Vrci klasični brisevi ili bhsb? Klasični 3-4 dana, prije nikako
Printable View
Vrci klasični brisevi ili bhsb? Klasični 3-4 dana, prije nikako
Bluebella, tako je i meni rekao, da bih trebala mirovati da stanje ostane ovakvo do barem 30 tt, onda će dalje lakše. Znači da ne bi smjelo pogoršavati
Muma, radit će mi sve briseve. Al opet, brže nego kad sam radila kod soc gin
snupi :-D za curku
I ja sam odavno u drustvu smeksanog cerviksa, al bez panike
Muma :lol: fakat uzbudljivo
A za ove u bolnici jos jedan fuj!
Pusa, jurim, cure zovu
Vrci ako si radila danas gotovi ti budu u ponedeljak , ako si radila u tjednu jedan dan, maksimalno dva dana - mislim na briseve!
ja sam radila svoje kod svog dr-a u ponedeljak i odnjela ih na mikrobiologiju rekli mi da su u petak gotovi!
Nisam radila, radit cu u utorak. Znaci moguce da budu do petka gotovi
Samo mi zao sto se nisam snasla i pitala dr da mi ih odmah napravi kad sam bila tamo. Al valjda ima razlog zasto je htio cekati
Ma nema šanse tak brzo snupi. Mene su smjestili ovdje u subotu s prvom namjerom da napravim briseve u nedjelju ujutro i da bude nalaz čim prije gotov. Ja mislim da je stigao u srijedu popodne. To treba stajat "nasađeno", čekati izvjesno vrijeme da prođe. Tak da ne može biti u roku 1 dan.
samo da vas na brzinu pozdravim i zaželim svima ugodan dan,mada onima koje su u bolnici to i nije baš lako!
muma drago mi je da konačno i od tebe pročitam kakvu lijepu vijest,a nadam se da če nam i vatra uskoro tako nešto lijepo napisati,draga drži se i želim ti da ti se stanje što prije popravi,mislim na vas! puse!
kaj se tiče cerviksa kak kaže mali mimi izgleda da to ima polovina trudnica pa i ja sam onda spadala u tu grupu,eto tako da je to očito in! :-)
ljubim vas sve bbella,snupi,linalena,vrci,boss,ginger,butterfly sorry ako sam koga izostavila nije namjerno,malo sam neispavana,borimo se sa grčevima glupima! :-(
pozz od mene i P.! :kiss:
hvala Tinek i tebi i malom princu velika pusa!
Snupi bravo za curicu, ocito su jako živahne, tako i meni moja uvik mase :-)
Snupi,super za curku. :-D I meni cervix bio smekšan cijelu prvu trudnoću i nešto kraći nego je to uobičajeno (svega 3cm). Rekla gin da je to kod nekih žena normalno. Bitno je da se stanje ne mijenja.
Muma,super za mališana. :-)
Pozdrav svim trudnicama. :-)
Imas ti vec dosta tezine u busi :) super za bebe
E ja sa sigurnoscu osjetila kontrakciju. Malo ispod pupka, cijeli donji dio trbuha mi se stvrdnuo na par sekundi, pa opustio.
Glavno da sad znam sto su, nek budu sto rjede. Mislim da je jucer bila jedna, i eto danas jedna
Pijem, iako ne svaki dan
Onda navij alarm i pij svaki dan, možda pomogne, možda ne. Ja nisam imala osjećaj da je nešt pomogao, ali nisu ni duphastoni. Tek sad s nifedipinom imam osjećaj da su kontrakcije dosta rijeđe, ali je trebalo vremena da počne djelovati. Uglavnom, mene je ginekologica odmah pitala za magnezij čim sam prijavila kontrakcije.
E, baš super da sam naišla kad je riječ o magneziju... Kakav su vam rekli da je ok uzimati? Oni šumeći svi imaju zaslađivače, pa pretpostavljam da je to isključeno.
A onaj hvaljen biolectrin ima aspartam... tako da niti jedan ocito nije idealan
meni se sve nekako čini da moj malac ne bude pričekao doba "strijelca" i da će biti škorpion.. trbuh mi se preko noći spustio dole, sad je skroz nisko i u gornjem dijelu osjećam totalno olakšanje, a dole jaki pritisak da ne mogu sjediti.
ne znam koliko dugo se može izdržati sa bebom tako nisko... kontrakcija nema... sve su se smirile kak sam na mirovanju.
Ginger... žena, majka, kraljica .... imaš kakvog iskustva?
vatra86 najjrađe bi ti zavibrala za smeđarenje jer bolje to nego krv, ali treba sve prestati, sve ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vrci ja privatno briseve dobila nakon 3 dana. I kontrakcije kaj kažu u bolnici?
Bluebella kako provodiš vrijeme? Nadam se da ne peglaš i slično
sybylle bravo za pregled :-D i za kile s blizićima
Lina, nisam ja u bolnici, ja sam doma :)
Bbella bas sam jucer citala da se kod prvorotki trbuh spusta 2-4 tjedna prije poroda
U svakoj slijedecoj trudnoci se obicno spusta pred sam porod
Ti si usla u 35 tt pa nije ni panika ako uskoro krene, iako bi bilo bolje da jos malo saceka
Ako je vjerovati ovom gore, krenut ce kad vec sve bude taman :-)
Ja ti nemam iskustva jer mi je prvi put iznenada puko vodenjak i zavrsila sam na cr
Drugi put su trudovi poceli nakon mesarskog pregleda, tako da ni tada nisam imala srece da vidim kak je to kad ide redovnim putem
Ti samo miruj :-*
Ja mg pijem od Lifetimea, al to je kombinacija mg i ca, sto meni i treba
U tekucem je obliku, a takav se navodno najbolje iskoristava u organizmu
:-* nema na cemu
Ja ti drzim palceve da stvarno i isklizne van :-)
Ja imam dvije skorpijice, al zenske, he he
Ova treca ce nadam se biti jarac
bbella uff kaj sam te htjla pitati, sada moram malo skrolati, ček ček
a da, na koliko ti je sada procjenjen Boy
ja sam Jarica a trebala sam biti Ribica, ko kaj će mi biti sin
zamislite moju obitelj, ja jarac mama i tata Ovnovi (rođeni isti dan) a brat Djevica - mi bi galamili a on samo flis iz kuće
Bluebella onda stvarno odmaraj da se maleni još zbucka. Baš se pitam gdje će se onda moj još niže spustiti. Može jedino proviriti van :lol:
Vrci a ništa, onda s magnezijem nastavi kako ti odgovara, odmaraj, izbjegavaj ležanje na leđima i to je to.
Ja se upravo najela salate - grah, luk, kukuruz, paprike i ostala povrtna ekipa...nakon mjesec dana kruha na stotu, krumpira, riže i palente :rock: Sva sreća da je vikend pa me ziher neće zvati na pregled sutra ujutro. :lol:
Dobro jutro drage moje, za pocetak dana nudim kavicu,kakao i mali kroasancic.
Znam da sam malo van svega ali jednostavno u zadnje vrijeme nekako ne stignem.
Moji mali frajer je jako ziv i bas kao Bluebella sve mi se cini da bi najradje provirio malo van,ali nedam mu barem do 22.11. Sve nekako kad taj pritisak postane jaci meni automatski dodje da stisnem noge kao djeca kad im se piski.
Saljem svima veeelike kissice i cuvajte vase bebice.
Vatra ti posebno jer je ovo kod tebe prava igra zivaca i stvarno si vrijedna divljenja jer to nije lako izdrzati!
Bbellla,meni je od sredine trudnoce trbuh skroz nisko,malome glavicaa se od 30 tt nije mogla dobro izmjeriti koliko je nisko bio..
Rodila tocno na termin 40+0..
Kako smo različiti- meni se trbuh uopće nije spustio, bio je do zadnjeg dana bas visoko da se i doktor čudio a trudovi su krenuli, rodila na 35+1. Bbella miruj još malo, iako je s našom ljepoticom sve u redu ne bi nikome poželjela da mu je beba u inkubatoru dok sve druge žene u sobi imaju svoje bebe pored sebe, pa onda bjesomučno izdajanje i nošenje mlijeka, pa neizvjesnost i 2 tjedna u bolnici. Neka vas još 2 u 1, da barem uđete u 37. tt. Kiss tebi i Maksu! I linaleni i pisulincu:)
jutro komadi
ja opet bila budna od 4 do 5, al sam čitala knjigu, pa nisam mogla zaspati od problema sa disanjem, čak pootvarala prozore i opet se preznojila - eh hormoni
Vatrice hoćemo čuti da nije bilo ni krvi ni smeđeg, jel tako?
Muma još jedan vikend u bolnici, možda bude zadnji (do poroda)?
dobar dan cure
stigo vikend napokon cu se malo druziti sa muzicem
ja opet mokre majice i to jutros bas bas potoci teku , ako je po tome suditi bice hrane ne za dvoje vec za cetvoro . od jutros dve majice pomokrila al bas skroz i sad nesto razmisljam nece me valjda to sve do kraja pratiti.
i da juce na kafi sa jednom babicom i ova me bas zna utjesiti kao u posljednje vrijeme radjaju se sve sami krupni blizanci preko 3 kile , tako kad zamislim mogucnost od preko 6 kila a ja ovako sitna i malena .
vatra muma jel dolaze bolji dani?
Joj cure, to bi bio preporod da nas puste. Čekamo pregled, nadam se ponedjeljak-utorak "pa ćemo vidjeti" kako je rekla dr. :roll:
Naš raspored danas: vizita, doručak, ctg, ručak, posjete, vizita, večera...a između :raspa: :cekam:. I zamisli, isto ko i jučer :predaja:
Ajme već curkaju cice? :zbunj: Kod mene ništa, ko da ničeg neće ni biti. Pa nadam se da će početi dok rodim, prije toga sumnjam...koliko vas to već prokišnjava?
Di nam je Željkica ?
Kod mene isto nista jos ne curi. Valjda budu proradile do poroda :)
Moj muz danas i sutra kod svojih u Slavoniji,ja i dalje u istoj pozi. Evo bas se i malac probudio,ima jutarnju gimnastiku :D
Bit ce mlijeka,ne brinite..meni doslo kad sam rodila,u trudnoci ni kapi..