Necemo :-)
Al kad si vec tu, mogla bi prijaviti kako ide vjezbanje :mrgreen:
Printable View
Necemo :-)
Al kad si vec tu, mogla bi prijaviti kako ide vjezbanje :mrgreen:
Tko je tu :storma:
ja nesto ne stignem u zadnje vrime kuci vjezbat, stigle me neke obaveze ali vratit cu se ja :mrgreen:
zato me grupno vjezbanje spasava, lipo odem i ne mislim na nista :)
kako je neko vec rekao, kuci prvo sve moram ocistit ovo ono, a ovako se natjeram otici i nista mi ne smeta
meni doma fali i discipline, još mi se nije stvorila ta "potreba" za dnevnom dozom vježbe, zato mi je super ići ovako na grupni trening.
btw jeste vidjele novu sportsku opremu - alex. wang za h&m, od 6. 11. dostupno na Cvjetnom
http://www.glamourmagazine.co.uk/new...-design-for-hm
ja sam vidjela i kupit cu si tajice i top. i istrčati u tome polumaraton. yay.
ja nisan vidila, samo top mi se svidja
da ne bi tajice kupila bezveze otrčala sam danas 9 km. pace 5.4. bio bi, mislim, bolji da nemam dvoje strme i dugačke stepenice na ovoj ruti. jako me uspore jer ih ne mogu ful istrčati.
Kenijka :lool:
Ja uopce ne trcim i nadam se da cu istrcati cenera. Danas sam super girjala i radila neke fora sklekove. Sve id zuzinih miniworkouta od kojih ja napravim normalan trening. Ili dodam ponavljanja, ili napravim vise rundi, ili napravim vise tih minija.
Pojavili su mi se neki novi misici :mrgreen:
super su tajice! i oni topići. samo da ne budu 400 kuna :mrgreen:
obzirom da je jedini cardio girjanje, danas sam čvrsto odlučila napraviti jedan zcut cardio. trčati se bojim po mraku :mrgreen: a preko dana nisam stigla.
sad vidim koliko je bitno ne preskakati intenzivni cardio! ajme, ubila me zuzi.
ide ovako:
10 burpija
10 jump tucks
10 burpija
20 jump lungees
10 burpija
30 kick ups
10 burpija
40 jack kicks
10 burpija
pa još 10 burpija :mrgreen:
znate ono kad kapa doslovce! traje desetak minuta, ali baš intenzivnih 10 minuta.
to je prvi cardio WO u Zcut.
wow anci super trening!!
ovo ide na listu za napravit za iduci tjedan.
i di su ti novi misici? :mrgreen:
za mene iducih 4-5 dana nista jer necemo bit kuci.
Misici su oko ramena :mrgreen: i jace se vide bicepsi i tricepsi.
Sto su kick ups, a sto jack kicks?
[QUOTE=zhang;2690864]I to je stvar trening :mrgreen:
Nogom razmaknes u stranu dzumbus, odradis trening i inda veselo i poletno rjesavas rumpl.
:-)[/QU
moram ovo potvrditi!
Anci, hvala. Mogla bih ga koji dan ubaciti.
Novi mjesec, novi pocetak. Listopad mi je projurio u zabusavanju i taman kad sam krenula, mali dobio upalu pluca :(
A da ne bi bila samo nevjezbica, i jela sam sve sto mi je doslo pod ruku.
Eto, sad sam se ispovjedila pa mogu ispocetka. BR. Pa kad puklo :)
Vraćam se vježbačicama. :)
Dva tjedna sam već ok. Zahvaljujući jednoj liječnici koja me liječi. Ne pijem čak ni hormone za štitnjaču i ok sam. Nakon dva mj. mi se vraća osjet gladi i žeđi.
Tako sam danas odlučila podsjetiti svoje devastirano tijelo na trčanje. Prvi kilometar odrađen i - u valjda 15 godina vježbanja danas sam prvi put pala ko kruška. Razbila koljena, razderala u potpunosti friško kupljene i meni skupe zimske tajice za trčanje. No, ne možemo reći da se nisam pokrenula. :lol:
Sutra nastavljam.
Cubana, želim malcu što brži oporavak.
cubana, palci :love:
Vibre bolesnicima ~~~~
Ja sam danas isla trcati nakon pauze od tjedan dana. Nisam se nesto iskazala- bas su me boljele potkoljenice prva tri km. doslovce sam krenula na trcanje 5 minuta nakon sto smo dosli s puta. Sve stvari sam ostavila u hodniku, presvukla se i izasla.
Znam da cener nije maraton, no jel da se ovaj tjedan nesto pripremam? Mislila sam jos dva puta otici na trcanje, max 7 km, u petak pauzirati i u subotu na utrku? Iskusne?
Ajme, palčice, hoćeš moći s razbijenim koljenima? Isto mis e dogodilo, pauzirala sam tri tjedna i još me koljena bole (ne dok trčim, ali u mirovanju, nošenje malca mi dođe za koljena jednako opterećenej kao i trčanje). I isto sam poderala adidasove preskupe tajice (koje sam tri godine samo gledala i ove konačno kupila), no nosim ih takve (tj. nosila dok je bilo toplije), žao mi para, a i imaju sve one džepiće za mob, novce itd.
Cubana, vibre malenom da brzo ozdravi ~~~
Anci, taman toliko treba, utorak i četvrtak. U utoraka probaj par dionica: npr. 4x600 (ili 800 ili 1000, koliko ocijeniš da možeš, ne najbrže što možeš, ali onako kako misliš trčati cenera) i između 2-3 minute hodanja (naravno uz 1 km zagrijavanja i 1 km hlađenja, skroz lagano).
I u četvrtak 5-6 km sasvim lagano, da ostane snage za potegbuti u subotu.
Ja sam sinoć 10 km (minutu manje od sata), večeras 5 skroz lagano. Planiram u utorak neke intervale (najvjerojatnije 4x1000) i u četvrtak ovako kako sam ti napisala, par kilometara polako, čisto da noge ne zaborave.
I šećer na kraju :mrgreen: iako su nekome ovo smiješne dužine i pripreme, možeš slobodno započeti s carboloadingom iliti punjenjem ugljikohidratima (da stvoriš zalihe glikogena), dakle navali na palačinke :-D
Cure, bas mi je tesko citati o vasim ozljedama. I unistenim preskupim tajicama!
Vikki, :*
Tako cu onda i napraviti. A UH nisu na odmet :mrgreen:
Jutros sam nesto vjezbala cca 10 min, mozda se nekome svide vjezbe. I ja bih jos dodala cardio, ali ne skacem ujutro.
20 ktbl swings
20 squat and press
5+5 side planks
5 push ups + row s utezima
20 crab toe touches
2 runde.
pačica :lol:to je stvarno povratak na velika vrata
nije tema ali možeš li na zdravlju štitnjača napisati koju riječ o svojoj liječnici
ovaj dio s nepijenjem hormona mi je posebno upao u oko
ja sam povremeno loše unatoč terapiji pa me sve zanima
ja bi trebala br po rasporedu danas, wo 8
vikki ja kad sam proučavala pripramu za poumaraton na puno mjesta piše da je carbloading i tzv.pasta party zastarjeli kocept, tj da se treba jesti kao i inace i dan prije utrke eventualno jesti malo visokovrijednih uh..
Sasa partibrejker! :lool:
:lol::lol::lol:sori anci
anci je vec planirala palacinke za dorucak i veceru :lool:
Sasa partibrejkerice :mrgreen:
Dakle, ja sam ostala bez startnog broja i baš sam žalosna, nisam pojma imala da je tolika navala, tj. da je cener postao tako popularan. Uplatila sam jutros i tek onda vidjela da je broj trkača ograničen i da su svi startni brojevi podijeljeni. Baš sam razočarana - samom sobom. Ovo mi nije prvi kiks u zadnje vrijeme, ima ih :-(
Preostaje mi carboloading da se utješim :mrgreen:
Vikki, bas mi je zao!
Vikki, nazovi ih pa pitaj da te ubace ako netko odustane.
a joj viki zao mi je, ali kao sto zhang rece probaj nazvati.
ja svaki dan kad dodjem doma pomislim mogla bi danas, a onda odem kuhati, razvazati i tako dodje 8:30 i ja vec u pidzami.
nego vidim da mi je Cubana pocela s BR ponovno, mogla bi se i ja natjerati pa da zajedno jedna drugu :storma:
Danas mi je prvi dan.
Ajde natjeraj se, veselim se stormanju :)
danas idem u kino, ali ako stignem mogla bi poslije, samo to znaci preskakanje kokica (meni su kokice ko Anci palacinke :lol:)
Sto gledas?
Koka, nije moj izbor, ali me klinci pile jos od ljeta, mislim da je danas prva projekcija.
a nakon toga morat cu slusati razocarenje jednog devetogodisnjaka, jer je navodno o ljubavnim problemima. pa da bar ne platim velike novce kad slusam njurganja :mrgreen:
I mi idemo na Koka.
Ja se vama vježbačicama divim! :heart: Ja sam vježbala neka 2 mj. dok sam bila na faksu, trčala nekih mj. dana u srednjoj, ove god. vježbala na spravama i istezala se i to bi i dalje da si mogu ukomponirati vrijeme u prekratak dan. Jedino u čemu se guštam je plivanje po ljeti, al uz klince se svede na morti jedno/tj., ostalo je namakanje s malima, vožnja bicikla za koju ne nalazim vremena i moj najveći gušt planinarenje. Od njega sam odustala zbog mm-a i njegovih koljena. Al on je upisao dicu na izviđače pa se nadam povratku planinarenja uz njih. :-D
Nera, slobodno nam se pridruzi! :)
Neke ovdje trce, neke vjezbaju strogo po tablicama, a neke po inspiraciji.
Koka volim :)