miba :love2:
Printable View
miba :love2:
miba :love2: užasno je to što si prošla. Mogu samo zamislit koji je to osjećaj, kad sam ja imala spontani nisam smjela niti gledat u donjem smjeru, jako mi je žao draga
miba grlim te jako.
Inesz bravo za današnje betu, koji mali borac je draga u tvojoj pupici.~~~~~~~~~~~~~ od srca da sve dalje bude za 5+.
miba draga :love2:
Inesz kad je slijedeći UZ? ~~~~~ za snažno srčeko
miba :love2::love2:
ooo miba žao mi je što si i to morala proživjeti. Drž' se :love2:
miba:love2::cry:
Miba :love2: :love2:.
miba draga :love2:,stvarno mi je žao.
miba, :love2:, strasno mi je zao. zadnji put, poslije MB isto sam vidjela mjehuric zrna rize...najvjerojatnije mrvica. Bilo mi je uzasno.
miba:cry::love2::-( i ja sam isto dozivjela.Cak sam u svom ludilu htjela da je stavim u formalin i sacuvam.Nadam se da ce bol uskoro proci.:love2:
miba, tuzno, jako tuzno :love2::love2:
Miba:love2:
Ja sutra idem na prvi UZ pred stimulaciju. Uradiću ga ovde u BG, pa im u MB poslati mailom. Pojma nemam na šta će da ispadne, obzirom da mi je M stigla pre par dana, uprkos Microginonu i Diferelinu. Vidjećemo sutra.
Inesz, tvoja priča je stvarno :trep: Šaljem vibre za dalji pozitivan nastavak.
Sorry, ne vidjeh ili ne upamtih, kad ti je UZ?
Draga miba...
Inesz, nikako da pošaljem hopsače,stalno mi puca veza. Mojca me tako nasmijala sa radosnom viješću :)
Bubzi, kada je slijedeća beta?
Miba, nemam riječi za ovakav ishod, pretužno.. drži se!Inesz, ~~~~~~~~ za dobre vijesti s UZV-a. Nadam se da je betama konačno kraj što se tiče vađenja krvi. I da je sad broj negdje "nebu pod oblake".Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~ od nas.
Inače nisam tip od vibriranja ali Inesz tebi šaljem sve pozitivne vibre i da se javiš s dobrim vijestima.
Ja jesam tip od vibranja :) Dijelimo iste misli... Inesz ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Za :heart: junačko!
Bubzi kako je, što se radi?
ja sam danas pred put nervozna, sanjala sam da sam u nekoj klinici i isti dan se oplođavamo cijela četa žena. Ležimo na krevetu sve jedna do druge i dolazi doktor i svima govori trudna si osim meni. Ja jedina u ništa. Ja sam totalno skrenila
Wenndy... to je normalno, um radi i preko noći i "razgrađuje" ono što te preko dana muči... ja sam pred par tjedana sanjala da sam prokrvarila i prva misao je bila: sr... postupak nije uspio. A bila sam u cca 27 tt.
Miba, draga,
mislim na tebe, želim ti puno snage!!!
Miba žao mi je :love2:.
Inesz uskoro ćeš moći uživati u potpunosti u trudnoći :klap:.
Pozdrav svim curama iz kluba 39+.
Drage cure, evo nalaza KČS 118/min, EO 3,9 mm, ŽV uredna. UT GV čitava lijeva polovica kavuma sa već starim organiziranim hematomom 32x18x12 mm, ali trofoblastni prsten oko GV uredan. Mirovanje. Sutra ponoviti betu. Kontrola za 3 tjedna.
Hvala svakoj na podršci koju mi iskazujete!:-)
Inesz šaljem ti puno zagrljaja da ti daju snagu da izdržiš ovu igru živaca. Da li je doktor dao kakvu prognozu? U kojem si sad tjednu?
Bravo, Inesz, kao sto Mare kaze, uskoro mirnih devet mjeseci~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~jos malo za malg junaka (ili junakinju)
Bravo Inesz! :klap: Držim fige ua dalje..
Moja beta je pala na 8 i tako da ovaj put ništa. Nisam u bedu, jer kad 13 dpt imaš 13,35 fakat se nema što očekivati, tako da je bolje ovako. Jučer sam izdivljala sav svoj bijes, tako da se danas smijem. Sad čekam mengu i krećem u teretanu i na dijetu da se malo dignem. Eto, pratim vas i pišem:bye:
Bubzi :klap: za pozitivan stav. :love2:
Inesz, puno snage i tebi i malom kuckavom srcu. :zaljubljen:
Bubzi, bravo za stav. :)
Inesz predivno :heart::heart::heart::heart:
Inesz nemoj se prepasti ako počneš smećkasto krvariti jer taj hematom bi se trebao očistiti. Sad samo miruj i uživaj
Mojcika pa ti još 10 tjedana... i manje :-D
Inesz bravo za srčeko i puno ~~~~ za dalje!
Bubzi lijepo je što si ostala pozitivna, želim vam da uskoro ostvarite svoj san!
Inesz jako me raduje to malo:heart: neka nas mali borac sve i dalje nastavi radovat
Bubzi :love2: svaka čast na stavu
Inesz ne kužim baš nalaz osim hematoma, ali mislim na tebe :heart::heart::heart:
Inesz, nadam se da će se taj hematom organizovati uskoro i nestati, lijepa vijest je da se vidi srčana radnja:-)
Cure, treba mi savjet, danas sam radila UZ pred stimulaciju u MB. Imam cistu na lijevom jajniku od 3cm. Vjerovatno sam zbog nje i prokrvarila pod kontracepcijom. Poslala sam im mailom nalaz maloprije, stimulacija je trebalo da počne 15.8. Vidjećemo šta će reći
Šta mislite? Je li neko imao cistu od vas, šta se radi tad? Odlaže postupak ili... Glava mi zuji, sve isplanirano, odmor, apartman u MB, MM tu (inače često nije pošto radi u inostranstvu povremeno)...Nisam pametna
Inesz bravo i šaljem za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:zaljubljen:!
Inesz, ~~~~~~~~~~ za malog borca.
Bubzi, divim se tvom pozitivnom stavu, zelim da vam uspije slijedeci put :-)
Inesz ne kuzim puno nalaz, al po postovima drugih cura kuzim da malo srce kuca...to je divno i tako si me opet obradovala...virujem i dalje u te i to malo srce koje kuca s tvojim:klap::klap:
Orline reći će ti vjerojatno da vadiš E2 i o nalazu ovisi nastavak postupka (treba biti nizak). Ja sam imala isti slučaj u mom prvom Mb postupku i srećom je E2 bio mali pa smo nastavili (i dobili našu srećicu). Sretno!!!
Orline, nažalost u dugom protokolu je veći rizik od nastanka cisti, nešto tu Decapeptyl zeza. Kao što ti Charlie veli, ovisno o E2 će ti početi sa stimulacijom po rasporedu ili produljiti Decapeptyl dok se E2 ne smanji. Ne vjerujem da će ti pomjerati postupak jer cista nije velika.