:heart:
Printable View
bolje je danas iako još uvijek na kisiku, minimalna doza ali ipak ovisan o njemu
infekcija je i dalje tu, crp se povisio unatoč antibiotiku pa su ga promijenili - ne zna se kaj je uzrok, čekaju se razno razni brisevi
temperature više nema, ima apetit i ne spava stalno jedino kaj je opet pun iglica i žica pa ga jedva uspijemo podići
no rekli su mi da se samo čeka da se potpuno oporavi i odmah ide na operaciju da moćemo doma jer da je svima tamo mezimac toliko mali i slatki
ići će to svakim danom na bolje
skupite snage još samo malo...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Samo naprijed Matej :heart:, uskoro ćeš biti veliki zdravi dečkić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
~~~~~~~
lina draga mislim često na tebe i Mateja i veselim se svakom napretku malog lavića :heart:
Lina kako nam je mali frajer? A ti?
Grlim...
oporavlja se, danas i ima bolji apetit i življi je tj ne spava samo
ustanovili su nedostatak imunoglobulina pa je dobio neki lijek Oktagam
sada čekamo jedno tjedan dana da završi kuru antibiotika i da ovo malo proradi pa se nadamo operaciji i domeka, ali opet me strah nadati se
Ljubac hrabrom borcu i hrabroj mami... Još malo pa se grlite doma. Navijamo dalje!!
P,P,P!
:-)
mislim na vas...
Samo hrabro naprijed ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svi smo uz vas :heart:
I mi se nadamo za vas i šaljemo vam puno pozitivnih misli, vibrica i pusa!
Čitamo vas, uz uvijek puno pozitivnih vibri ~~~~~~~~~~~
linalena puno pozdrava i puno poljubaca za tvog malenog lavića, neka se bori i dalje tako hrabro i naravno, da što prije dođe kući mami i tati:love2:
kako je lavić?
ako je nekome promaklo pise da je operiran bruh...ako je tako....:-D:-D:-D
domeka ce sigurno za koji dan ...:-D:-D
a ova slikica ...je za rastopit...taj smjesak...mmmmmmmwwww
bravooooo !!!!
navijamo da ste brzooo domeka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bome, promaklo mi je.
:)
Laviću :-D :-D :-D za brz oporavak!
stalno se vracam citati sto je linalena napisala i tako sam SRETNA sve mi suze idu...tako me ovo razveselilo ...jedva cekam da se ona javi i napise koju vise....
:-D:heart::-D:heart:
jos samo koji dan nas djeli da citamo "lavic ide kuci"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.....aaaaaa
pusa našoj forumskoj lavčini :)
Jupiiiiii :-D
Jeee!
suze radosnice!
malo cu vas zapljuckat...
P,P,P
:-D:-D
laviću mali :heart:
e drage moje kako me raspekmeze skakutavci, vibrice i upitnici
da operiran bruh i prošlo je uredu, čekamo kontrolu sljedećeg tjedna i onda se nadamo doma, možda za sljedeći vikend već kako kažu "na probu"
a danas konačno (opet) bez žica, možemo šetati, promatrati grad kroz prozor, okretati se, mijenjati poze, ležati na trbuhu...a da nas niš ne zateže i ograničava
kirurg je naredio da nesmije plakati (što ja isto odavno govorim) da mu ne puknu šavi pa i sestre jako paze a najrađe zaspi zamotan u svoju mekanu dekicu u zagrljaju roditelja
sada se nadam dogovoriti da ga jedan dan ja kupam
i da i dalje se trudim dojiti ali nejde nam baš nabolje, pogotovo kada je gladan
ima negdje oko 3,7kg i 53cm
pedica ga je podizala iz ležanja povlačeći za ruke i bila je oduševljena jer je pratio glavicom a i nama kada ga držimo sve više odiže glavu, a o odgurivanju nogicama kada se presvlači. Uglavnom zaostaje u razvoju ali ne previše, samo da izađemo i krenemu na stručnu procjenu i vježbe
velika pusa svima
sanacijom bruha ce moći normalno dizati nogice i vježbati trbusne mišiće a towje preduvjet za napredak. Zaostajao bi i da je rodjen u terminu, a da je lezao 5 mjeseci.
No, vjezbom cete nadoknaditi.
I nudi ga da doji, izvjestijat ce se.
Lina....;-)
:-D:-D
kako je lijepo citati ovakve lijepi vijesti ....
bas sam sretnaaaaa....presretna...
u ovom vremenu sljedeci petak ce te sigurno biti vec u toplini svoga domeka...lavic,mama i tata ususkani svi zajedno u velikom krevetu ...sa puno mazenja...
vec zamisljam taj trenutak...ta neopisiva sreca i u jednu ruku veliko olaksanje...sto je sve iza vas...sve najgore je proslu ,a sve ostalo ce te lako,maleni je prava hrabrica...jak kao lav...:heart::heart:
sto se tice dojenja,vjerujem da ce ipak biti lakse doma...kada uhvatite taj neki ritam...samo polako,ako si do sada izdrzala i odrzavala mljekeco ,bit ce to dobro...ipak ne odbija u potpunosti cikicu a to je najbitnije...
a ako i ne uspije,nesmijes osjecati ni najmanju tugu,jer dala si sve od sebe...:love2:...bitno da se mali lavic sada oporavi i da napokon napustite striceke i tete u bjelim i plavim kutama...
Jooooj kako je lijepo citati ovakve vijesti :-D
Super linalena:-*
ovo su divne vijesti!
Super vijesti :-D stići će maleni sve napraviti, bez brige.
Bravo!!!
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Bravo za malog lavića!!! :-D
Divno, divno...
Cmoljim od sreće! :)
Bravo laviću maleni :zaljubljen:, još malo pa si u svo toplom domu sa najboljim roditeljima na svijetu :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
Čestitamo! Još malo i domeka ste... :-)
Cmoljimo i mi:heart:
.......Bravo Matej, hrabri mali čovjek. I mi smo imali problema s dojenjem (prvo nije bilo mlijeka, a onda nije htio cicu jer se navikao na bočicu, ali nismo odustAjali i evo sad cikimo ko veliki:-) Ne odustaj, nudi, guraj cicu, prihvatit će kad tad, samo ne odustaj. Ali već ćeš to pročitati na temi Dojenje:-)
Sretno, sretno...........pratimo i dalje
Bas sam sretna zbog vas!!! Nemam smajlica na mobu! <3
:-D pratim otpočetka našeg Palčića i veselim se odlasku kući.