Mozda zivac?
Printable View
Mozda zivac?
Ovo je bilo s obe stran i nekako je zahvatilo cijela leda. Kao kad imam M pa jos jace. Zivac sam ljetos ukljestila tako da nije to ta bol.
hej hej evo nas doma.. isli smo na hitnu, pregledali su me doktor je bio iznimno neljubazan i neugodan, kao po njihovom sve je u redu nema sukrvice niti icega, beba ce dobro zasticena ali mi je samo naspomenuo kao ako nesto ne bude ok to nece biti od pada sigurno nego od neceg drugog, odmah me nazivcirao i jos su mi na nalaz napisali i krivo ime i prezime i godiste ma koma cure .... ali nas nista ne boli osim leda i okej se osjecamo ....
Super da je sve ok.
Pa strasno.... lezi i odmaraj sad :-*
Ribica jel ti pijes mg?
ma sto reci, da hvala Bogu jako smo se uplasili ..iako nisaam pala direkt na trbuh svejedno me strah bilo ..no sve je okej :)
žužy ne pomaže. Na poslu dok sjedim ih osjetim. A heferol sam ja pila, i svako jutro trčala na wc :roll: Čak razmišljam da joj u ovoj trudnoći kažem da mi da nešto drugo jer zbog njega nisam skužila trudove :aparatic:.
djevojka00 boli te đon, savjest i psiha su ti mirne! Najvažnija je beba!
tako je draga :D
Muma,si ga pila na tašte ili kad?
djevojka,drago mi je da je sve ok..sad si mirnija bar.
Joj pojma nemam, ne sjećam se. Valjda sam čitala upute :unsure: Sad pijem prenatal i magnezij uz obrok, a riblje ulje na tašte. Evo upravo srknula žličicu. Odvratno.
Nisi valjda sad na tašte :aparatic: :drama:
Naime pitam to tako jer ja vec par mj osjecam kao da me nesto zAtegne, ne bude bolno, ali nije ni ugodno... krene ko neki osjecaj ogromne treme u stomaku (povratak u srednju skolu pred usmeno odgovaranje) ;-) i onda izlazi kvrga na stomaku pa ko da mi netko isisa zrak i vidim tocno "obris bebe" kak se to sve stegne i to nakon par sekundi prodje... ja sam dosad uvijek mislila da se to ona premjesta/rasteze/okrece pa baci kvrgu (guzicicu) van i onda mene to tak stegne... ALI sad nekako mislim da su to te bh... :?:
e a u zadnjih par dana me perja grcenje i bolovi ko menga, nekad me tako zasarafi grc ko da jako moram na wc, da moram onako zastat, malo disat i opet prodje... :neznam:
Znam da trudovi jako bole i da su pravilnih razmaka i znam da se tijelo priprema ali voljela bi znati sta je sta, radi sebe same :mrgreen:
ivana.sky, savršeno si opisala bh kontrakcije :-)
Pa ovo ti jesu bh. A sad, meni su trudovi počeli kao "probavni problemi" zbog tog heferola :roll: samo nešto redoviti na 5-8 minuta. A ne ovakve nelagodnije kvrge. Ali kažu da nema neke rezlike...osim u redovitosti + bolovi iz leđa.
žužy teško ti je meni naći tren kad sam na tašte, tj "dva sata iza obroka" :lol:, ali trudim se...
Misa im podmuklog!! Znala sam!
A ja sva sretna uvijek svima viiidiiii, pipniiii kak se rastezeee, gura dupence da ju mama maaazi... a jesam naivna :lol:
ajd bar si sad nekak mogu predocit sta je to... :mrgreen:
Probaj ga pocet pit? :-/ mislim da odmoc nece nikako
Cureeeeee u 19h se rodila moja princeza.
52cm i 3850g.
Nisam pukla,nisam rezana,nisam dobila drip,nisam dobila klistir jer me doma ocistilo prije polaska u bolnicu.
Ma savrsen porod.saaaavrsen.
Bolji nego prvi pprpd.svaki trud prodisan odlicno.izmedu trudova sam slala poruke i nebi virovale u jednom trenu upalila 24sata na mob.hahhahahaha luda zena.
Osoblje ljubazno...nudili vodom.ma sve tip top.
ZM cestitke!! Ti i tvoja princeza ste to savrseno brzo odradile
Divno!! Porod za pozelit! Cestitam :-D uzivajte nam :-*
:zaljubljen: Zadarmamice,
čestitam!:-D
Aaas prekrasno:-D
Čestitam,uživajte!:zaljubljen:
Čestitke i od mene!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Cestitam!!!
Iskrene čestitke!!!!!
Pratim, iako ne pišem...napeto i zanimljivo!
Hvala svima.puca me adrenalin jos.hehe
Čestitam!!! Svaka čast!
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2
Zadarmamica čestitam!! Napokon dočekana beba :)
Zdmamice, cestitam od :heart:!
Grli malenu princezu, upoznavajte se i uzivajte!
Zadarmamica cestitam!!!
Zadarmamice, joj tako mi je drago! Uzivaj u svojoj mrvici.. :)
Mi danas 37.tjedan i ja sam sinoc po prvi put imala bolove kao onda kad imam menzis. Ne obazirem se previse na ista od toga jer znam da je sve to normalno. Perem robicu, peglam i pijem kave s dragim ljudima i to je to :)
ZM, divno! Cestitam od srca!!!
Nemogu zaspat.dogpvorili smo se da ce ju doniti u 05h da odspavam a ja nemogu :) i imam super cimericu.dvokrevetna soba.
E i veceru su mi donili u boks jer sam morala dva sata tamo lezati.posteljica odma izasla.bila je ooooogromna hahahhaha
I krvarila sam dosta.dali infuziju.
Prije sat vrimena me sestra vofila na wc.sama lipo setam i nista me ne pece :)
Zm cestitam!
ZM čestitam
uživaj sa svojom curkom
baš lijep porod
ZM čestitam! Gust te je čitati! !!!:)
Jutro cure.mi vam se mazimo.ista je braco.kopija :)
Zadarmamica, moje iskrene čestitke!
ZM draga, čestitke! rasplakala si me...od sreće