerujem da će i dalje sve biti školski
jadro bravo za stanicu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~za dalje
matahari držim fige da uspije :)
Riki :klap: za :heart: jupi jupi!!!
Jadro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za tvoju stanicu, da se lijepo oplodila danas
Matahari, ti si u dogovoru za postupak, postupku, ili??? Ja sam sutra opet gore.
cure, u postupku sam uskoro prvi put, trebaju mi hitno informacije.
moram si planirati poslovno putovanje...
zanima me koliko puta, zapravo kada idem kod Tomića (koje dane ciklusa) u stimuliranom postupku?
U dilemi sam jer trebam letiti avionom...pa ne znam da li da idem (nakon transfera bi to bio 14 d.). To me muči! Jer ne želim letiti zapravo niti hodati poslije transfera...ali ovo mi je važno.
taj put je taman kad i trebam dobiti...pa se bojim, ako idem u postupak poslije puta da me ne zakasnim (mislim ako dobijem na putu)...kužite?
thnx
Gianna, u prirodnom postupku se moraš pojaviti na 1.uzv 9.dan ciklusa - ako si na to mislila (u slučaju da ti stimulirani ne uspije, a držimo fige da uspije!!!)
Aurora hvala, ali svakako idem u stimulirani.
vidim da si ti imala stimulirane, kaje dane ciklusa si sve išla kod doktora?
U stimuliranom ti je prvi uzv 8.dc, pa obično 10... pa punkcija.... A sama stimulacija kreće s 1.dc (decapeptil), i od 2.dana gonal/menopur. Bitno je prije stimuliranog postupka napraviti kontrolni uzv u prethodnom ciklusu, negdje 25.dan
E, tu infomaciju trebam.
Hvala ti! kiss
Jadro, matahari ... nestrpljivo čekamo :cekam:
nema čekajućeg djela...nezrela JS (što i nije čudno s obzirom na 11DC i punkciju :-o)...a situacija nije bila laka - dijete kuri i do 40, MM zakurio, pa sam ja imala jedan dan temperaturu, mislila sam da su možda to znakovi da bi moglo biti nešto, ono baš neočekivano :lol:
mislim da ću ipak ići na stimulirani (tko zna kad ću sad upasti)
svim curama vibreeeeeeeeeee za dalje
i da, hvala vam na lijepim željama. :heart:
jadro :love2: bit će bolje drugi put, jel' da da ne može bit gore :lol:
Riki, hvala!
AB, ovaj i idući mj. idem na AIH, a u 5. mj. u stimulirani IVF.
Jadro, žao mi je...
M trebam dobiti krajem 1., početkom 2. mj., tako da ćemo sigurno uspjeti odraditi AIH u 2. i 3. mj.
Za ostalo ćemo vidjeti što dr kaže. Idemo ciklus po ciklus...
Puno sreće, ja sam upravo krenula s klomifenima za prvi aih. ;-)
....brojim dane da krenem sa stimulacijom...:)
Slatkica,
ma ja ti imam problema sa srčekom pa moram na taj zahvat, nešto kao kateterizacija , lokalna anestezija , nekakvim elektrodama mi nešto naprave na srcu i onda kao više ne bi trebala imati tahikardiju niti piti tablete za nju ....pa onda opet u boj po bebicu .....
Hehehe, znam tko je informer! U cetvrtak sam dosla ujutro na UZV a sestra Marina je gledala Rodu :lol:
Ovim putem je pozdravljam i obecavam da u ponedjeljak donosim uputnice :mrgreen:
imam pitanje, idem u prvi klomifenski ivf kod dr.T., nisam iz zg pa mi je dr. rekao da mi stimulaciju prati moj gin (s njim sam već to dogovorila) ali ne znam koji dan idem?
u pon.krećem piti klomifene (3.d.c.)
kod dr.T.dolazim 8.d.c. na folikulometriju, ali za kontrolu stimulacije pojma nemam kada?? :?:
Zašto ga ne nazoveš i pitaš? Teško da će ti neko od forumašica reći ispravnije nego tvoj doktor. Puno sreće i neka bude bebica uskoro!
Zlatta, pa svi dolazimo doktoru tek 8.dc na pregled. Vjerojatno je mislio na kontrolni pregled prije početka stimulacije, a to je pred kraj (oko 20.dana) ciklusa koji prethodi stimulaciji - da se provjeri da nema slučajno koja cista.
I ja za nekih 7-10 dana krećem piti klomifene i dr mi je rekao da dolazim na prvi uzv 8 dc. I nije spominjao nikakav kontrolni pregled prije stimulacije. Čak sam mu i skrenula pažnju na to da sam na zadnja 3 ultrazvuka u 9. i 10. mj. imala cistu za koju je rekao da ne smeta i da će je, ako je i dalje imam, prilikom aspiracije punktirati da vide kakav je sadržaj. Uglavnom, da se ne zamaram za sad tom cistom i da ništa ne smeta. Ovo mi je prvi ivf.
Istina je, Ivka, kod klomifenskog postupka cista ne predstavlja problem, samo u pravom stimuliranom postupku se to mora svakako riješiti prije samog postupka.
Cure, jedno pitanje. Računa li se klomifenski ivf pod 1 od 6 postupaka?