ja nekako jučer i danas ne osjetim dečeca, bar ne onak škakljivo kao prije. No sada sam malo spremala i čim sam dulje na nogama opet taj pritisak ne mjehur. Svašta ja osjetim i ništa, znate taj osjećaj
Printable View
ja nekako jučer i danas ne osjetim dečeca, bar ne onak škakljivo kao prije. No sada sam malo spremala i čim sam dulje na nogama opet taj pritisak ne mjehur. Svašta ja osjetim i ništa, znate taj osjećaj
Reci cu DOBAR DAN! ( da ne ureknem...) e ovako je moje stanje, danas se najbolje osjecam do sad,*i dalje nema svjeze krvi, nego kao obilam vodeno-sluzavi iscjedak s nekim komadicima boje bijele kave i bolove sam imala 2 dana kao kontrakcije ali mi je ta bol bila cudnija od prijasnjih i kako sam dobila od jucer 4 doze antibiotika zbog moje prijateljice Eserihije vec mi je bolje, pa pretpostavljam da su bolovi od upale mjehura i ti bolovi nisu prolazili na spasmex tako daaaa....
Cekam pon da vidim sta je s tim iscjedkom, kazu do sad doktori da je to vjerojatno produkt cuscenja, ali to zna biti vise vodenasto pa me strah da nije plodna voda. A i bebaca si bas ne osjetim...ne panicarim jos... E i dobijem litru infuzije i ja jos popijem litru i po dvije tekucine, valjda mi ribica nije na suhom.... :-/
U globalu ja se osjecam bolje...
Muma vama je vrijeme da polako pakirate stvari za doma...
Lina i meni po noci uzasno toplo i sva budem znojna, mokra...
Vrci muz mi moze doci kad god hoce, moze i prespavati ovdje..sama sam u so
i, kao da imam apartman, nikog mi ne stavljaju... A i nakon mjesec i po dana postala sam V.I.P... :lol:
Blubella ~~~~~~~~~~~~~ da sto duze budete 2u1
Svima veeeeelika pusa...
ma meni curi ima vec tri cetiri sedmice nekad kap dve a nekad potop ko jutros, al mi je dr reko da je to normalno i da nista neznaci , kao moze curiti cijelu trudnocu pa da na kraju se ne uspije dojiti a moze uopste ne curiti i da kad se porodis sve bude ok ima dovoljno. tako da to prema njemu nista ne znaci , i gledajuci tako bolje je onda da ne curi jer ipak nije bas prijatno izaci u grad i razmisljati sta ako probije fleka van.
Meni se tek u zadnjih tjedan dva javlja svaki dan redovito.
Recimo ovo kad se mali igra mjehurom je meni osjecaj koji nikad nisam osjetila. Doslovce osjetim ne pritisak,nego da mi netko iznutra dira mjehur. Malo je brr osjecaj,ali nije mi konstantno na njemu, valjda mu glumi loptu. I sad u zadnje vrijeme rijetko,valjda se maternica i bebo digla
vatra i ja ti imam stalno vodenasti iscjedak, zna biti i lagano žučkast ili bjelkasto-kremast
koliko ja znam tako nešto je i normalno dapače tijelo samo organizira čišćenje rodnice
lina draga nista se ti ne brini ovaj moj jedan jedva se mrdne jednom u 4 dana, dok ovaj drugi sto vrci kaze ko da se igra sa loptom umjesto mjehura. tako da je i to normalno da se malo umiri mozda momak hoce da se udeblja.
vatra drzi se vec mjesec i po proslo , ma doguracete vi tako i do 30tt , i ne opterecuj se jel voda curi ili sta curi misli o vedrrijim stvarima.
Joj s moba mi naknadno tek prikaze neke postove
Vatra,pa to su dobre vijesti,samo neka se nastavi. Super da ti muz moze dolaziti, barem nesto da popuste curama koje su tako dugo u bolnici.
Ja od kad lezim i pijem Lacotgyn imam manje iscjedka i vise nije tako zuckast. Bas me zanima jesam li stvarno imala kakvih problema
Evo bas sad nesto citam,kazu da stevija pomaze povecati kolicinu plodne vode. To nisam jos cula...
Vatra super vijesti i ja imam bijeli iscjedak i Peru me hormoni ,danas mi svaka sitnica smeta sva sam neka cangrizava cure koje su u pokretu koliko setate dnevno ,,,,uživajte u ovom lijepom danu
bez brige, cure - curenje mlijeka prije poroda je iznimka, a ne pravilo. obično nadođe nakon. i dojiti može gotovo svaka žena (one koje ne mogu zbog pravih fizičkih problema broje se u promilima).
vatra, a jesu li ti radili test na plodnu vodu? i meni se čini da sve tvoje probleme uzrokuje neka infekcija, a posteljica se tu samo prikrpala - to što ti je bolje čim uvedu antibiotike sve govori...
Ma nije bas bijeli iscjedak..prljavo bijeli...
Kad je sve to pocelo prije mjeces i po, sve mi je bilo cisto i bila sam na antibioticma 2x po 15 dana i to na dva...i bilo je jos gore..sad nisam bila 8 dana na antibiotiku i tek mi jucer uveli neki drugi antibiotik i malo su se bolovi smanjili...pitat cu da mi naprave briseve u pon...
Moze biti i upala ovoja ili endometrija pa se ne mora vidjeti na brisevima. Nadam se da ce pogoditi antibiotik pa ce se smiriti situacija (ako je to u pitanju). Vazno da je sad bolje :)
i ja ima bijeli iscjedak, rađeni su brisevi i pozitivni su gram pozitivni štapići- sad moram ici na dodatnu pretragu da se utvrde koji i da dobijek teraoiju!
Curke, da vam se pohvalim - danas sam upoznala preslatkog Patrika od nase tine29
da samo znate kak je predivan :zaljubljen: mazili smo se i nosili
I mama tina izgleda super
Jutro moje dame!
Sviđa mi se danje svjetlo kod buđenja, napokon. Ali kad padne mrak popodne već u 17h, bit će duga bolnička večer.
ljubilica nadam se da si ga izljubila i u naše ime :zaljubljen:
Ja sam jutros prvi put nakon ne znam koliko godina imala tlak 130, inače je od 100-120. A na nifedipinu sam koji je inače za visok tlak. Nadam se da je to samo slučajnost :unsure: Neće me valjda pokositi sad u 3.tromjesečju, onda me neće pustiti doma do poroda.
A moj "domaći" bijeli iscjedak se pretvorio u "bolnički" žuti, nakon medazola, i ne mijenja se od tad...ne miriši mi to na dobro ali nije bilo nikakvih komentara na račun toga.
Uživajte u danu, prošećite bušeke :preskaceuze:
Drage moje dobro vam jutro!!
Da vam ispricam dogodovstinu od nocas..negdje oko 18 sati su me pocele hvatati kontrakcije, pa sam pitala spasmex oko 20 i u 22 jos popila 2x2mg normica..bolovi sve jaci i ucestaliji.. Budi me jaki bolovi, reci cemo trudovi,jer ziher tako izgledaju i bole, oko 2 po starom vremenu..daju mi jos jedan spasmex koji nis ne pomaze...valjam se po krevetu od bolova svakih 5 minuta...mislila sam da cu zavrsiti u radjaoni... Krvi nema!! I na Voltaren u guzu, nakon nekih 20 min ja zaspim do 6 i po po novom vremenu..ko nova... Digla sam se do lavandina, osjetila vodu nakon 3 tjedna.. :lol: promijenila donje rublje i pidjamu i sad slusam narodni radio na sav glas... Daj
boze da do poroda u terminu ne osjetim te bolove ... Iako lakse podnosim bol nego krvarenje.... U sta reci... Pa do kad? Ali znate sta? U roku 4 mjeseca ce i to sve proci...
Ljubimo vas moje celicno dijete i njegova majka.... :-*
jutro cure moje, nadam se da ste se naspavala ipak je ova noć bila duža 1 sat
,, otišao srediti pesa, ja kuham jaja, pa doručak i idemo u Zagorje kod moje familije, bratić i ujna su mi jako bolesni pa di ih malo pomazim
noćas sam loše spavala, sanjala da sam rodila carskim rezom, hrkala tako da sam i sebe probodila, pa vrućina, i nekako mi se čini da me u neko gluho doba noći moj dečec rita
pusa velka svima i puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Linalena pazi da i tebe ne zaraze ako je pitanje neka prehlada ili slicno...
Jutro. Meni bila sat vremena preduga noc :) sanjala sam gluposti, pa me oko 2 probudio dosadni komarac. Al sve u svemu jedna ok noc
Vatra, super da si se malo digla. Eto bit ce sve dobro :)
vatro joj, ali koji ti imaš stav - bravo mačko, zgurati ćete vi do pravog velikog susreta
Vatra :rock:
Pozz svima i velike puse!
Čitam i ne vjerujem,draga Vatra pa do kad? :-( tebi šaljem posebne velike puse i tone zagrljaja i stvarno od srca ti želim da to sve več jednom prestane i da napokon uživaš u trudnoči jer si zaslužila,puse :naklon::kiss::love:,bravo na stavu hrabra si i izgurat češ ti to i tvoj bebać!
Jutro cure,
Vatra pa stvarno ste celicni ,samo tako naprijed i izgurat cete vi to , koliko sada brojite?
Zaljkice di ste vas dvoje,uzivate?
Evo ja marendam pastetu sam pozeljela i sad mackam....
željkicaaaaaa gdje se skićeš?
Ja dobila cimku, puknuo joj vodenjak, otvorena par prstiju ali bez trudova za sad. Bit će uzbudljiva nedjelja :pivo: Jao kak sam grozna :lol:
željkica je tu al baš ne piše jer se par puta dogodilo da sam nešto pitala al nisam dobila odgovor pa mi je to malo zasmetalo,a valjda me pucaju hormoni! a i puno skitam kupujem stvarčice za bebača baš je ovaj vikend bio sajam trudnica i beba pa sam kupila vrtuljak za krevetić i jednu debelu dekicu na kopčanje,najrađe bi se ja u nju zamotala!
nemojte mi ništa zamjerit al morala sam malo zagrintat :-)
tina29 bebač je predivan!:zaljubljen:
Zeljkice bitno da je sve ok ... onda se stvarno sa gustom kupuje za bebaca. Ja sam sve spremila pa cak i torbu ... neka si ti nama uzivala na sajmu,,treba to iskoristit lada se pruzi prilika da se tako nesto organizira.
ma koji sex zaboravila da to i postoji, o njemu ću dogodine razmišljat!:-)
Nestrpljenje raaaasteeee i kod nas, a strah od poroda slabi....jedva cekam
Jos malo...
sex u trudnoći
sex za vrijeme postupka
sex između postupaka
sex pod kontracepcijom u pripremi za postupak
sex kroz nekoliko mjeseci iščekivanja menge nakon supresije
ima još tih sexova i svi su teški, bude lijepih trenutaka, al najčešće bar jednom za vrijeme odnošaja pada neplodnost na pamet
kaj jest prije pregleda u kasnim večernjim satima??? svaka deka se broji
da tako nekako i mi mislimo, prvo da beba spava ili u kolijevki ili u najmanjem mogućem krevetiću u našoj sobi uz krevet na mojoj strani a da kasnije se negdje do 6mj starosti (tako je plan) preselimo u veći stan sa dječjom sobom
samo da mi bude sve OK sa dojenjem i da uspijemo sa platnenim pelenama
http://tinypic.com/r/107rw3b/5
evo je :)
posteljinica još fali, al to mi je glupo staviti ovako rano da prašinu skuplja.... luster se ne vidi ali je lijepi sa oblačićima i preko puta krevetića je cijeli ormar samo za bebine stvari, a u kutu fotelja koja se vrti, to sam si zamislila za dojenje :)
i da... kolica su dosta upečatljiva pa ak me skužite negdje slobodno se javite :mrgreen:
željkice a baš sam htjela napisati da sigurno negdje shoppingiraš da slučajno i ti ne dobiješ zabranu kretanja :lol: A gle, ako su ti pitanja i ostala neodgovorena ja sam sigurna da nije namjerno, dogodi se, događalo se i meni, a sigurno i svakoj drugoj ovdje. Jel da cure? Eto, ja sam već sad ziher da sam negdje nešto propustila prokomentirati ali samo zato jer mi je raspoloženje jedan dan oooodlično a drugi dan depra. Sutra je možda pregled, što znači depra ako me ne pusti doma. Kaj ćeš :shykiss:
Treba kome kakva inf o tome što vam treba u bolnici? Samo pucajte :lol: Ja zabravila čašu/šalicu, wc papir i svoj pribor za jelo ako mi donesu nešto fino a ne zgrabim beštek od ručka ...jel to u torbicama?
butterfly blago tebi ako strah ima silaznu putanju, valjda si među rijetkima!
Naša bebica će biti prvo s nama u sobi dok ne uhvatimo ritam spavanja i papanja, i dok noćna buđenja ne postanu rijeđa...ali sve u svemu, planiram ju prebaciti na noćna spavanja u njenu sobicu čim to bude moguće. A kroz dan...vidjet ćemo.