Draga mi smo ispucali priko HZZO sve nazalost, bili smo u zg, a sad smo zadnje u Citu. Isto vrhunska poliklinika, po statistici mislim najbolji u RH.
Printable View
Draga mi smo ispucali priko HZZO sve nazalost, bili smo u zg, a sad smo zadnje u Citu. Isto vrhunska poliklinika, po statistici mislim najbolji u RH.
Jednostavno nekome upali odmah i u najlosijoj, a neko se muci godinama. Tako mora biti valjda. Cuda se dogadjaju... nadam se da ce nace cudo doci uskoro :heart:
Dali je 5 dan posle trafer rano za kucni teat?juce sam radila test i negativan je
Da rano je. Pogotovo ako ti je trodnevni.
5 dana
Cure, danas 13 dnt beta je 131,40
Kako vam se cini? Skoro je pa dupla..
Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:
0 dpt...zametak je u stadiju blastociste
1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota
2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina
Uh Garava, promijenila si puno dr onda.. mislila sam da si sve odradila na jednom mjestu. Ne znam sto bi ti rekla, mozda i je sve eto stvar srice, jer kako kazes nemas problema, dobijete embrije al nema uspjesnosti.
Tulipan ja mislim da je to ok beta :heart:
Garava jeste u zg bili u bolnici il negdje privatno?
Edina mislim da je to definitivno prerano za test..
Tulipan, to ti je duplo :)
Hvala cure na svemu.
Nekako sam smusena sva i bojim se jer je niska al raste pravilno pa mi je lakse. Jel bi vi na mom mjestu isle vaditi jos jednu, u subotu ili da se narucim doktoru na pregled?
Tulipan ako ces biti mirnija odi vaditi. Svako radi kako mu srce kaze;poslusaj sebe. Nema pogresne odluke.
Inace na 13 dan moja beta je bila 127
Evo opet danas sam radila malo skuplji test i oba puta se pokazalo pozirivno. Bet je tek u srijedu
Lasta, kako je zavrsila trudnoca?
Sutra cu zvati doktora pa se konzultirati s njim.
6dnt blastica test moze bez problema biti pozitivan ako je doslo do trudnoce. Cestitam edina!
Radila sam frozen trasfer.
Edina, ako nisi primala boostere poslje transfera ponovi test i danas. Danas bi trebala biti tamnija crta od one jucer. Drzim fige draga!
Crta ne mora nuzno biti tamnija danas, cure. Tek se s odmakom od par dana vidi razlika. Takva ocekivanja mogu biti nepotrebno stresna, a ta tamnija crta ovisi o nizu razlicitih faktora. Beta je najbolji pokazatelj.
Tulipan ...trudnoca...beba
i ja u iscekivanju.. danas 7dnt jedne blastocite.. planiram sutra raditi test :mrgreen::mrgreen:
tulipan, meni je s prvim klincem beta 13dnt bila 238, a sa drugim 12dnt 702.... nije bitno koliko je velika, vec samo da se dupla.... sretno
Malena19, drzim fige za sutrasnji plus na testu..
Hvala na djeljenju svojih iskustava ❤
Kod mene ista situacija kao i kod Ljube.Jucer na pregledu jednoj mrvi srce vise ne kuca,po uzv stalo je 5 dana prije pregleda.Druga je dobro,sve je u redu zasad i cak je veca za par dana nego sto treba biti.Mislila sam da me nece tako jako pogoditi jer me dr otpocetka na to upozoravao ali pogodilo me.Jako.Nisam vise optimisticna,sad me uhvatio strah da cu izgubiti i drugog blizanca.Receno mi je da 90% trudnoca se zavrsi sve ok,ali ja eto brinem uzasno.
Aska,jako mi je zao!
Potpuno razumijem tvoj strah,i samoj mi je tako bilo..
Jako me bilo strah za ovog drugog bebaca..
Negdje oko 18tt se ova mrva jadna apsorbirala i vise nije bila vidljiva..do tad sam umirala od straha..
Vjerujem da ce i tebi biti lakse sa odmakom trudnoce..
I zelim ti od srca i cvrsto vjerujem u to da ce na kraju biti isti ishod kao i kod mene
Hvala puno Milasova :* Ono sto mene najvise brine sto iz ovog postupka sa svjezim transferom prva trudnoca i missed ab s 8tt.Sad smrzlici i opet jedan blizanac missed ab s 10tt.Ova mrva sad je 11 tt i strah me da ako su ove imale neku kromosomsku gresku da ju ima i ona.Svasta mi se vrti u glavi.Doktor mi to nije rekao,samo je rekao da ovaj odumrli plod moze ugrozavati zdravi,ali i da ne mora.Ali ja vrtim svakakve filmove u glavi.
Aska i ja sam imala istu situaciju.Blizanačka trudnoća ,sa 10 tt jedno srčeko prestalo kucati a sad drugom bebicom hvala Bogu sve bilo ok i sad već ima 11 mj.
Dr. mi je rekao da ako već tako treba biti bolje da se desilo u prvom tromjesječju i da tada nema opasnosti za drugu bebu.
Bit će sve ok!
Mi smo uspjeli nakon nekih 30 -tak ET-a.:)
Ajme,svaka cast Nina! 30 ET? Skidam kapu.Ja sam ih imala svega 3.Treci transfer je bio i kompliciran radi cerviksa,jedva su mi vratili embrije.Ti s 30 ET definitivno dajes nadu da se moze.
Ajme draga bas mi je jako zao.... pogodilo i mene jako ali valjda tako moralo biti.... mojoj mrvice srceko prestalo kucati na 6+0 a na 5+6kucalo.... dr.me utjesio da bolje sada nego kasnije. I moja druga mrvica rasti i odg.tjednima trudnoci... glavu gore i hrabro .. ja jedino svaki dan imam smedi iscjedak dan jaci dan slabije... ...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Dva testa su pozitivna a jedna jeftini je negativan. Dali je to moguce da sam trudna ili ne
Edina, dali si radila test sa prvim urinom ili ne? I koji ti je dan transfera? Ja mislim da testovi nebi bili pozitivni da nemas hcg u sebi, to jest da nisi trudna. Mozda taj jeftini detektuje samo visok hcg.
Nisam radila sa prvim urin. Bilo je 7 dan posle trasfera
Edina, ja sam radila 11 dan skuplji i dobila plus. 2 dana kasnije prije bete, s popodnevnim urinom sam radila 2 testa i oba bila negativna a taj dan popodne beta bila dupla. Probaj s jutarnjim urinom..
test pozitivan (clearblue digital - plus i pise 1-2) :heart::heart: u cetvrtak beta :cekam::cekam:
tulipan37, ima sto novo kod tebe?
[QUOTE=malena19;3046300]test pozitivan (clearblue digital - plus i pise 1-2) :heart::heart: u cetvrtak beta :cekam::cekam:
tulipan37, ima sto novo kod tebe?
malena 19 čestitam. Tako je i meni bilo prošli utorak kad je beta bila pozitivna.
Ja sam maloprije došla od doktora, Danas mi je 5+2 i vidi se gestacijska vrećica 2,8 mm. Za sada je sve u redu pa idem na novi pregled sljedeći tjedan. Pokušavam se smiriti i uživati u spoznaji da sam trudna.
2 dijete prosle godine sam izbubila trudnocu