Sneki, vesnare, pa šta je ovo...neće valjda još jedan tjedan kao prošli??!!
Svim tužnicama :love2:
Printable View
Sneki, vesnare, pa šta je ovo...neće valjda još jedan tjedan kao prošli??!!
Svim tužnicama :love2:
Sneki i Vesnari žao mi je... :-(
Iberc nadamo se da ćeš ti barem javiti lijepe vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja idem sutra na transfer, čekamo blastice....
Pa ja ne vjerujem...Snekica,vesnare- jako mi je zao sto nije uspjelo..:(
Cvrsto vjerujem da ce se odsad nizati pozitivne bete..
saljem hrpu pozitivnih vibri,pa neka se posluze svi kojima je potrebno
:-(:-( koliko tužnih vijesti
žao mi je cure :-(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da konačno krene na bolje
Za sve tuznice veliki hug... Bubimitka bravo.... Bit ce to super! Blastice....i ja sam si ih zeljela....ali sad kad imamo 6 smrzlica valjda su i ove dvije vracene uspjele ipak su valjda najbolje odabrali! Bas se veselim drzim fige da sve prode skolski vec sam potala za tebe!
Sneki, Vesnare:love2:
bibi i ostale suborke veliki Alt Gr+1
pratim vas i ako Bog da za par mjeseci eto mene opet s vama:-)
Vesnare, Snekica :-(
Sonja29 - žena, majka, kraljica! Samo naprijed!
Sonja29 M. je prekrasna :zaljubljen:
Žao mi je cure na negativnim betama:-(
Sonja29 :naklon:
evo još jedne tužnice 4.postupak, 6.transfer, bez ploda u korpici
idem se izdivljat sa pesom i nažicat muža da donese neko jelo jer mi se kao neda kuhati
Lina, uf, žao mi je. nek bude pregršt vibri za dalje ~~~~~~~~~~~
Jao, previše loših vijesti.
Ali, iza svake kiše dolazi sunce!
Bubi :fige:
Prijavljujem punkciju u srijedu:)
Uskoro ću vam se i ja pridružiti. Čekam M, i uzv na 3dc da vidimo ima li dovoljno folikula za postupak i stimulaciju (s obzirom na moj niski AMH).
ja u srijedu idem na vv....pregled i hormoni....korak po korak...
Odakle početi...
Milasova sretno na punkciji i da bude što više dobrih stanica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
S Iva i tebi sretno da što prije stigne M i bude ok amh da kreneš u postupak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalena užasno mi je žao zbog tvog neuspjeha, šaljem veliki :hug:
M@tt sutra idem po blastice pa ću valjda znati hoće biti što za zamrznuti, nadam se da bude .....
BigBlue- evo ja cu preuzeti listu dok se ne vratis,taman cu biti 2 tj.na bolovanju(vjerujem i duze-hihihi) pa cu imati malo vise sl.vremena..
Posalji mi na pp upute:)
svima sa tužnim vijestima šaljem veliki zagrljaj... tako mi je žao...
milasova, sretno na punkciji... što manje boli, što više odličnih js!
bubi, sretno sutra i neka se mrve prime!!!!!
s_iva, da to tvoje "svašta po malo" iz potpisa ovaj put bude čim bolje pa da za 9 mjeseci čekaš bebače!
linalena tko ti je rekao da nastavljaš loš niz nakon mene, ha?! :oklagija: Žao mi je, draga! Ali idemo dalje, zar ne?
linalena, žao mi je :love2:
linalena žao mi je drži se!!!!!!!!!!
'Bemu miša cure, šta reći kad same sve znate, a riječi su besmislene u odnosu na ono što osjećate. Šaljem veliki kiss i hug.
Strašno, u ova dva mjeseca novog zakona imali smo preko trideset neuspješnih pokušaja i svako skidanje s liste čekalica, a da ne idu u trudnice, me boli.
@milasova - tnx, imaš pp.
I koliko sam uspjela pohvatati,barem ovdje na forumu,jaaako malo zamrznutih zametaka:(
Uz sve te neuspjele postupke,steta:(
Linanena :love2:
6 jako dobrih zamrznutih embrija znači 3 FET-a (3 embriotransfera po 2 odmrznuta zametka), u slučaju da su svi izvrsni i da se dobro odmrznu, a nema razloga zašto ne bi, i to nije malo...
E bas tako mi je i dr rekao.... 6 po 2 je smrzavao. Znaci to je ok imamo se cemu veseliti
Žao mi je za sve minuse. Koje loše vijesti se zaredale :-(
Što se tiče smrzavanja, ja sam sretna jer smo mi dobro prošli. Od 5js, dva zametka vraćena 3.dan, i dva smrznuta 5.dan. Tko zna koliko bi imali smrzlića na prvom postupku s 9js...
Da vrci ti imas stvarno suuuper prosjek! I trebas biti zadovoljna!
Curke kad mislite da bi mogla napraviti test ili otici vadit betu najranije! Sutra jos booster sutra ce mi biti 7 dnt (3 dnevni) e sad Dr je rekao vaditi betu 31. A ja bi trebala inace trebala dobiti M 28 pa sad mi to nesto dugo.... Sta vi kazete kada bi prvi put mogla pišnut na test i kad beta
Ajme koliko tužnih vijesti... Snekica, linalena, vesnari, žao mi je cure :love2: grlim vas jako, držite se!
Bubimitka sretno sutra! Neka bude lagan transfer ~~~~~~~