đerekice čestitam! kako lijepe vijesti danas! :-D
još sad kad nam Mury donese betu! ajmoooo...muryyyyyyyyyyyyyy...
Printable View
đerekice čestitam! kako lijepe vijesti danas! :-D
još sad kad nam Mury donese betu! ajmoooo...muryyyyyyyyyyyyyy...
Cure samo da javim naša Mury ima betu 220.
:-D:-D:-D:-D:-D
cure, imam pitanje, vi ste mi znalci ovdje, 22.3. znaći 12 dc ujutro oko 7h su mi pukli folikulići, pa nije bilo ništa od punkcije, znate da smo posao ja i mm obavili kasnije, to nije upitno, e sad mene zanima ovo: 7dpo test lagano pozitivan-očito od brevacida 5000ie, 10dpo negativan, danas, 13 dpo svjetla crtica al vidljiva samo na svjetlu, u tami nikako. sad mene zanima, jel nebi danas, na 13 dpo trebala, ako je došlo do T, crtica biti lijepa vidljiva? imate graf u potpisu pa možete škicnut (nemam mogučnosti vaditi betu radi posla i udaljenosti od prvog laboratorija,osim ak uzmem slobodno pola dana, a to nikako) (utriće ne stavljam već 2 i pol dana)
Mury:-D:-D:-D
:-D :-D Bravo za Mury, bravo za Đerekicu :-D :-D
Sretno ostalima....:-D
mury jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, divno, čestitam na ljubavi maloj :-D:-D
Beilana ja bi na tvom mjestu nastavila sa utrićima i za tri dana ponovo napravila test.
Đerekica i tebi čestitke:-D:-D:-D
Beilanaaaaa..........isplatilo se tako zaposliti,hehe :klap:.... Ja ti nemam baš puno iskustava sa time...nadam se da će ti se javit neko ko ima...al u svakom slučaju - SRETNOOOOOOOOOOO!!!! I nek bude pozitivno....
Hvala cure, BigBlue ;) !
Mury to te ja pitam! Bravo! :))))
mury jupiiiii, cijelo jutro čekam tvoj odgovor na betu, divan dan sa divnim vijestima, hurejjjjj :)
Čestitam mury!!! :-D:-D
Mury :-D:-D:-D:-D:-D
bravo Mury !!! :-D :-D :-D
Čestitke Mury! :klap::klap::klap:
Sad samo tako i dalje. :heart:
to mury,čestitam:-D :-D
ma braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavoooooooooooooooooooooooo Mury !!!!
to se traži.....
čestitam od srca i želim ti prekrasnih 8 mjeseci :):):)
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Mury :-D :-D
Mury :-D:-D
đerekica :-D:-D
Mury :-D:-D:-D
Bravo, draga!!! Za najljepšu i najmirniju trudnoću!!!Sretno iz petnih žila!!!:-D
Beilana, pišni ga opet preksutra, 13 dpo ali nisi sigurna kad je bila implantacija. ako računaš impl. na nekih 7-8 dno, beta ti je jako mala pa se možda ne detektira kako treba. Ne brini za utriće, mada sad nije na odmet da ih opet koristiš. Sretno!
Hvala cure drage na čestitkama.:-)
Mury draga čestitam od :heart:.
Svima ostalima želim također što veće bete, sreće, ma svega, eto moji embriji su bili 2x2-stanični, biloginja nije baš bila sretna kako su se podijelili za 2. dan, ali eto beta je dokaz da je sve moguće.:-D
đerekica, oprosti, ranije sam ti zaboravila čestitati!!! Sretno ti i uživaj u svakom trenutku!!! :-D
đerekica i mury čestitam na visokim betama!!!!!!!!!!
Mury:dancingfever::dancingfever::dancingfever::dan cingfever:
Mury čestitam draga od srca:-D:-D
neka ti ovo bude najljepših 8 mjeseci u životu:love2:
đerekica čestitke i tebi:-D
đerekica skoro mi promaklo! I tebi :-D:-D:-D
Cure od srca vam želim mir i uživanciju u trudnoći! :*
Đerekica :dancingfever::dancingfever: da sve i dalje bude kako treba......čuda se ipak događaju!!
Sretno svima.....
Beilana i tebi sretno i da beta bude velika ko šoping centar........ :lol::lol:
đerekica i mury moje čestitke od :heart:! :-D
Dragi moji, hvala vam svima na čestitkama, vibrama i ljepim željama!!! Rasplakali ste me kad sam vidjela koliko se radujete mojoj beti....ali ja sam malo skeptična oko ove moje bete, nekako mi je mala za 16 dpt ili 18 dpp. A obzirom da sam imala dvije biokemijeske trunoće, užasno me strah da neće dobro završiti... :-(....eto, nikada olakšanja, nikada doživjeti jednu poštenu beturinu, pa da se barem ne brinem do duplanja i uzv....
Đerekice, u tebe je već beturina :-D, iskrene čestitke i uživaj!!!!
mislila sam da necu dugo , dugo pisat na forumu samo cu vas citat i pratit
ali moram jednostavno moram , cestitat dragoj mury na beti , pored moje tuge bas mi je drago zbog nje, sretno joj do kraja !!!
sad da vam kazem da sam ja izgubila svoju mrvu u 21tt , nema je vise :(
i molila bi da mi se jave na pp one koje su imale sl. slucaj , da znam kako dalje ....
mury,ma bit će sve ok. Evo odham za duplanje puno .~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
crvenkapice,ajme tako mi je žao :-( :-(
crvenkapica 77 zao mi je :cry:
Crvenkapice77.............. :love2: tako mi je žao...... :no: :( Znam da nema riječi utjehe....ali drži se......
Mury...samo pozitiva.... :-)
crvenkapice77 jao meni draga,ovo je stvarno žalosno...šaljem ti zagrljaj
crvenkapice draga,nemogu virovat..... iskreno mi je žao.....
drži se...:love2: