QueenBee prvotno napisa
Kris-jesu skupa slavili :mrgreen: zekim se Ja sam to sebi tako divno posložila da mi jedna ima rođendan u 9., jedna u 10. i jedna u 11. mjesecu...trebala sam rodit trojke, nespavat uopće prve tri godine, pravit rođendan uđuture i okačit rodnicu o klin na zidu...
Ruta po Londonu-auuuu..morala bih se prisjetit. Išla sam busom iz Oxforda pa sam izašla nekih 20 minuta hoda od Buckinghamske palače-tamo sam se muvala malo po parku s onim ludim vjevericama kamikazama što te zaskakuju sa svake klupe, vidjela smjenu straže, vidjela i obitelj koja je ostavila bebu u kolicima sa strane i otišli snimati smjenu straže (a tamo tisuće ljudi naguranih), tražila javni wc nekih 40 minuta i onda nisam imala sitno za seromat pa mi se smilovala neka žena i uplatila mi za jedan piš, onda sam otišla do Picadillija i putem još tih par znamenosti pogledala, bauljala po dućanima koje vode sve redom neki turci i onda opet kroz park natrag do busa kojeg sam čekala na krivoj strani ceste pa skoro ostala bez prijevoza natrag...
sisoje se budio..