Dragi evo upravo sad stigo kuci! Kaze da je dobro malo ga boli. Jucer je izjavio da on vise nista nereze.
Ja se sad nisam snasla pitat sestre sta s ranom to je jutros previjeno jel to treba previjat kontrola je za tjedan dana
Printable View
Dragi evo upravo sad stigo kuci! Kaze da je dobro malo ga boli. Jucer je izjavio da on vise nista nereze.
Ja se sad nisam snasla pitat sestre sta s ranom to je jutros previjeno jel to treba previjat kontrola je za tjedan dana
Anka sad kad ti kaze da ga ljubis di ga buba. :lool:
Cuvaj dragog, od srca zelim da ni jedbo od vas vise ne mora nista obaviti osim poroda.
Ives nas na more ide 6 + pasica pa sumnjam da cu stic razmisljat o bilo cemu haha!
Mona kak tabletice djeluju?
Narancice i meni papa i uzv dobri ali to ne mora nis znaciti a i moze. Moguce da smo obje zdrave ko dren a moguce da bez doktora nebu islo! I sve je to oke. Budemo skupa prolazile pretrage i nalaze hahah!
Ives - da da, danas je druga tabletica. Hvala na lijepim željama i ja tebi želim plus velik ko kuća :D
Jagodice - tabletice još opće ne osjetim, prošli put mislim da mi je već nakon prve bilo malo loše, a sada još ništ :cekam:
Anka - sada samo polako... najgore je prošlo, sad će sve na bolje :)
Mona, u podsvjesti se i ja tjesim da sam srece kao tvoja seka i da ce bit, jednom! Dogodit ce se, ne kad ja to budem zeljela nego kad bebica bude htjela doci nam uljepsat zivot svojim postojanjem :zaljubljen:
Prosle godine u 6mj donijeli odluku, i bacili se na posao!
Jagodicasta, ti i ja cemo svoje bebe nosit pod srcem do jeseni, kakvi nalazi!? Eventualno krvna grupa, uzv, ctg i tak to :mrgreen: optimizam :love:
Anka, najgore je proslo! Sad ga pazii i mazi, i dobro ti je jagodica rekla - ljubi ako ga boli :mrgreen:
TO je govor!!! TO je optimizam!!!! Tako treba!!! :ghug:
uz ovakvo razmišljanje sve je lako! :uteg:
MonaLi joj to analiziranje... znam koliko smara. Ne valja ako previše osjetimo simptome dok pijemo
klomifene,( kao ja npr) ne valja nam kad uopće ne osjetimo simptome, nikad s nama na zelenu ganu :lool:
koliko se sjećam nisi ni prvi put imala baš nešto
puno simptoma osim glavobolje, i blage mučnine prvih dana , pa si lijepo odreagirala.
Vjerujem da bi ti uspjelo još i tada samo da se na vrijeme pokrili sve bitne dane. Zato sad samo pozitivno.
Folikulići se polako formiraju i počinju rast. :)
Jagodice, baš super!!!!! Nas ide četvero , bez mog dlakavca, on ostaje na čuvanju kod mojih, jer ne podnosi vožnju autom.
Mrzim te rastanke, a još gore mi bude kad se vratim, jer se onda duri tri dana na mene što sam ga ostavila. :roll:
Anka, super da je TM doma. Brz oporavak želim.
Ives zajedno čekamo test :-D
Mona, neka bockanje krene. Čekamo info s folikulometrije.
Vidim da je opet tema pretrage. Nismo svi isti, neko hoće odmah znati ima li problema ili ne,
pa ih rješavati. Neko drugi ne želi. Svima koje imate opuštenu akciju skidam kapu,
ovim nestrpljivicama (kao ja) znam kako vam je :ghug:
Mi smo nakon godinu dana redovitih keksića krenuli u obradu i dobro da jesmo :-)
Svima vam držim fige za skore stupiće
Mi idemo busom jer od nas 6 niko ne vozi :lool:
Jos kad nas bus iskrca imamo 20min voznje od kolodvora do mjesta a nema javnog prijevoza :lol: (mladost ludost)
Ali vec smo se snasli za prijevoz tak da sve pet. Signorini bumo morali platiti kartu :roll: I bila bu u transporteru.
Bumo vidli kak bu prosao put (3-4 sata)
Narancice e bas te nalaze! Usporedivale budemo betu i milimetre ;)
jutro cure, evo ja svratila do vas malo na kavu prije nego se mali probudi da vas pozdravim, vidim kaj ima s mojim starim suborkama s liste i zaželim vam puno plusića u ovim već ljetnim danima :*
Jutro, kavica!
Anka brz oporavak TM želim u da što prije krenete u akciju.
Jučer sam vadila hormone štitnjače jer se već jako dugo loše osjećam i totalno sam bezvoljna i tsh mi je nizak. Inače imam hashimoto ali su homoni bili ok.
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 11.6.2016. :coffee:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :naklon::klap:
vjerujem u bolje sutra~~~~~32.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~ 31.dc
Odbrojavalice: :bouncing::preskaceuze:
Narancica000 ~~~~~~~~~~ 24.dc
jagodicabobica~~~~~~~~~~23.dc
1latica ~~~~~~~~~~~~~~~23.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~18.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 15.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~14.dc
anka91 ~~~~~~~~~~~~~~~ 9.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~ 7.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~6.dc
Jutro društvance :mama:
Lady, baš me uvijek obraduješ kad nam svratiš, evo za tebe kavica :coffee:... a pusa je za malenog :* :ghug:
Mami jel piješ kakvu terapiju, što ti kaže endokrinolog/inja?
Narancica tako treba samo optimizam,optimizam i opet optimizam.
Jagodice ma ljubit cu di got treba samo da se sto prije oporavi hehe. Cure hvala na dobrim zeljama!
Vidim da pisete o moru ja ga ove god necu vidit pa imate zadatak da se kupate i za mene!
Dan cure
Mami nadam se da ćeš dobit terapiju od endice i da ćeš uskoro biti bolje.
Anka, evo idem jednu turu zaplivati za tebe ;-)
Mona kako si?
Ives ima li simptoma?
Kod mene klasika, bole sise da ne mogu spavati na trbuhu i to je to. Čekam još 2/3 dana da vidim hoće li skakat živci i početi bolit trbuh, nadam se da ne :-)
Latica - ja sam ok hvala :) Pišam te Lh trakice, ujutro neka lagana linija, sad navečer nema skoro ništa, pa će ujutro opet nekaj biti i tak :roll:
Vecer curke... :*
Mami nadam se da ce biti sve ok. Drzi se!!
Mona-Limona znaaam kako ti je, do neki dan sam i ja tako :)
Kakva san zaboravna i alarm sam si namjestala da me podsjeti :D
Latice, koji ti je dpo? Mene sise jos od O ne prestaju boljeti, al uzasno!!! Kak su se nakon L i dugog dojenja malo opustile ne mogu bez grudnjaka spavat jer su teske i bolne :kbell:
I osjetim pri nekim naglim pokretima, bol u donjem djelu trbuha vise onak na dnu maternice, kao da se misici istezu... neznam kak bi objasnila sad to! To mi se dogadjalo i u prvoj T u prvim tjednima :mrgreen: samo sto sam ja sad trudna 0 tjedana :lol:
~~~~~~~~~~~~~~~
Lista za: 12.6.2016. :coffee:
~~~~~~~~~~~~~~~
(Ne)čekalice: :naklon::klap:
vjerujem u bolje sutra~~~~~33.dc
nivesa~~~~~~~~~~~~~~~ 32.dc
Narancica000 ~~~~~~~~~~25.dc
Odbrojavalice: :bouncing::preskaceuze:
jagodicabobica~~~~~~~~~~24.dc
1latica ~~~~~~~~~~~~~~~24.dc
Chiara... ~~~~~~~~~~~~~~19.dc
Cheerilee ~~~~~~~~~~~~~ 16.dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~15.dc
anka91~~~~~~~~~~~~~~~10.dc
monaLi ~~~~~~~~~~~~~~~ 8.dc
mami2~~~~~~~~~~~~~~~~7.dc
Narancice, dobro nam došla u ljubičice. Sretno!!!!
Kod mene ovulacija a dragi u Francuskoj, na tekmi
E i taj nogomet! Sad kad mi je dragi u karanteni gleda sve i jednu utakmicu evo hocu izludit!
Mona nek si vrijedna. Kad kreces s fm?
Mami :ghug:
Cheerliee ja bi mu to naplatila kad tad hahahah.
Ives wazzuuup :lool:
Latice nadamo se i mi s tobom da nece (zivci skakat i trbuh bolit)
Narancice sumnjiva si vidim sama sebi, a bome i meni! Rekla bi Ives mirisi joj ovo na nesto dobro!
~~~~~~~~~~~~~~~~~ da s ljubicica odes na trudnicke.
Ja sam sklopila pakt: Kad radim popodne briga me kaj gleda. Kad sam ujutro ima pravo birati jednu tekmu dnevno. S tim da ak gleda onu u 21h ne ocekuje poslije keks. I kad Hrvatska gleda posto to i ja gledam moze taj dan jos jednu uz Hrvatsku!
:lol:
Jagodice super je sve to, al sumnjiva sam ja sebi svakih cca mjesec dana :lol:
Ives, kak si nam ti? Koliko jos odbrojavas do prvog testica? :fige:
Jagodice - krećem u petak na FM, ko zna mozda ovaj mj ovulacija nece biti rano ko prošli put. Trakice ne pokazuju jos nista posebno...
Ives - koji ti je dpo? Tesko te pratim ovaj ciklus :) ima li kakvih simptoma?
Narancice - sad te pomno pratim :)
I moj dragi se sjedinio sa kaučem, užas!!
Eh i ja sam imala kartu za tekmu i avion, al su moji uplatili izlet za jucer pa nismo imali kome istViti klince na 4 dana, tak da sam ja ostala doma! Ali, ja volim nogomet, pogotovo prvenstva, tak da idemo 21. na tekmu, vodimo i srednjeg sina...
Jagodice - sretno s FM!
Jutro cure. Kavicaaaa :)
Cheerliee prenjet cu tvoje dobre zelje Moni, pretpostavljam da su njoj i bile namjenjene hahaha.
Meni ne sljedeca O nego ona poslje nje (za 2 ciklusa) pada na rođendan od dragog. Tak barem mob kaze jel!
Interesting... Hahah
Narancice jel planiras kakav testic? Ja si sve jucer mislim da bi si ubola jedan ali onak zdrzat cu jos 2-3 dana do M.
Ives, jaaaaaaaavi seeeee!
Chiara kaxi kaj?
Cheerille - hvala na lijepim željama (valjda su bile za mene?) hehe
sinoć mi je trakica bila dosta tamna, ne ono Peak tamna ali onako blizu, jutros malo manje ali opet tu je.
Napeto je, napeto :) Pokrivamo svaki dan...
Jagodić - ima kakavih simptomčića?
Meni je 7dpo, kasno mi je ovulacija bila! Tak da cu izdrzat jos koji dan bez testa!
Mona nadam se da ce ti onda ovulacija biti brzo i da cete to pokriti. Sretno na fm za par dana.
Jagodice vidis kako ti se poklopilo. Nadajmo se da ce uroditi plodom mozda i prije njegovog rođendana pa mu poklonis jedan +
A ja sam u onoj dosadnoj fazi cekanja nakon 0. Na duphastonima sam i sva sam napuhana, ko bacvica. I imam visak sisa za pokloniti vama koje ste se zalile neki dan. :lool:
Jos toliko i onda mozes testic. Taman ti je onda 14dpo. Sretno Narancice. :-D
Da da moni, citam na mob-u pa mi je dosta nepregledno!
Cekam navijaca da se vrati iz Francuske, a onda valjda akcija, mozda nismo zakasnili ;)
Chiara - hvala na sisama, uzet cu :-)
Joj i ja sam napuhana od Clomida. Znaci već 5 dana sam ko balon!!! Odletit cu...
Mozda bude danas O. Klince susedima i docek ko da se ceka europskog prvaka. Ak imas kakav dres muzekov da ti dost velki da sakrije strateska mjesta hahahaha! Po mogucnosti Modricev XD
Evo moze i meni malo cica! (kolko se muski namuce da dobiju malo a mi se tu razbacujemo :lol: )
Chiara da se desi + za njegov rockas....ma...to bi bilo tolko idealno da je nemoguce.
Jos sljedeci dan odma idemo na more, pa taj se nebi trijeznio, odma i za mene da popije!
Mona opet ranija O, al bolje i to nego da cekas do preko 20 dana kao ja! Potrosila moore trakica haha
Joj, vi o napuhnutosti ... mene je vec pocelo bolit kolko sam naduta.. jel postoji nesto s cim si mozemo pomoci? Na prirodnoj bazi?
Chiara kolko jos "dosadna faza" traje? :)
Nama je godisnjica braka u nedjelju pa se nadam da ce pozitivan test biti poklon za mog dragog muza ♡
Jagodice, ja nosim D kosarice i rado ti poklanjam pola svojih!! Dogovorit cemo se oko preuzimanja hahah :lol: :lol:
Narancice sretno. U petak/subotu mi je 14dpo.