njoj je dosta mene i inesice i djece joj, bicikl joj je ovu ljeto zavrsio na najudaljenijoj tocki u garazi, ja bila svjedok, dok je ona na moru bila.
ali ona non stop caprka po vrtu, pa joj se to moze uzeti isto kao aktivnost, nije ni to lako.
Printable View
njoj je dosta mene i inesice i djece joj, bicikl joj je ovu ljeto zavrsio na najudaljenijoj tocki u garazi, ja bila svjedok, dok je ona na moru bila.
ali ona non stop caprka po vrtu, pa joj se to moze uzeti isto kao aktivnost, nije ni to lako.
nera pridruzi nam se!
cure uzivajte u kinu!
ja sam bila s nasom anci na kavi <3
anci je ko curica! bas mi je drago da smo popile kavu ;)
zadnjih dana samo jedem, kad se vratimo kuci obavezno na dijetu!
Daaa, bas mi je drago da smo se konacno upoznale i uzivo ispricale! Uz moj burek :mrgreen:
Poslala sam mail organizatoru, ali mi je odgovorio da će mi samo vratiti novac, startnih nema. A mislim i da se ne može trčati pod brojem koji je već uzet :/
Inače, ima ljudi koji trče utrke bez broja, no to mi je bezveze. Em smetam onima koji trče s brojem i očekuju neki rezultat em bi mi bilo krivo da ostvarim neko dobro vrijeme, a to se nigdje ne bilježi :D
Nera, dobrodošla :)
Anci i MB, tko vježba smije i burek jesti!
Cure, citam vas, al nemam se cime pohvaliti i bas sam jadna
Al doma svi bolesni, mm ima upalu pluca, cure virozne/kure/kaslju/smrcaju, kako koja...
A ja imam glavobolju vec daaanima i vec mi je dosta svega :-(
Uglavnom, uzivajte u treninzima :-*
to garant na mene mislis,fala! ;)
copy-paste večeras uz male modifikacije....volim te kvikije...
Cubana,pa zasto si u PJ već u 8 i po?
Ja sam neku večer vjezbala u 10 sati....nije bilo nekim jakim intezitetom ali opet,bolje ista nego nista...
Ginger,meni nekad vjezbanje pomogne da manja glavobolja prestane! Stisnem zube na pocetku i onda skuzim da je prestalo....
meni pomogne analgetik :mrgreen:
ginger, baš s****
vibram da si ozdrave ~~~~~~
probaj nešto popiti za glavobolju, leći na 10 min u mračnu sobu, prošetati ako uspiješ...
danas sam i jela burek :lool: ali i vježbala pa si praštam.
jutros 2 runde:
20 ktbl swings
20 sqat and press
20 dog-bird (kao superman, ali bez skleka, samo iz planka)
20 side to side s girjom
poslije još nekoliko serija s utegom za ruke i ramena
poslijepodne cardio:
10 prisoners get-ups
20 sumo sqat jumps
30 side lunge jumps
40 skaters
50 pendulums
60 high knee jumps to plank (ovdje radiš 10 high knees i jump u plank pa opet 10 high knees pa plank. i tako 60 plankova, odnosno 600 high knees :D)
70 plyo jumps
taj zcut cardio mi je genijalan, tako me lijepo ubije!
trčim sutra, danas nisam stigla do mraka. sutra mm vodi djecu u GŠ, a ja u mizunice
anci bome si vrijedna :klap: ti def zasluzujes burek!
i ostalim vjezbacicama :klap:
ja se nadam se prekosutra vracam u rutinu. dosta je bilo zderanja :lool:
Ja danas nisam jer me nocas sastavila crijevna viroza koju sam pokupila od male koja je u nedjelju dvaput povratila i gotovo, a ja sam se cijelu noc previjala na podu od kupaone. Danas lezim cijeli dan i spavam, ne mogu se ponakbuti. Jeste vidjeli da zuzi ima novi sajt?
Da, vidjela sam jutros.
Drzi se ~~~~~
uf sasa drzi se ~~~~~~~~~~~~~
kakvu novu stranicu ima zuzka?
Redizajnirana je. Cak sam napreskokce pogledala video i zuzi kaze da je konacni dobila green card i da je sama sebi sef i sva se raznjezila. Eto.
Nisam ja nego Spajalica.
Mada bih htjela biti :)
U prinicipu najčešće vježbam u 21h.
Danas i jučer sam imala najbolju namjeru dići se ranije i odvježbati, al što ja volim spavati, čudo jedno :mrgreen:
Al krenula sam.
Jedva sam sklekove odradila na koljenima. Kako brzo ispadnem iz štosa :/
zasto sto se dizem u 5:30. i cijeli dan uglavnom sam u pokretu. svaka min mi je izracunati i proracunata. i jedva cekam da uto i cet dovezem dijete s engleskog u 20:30, a oboje pon, sri, pet sa sporta u 20:10.
Ja se veselim povratku planinarenju. Morat ću si utefteriti u kalendar za početak 1 nedjelja/mj. Samo kaj nacicanka ne želi hodati nego se nosati pa bu mi furt u marami, a bome više nije tak lagana. Kitica je pravi planinar, ko i princ. Iznenadila me u Kamačniku koliko je hodala. To je zato kaj je s 3 mj. u marami bila na Kleku.:-D Ljepotica se ko mala bunila, bilo joj teško, al vidim da joj se sada s 8 sviđa hodanje. Furt se hvali kak je s mamom bila na TB i išla na brdo Stožac.
Vrt me opušta i u njemu se guštam kao netko na meditaciji, al ni za njega nemam vremena koliko želim. Od povratka s mora svašta sam uređivala, nekaj 2-3x, al do brda još nisam stigla. Sve me sram, na kaj brdo liči sa susjedine str., makar ni do ulice ni baš reprezaentativno. :oops:
najbolje onda susjedi :)
moje vježbe ne traju dugo i tako mi najbolje paše :D
super za planinarenje! i nama je to postao "hobi" zadnje dvije godine i u tome istinski uživamo, i mi i djeca. slomila su se konačno :lool:
obišli smo dosta po medvednici. ne sve jer neka mjesta obilazimo nekoliko puta zaredom jer nam bude super pa nikako da ubacimo nešto novo.
i samoborsko gorje smo dosta obišli. i papuk.
super je kad se i dici svidja :)
mi planiramo na biokovo sa svojom ove zime. prespavat cemo u planinarskoj kucici.
Jučer sam odradila prvi (aerobni) trening bez zabušavanja :uteg:
Jupiiiii! Dosad sam se malo štedila što zbog muskulfibera, što zbog straha da se ne ponovi.
ja sam bolje. napravila sam novi zuzkim 300 reps. super je. preporučam.
ajme sasa, polako, nece svijet propsati ako si uzmes predah :love:
Van teme, al moram. Komentar moje Ljepotice sinoć na Koku kad je jedna puca htjela prohodati s Kokom: Uf, kaj je ova ženska opasna!
Smrt ili ljubav je čisti ljubić za pubertetlije. Princ nije htio gledati poljupce, to je njemu bljak, a Ljepotica se samo smješkala. Bojala sam se da se sinu neće dopasti, al na kraju su oboje bili zadovoljni filmom. Koko je ipak Koko, makar s ljubavnim problemima.
Vidim da je na forumu dosta planinara. Otkrivam ih i na drugim temama. :heart:
Copilo me nesto. Temperatura i kašalj. Odgoda do daljnjeg :(
Sasa, luda si! Jel se dobro osjecas? Ako si uspjela zuzi, valjda da.
Pogledat cu svakako taj 300 ako je free. Mada sam cak htjela i prijavitibse na zgym. U zadnje vrijeme samo sa zuzi i vjezbam.
Danas sam po vikkinom savjetu :) trcala 4x1000 plus zagrijavanje i hladjenje laganim trcanjem. Izmedju dionica dvije minute pauze (hodanje).
Sasa, jel to ovaj super butt ili kakovec...
https://zuzkalight.com/workouts/body...uper-butt-300/
Bok, ekipa!
Lurkam vec duze vremena po forumu, probit cu led na ovoj temi :).
Rodila sam prije nepuna 3 mjeseca i polako se vracam trcanju. Prijavljujem 5 sporih km.
ja sam maloprije neki svoj izmisljeni 300...
100x kb swing 12kg, pa
100 push up na TRXu pa
100x russian twist kb 8kg
e,isla sam neki dan na you tube pogledat neki zwow za inspiraciju i nemogu otvorit nijedan....:unsure:
prvo sam mislila da mi je do kompa ali druge clipove normalno otvara....ali Zwow-ove samo black screen i ono vrti ko da puni video ali nista....
jeli to ona nesto blokirala ili...?
A Spajka sorry mislila sam na tebe,da... uff,sto su im kasno te aktivnosti...a gdje si ti za to vrijeme?
Ajme, pa ne otvara vise niti jedan zwow! Ni yt, ni onaj liteloy ni warriorz!
Na njenom sajtu postoje neke vjezbe koje se mogu pogledati: https://zuzkalight.com
Za neke je samo opis vjezbi, a na nekima je stavila i video.
Zuzi, zuzi... Jos cu se pretplatiti :lool:
Niz...
Ipak postoji nesto javno, evo npr. ovaj zwow http://m.youtube.com/watch?v=dJQm9-SErNA
I ima jos koji da ne linkam sad.
Moram na spavanje :D
o.O sta uradi zuzi?!
nadan se da je nesto privremeno :unsure:
Cubana ostavi me ti :lol:
a nije da sam pocela :uteg:
bila sam bolje jucer, malo jos bez apetita ali bolje, a danas sam ko nova.
ja mislim da zuzi nece vratiti stare treninge jer je raskinula ugovor s tim s kim je već radila. i posljednjih je mjeseci bilo jako čudno i nije redovito stavljala treninge, a sve bez ikakvog objašnjenja i onda je samo preko noći njen dotadašnji sajt poslao sweatfactor, a ona ima novi svoj sajt. ja vjerujem da po ugovoru ti treninzi nisu njeno vlasništvo nego kanala i da to više nećemo vidjeti.
btw. kupila sam sinoć na preshopingu alexandra wanga. tajice i top. genijalni su.
Ja mislim da hoce angie- kolekcija je jako sportska i ne ocekujem bas puno interesenata. Ali odi danas. Cim prije.
sasa, jao, divno!
koja je cijena? ima na cvjetnom?
ja ću sutra do grada po startni broj :mrgreen: pa bih mogla svratiti da vidim tajice.
angie, pitaj što ne poloviš :)
mi koristimo kratice jer nam je tako lakše
probat ću ukratko:
zwow- to su ti općenito treninzi koje radi Zuzka https://zuzkalight.com/
i svi drugi nazivi s početnim slovom Z su neki njeni treninzi- Zcut, Zshred...
nazive vježbi jednostavno zapamtiš usput
a što se tiče prijavka- jučer trčanje, danas planiram isto ako ne bude baš pljuštalo
jutros tri runde:
20 ktbl swings
20 one arm swings alternating
20 around the world s girjom
10+10 one arm row s girjom
20 press s girjom
malo bih prištedjela noge prije utrke
no, iskreno- ja se zaista nadam da neće pljuštati u subotu jer ja neću trčati po takvom vremenu. nisam toliko zaluđena.
tajice su 350. top 200. http://fashionbombdaily.com/2014/09/...-and-leggings/
to su ove na riri:mrgreen:. i takav top- dakle ne majica, nego baš top.
e da, danas cash 1- sa zuzine nove stranice i zwow 26 kojeg znam napamet.